יש אישור =]עכשיו המשחק נראה מאולה, מאושר ע"י NivX10
אין מקום!!!
רקע:
2045 "הכל מוכן?", שאל האדם הגבוה, אשר את דמותו היה קשה לזהות בגלל הצללים, והוא עומד מול שלושה אנשים נוספים, אשר דמותם גם מוצללת, ולידם ניצבות דמויות של יצורים שונים, גדולים בעיקר, "בוודאי.", ענתה אחת הדמויות בקול גברי נמוך, תוך צחקוק קל ורשע. מיד, תוך הנהון קטן, האדם הגבוה נעלם כלא היה, ומיד אחריו גם שלוש הדמויות האחרות והיצורים סביבם.
2046 בוקר שקט, ציפורים מצייצות, שמיים כחולים ובהירים. בבית שקט ופשוט, אדם די מבוגר, לבוש בבגדים מכובדים ונקיים, יורד במדרגות וניגש אל המטבח בביתו, שם פוגש את ביתו, אישה צעירה עם שיער ג'ינג'י-בלונדיני, אוכלת ארוחת בוקר, "בוקר טוב.", הם אומרים אחד לשני וגם האדם המבוגר מתיישב לאכול. לפתע, נשמע רעם אדיר מבחוץ, וגשם זלעפות חזק. מיד, האדם המבוגר וביתו רצים אל החלון ורואים סופת רעמים עוצמתית בחוץ. "תפתחי טלוויזיה!" צועק האב אל ביתו והיא רצה ופותחת את הטלוויזיה, ""אזהרה! סופת הגשמים בחוץ לא קרתה סתם! כנראה שמישהו חטף ולכד את הפוקימון האגדי טורנדוס! כל האנשים חייבים להשאר בתוך בתיהם!", נקרא בחוזקה מהטלוויזיה ע"י כתבת חדשות. "חייבים לעשות משהו...", אמר בפנים כועסות האב לביתו, והיא הנהנה בהסכמה.
השנה היום - 2047
אתם בעצם סוכנים חדשים בצוות, כל אחד מכם הצטרף מסיבותיו השונות, והמטרה שלכם היא לגלות את המטרות של צוות ונום ולנסות לשחרר את טורנדוס. אבל, מובן שלא יתנו לכם את המשימה הקשה והגדולה מכולן בהתחלה, קודם לכן תצטרכו לעבור סדרה של משימות שונות בדרגות שונות.
חוקים והוראות:
- קודם כל, כל חוקי הפורום והחוקים הגלובאלים חלים כאן!
- אני משקיע בתגובות ומפרט בהן, נא לפרט לי גם בתגובות שלכם.
- לא לשחק גיימבוי! כלומר, המשחק הוא כביכול משחק מציאותי ולא גיימבוי, זאת אומרת שאם אתם רוצים לרפא את הפוקימונים, אתם צריכים לחפש מרכז ולא ללכת למרכז. דוגמא למשחק גיימבוי: "אני הולך למכון", דוגמא למשחק רציני: "אני מתחיל לחפש את המכון בעיר", "אני שואל אנשים היכן המכון" וכד'.
טופס הרשמה:
שם פרטי - אמיתי
שם במשחק - מלא, אמריקאי בלבד!
גיל - 14-18
אופי - 4 טובים, 4 רעים. ולהתנהג במשחק לפי האופי שכתבתם כאן!
רקע - ילדות, למה הצטרפתי לצוות, משפחה וכד'... כמה שיותר שורות ככה יותר טוב, ומושקע!
תמונה: ספרייט בלבד!
פוקימון התחלתי - מתוך הרשימה.
הערות/בקשות/במבה - ...
אוונטים ופרסים:
@ השחקן שיפתח את עמוד 10 יזכה בביצת פוקימון לבחירתו ~ הושג ע"י עדן.
@ השחקן שיפתח את עמוד 20 יזכה לפגוש פוקימון זוהר ~ הושג ע"י תומר.
@ השחקן שיפתח את עמוד 50 יזכה בפוקימון חדש מכל סוג שיבחר ~ הושג ע"י תומר.
@ השחקן שיפתח את עמוד 100 יזכה בכוכב הצטיינות מהמפקדים, בביצת פוקימון לבחירתו ויוכל לפתח כל פוקימון מהשישיה שלו.
@ השחקן הראשון שיסיים משימה ברמת D יקבל מתקפה מיוחדת לפוקימון ההתחלתי שלו. ~ הושג ע"י ליאור.
@ השחקן הראשון שיסיים משימה ברמה C יקבל איווי במתנה.~ הושג ע"י דור.
@ השחקן הראשון שיסיים משימה ברמה B יקבל סייטר במתנה.~ הושג ע"י יואב.
@ השחקן הראשון שיסיים משימה ברמה A יקבל דאינו במתנה.
@ השחקן הראשון שיסיים משימה ברמה S יקבל ???.
@ ספיישל ~ משימת B הראשונה - התחרות! ~ הסתיים בתאריך 22.7.2011 / המנצח - יואב.
כסף:
לאחר שאתם הופכים להיות בדרגת טירון מתקדם, הצוות מעניק לכם 3000$.
דרכי השגת כסף:
1. לאחר שאתם מביסים פוקימון פראי, אתם מקבלים 50$.
2. לאחר שאתם מביסים מאמן, אתם מקבלים 250$.
3. לאחר שאתם מביסים מאמן מכון, אתם מקבלים 350$.
*שימו לב הכסף ניתן רק בזמן חופשי. בזמן משימה אתם לא מקבלים.