-
[QUOTE=sigal123;1105025][COLOR="Green"]מייקל
אתה מסתכל לשם ורואה בין כמה צינורות כ6-7 פוקימונים, הם מסתכלים אלייך ורצים לצינורות
"זה חבורת פוקימוני עיר!" קראה בריאנה "קבוצת פוקימוני עיר זה פוקימונים שננטשו ברחו או הגיעו מהיער או נולדו פה, הם בדרך כלל בקבוצות ככה שביחד הם מוצאים מקום מסתור ואוכל" אמרה בריאנה בחיוך[/COLOR][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/heartgold-soulsilver/normal/chingling.png[/IMG][IMG]http://i43.tinypic.com/ax1elk.png[/IMG][IMG]http://i41.tinypic.com/o0qypz.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/heartgold-soulsilver/normal/linoone.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/heartgold-soulsilver/normal/zigzagoon.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/heartgold-soulsilver/normal/whismur.png[/IMG]
[COLOR="Sienna"]עומר
"יש לי איפום את יאנפו שהיה לי בתמורה לשינקס את אזוריל וזהו ובכלל איך קוראים לך?" שאל הנער והביט אליך[/COLOR][/QUOTE]
"לי קוראים עומר." אושיט לו את ידי ללחיצת יד,לאחר מכן אמשיך לרוץ לעבר העיר עם טום...
-
[quote=sigal123;1104955][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"איך אתה יודע? אף מדען לא חקר את זה, וזה מה שמעצבן אותי! אתה חייב לתפוס פוקימונים מסוימים! כיאלו אתה חושב שהכול יקבע מראש ! לא בטוח שתמצא פוקימונים חלופים או תפוקימונים שאתה רוצה, יכול להיות שאתה תצתרך ללכוד איזה מג'יקראפ או רטטה רק בגלל שהם חלשים בתהחלה או לא מוצאי חן בעינייך תא הלא תיקח אותם?" קראה נלה בכעס ועלתה לחדר שלכם , צרמנדר השתמש בגחלת אל ידו , הוא ניער אותה ואתה רואה שיש לו שם כוויה אדמדמה [/COLOR][/quote]
"אני יודע דברים" אומר לנלה במסתוריות.
"רטטה אני לא אקח, לא שמעתי על אף אחד שהיה אחד המאמנים הטובים ביותר עם רטקיט, אבל מג'יקרפ בסוף מפתפח לגרידוס! פוקימון מצוין! יש לי עוד פוקימון עכשיו בפוקימונים חלופיים!" אגיד לנלה.
אסתכל על ידו של צ'ארמנדר ואגיד "חשבתי שזה יעבוד, אולי זה יעבוד עם להביור..." אומר בדאגה.
"להביור! זהו זה! צ'ארמנדר, תנסה לרכז את כדורי האש ולהפוך אותם ללהביור, אם תצליח נתקדם לאגרוף אש או מסך עשן ואם תהיה מעולה, זעם דרקון או ציפורן מתכת!" אתלהב ואמר לצ'ארמנדר.
-
[COLOR="Green"]מייקל
"אולי" אמרה בריאנה במסתוריות "יש כאלה שכן ויש כאלה שלא" אמרה בריאנה "תלוי עד כמה הם מחוברים לקבוצה" אמרה בריאנה ואז הוסיפה "אם תנסה את זיגזיגון לא ילך לך כי יש לו אבא זה מה שאני יכולה לאמר לך" [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"עו..מר" קרא הנער, " זה כתוב לך על התיק" אמר הנער וצחק וחייך חיוך גדול "קדימה בוא נזוז" הוא אמר והתחיל ללכת בקצב מאוד מאוד מהיר
~~~~
פתחת עמוד 150 אתה מקבל..
איזה אבן פיתוח שתבחר ומתקפה לאיזה פוקימון שתבחר! (יש לך כבר אבן אופל )[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
נלה הסתכלה אליך במבט כועס ביותר והמשיכה לעלות, צרמנדר ניסה ליצור להביור אבל יצא לו רק גחלת מאוד מאוד מאוד עיסתית צרמנדר התאכזב והתיישב אל אבן, עצוב [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1104884][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אתה רץ ומחפש את מרכז הפוקימונים ולא מוצא!
סקווירטל אחד קורא לך וכול השאר באים אחריו , אתה רץ לעברו ואתה רואה את מרכז הפוקימונים רק שהוא עצום בגודלו[/COLOR]
[/QUOTE]
זה משנה ? : P...
-----------
"כל הכבוד" אני אומר לסקווירטלים האלו וממהר להכנס למרכז הפוקימונים.
-
[quote=sigal123;1105062][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]נלה הסתכלה אליך במבט כועס ביותר והמשיכה לעלות, צרמנדר ניסה ליצור להביור אבל יצא לו רק גחלת מאוד מאוד מאוד עיסתית צרמנדר התאכזב והתיישב אל אבן, עצוב [/COLOR][/quote]
"מה יש לה?" אשאל את עצמי.
לאחר מכן אראה שצ'ארמנדר עצוב, אגש אליו ואומר לו "הי צ'ארמנדר, לא נורא, נעבוד על הלהביור שלך, אולי ננסה מתקפה אחרת, תגיד, הצלחת פעם ללמוד מתקפה עם המאמן ההוא ששיחרר אותך?" אשאל אותו בלי כוונה לפגוע בו.
-
[QUOTE=sigal123;1105062][COLOR="Green"]מייקל
"אולי" אמרה בריאנה במסתוריות "יש כאלה שכן ויש כאלה שלא" אמרה בריאנה "תלוי עד כמה הם מחוברים לקבוצה" אמרה בריאנה ואז הוסיפה "אם תנסה את זיגזיגון לא ילך לך כי יש לו אבא זה מה שאני יכולה לאמר לך" [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"עו..מר" קרא הנער, " זה כתוב לך על התיק" אמר הנער וצחק וחייך חיוך גדול "קדימה בוא נזוז" הוא אמר והתחיל ללכת בקצב מאוד מאוד מהיר
~~~~
פתחת עמוד 150 אתה מקבל..
איזה אבן פיתוח שתבחר ומתקפה לאיזה פוקימון שתבחר! (יש לך כבר אבן אופל )[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
נלה הסתכלה אליך במבט כועס ביותר והמשיכה לעלות, צרמנדר ניסה ליצור להביור אבל יצא לו רק גחלת מאוד מאוד מאוד עיסתית צרמנדר התאכזב והתיישב אל אבן, עצוב [/COLOR][/QUOTE]
"חח.." אגחך קצת ואתחיל לרוץ איתו..... "טום,מה יש לך בתיק מעניין...? רוצה עליו אבן פיתוח עשב...?" אשאל אותו במהירות...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
אממ.... אני אומר לך את התשובה בהודעה הבאה... תלוי מה יש לטום בתיק... בנוגע למתקפות,אני אוסיף לצ'ימצ'אר,כדי שלא יפסיד שוב!
-
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
מה משנה?
~~~~~
אתה נכנס למרכז הפוקימונים ורואה מלא מאמנםי ופוקימונים, בפנים יש כ5 אחיות ג'וי שמתרוצצות, , אתה רואה שהן מיד נכנסות לדלפק, אתה רואה שיש כ5 טורים, אתה רואה שיש גם כזה ללקיחת מספרים "מקרים דחופים" היה אל אחד " מקרים רגילים" היה על עוד אחד "מקרים נמוכים" היה אל עוד אחד[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
צרמנדר הסתכל אלייך, נפגע עוד יותר טיפה אבל ניגב את עיניו קצת "צרמנדר צרמנ דר" |פעם ניסיתי ללמוד אגרוף| אמר צרמנדר "צרמנדר צר " |וכמעט הצלחתי | הוא המשיך [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"לא ממש" אמר טום "אבל קצת לפני העיר השנייה יש קבוצת איווי! אני יודע שזה לא פוקימוני קוף אבל נורא רציתי פעם אחד!" קרא טום בשמחה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1105062][COLOR="Green"]מייקל
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, אני חושב שאני אוותר עליהם. בואי נלך ליער. אני אתפוס נידוראן זכר, אפתח לנידורינו, ואז אפתח לנידוקינג." אני אומר בחיוך והולך עם בריאנה ליער לחפש נידוראן זכר
-
[COLOR="Green"]מייקל
יש פה נידורן!זכר ונקבה!
~~~~
"איך שאתה רוצה" אמרה בראינה והתחילה ללכת [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1105092][COLOR="Green"]מייקל
יש פה נידורן!זכר ונקבה!
~~~~
"איך שאתה רוצה" אמרה בראינה והתחילה ללכת [/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, בואי נלך ליער. הם נראים לי חלשים הנידוראנים שפה. אבל, שווה לנסות. צאו פרינפלאפ וביוטיפליי! פירנפלאפ, ניקור מקדחה על נידוראן הזכר!" אני אצעק בהתלהבות
-
[quote=sigal123;1105082]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]צרמנדר הסתכל אלייך, נפגע עוד יותר טיפה אבל ניגב את עיניו קצת "צרמנדר צרמנ דר" |פעם ניסיתי ללמוד אגרוף| אמר צרמנדר "צרמנדר צר " |וכמעט הצלחתי | הוא המשיך [/COLOR]
[/quote]
"טוב" אומר לצ'ארמנדר.
"בוא נלמד אגרוף!" אומר בהתלהבות.
'רגע, אולי עם הוא ישתמש בגחלת או בלהביור על היד שלו, ובאותו הזמן ישתמש באגרוף, אולי הוא ילמד אגרוף אש!' אחשוב לעצמי.
אומר לצ'ארמנדר :"צ'ארמנדר, תנסה להשתמש באגרוף על העצים ואל תפסיק עד שתצליח!"
-
[QUOTE=sigal123;1102309][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
נוטו מחזיר אותם אבל גרוביל מתחמק ונפגע מהכנף ברזל "קליע זרעים!" קרא כריס, גרוביל השתמש במטרים על מטרים של קליעי זרעים שפגעו בחוזקה בנוטו, הוא התנגש בעץ והתעלף, ידעת שאי אפשר להוצאי את באדו כי הוא קטן ויודע ממש קצת מתקפות והן לא משהו, מריל יודעת רק אקדח מים קרן בועות זנב ברזל נשיקה מתוקה ודחיפה וזה לא הרבה גם, והיא בכלל מים, בקיצור הטלבטת קשה[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
כן אתה יכול
~~~~
פאנפי השתמש בגילגול ושלדון בגחלת והגחלת "התעטפה " מסביב לגילגול כככה שזה יצר גלגל להבה עוצמתי![/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
את מחבקת את גראוודר והולכת לישון, את פתאום חולמת אל מישהו שנותן פוקדור למישהו, המישהו לוקח את הפוקדור ורץ במהירות שיא, פתאום יש מסוקים (את רואה הכול בצלליות) ומהם יורדים אנשים בחבלים, הם חוטפים תבן אדם ומישהו לוקח את הפוקדור שלו, אבל הפוקדור נופל ,למדשאה , ואז יש יום ולילה ועוד דמות לוקחת תפוקדור, דמות של בת
פתאום את מתעוררת אל ידי סינדיקוויל ורואה שהגעתם לעיר השלישית![/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
הלכת לישון ובבוקר התעוררת והסתכלת אל החדר ואל הג'קוזי ואל החדר המפואר עצמו ולא ידעת מה לעשות אם אצמך, חשבת להוציא את מדקיפ אבל התעצבנת אליו, פתאום זיגזיגון יצא החוצה "זיג זיג!" הוא קרא והתלטף אלייך באהבה רבה[/COLOR][/QUO
אחד מהם למד גלגל להבה או שזה קרה במקרה?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אני אומר להם: כל הכבוד ואז מחפש מישהו להילחם נגדו קרב 2 על 2.
-
[QUOTE=sigal123;1104884][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אתה רץ ומחפש את מרכז הפוקימונים ולא מוצא!
סקווירטל אחד קורא לך וכול השאר באים אחריו , אתה רץ לעברו ואתה רואה את מרכז הפוקימונים רק שהוא עצום בגודלו[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
נידנוד ראשון...
נידנוד שני..
נידנוד שלישי..
נידנוד רביעי..
נתפס!
אתה לוקח את שני הפוקדורים "נו אתה מחליף אם יאמפו?" שאל הנער המרוגז[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
"תנופף בהם ותעיף אותם!" קראה בריאנה, ביוטפלי ירה קוצים אבל ביוטפלי התחמק, הוא נראה במצב רע מאוד ונפל למטה כמו זבוב שנופל "צריך לקחת אותו למרכז הפוקימונים!" קראה בריאנה ולקחה אותו והסתכלה אליו בדאגה[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
רשום תגיב להתחלה רקע מעולה
(יש לי מנהל ראשי במ''ת D: )[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
"קרן בועות!" קרא הנער, אלמוגה התחמקה אבל נפגעה מהקרן בועות אבל לא קשה מאוד, היא תקפה בכנף ברזל בחוזקה את וורטלטל שעף אחורנית , "מה אתה אפס אתה לא יכול להתחמק סחרור עכשיו!" קרא הנער, וורטלטל יצא מותש בסחרור והתעצבנת על הילד[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
אתה מתחיל ללכת לעיר השניה ופתאום אתה שומע קולות "קדימה באלבאזור קדימה!" מהעצים קצת רחוקיםאבל עדין די קרובים[/COLOR][/QUOTE]
" אלמוגה צאי ! מכת וולט סיימי את זה את יכולה בכל הכוח !!! " אומר נחוש בדעתי לנצח את הילד המעצבן .
' ראלטס ... נו נו ... '
-
[COLOR="Green"]מייקל
פרינפלאפ יצא בניקור מקדחה רציני לעבר נידורן , נידורן התחפר קצת בעזרת רגליו ושפרינפלאפ היה מאליו הוא ירה עורץ סגלגל לבטנו, פרינפלאפ עף קצת למעלה ונפל למטה, מורעל[/COLOR]
[COLOR="red"]איתי
צרמנדר נותן אגרופים לעץ ומפיל עלים למטה, כול פעם הוא מפיל עלה או שניים אחד יותר, שהוא מגיע ל8 הוא נותן אגרוף חזק במיוחד ונופלים כ20 עלים
צרמנדר למד אגרוף![/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
במקרה
~~~~
כחמישה ילדים מרימים את ידם למעלה, "לי יש איווי וגיבל!" קרא ילד אחד "לי טריקו ופיצו!" קרא עוד ילד "זה לא חוכמה לי יש גרוטל ולוקסיו!" קרא עוד נער "לי יש ביוטפלי ומאנצלקס!" קראה ילדה "לי יש טוגפי וציקוריטה!" קראה עוד ילדה והתלבטת מאוד[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אלמוגה נפגעה מהסחרור והשתמשה במכת וולט, וורטלטל התחשמל והנער צעק אליו בבוז שנית "עכשיו זנב ברזל!" קרא הנער , וורטלטל העיף את אלמוגה בכנף ברזל והיא נתקעה בקיר ונפלה למטה אבל מיד התאוששה "צא בסחרור ואקדח מים!" קרא הנער, וורטלטל השתמש בסחרור וחמש אקדחי מים יצאו מחמשת החורים שלו ופגע בחוזקה באלמוגה שעפה שנית לקיר , היא הייתה פגועה קשה אבל עדיין עמדה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1105120][COLOR="Green"]מייקל
פרינפלאפ יצא בניקור מקדחה רציני לעבר נידורן , נידורן התחפר קצת בעזרת רגליו ושפרינפלאפ היה מאליו הוא ירה עורץ סגלגל לבטנו, פרינפלאפ עף קצת למעלה ונפל למטה, מורעל[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"לא , פיפלאפ! תשתמש במערבולת על נידוראן ואז כנף פלדה!" אני אומר ופרינפלאפ ואם הוא מעלף את נידוראן אז אני זורק על נידוראן פוקדור