-
[QUOTE=Pooh;1091197][B]ליאור:[/B]
מתרגש, אתה אומר לגולבאט להתחמק מהמתקפה של פריימיפ, והוא מתחמק ביעילות מהמתקפה. אתה שם לב שגולבאט הרבה יותר מהיר מזובאט, ואז גולבאט עף במהירות ומשתמש בחיתוך אווירי בכל כוחו, ואז גם מוסיף מריטה חזקה ויעילה, והמתקפות פוגעות בפריימיפ בחוזקה. פריימיפ עף לאחור, מתגלגל על הרצפה. הוא פצוע קשה, אך לא מעולף, וקם בכל זאת על רגליו, כועס מתמיד. "תתקוף בזעם! חסל אותו!" צועק בכעס קורי ומצביע לעבר גולבאט, ופריימיפ מתחיל לרוץ לעבר גולבאט, כשהוא כועס וזועם עוד יותר, ואפילו פניו נעשות אדומות מרוב זעם.
.[/QUOTE]
אני אומר לגולבאט " תשתמש במבט רשע כדי לעצור את התקפה של פריימיפ.לאחר מכן עוף לעברי ותקוף את כול הגוף שלו בחיתוך אווירי.אני רוצה שתגמור אותו כבר.אני יודע שאתה מסוגל להביס אותו אז תביס אותו כבר "
-
[QUOTE=Pooh;1090680][B]דור:[/B]
אתה עובר את הלובי, מתפלא מהיופי ומהרהב שלו, ואתה מגיע אל גרם המדרגות. אתה יורד בגרם, ומגיע אל מין מערה גדול אשר מוערת בצידיה בעזרת לפידים, ולכן הראות בה היא די טובה. אתה מתחיל לסייר במערה, שהיא די מפחידה ולכן אתה הולך בזהירות ובאיטיות יחסית. אתה מחפש אחר רמזים שיובילו אותך לפתרון המשימה, אך אינך מוצא. אתה ממשיך לסייר, ולפתע אתה רואה ואניליט קטן וחמוד בצבע שונה מהרגיל [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/4a/Spr_5b_582_s.png[/IMG]
---
אין עיר במחוז הוון...[/QUOTE]
"איזה קושקוש!" אני אומר ומחייך כמו מפגר. "צא, איווי!" אני אומר ומוציא את איווי לקרב. "תתחיל בהתנגשות!" אני פוקד, ומעריץ את הונילייט החמודי.
-
[SIZE="3"][B][COLOR="RoyalBlue"]אם לא שמתם לב, אז הוספתי לצוות ונום 2 אנשים חדשים, שהם קצינים בצוות. יהיו סה"כ 5 קצינים, וכל אחד מהם יהיה מין "יריב" לכם. בינתיים רק ליאור ויואב גילו את היריב שלהם, בקרוב גם כל השאר יגלו.[/COLOR][/B][/SIZE]
------------------------------
[B]תומר:[/B]
אתה נכנס לתוך המערה, אשר היא מעט חשוכה, אך עם תאורה מספיק טובה בשבילך. המערה, אשר היא די מוזרה בגלל האדמה והאבנים בצבע הכחלחל, והברקים הקטנים והמוזרים אשר צצים מידי פעם מהם. אתה מתחיל לסייר במערה, מחפש רמזים או סימנים לצוות ונום, כשלפתע אתה מוצא על הקרקע חתיכת בד בצבע שחור, ועל הבד יש מין קו אלכסוני בדיוק בקצה בצבע לבן.
[B]קודק:[/B]
וויסמאר מנסה להשתמש ביללה כדי לעצור את ג'ולטיק, אך ג'ולטיק לפתע משתמש בחיתוך זעם שפוגע בוויסמאר חזק. לאחר מכן, וויסמאר מנסה להשתמש בעוד מתקפות, אך הוא עדיין משותק. ג'ולטיק מנצל את המצב, ומשתמש בקורי חשמל שגם פוגעים בוויסמאר והוא עף עליך, ושניכם נופלים לאחור. אתה שם לב לפתע, שוויסמאר כבר אינו משותק, אבל תשוש למדי.
[B]יואב:[/B]
פוליוואג מצליח להתחמק מנידורינה הכועסת, ואז הוא שולח קרן בועות מהיר וחזק שפוגע ביעילות רבה בנידורינה, והיא עפה לאחור ומתרסקת על הקרקע. אתה רואה שהיא שוכבת על הקרקע, מעולפת. "לא!" צורח החייל בכעס, ומחזיר את נידורינה לפוקדור שלה. "זה לא נגמר כאן!" הוא צורח בכעס עליך, והולך מהמקום. פוליוואג מתחיל לקפוץ מאושר, אך אתה רואה שהוא תשוש למרות זאת.
[B]ליאור:[/B]
גולבאט משתמש במבט רשע, אך לא נראה שזה משפיע כרגע על פרימייפ. גולבאט הנחוש, יוצא במהירות ותוקף בחיתוך אווירי חזק בכל כוחו את פריימיפ, ופריימיפ עף לאחור ומתרסק על הקרקע בחוזקה. אתה מביט, ורואה שפריימיפ שוכב על הקרקע, מעולף. "ארר..." ממלמל קורי בזעם, ומחזיר את פריימיפ לפוקדור שלו, אך שולף פוקדור נוסף מכיסו, "צא דרווזי!" צועק החייל ומוציא מהפוקדור שלו דרווזי ערמומי [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/96.png[/IMG] אשר מוכן לקרב.
[B]דור:[/B]
אתה מתפעל מכמה ואניליט חמוד, ואתה מוציא מיד את איווי לקרב. איווי השמח יוצא מהפוקדור, ואתה רואה עליו שהוא עדיין די תשוש עוד מהקרב הקודם. למרות זאת, איווי יוצא במהירות ותוקף בדחיפה את ואניליט, אשר מופתע מההתקפה, ונופל לאחור. ואניליט, שמתעצבן מעט מהתקפת הפתע שלך, שולח מיד חנית קרח [?] לעבר איווי, קרחונים קטנים וחדים.
---
Icicle Spear = חנית קרח? לא יודע איך לפרש את זה..
-
[quote=Pooh;1091781][SIZE=3][B][COLOR=royalblue]אם לא שמתם לב, אז הוספתי לצוות ונום 2 אנשים חדשים, שהם קצינים בצוות. יהיו סה"כ 5 קצינים, וכל אחד מהם יהיה מין "יריב" לכם. בינתיים רק ליאור ויואב גילו את היריב שלהם, בקרוב גם כל השאר יגלו.[/COLOR][/B][/SIZE]
וויסמאר מנסה להשתמש ביללה כדי לעצור את ג'ולטיק, אך ג'ולטיק לפתע משתמש בחיתוך זעם שפוגע בוויסמאר חזק. לאחר מכן, וויסמאר מנסה להשתמש בעוד מתקפות, אך הוא עדיין משותק. ג'ולטיק מנצל את המצב, ומשתמש בקורי חשמל שגם פוגעים בוויסמאר והוא עף עליך, ושניכם נופלים לאחור. אתה שם לב לפתע, שוויסמאר כבר אינו משותק, אבל תשוש למדי.
[/quote]
"יופי! עכשיו תשתמש בחבטה ואז ברעש! מהר! אתה יכול לנצח אותו!" אומר לוויסמאר ואעודד אותו.
'מהר,אתה חייב לנצח!' אחשוב בינתיים.
-
[QUOTE=Pooh;1091781][SIZE="3"][B][COLOR="RoyalBlue"]אם לא שמתם לב, אז הוספתי לצוות ונום 2 אנשים חדשים, שהם קצינים בצוות. יהיו סה"כ 5 קצינים, וכל אחד מהם יהיה מין "יריב" לכם. בינתיים רק ליאור ויואב גילו את היריב שלהם, בקרוב גם כל השאר יגלו.[/COLOR][/B][/SIZE]
גולבאט משתמש במבט רשע, אך לא נראה שזה משפיע כרגע על פרימייפ. גולבאט הנחוש, יוצא במהירות ותוקף בחיתוך אווירי חזק בכל כוחו את פריימיפ, ופריימיפ עף לאחור ומתרסק על הקרקע בחוזקה. אתה מביט, ורואה שפריימיפ שוכב על הקרקע, מעולף. "ארר..." ממלמל קורי בזעם, ומחזיר את פריימיפ לפוקדור שלו, אך שולף פוקדור נוסף מכיסו, "צא דרווזי!" צועק החייל ומוציא מהפוקדור שלו דרווזי ערמומי [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/96.png[/IMG] אשר מוכן לקרב.
.[/QUOTE]
מגניב הקטע של היריב
---------------------------------
אני אומר לגולבאט " טוב אני מקווה שנשאר לך עוד כוח להילחם כי אתה הולך להילחם נגד דרווזי הזה.אני מקוה שכם אותו תצליח להביס.תחיל שתעוף לעברו ותקוף אותו בניב רעל.נסה שהוא יורעל. לאחר מכן תשתמש בחיתוך אווירי על כול גופו "
-
[quote]תומר:
אתה נכנס לתוך המערה, אשר היא מעט חשוכה, אך עם תאורה מספיק טובה בשבילך. המערה, אשר היא די מוזרה בגלל האדמה והאבנים בצבע הכחלחל, והברקים הקטנים והמוזרים אשר צצים מידי פעם מהם. אתה מתחיל לסייר במערה, מחפש רמזים או סימנים לצוות ונום, כשלפתע אתה מוצא על הקרקע חתיכת בד בצבע שחור, ועל הבד יש מין קו אלכסוני בדיוק בקצה בצבע לבן.[/quote]
"הינה חתיכה מחלוק מעבדה, זה רמז טוב" אמלמל לעצמי ואז אקח את הבד בצבע שחור שיש עליו קו אלכסוני בדיוק בקצה בצבע לבן.
לאחר מכן אמשיך בחיפושים אחרי הפרופסור וגם במציאת פוקימונים טובים לתפיסה.
-
[QUOTE=Pooh;1091781][SIZE="3"][B][COLOR="RoyalBlue"]אם לא שמתם לב, אז הוספתי לצוות ונום 2 אנשים חדשים, שהם קצינים בצוות. יהיו סה"כ 5 קצינים, וכל אחד מהם יהיה מין "יריב" לכם. בינתיים רק ליאור ויואב גילו את היריב שלהם, בקרוב גם כל השאר יגלו.[/COLOR][/B][/SIZE]
פוליוואג מצליח להתחמק מנידורינה הכועסת, ואז הוא שולח קרן בועות מהיר וחזק שפוגע ביעילות רבה בנידורינה, והיא עפה לאחור ומתרסקת על הקרקע. אתה רואה שהיא שוכבת על הקרקע, מעולפת. "לא!" צורח החייל בכעס, ומחזיר את נידורינה לפוקדור שלה. "זה לא נגמר כאן!" הוא צורח בכעס עליך, והולך מהמקום. פוליוואג מתחיל לקפוץ מאושר, אך אתה רואה שהוא תשוש למרות זאת.
\[/QUOTE]
"היית מצוין פוליוואג. עכשיו בוא ננסה לראות מה אפשר לגלות בנוגע לפרופסור קולינס." אני לוחש בשמחה ומתגנב בשקט אל עבר פנים המערה לא לפני שאני מחזיר את פוליוואג. אחרי שאני מחזיר אותו אני מנסה להקשיב כדי למצוא עוד רמזים להימצאות פרופסור קולינס
-
[SIZE="4"][B][COLOR="Indigo"]חדש במשחק! פוקימונים חדשים לגמרי! לכו לבדוק!! :)[/COLOR][/B][/SIZE]
---------------
וויסמאר קופץ ממקומו ותוקף בחבטה את ג'ולטיק שעף לאחור, ואז מיד הוא מוסיף רעש חזק במיוחד שפוגע קשה בג'ולטיק וגורם לו להפגע קשה מאוד. ג'ולטיק מתרסק על הקרקע, מעולף. וויסמאר, מאושר מניצחונו, מתחיל לקפוץ ולשמוח מאושר.
---
בזכות הניסיון שצבר, וויסמאר למד על קולי!
גולבאט מהנהן להוראותיך, ויוצא במהירות לעבר דרווזי ותוקף בניב רעל, אך לא נראה שזה מזיז כל כך לדרווזי, ואז גולבאט מוסיף חיתוך אווירי חזק, שפוגע בדרווזי ומפיל אותו לאחור, ודרווזי נראה שנפצע קל. "קדימה דרווזי! חבטת ראש!" צועק קורי, ודרווזי מיד יוצא ממקומו בריצה לעבר גולבאט, והוא נראה כועס למדי.
חחחח איך הגעת לזה שזה חלוק מעבדה?
---
אתה מכניס את חתיכת הבד המוזרה לכיסך, ואתה ממשיך בסיוריך ברחבי מערת צ'ארג'סטון, מחפש אחרי רמזים נוספים או סימנים. אתה לא מוצא עוד סימנים מרמזים, כשלפתע, אתה רואה מין דלת עץ קטנה ומוזרה שנמצאת באדמה, ממש כאילו חפור חדר נוסף בתוך האדמה.
אתה ממשיך ונכנס עמוק יותר לתוך מערת צ'ארג'סטון, לאחר שאתה מחזיר את פוליוואג לפוקדור שלו. אתה ממשיך, ואתה רואה שהסלעים המוזרים עם הברקים הקטנים ממשיכים להתרבות ככל שאתה נכנס עמוק יותר לתוך המערה. אתה מחפש רמזים נוספים, בשמיעה ובראייה, אך לא נראה שאתה מוצא משהו חדש או מוזר. לפתע, אתה שומע מין רחש מוזר מאחורי אחת האבנים שנמצאת לא רחוק ממך.
-
[QUOTE=Pooh;1091983][SIZE="4"][B][COLOR="Indigo"]חדש במשחק! פוקימונים חדשים לגמרי! לכו לבדוק!! :)[/COLOR][/B][/SIZE]
---------------
חחחח איך הגעת לזה שזה חלוק מעבדה?
---
אתה מכניס את חתיכת הבד המוזרה לכיסך, ואתה ממשיך בסיוריך ברחבי מערת צ'ארג'סטון, מחפש אחרי רמזים נוספים או סימנים. אתה לא מוצא עוד סימנים מרמזים, כשלפתע, אתה רואה מין דלת עץ קטנה ומוזרה שנמצאת באדמה, ממש כאילו חפור חדר נוסף בתוך האדמה.
[/QUOTE]
[I]יש לי דמיון פרוע[/I]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני אוציא את מגנמייט ואפקוד עליו ישר אחרי שהוא יצא מהפוקדור שלו: "תשבור את הדלת בעזרת מכת חשמל! אתה מסוגל!"
-
[QUOTE=Pooh;1091983][SIZE="4"][B][COLOR="Indigo"]חדש במשחק! פוקימונים חדשים לגמרי! לכו לבדוק!! :)[/COLOR][/B][/SIZE]
---------------
גולבאט מהנהן להוראותיך, ויוצא במהירות לעבר דרווזי ותוקף בניב רעל, אך לא נראה שזה מזיז כל כך לדרווזי, ואז גולבאט מוסיף חיתוך אווירי חזק, שפוגע בדרווזי ומפיל אותו לאחור, ודרווזי נראה שנפצע קל. "קדימה דרווזי! חבטת ראש!" צועק קורי, ודרווזי מיד יוצא ממקומו בריצה לעבר גולבאט, והוא נראה כועס למדי.
.[/QUOTE]
אני אומר לגולבאט " עוף גבוה לאוויר כדי שדרווזי לא יצליח להגיע אליך וכך לפגוע בך. לאחר מכן תשתמש בעלוקת חיים כדי לשאוב מימנו חים ולהעביר אותם אליך.לאחר מכן תקוף במתקפת חיתוך אווירי הכי חזקה שלך את דרווזי "
-
אתה מתפעל מכמה ואניליט חמוד, ואתה מוציא מיד את איווי לקרב. איווי השמח יוצא מהפוקדור, ואתה רואה עליו שהוא עדיין די תשוש עוד מהקרב הקודם. למרות זאת, איווי יוצא במהירות ותוקף בדחיפה את ואניליט, אשר מופתע מההתקפה, ונופל לאחור. ואניליט, שמתעצבן מעט מהתקפת הפתע שלך, שולח מיד חנית קרח [?] לעבר איווי, קרחונים קטנים וחדים.
---
Icicle Spear = חנית קרח? לא יודע איך לפרש את זה..[/QUOTE]
[I]כן, חנית קרח זה התרגום הנכון.[/I]
~~~
"איווי, תשתמש במתקפה מהירה ותתרחק מחנית הקרח!" אני אומר במהירות. "לאחר מכן תשתמש עליו במתקפה מהירה, ומיד גם בנשיכה!" אני אומר.
'אם אלכוד את ואנילייט,' אני מהרהר בלבי, 'יהיה עליי לפתח את איווי לאחת מהצורות האחרון, ולא גלסיאון. אני מתחיל לחשוב שגם ליפאון לא רע...' אני ממשיך, ולאחר מכן חושב בראשי על יער אטרנה שנמצא במחוז בו אני חוקר כרגע, ועל אבן הטחב. (Moss Rock)
-
[QUOTE=Pooh;1091983][SIZE="4"][B][COLOR="Indigo"]
אתה ממשיך ונכנס עמוק יותר לתוך מערת צ'ארג'סטון, לאחר שאתה מחזיר את פוליוואג לפוקדור שלו. אתה ממשיך, ואתה רואה שהסלעים המוזרים עם הברקים הקטנים ממשיכים להתרבות ככל שאתה נכנס עמוק יותר לתוך המערה. אתה מחפש רמזים נוספים, בשמיעה ובראייה, אך לא נראה שאתה מוצא משהו חדש או מוזר. לפתע, אתה שומע מין רחש מוזר מאחורי אחת האבנים שנמצאת לא רחוק ממך.[/QUOTE]
"אוקיי, בוא נראה מה זה!" אני לוחש בטון רגוע ומתקרב אל הקולות
-
[quote=Pooh;1091983][SIZE=4][B][COLOR=indigo]חדש במשחק! פוקימונים חדשים לגמרי! לכו לבדוק!! :)[/COLOR][/B][/SIZE]
---------------
וויסמאר קופץ ממקומו ותוקף בחבטה את ג'ולטיק שעף לאחור, ואז מיד הוא מוסיף רעש חזק במיוחד שפוגע קשה בג'ולטיק וגורם לו להפגע קשה מאוד. ג'ולטיק מתרסק על הקרקע, מעולף. וויסמאר, מאושר מניצחונו, מתחיל לקפוץ ולשמוח מאושר.
---
בזכות הניסיון שצבר, וויסמאר למד על קולי!
.[/quote]
[I]*הפיקיים ששם ממש טובים! מי הכין?[/I]
"יפה וויסמאר! פוכדור צא!" אומר ומיד אוציא מהר את הפוכדור מכיסי 'קדימה ג'ולטיק,אתה שלי עכשיו!' אחשוב ואזרוק עליו את הפוכדור,במידה והוא ישתחרר אזרוק עליו עוד אחד.
-
לא יותר פשוט לפתוח אותה...?
---
אתה מוציא את מגנמייט מהפוקדור שלו, והוא נרגש לא מעט. אתה מורה עליו להשתמש במכת חשמל ולשבור את הדלת, ומיד הוא עושה זאת, ומנפץ בזכות המכה החזקה את דלת העץ לחתיכות. אתה מסתכל לתוך החדרון הקטן, ואתה רואה בפנים שולחן קטן, ועליו פוקדור ולצידו דף צהוב מקופל.
גולבאט עף במהירות גבוה, וכך הוא מצליח להתחמק מחבטת הראש של דרווזי אשר מרים את ראשו לעבר גולאבט ומתעצבן. מיד, גולבאט צולל לעבר דרווזי ונושך אותו בחוזקה עם מתקפת עלוקת חיים, אשר פוגעת בדרווזי בחוזקה, וגולבאט נרפא קצת מפציעותיו. מיד, אתה פוקד גם חיתוך אווירי על גולבאט, שיוצא לעבר דרווזי שנית, "תתחמק!" צועק החייל, ומיד דרווזי קופץ הצידה ומתחמק, "עכשיו בלבול!" מוסיף החייל, ולפתע עיניו של דרווזי נעשות כחולות, וגם סביב גולבאט נעשת הילה כחולה והוא מרחף באוויר ולא מצליח לזוז. לפתע, גולבאט עולה מעט למעלה, ואז מתרסק בחוזקה על הקרקע ונפצע קשה.
תוך כדי מחשבות על פיתוח השישיה שלך, איווי מתחמק בעזרת מתקפה מהירה מחנית הקרח של ואניליט, ואז הוא יוצא במהירות ותוקף בנשיכה את ואניליט, שנפגע ונופל לאחור על אחד הסלעים במערה. ואניליט מתעצבן מעט, ומיד הוא משתמש במתקפת רעש חזקה שפוגעת חזק באיווי, וגם לך כואבות האוזניים מההתקפה הרועשת. לפתע, הוא שולח שוב קרחונים חדים ומהירים לעבר איווי.
אתה מתקדם באיטיות ובזהירות לעבר האבן המוזרה. אתה מביט מה יש מאחוריה, אך אתה לא רואה שום דבר. אתה מרגיש שמשהו פה חשוד, ואתה מסתכל סביבך במהירות, אך נראה שהמערה רגועה ולא קרה כלום. לפתע, אתה רואה ארון קטן [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/304.png[/IMG] שהולך בין הסלעים.
זה מאתר שמצאתי, נתתי קרדיט.
---
אתה זורק פוקדור על ג'ולטיק, והוא נכנס לתוכו. הפוקדור זז ימינה...................... שמאלה..................... ימינה........................ ונעצר! לכדת ג'ולטיק! [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/595.png[/IMG]
-
[QUOTE=Pooh;1092301][B]תומר:[/B]
לא יותר פשוט לפתוח אותה...?
---
אתה מוציא את מגנמייט מהפוקדור שלו, והוא נרגש לא מעט. אתה מורה עליו להשתמש במכת חשמל ולשבור את הדלת, ומיד הוא עושה זאת, ומנפץ בזכות המכה החזקה את דלת העץ לחתיכות. אתה מסתכל לתוך החדרון הקטן, ואתה רואה בפנים שולחן קטן, ועליו פוקדור ולצידו דף צהוב מקופל.
[/QUOTE]
[I]אני רוצה אקשן!
לא שעמום~[/I]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני אקח את הפוקדור ואת הדף הצהוב המקופל ואקרא אותו בלב ואז אפתח את הפוקדור ואחכה לראות מה יקרה.
-
אתה נכנס ולוקח את הפתק ואת הפוקדור. ראשית, אתה פותח את הפתק, ואתה רואה בגדול כתוב את המילה [B][SIZE="3"]נשמה[/SIZE][/B]. לאחר מכן, אתה זורק את הפוקדור באוויר, וממנו יוצא ונונאט מבוהל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/48.png[/IMG] שלא מבין מה הוא עושה פה, ומתחיל לרוץ לעבר היציאה מהמערה.
-
[QUOTE=Pooh;1092304][B]תומר:[/B]
אתה נכנס ולוקח את הפתק ואת הפוקדור. ראשית, אתה פותח את הפתק, ואתה רואה בגדול כתוב את המילה [B][SIZE="3"]נשמה[/SIZE][/B]. לאחר מכן, אתה זורק את הפוקדור באוויר, וממנו יוצא ונונאט מבוהל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/48.png[/IMG] שלא מבין מה הוא עושה פה, ומתחיל לרוץ לעבר היציאה מהמערה.[/QUOTE]
אני אחזיר את ונונאט לפוקדור שלו, אכניס אותו לכיס ואמשיך בחיפוש אחרי הפרופסור עם הפתק שבידי.
-
[QUOTE=Pooh;1092301][B]דור:[/B]
תוך כדי מחשבות על פיתוח השישיה שלך, איווי מתחמק בעזרת מתקפה מהירה מחנית הקרח של ואניליט, ואז הוא יוצא במהירות ותוקף בנשיכה את ואניליט, שנפגע ונופל לאחור על אחד הסלעים במערה. ואניליט מתעצבן מעט, ומיד הוא משתמש במתקפת רעש חזקה שפוגעת חזק באיווי, וגם לך כואבות האוזניים מההתקפה הרועשת. לפתע, הוא שולח שוב קרחונים חדים ומהירים לעבר איווי.[/QUOTE]
"איווי, מתקפה מהירה, תתחמק!" אני אומר שוב. "ותשתמש במתקפת חול על עיניו כדי שהראייה שלו תיפגע!" אני מוסיף.
~~~
[I]גם אני עומד לשחרר פייקדקס במשחק שלי. אבל רק של התפתחויות של פוקימונים מדורות אחרים... כבר סיימתי של הדור הראשון, שני ושלישי.[/I]
-
[b]תומר:[/b]
אתה מחזיר את וינונאט לפוקדור שלו, ואתה מכניס את הפוקדור והפתק לכיסים שלך. אתה ממשיך ללכת במערת צ'ארג'סטון, מחפש רמזים נוספים למיקומו של הפרופסור, אך אינך מוצא רמזים או סימנים חדשים. לפתע, אתה שומע רחש מוזר מאחורי אחד הסלעים שנמצאים לא רחוק ממך.
[b]דור:[/b]
חזק =]
---
איווי משתמש במתקפה מהירה נוספת ושוב מצליח להתחמק ביעילות מחנית הקרח הנוספת, אך לפתע ואניליט משתמש בעוד חנית קרח שהפעם פוגעת באיווי וגורמת לו להתרסק על הקרקע. למרות זאת, איווי לא מתייאש, וקם על רגליו כדי להמשיך להלחם. איווי יוצא ומשתמש במתקפת חול שמעיפה חול על עיניו של ואניליט וזה גורם לו להיות מבולבל לרגע וקושי בראייה שלו.
-
[QUOTE=Pooh;1092313][b]תומר:[/b]
אתה מחזיר את וינונאט לפוקדור שלו, ואתה מכניס את הפוקדור והפתק לכיסים שלך. אתה ממשיך ללכת במערת צ'ארג'סטון, מחפש רמזים נוספים למיקומו של הפרופסור, אך אינך מוצא רמזים או סימנים חדשים. לפתע, אתה שומע רחש מוזר מאחורי אחד הסלעים שנמצאים לא רחוק ממך.
[/QUOTE]
"פוקימון נוסף," אמלמל לעצמי "צא באדוו!" אגיד ואוציא את באדוו "תבדוק מה יש שם קטנצ'יק" אפקוד על באדוו.
-
אתה מוציא את באדוו מהפוקדור שלו, ואתה רואה שהוא עדיין מעולף מהקרב הקודם. אתה מחזיר אותו חזרה, והולך לבדוק בעצמך מה מסתתר מאחורי הסלע. אתה הולך באיטיות ובזהירות מחשש. אתה מביט מאחורי הסלע, ואתה לא רואה כלום מאחורי הסלע. אתה מביט סביב בחשד, אך אינך רואה כלום רק סלעים ואדמה.
-
[QUOTE=Pooh;1092316][b]תומר:[/b]
אתה מוציא את באדוו מהפוקדור שלו, ואתה רואה שהוא עדיין מעולף מהקרב הקודם. אתה מחזיר אותו חזרה, והולך לבדוק בעצמך מה מסתתר מאחורי הסלע. אתה הולך באיטיות ובזהירות מחשש. אתה מביט מאחורי הסלע, ואתה לא רואה כלום מאחורי הסלע. אתה מביט סביב בחשד, אך אינך רואה כלום רק סלעים ואדמה.[/QUOTE]
'זה היה מוזר,' אחשוב לעצמי בכעס ואז אמשיך בדרכי תוך כדי שאני חושב: 'איפה הפרופסור הזה לעזעאל?!'
-
[QUOTE=Pooh;1092301][B
גולבאט עף במהירות גבוה, וכך הוא מצליח להתחמק מחבטת הראש של דרווזי אשר מרים את ראשו לעבר גולאבט ומתעצבן. מיד, גולבאט צולל לעבר דרווזי ונושך אותו בחוזקה עם מתקפת עלוקת חיים, אשר פוגעת בדרווזי בחוזקה, וגולבאט נרפא קצת מפציעותיו. מיד, אתה פוקד גם חיתוך אווירי על גולבאט, שיוצא לעבר דרווזי שנית, "תתחמק!" צועק החייל, ומיד דרווזי קופץ הצידה ומתחמק, "עכשיו בלבול!" מוסיף החייל, ולפתע עיניו של דרווזי נעשות כחולות, וגם סביב גולבאט נעשת הילה כחולה והוא מרחף באוויר ולא מצליח לזוז. לפתע, גולבאט עולה מעט למעלה, ואז מתרסק בחוזקה על הקרקע ונפצע קשה.
תוך כדי מחשבות על פיתוח השישיה שלך, איווי מתחמק בעזרת מתקפה מהירה מחנית הקרח של ואניליט, ואז הוא יוצא במהירות ותוקף בנשיכה את ואניליט, שנפגע ונופל לאחור על אחד הסלעים במערה. ואניליט מתעצבן מעט, ומיד הוא משתמש במתקפת רעש חזקה שפוגעת חזק באיווי, וגם לך כואבות האוזניים מההתקפה הרועשת. לפתע, הוא שולח שוב קרחונים חדים ומהירים לעבר איווי.
][/QUOTE]
אני אומר לגולבאט " קדימה תאבק סבילבול הזה.תשחרר מהבילבול הזה אתה חיב להשתחחר.לאחר שתחרר תקוף את דרווזי בניב רעל ולאחר מכן בחיתוך אווירי שוב על כול חלקי גופו.נסה לגמור אותו "
-
[quote=Pooh;1092301]
זה מאתר שמצאתי, נתתי קרדיט.
---
אתה זורק פוקדור על ג'ולטיק, והוא נכנס לתוכו. הפוקדור זז ימינה...................... שמאלה..................... ימינה........................ ונעצר! לכדת ג'ולטיק! [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/595.png[/IMG][/quote]
"יש!" אומר ואז אפנה אל וויסמאר "אתה ממש חזק!" אשבח אותו ואחזיר אותו לפוכדור.
לאחר מכן אחשוב 'ג'ולטיק גר במערה,הוא ידע לאן ללכת' ומיד אוציא את ג'ולטיק.
"ג'ולטיק,בטח אתה מכיר את המערה,יכול להיות שראית פה מדען? אם כן תוביל אותי לשם,ובכל מקרה,כל דבר מוזר שראית,תוסיל אותי אליו,טוב?" אשאל אותו ואחכה לראות מה הוא יאמר.
-
[QUOTE=Pooh;1092313][b]דור:[/b]
חזק =]
---
איווי משתמש במתקפה מהירה נוספת ושוב מצליח להתחמק ביעילות מחנית הקרח הנוספת, אך לפתע ואניליט משתמש בעוד חנית קרח שהפעם פוגעת באיווי וגורמת לו להתרסק על הקרקע. למרות זאת, איווי לא מתייאש, וקם על רגליו כדי להמשיך להלחם. איווי יוצא ומשתמש במתקפת חול שמעיפה חול על עיניו של ואניליט וזה גורם לו להיות מבולבל לרגע וקושי בראייה שלו.[/QUOTE]
[I]כבר פרסמתי אותו, רוץ לראות! D: [url]http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?p=1041189&postcount=1[/url][/I]
~~~
"איווי, תתרחק כמה שיותר, ואז תרוץ אליו במתקפה מהירה, תצבור תאוצה וזריזות בדרך ותתנגש בו במלוא העוצמה!" אני אומר במהירות.
-
אתה ממשיך לחפש במערה אחר רמזים וסימנים לפרופסור, כשאתה עדיין קצת חושד ופרנואיד בגלל המקרה המוזר שהיה לך. לאחר עוד דקות של חיפושים, אתה לא מוצא עוד רמזים, ואתה כבר מתחיל להתייאש.
[b]ליאור:[/b]
הוא כבר השתחרר מהבלבול..
--
גולבאט יוצא במהירות שוב לעבר דרווזי עם ניב רעל, "תתחמק!" צועק קורי, ודרווזי קופץ הצידה ומצליח להתחמק ביעילות מהמתקפה של גולבאט, אך גולבאט לא מוותר ומשתמש גם בחיתוך אווירי חזק, שגם פוגע בדרווזי אך דרווזי אינו מתעלף. "תשתמש בחבטת ראש נוספת! הפעם תפגע בו!" צועק קורי בכעס, ודרווזי מתחיל לרוץ לעבר גולבאט כשראשו מכוון אליו.
[b]קודק:[/b]
מאושר מניצחונו, אתה מחזיר את וויסמאר לפוקדור שלו, ומיד אתה מוציא את ג'ולטיק, במחשבה שהוא ידע להתמצא במערה ויעזור לך בחיפושים, אך אתה רואה שג'ולטיק עדיין מעולף מהקרב הקודם.
[b]דור:[/b]
אוף מאיפה מצאת התפתחויות של איווי: :(
ואני יכול להביא לך התפתחויות של פלאסל, מינון ופירסמתי גם של אלטריה ויש עוד כמה שמצאתי בסגנון שלך.
----
איווי לוקח כמה צעדים אחורה אך לא הרבה, כדי שלא יאבד את המומנטום, ואז יוצא במהירות עצומה ותוקף את ואניליט בחוזקה רבה מאוד בעזרת גופו, מה שגורם לואניליט לעוף ולהתרסק על אחד הסלעים במערה. ואניליט נופל לקרקע, ואתה רואה שהוא שוכב, מעולף.
-
[QUOTE=Pooh;1092596][b]
[b]ליאור:[/b]
הוא כבר השתחרר מהבלבול..
--
גולבאט יוצא במהירות שוב לעבר דרווזי עם ניב רעל, "תתחמק!" צועק קורי, ודרווזי קופץ הצידה ומצליח להתחמק ביעילות מהמתקפה של גולבאט, אך גולבאט לא מוותר ומשתמש גם בחיתוך אווירי חזק, שגם פוגע בדרווזי אך דרווזי אינו מתעלף. "תשתמש בחבטת ראש נוספת! הפעם תפגע בו!" צועק קורי בכעס, ודרווזי מתחיל לרוץ לעבר גולבאט כשראשו מכוון אליו.
[[/QUOTE]
אני אומר לגולבאט " עוף גבוה לאוויר כך שדרווזי לא יכול להגיע לך וגם פגוע בך.לאחר מכן רד אליו מן השמיים במתקפת חיתוך אווירי חזקה מאוד.לאחר מכן שלח אליו קרן בילבול חזקה שתבלבל אותו לגמרי "
-
[QUOTE=Pooh;1092596][b]דור:[/b]
אוף מאיפה מצאת התפתחויות של איווי: :(
ואני יכול להביא לך התפתחויות של פלאסל, מינון ופירסמתי גם של אלטריה ויש עוד כמה שמצאתי בסגנון שלך.
----
איווי לוקח כמה צעדים אחורה אך לא הרבה, כדי שלא יאבד את המומנטום, ואז יוצא במהירות עצומה ותוקף את ואניליט בחוזקה רבה מאוד בעזרת גופו, מה שגורם לואניליט לעוף ולהתרסק על אחד הסלעים במערה. ואניליט נופל לקרקע, ואתה רואה שהוא שוכב, מעולף.[/QUOTE]
[I]ראיתי את ההתפתחויות של פלאסל ומיינון, וגם של אלטריה. ודיגלט ודיוגונג ועוד המון אבל לא אהבתי...[/I]
~~~
"יה בייבי!" אני צועק בחיוך וזורק פוכדור על ואנילייט.
-
[quote=Pooh;1092596]
מאושר מניצחונו, אתה מחזיר את וויסמאר לפוקדור שלו, ומיד אתה מוציא את ג'ולטיק, במחשבה שהוא ידע להתמצא במערה ויעזור לך בחיפושים, אך אתה רואה שג'ולטיק עדיין מעולף מהקרב הקודם.
[/quote]
'אוף..' אחשוב ואכניס אותו לפוכדור שלו.
לאחר מכן אחפש רמזים נוספים למדען.
-
[QUOTE=Pooh;1092596][b]תומר:[/b]
אתה ממשיך לחפש במערה אחר רמזים וסימנים לפרופסור, כשאתה עדיין קצת חושד ופרנואיד בגלל המקרה המוזר שהיה לך. לאחר עוד דקות של חיפושים, אתה לא מוצא עוד רמזים, ואתה כבר מתחיל להתייאש.
[/QUOTE]
אני אוציא את מגנמייט ואגיד לו: "תשתמש במכת חשמל לעבר המנהרה כדי שכול הדברים שיש פה יתחשמלו!" ואז אמשיך בדרכי עם מגנמייט.
-
[QUOTE=Pooh;1092301][B]
אתה מתקדם באיטיות ובזהירות לעבר האבן המוזרה. אתה מביט מה יש מאחוריה, אך אתה לא רואה שום דבר. אתה מרגיש שמשהו פה חשוד, ואתה מסתכל סביבך במהירות, אך נראה שהמערה רגועה ולא קרה כלום. לפתע, אתה רואה ארון קטן [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/304.png[/IMG] שהולך בין הסלעים.
[[/QUOTE]
"היי, זה ארון! היי חמוד, אתה ורצה להצטרף אליי בתור פוקימון?" אני שואל את ארון הקטנצ'יק בחביבות
-
גולבאט פועל שוב כמו מקודם, ועף גבוה באוויר כך שדרווזי מחמיץ אותו. לאחר מכן, גולבאט צולל במהירות לעבר דרווזי ותוקף בחיתוך אווירי, "תתחמק!" צועק קורי בבהלה, ודרווזי מצליח לקפוץ הצידה ולהתחמק מההתקפה המסוכנת של גולבאט. למרות ההחמצה, גולבאט לא מוותר ושולח קרן בלבול שפוגעת בדרווזי ולפתע דרווזי נראה מבולבל מאוד, הוא מתחיל להסתובב סביב עצמו, "דרווזי צא מזה! חבטה!" צועק קורי בכעס, ודרווזי המבולבל ממשיך להסתובב סביב עצמו ואז הוא נותן לעצמו אגרוף לפנים, והוא נופל לקרקע.
אתה צועק בהתרגשות, וזורק מיד פוקדור על ואניליט, אשר נכנס לתוכו. הפוקדור זז שמאלה.........................ימינה................................שמאלה............................ ונעצר! לכדת ואניליט! [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/4a/Spr_5b_582_s.png[/IMG]
אתה מחזיר את ג'ולטיק באכזבה, ואתה ממשיך לסייר במערה הגדולה וממשיך לחפש רמזים נוספים למקום הימצאותו של פרופסור קולינס. עוברות עוד כמה דקות של סיורים וחיפושים במערה, ואתה עדיין לא מוצא דברים חדשים. אתה כבר מתחיל להתייאש מהמקום, כשלפתע אתה שומע רחש מאחורי אחד הסלעים הקרובים אליך.
מגנמייט משתמש במכת ברק חזקה לעבר האדמה והסלעים, וכל דבר שנמצא במערה, אך שום דבר לא קורא, רק נראה שהסלעים נטענים במכת הברק, וכמה פוקימונים זזים במהירות בין הסלעים, אך אתה לא מצליח להינעל על אחד מהם.
אתה ניגש אל ארון הקטן והחמוד, מתכופף אליו ושואל אם ירצה להצטרף אליך. ארון מביט בך לכמה שניות, מהנהן לשלילה, וממשיך ללכת בדרכו בין הסלעים.
-
[quote=Pooh;1093192]
אתה מחזיר את ג'ולטיק באכזבה, ואתה ממשיך לסייר במערה הגדולה וממשיך לחפש רמזים נוספים למקום הימצאותו של פרופסור קולינס. עוברות עוד כמה דקות של סיורים וחיפושים במערה, ואתה עדיין לא מוצא דברים חדשים. אתה כבר מתחיל להתייאש מהמקום, כשלפתע אתה שומע רחש מאחורי אחד הסלעים הקרובים אליך.
[/quote]
"צא סוואבלו, שירה!" אוציא אותו ואורה לו תוך כדי שאאטום ארת אוזניי.
לאחר מכן אגש לראות מה יש מאחורי הסלעים.
-
[QUOTE=Pooh;1093192][B]
אתה ניגש אל ארון הקטן והחמוד, מתכופף אליו ושואל אם ירצה להצטרף אליך. ארון מביט בך לכמה שניות, מהנהן לשלילה, וממשיך ללכת בדרכו בין הסלעים.[/QUOTE]
"אוף! מתי אני כבר אשיג עוד פוקימון?! סטארביה ופוליוואג לא מספיקים! אני צריך עוד אחד!" אני לוחש בעצב ומתקדם אל תוך המערה ומחפש עוד רמזים להימצאות הפרופסור
-
[QUOTE=Pooh;1093192][B]ליאור:[/B]
גולבאט פועל שוב כמו מקודם, ועף גבוה באוויר כך שדרווזי מחמיץ אותו. לאחר מכן, גולבאט צולל במהירות לעבר דרווזי ותוקף בחיתוך אווירי, "תתחמק!" צועק קורי בבהלה, ודרווזי מצליח לקפוץ הצידה ולהתחמק מההתקפה המסוכנת של גולבאט. למרות ההחמצה, גולבאט לא מוותר ושולח קרן בלבול שפוגעת בדרווזי ולפתע דרווזי נראה מבולבל מאוד, הוא מתחיל להסתובב סביב עצמו, "דרווזי צא מזה! חבטה!" צועק קורי בכעס, ודרווזי המבולבל ממשיך להסתובב סביב עצמו ואז הוא נותן לעצמו אגרוף לפנים, והוא נופל לקרקע.
[[/QUOTE]
אני אמר לגולבאט " טוב הגיע הזמן שתגמור את הדרווזי הזה .תקוף אותו בניב הרעל שלך.נסה להרעיל אותו. לאחר מכן תקוף בקרן בילבול שוב על דרווזי שתגמור אותו סופית "
-
[quote][b]תומר:[/b]
מגנמייט משתמש במכת ברק חזקה לעבר האדמה והסלעים, וכל דבר שנמצא במערה, אך שום דבר לא קורא, רק נראה שהסלעים נטענים במכת הברק, וכמה פוקימונים זזים במהירות בין הסלעים, אך אתה לא מצליח להינעל על אחד מהם.[/quote]
"מגנמייט תשתמש בצליל מתכת על המשיך המנהרה!" אגיד למגנמייט תוך כדי הליכה עם מגנמייט בהמשך המנהרה.
-
[QUOTE=Pooh;1093192][B]דור:[/B]
אתה צועק בהתרגשות, וזורק מיד פוקדור על ואניליט, אשר נכנס לתוכו. הפוקדור זז שמאלה.........................ימינה................................שמאלה............................ ונעצר! לכדת ואניליט! [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/4a/Spr_5b_582_s.png[/IMG][/QUOTE]
"GO DOR, ITS YOUR BIRTHDAY" אני שר ורוקד את ריקוד הראנינג-מן. אני מכניס את הפוכדור לכיסי או מניח בחגורה אם יש לי אחת, ולאחר מכן ממשיך להביט סביב עם ווינד. אם ריק, אני אשתגר אל מרכז הפוקימונים בעיר שבמחוז ג'וטו.
-
אתה מוציא את סוואבלו מהפוקדור שלו, ואתה אוטם את אוזנייך ומיד פוקד על סוואבלו להשתמש בשירה, והוא מתחיל לשיר מה שיוצר הד קטן במערה. לאחר מכן, אתה ניגש אל הסלע בזהירות לראות מה מסתתר מאחוריו, אך אתה לא רואה שום דבר. חושד, אתה מביט לצדדים, ואתה לא רואה שום דבר חוץ מכמה פוקימונים שזזים פה ושם.
יכולת פשוט להלחם בו וללכוד אותו...
---
אתה ממשיך להתקדם במערה, מחפש רמזים וסימנים לפרופסור קולינס. לאחר עוד כמה דקות של חיפושים, אתה רואה בין כמה סלעים במערה דלת קטנה מעץ ממש בתוך האדמה, כנראה מובילה לחדר קטן או משהו ממש בתוך האדמה.
גולבאט עף במהירות ותוקף את דרווזי שוב בניב רעל, אך שוב זה לא פוגע קשה בדרווזי בזכות יתרון הסוגים. לאחר מכן, גולבאט מוסיף עוד קרן בלבול, אך היא לא עושה כלום מכיוון שדרווזי גם ככה מבולבל, "צא מזה כבר!" צועק קורי בזעם, אך דרווזי עדיין מבולבל על הקרקע.
מגנמייט משתמש בצליל מתכתי מחריש אוזניים, ואתה שוכח לסתום את האוזניים וגם אתה נפגע מהצליל המתכתי של מגנמייט וכואבות לך האוזניים. לאחר דקה של התאוששות, אתה ומגנמייט ממשיכים ללכת עמוק יותר לתוך המערה, כשלפתע אתה רואה פארוסיד בין הסלעים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/597.png[/IMG]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
----
אתה שר ורוקד כמו מפגר במערה, שמח על כך שאין אנשים מסביב, ואתה מרים את הפוקדור של ואניליט ושם אותו בחגורה שלך. אתה ממשיך ללכת בתוך המערה החשוכה, כשלפתע אתה שומע קול מאחוריך, "היי ילד!" אתה מסתובב ורואה אישה די גבוהה עם שיער אדום די כהה, [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/cb/ArianaHGSS.png[/IMG] "היי ילד! גנבת משהו ששייך לנו!" היא צועקת עליך בכעס ומוציאה פוקדור מכיסה, "צא!" היא צועקת ומוציאה מהפוקדור קרוקנאו זועם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/159.png[/IMG]
-
[QUOTE=Pooh;1093601][B]תומר:[/B]
מגנמייט משתמש בצליל מתכתי מחריש אוזניים, ואתה שוכח לסתום את האוזניים וגם אתה נפגע מהצליל המתכתי של מגנמייט וכואבות לך האוזניים. לאחר דקה של התאוששות, אתה ומגנמייט ממשיכים ללכת עמוק יותר לתוך המערה, כשלפתע אתה רואה פארוסיד בין הסלעים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/597.png[/IMG]
[/QUOTE]
"מגנמייט בוא נמשיך" אגיד למגנמייט הקטן ואז אמשיך איתו בדרכנו כדי למצוא עוד רמזים על העלמותו על הפרופסור.
-
[QUOTE=Pooh;1093601][B]
יכולת פשוט להלחם בו וללכוד אותו...
---
אתה ממשיך להתקדם במערה, מחפש רמזים וסימנים לפרופסור קולינס. לאחר עוד כמה דקות של חיפושים, אתה רואה בין כמה סלעים במערה דלת קטנה מעץ ממש בתוך האדמה, כנראה מובילה לחדר קטן או משהו ממש בתוך האדמה.
[I][/QUOTE]
"שלום דלת קטנה," אני לוחש בחיוך ונכנס אל תוך הדלת ואני במצב הכן לכל אפשרות של קרב נגד צוות ונום ופרופסור קולינס