[QUOTE=♣DarkBoy♣;957922]
[B][SIZE="6"]!~!~! פה תצטרך לחכות לתגובת של ליאור!~!~!~![/SIZE][/B][/QUOTE]
בבקשה פעם הבאה תעשה בדיקת נוכחות... לך תדע מתי הוא יחזור...
Printable View
[QUOTE=♣DarkBoy♣;957922]
[B][SIZE="6"]!~!~! פה תצטרך לחכות לתגובת של ליאור!~!~!~![/SIZE][/B][/QUOTE]
בבקשה פעם הבאה תעשה בדיקת נוכחות... לך תדע מתי הוא יחזור...
[QUOTE=tomer44;957930]"רוקר!, בוא תילחם נגדי חתיכת לוזר!" אני צועק אליו בזמן שאני מיתדם אליו[/QUOTE]
"חחחח, צוחק רוקר" בזמן שהוא כבר מטפס על הסירה
"בוא נילחם" אומר רוקר ומוציא את החרב שלו
"לרוקר יש כוח מיוחד תיזהר!" אומר טום בצעקה בזמן שהקרב ביינייכם כבר מתחיל
[quote=♣DarkBoy♣;957969]"חחחח, צוחק רוקר" בזמן שהוא כבר מטפס על הסירה
"בוא נילחם" אומר רוקר ומוציא את החרב שלו
"לרוקר יש כוח מיוחד תיזהר!" אומר טום בצעקה בזמן שהקרב ביינייכם כבר מתחיל[/quote]
אני מפרק את כל הגוף שלי לחתיכות "אין לך סיכוי נגדי" אני אומר בזמן שאני מנסה ליתקוף את רוקר
[QUOTE=tomer44;958045]אני מפרק את כל הגוף שלי לחתיכות "אין לך סיכוי נגדי" אני אומר בזמן שאני מנסה ליתקוף את רוקר[/QUOTE]
אתה מנסה לתקוף את רוקר אבל פתאום הוא משנה את הצורה שלו והופך לסוג של זאב, רוקר אכל את פרי ה Inu Inu no Mi שנותן למי שאוכל אותו את הכוח להפוך לזאב!....
רוקר תופש לך את היד ונושך אותה,אתה לוקח את היד השניה ומביא לו מכה בפרצוף, רוקר מתעצבן ותופס לך את היד השניה גם כן, פתאום משום מקום קופץ טום ומתחיל להילחם ברוקר, ואומר לך,
"זה הקרב שלי, אני רוצה לנצח אותו בשביל הכבוד שלי ובשביל הכבוד של המשפחה שלי.!"
טום פוגע עם החרב ישר ברגל של רוקר אבל רוקר מעיף לו בעיטה בפרצוף!
טום חטף מכה חזקה וקשה לו לזוז אבל גם לרוקר יש בעיה די גדולה, כל הרגל שלו מדממת מהחרב של טום.
טום קם וקופץ על רורק, רורק פתאום מוציא חרב ודוקר את טום ביד!!!, טום מספיק לתקוע את החרב שלו בדיוק בלב של רורק ואחר כך נופל ארצה.
טום אומר לך "אני את שלי עשיתי, ועכשיו לך אתה ותשיג את האוצר של רורק שכל כך חיכית לו, הוא נמצא בארמון שלו, אבל תיזהר יש שם הרבה שומרים!" אומר ונשכב על הרצפה.
בזמן שטום נלחם אתה כבר כיסחת את שלושת החיילים של רורק שהיו על הסיפון.
ועכשיו מה תעשה?
[quote=♣DarkBoy♣;958064]אתה מנסה לתקוף את רוקר אבל פתאום הוא משנה את הצורה שלו והופך לסוג של זאב, רוקר אכל את פרי ה Inu Inu no Mi שנותן למי שאוכל אותו את הכוח להפוך לזאב!....
רוקר תופש לך את היד ונושך אותה,אתה לוקח את היד השניה ומביא לו מכה בפרצוף, רוקר מתעצבן ותופס לך את היד השניה גם כן, פתאום משום מקום קופץ טום ומתחיל להילחם ברוקר, ואומר לך,
"זה הקרב שלי, אני רוצה לנצח אותו בשביל הכבוד שלי ובשביל הכבוד של המשפחה שלי.!"
טום פוגע עם החרב ישר ברגל של רוקר אבל רוקר מעיף לו בעיטה בפרצוף!
טום חטף מכה חזקה וקשה לו לזוז אבל גם לרוקר יש בעיה די גדולה, כל הרגל שלו מדממת מהחרב של טום.
טום קם וקופץ על רורק, רורק פתאום מוציא חרב ודוקר את טום ביד!!!, טום מספיק לתקוע את החרב שלו בדיוק בלב של רורק ואחר כך נופל ארצה.
טום אומר לך "אני את שלי עשיתי, ועכשיו לך אתה ותשיג את האוצר של רורק שכל כך חיכית לו, הוא נמצא בארמון שלו, אבל תיזהר יש שם הרבה שומרים!" אומר ונשכב על הרצפה.
בזמן שטום נלחם אתה כבר כיסחת את שלושת החיילים של רורק שהיו על הסיפון.
ועכשיו מה תעשה?[/quote]
"טום תישמור על עצמך!" אני אומר לטום בזמן שאני הולך לכיוון הטירה של רוקר
[QUOTE=tomer44;958093]"טום תישמור על עצמך!" אני אומר לטום בזמן שאני הולך לכיוון הטירה של רוקר[/QUOTE]
אתה מתקדם לכיוון הטירה של רורק ופתאום אתה רואה 5 חיילים ששומרים בכניסה מה תעשה?
[quote=♣DarkBoy♣;958098]אתה מתקדם לכיוון הטירה של רורק ופתאום אתה רואה 5 חיילים ששומרים בכניסה מה תעשה?[/quote]
אני יפרק את הזורע שלי והלך לכיוון הכניסה בצליעה. כאשר אני יגיע לכניסה אני אגיד לשומרים "בבקשה תעזרו לי אני פצוע מאוד!"
[QUOTE=tomer44;958101]אני יפרק את הזורע שלי והלך לכיוון הכניסה בצליעה. כאשר אני יגיע לכניסה אני אגיד לשומרים "בבקשה תעזרו לי אני פצוע מאוד!"[/QUOTE]
*~*כל פעם מחדש*~*
"חחח..... "צוחק אחד החיילים ומעיף לך בעיטה שמושיבה אותך על הרצפה
"מה נראלך שאנחנו פה בית חולים!?!?, מוסד לטיפול בפציעות?!?, עוף עוף לי מהעיניים לפני שאני חתוך לך את הגרון!" אומר החייל וכל החיילים צוחקים.
מה תעשה?
[quote=♣DarkBoy♣;958107]*~*כל פעם מחדש*~*
"חחח..... "צוחק אחד החיילים ומעיף לך בעיטה שמושיבה אותך על הרצפה
"מה נראלך שאנחנו פה בית חולים!?!?, מוסד לטיפול בפציעות?!?, עוף עוף לי מהעיניים לפני שאני חתוך לך את הגרון!" אומר החייל וכל החיילים צוחקים.
מה תעשה?[/quote]
"אתה ביקשת את זה!" אני אומר בכעס בזמן שאני מעיף לו בעיטה ישר לבטן
[QUOTE=tomer44;958119]"אתה ביקשת את זה!" אני אומר בכעס בזמן שאני מעיף לו בעיטה ישר לבטן[/QUOTE]
אתה מעיף לו בעיטה והוא מתקפל 4 החיילים האחרים מוציאים חרבות ומכוונים אליך מה תעשה?
[quote=♣DarkBoy♣;958130]אתה מעיף לו בעיטה והוא מתקפל 4 החיילים האחרים מוציאים חרבות ומכוונים אליך מה תעשה?[/quote]
אני מעיף ל2 חיילים אגרוף לביצים ולשניים האחרים בעיטה לתוך הפרצוף
[QUOTE=tomer44;958144]אני מעיף ל2 חיילים אגרוף לביצים ולשניים האחרים בעיטה לתוך הפרצוף[/QUOTE]
פוצצת ארבעה חיילים תוך שניה יפה(=
החייל הראשון שנתת לו בעיטה ברגל קם קצת ומנסה להגיע לאקדח שלו.
פתאום אתה שומע צעקות מתוך הטירה.
מה תעשה??!?!
[quote=♣DarkBoy♣;958169]פוצצת ארבעה חיילים תוך שניה יפה(=
החייל הראשון שנתת לו בעיטה ברגל קם קצת ומנסה להגיע לאקדח שלו.
פתאום אתה שומע צעקות מתוך הטירה.
מה תעשה??!?![/quote]
"אם אתה תגע באקדח אני יהרוג אותך!" אני מאיים עליו והולך לטירה בעקבות הצעקה
[QUOTE=tomer44;958173]"אם אתה תגע באקדח אני יהרוג אותך!" אני מאיים עליו והולך לטירה בעקבות הצעקה[/QUOTE]
החייל לא מקשיב לך ומרים את האקדח ומכוון לך לראש!
מה תעשה?
[quote=♣DarkBoy♣;958182]החייל לא מקשיב לך ומרים את האקדח ומכוון לך לראש!
מה תעשה?[/quote]
"הזהרתי אותך" אני אומר לו בזמן שאני מביא לו אגרוף לראש "עכשיו הגיע הזמן לקחת את האוצר שלי" אני אומר ונכנס לטירה