-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
הגלגל להבה פוגע בפיצ'ו אבל הגחלת לא פוגעת בו כי טריקו מזיז אותו בזריזות "כדור אנרגיה וכדור ברק!" קרא הנער, שני הפוקימונים יצרו שני כדורים חזקים מאוד והעיפו אותם, הכדור השתלב בשני ויצר כדור אנרגיה מחושמל חזק ביותר שהעיף את פאנפי אחורה ופגע בו מאוד מאוד קשה[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
"אם אני אפס אז מה אתה?" אמר הנער , הלכת לראות מה אם ראלטס וראית שהוא ישן במיטה שלו "אני חושבת שהוא בסדר תיתן לו לישון בפוקדור טיפה ולאחר מכן תאכל לילחם איתו כבר כרגיל" אמרה האחות ג'וי[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
ניסית לחשוב אל פיתרון אבל לא הצלחת, הסקווירטלים ניסו לדבר איתו אבל הוא לא הסכים, ניסתה עוד פעם והוא עדיין לא הסכים, פתאום ראית שבאדו בא אליך והבנת שהוא רעב[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1106880][COLOR="RoyalBlue"]דור
הגלגל להבה פוגע בפיצ'ו אבל הגחלת לא פוגעת בו כי טריקו מזיז אותו בזריזות "כדור אנרגיה וכדור ברק!" קרא הנער, שני הפוקימונים יצרו שני כדורים חזקים מאוד והעיפו אותם, הכדור השתלב בשני ויצר כדור אנרגיה מחושמל חזק ביותר שהעיף את פאנפי אחורה ופגע בו מאוד מאוד קשה[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
"אם אני אפס אז מה אתה?" אמר הנער , הלכת לראות מה אם ראלטס וראית שהוא ישן במיטה שלו "אני חושבת שהוא בסדר תיתן לו לישון בפוקדור טיפה ולאחר מכן תאכל לילחם איתו כבר כרגיל" אמרה האחות ג'וי[/COLOR]
ניסית לחשוב אל פיתרון אבל לא הצלחת, הסקווירטלים ניסו לדבר איתו אבל הוא לא הסכים, ניסתה עוד פעם והוא עדיין לא הסכים, פתאום ראית שבאדו בא אליך והבנת שהוא רעב[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר להם: ''פאנפי, תשתמש על פיצ'ו בגילגול, מהר, ושילדון, תשתמש בגחלת על טריקו. בכל הכוח, שניכם!''
-
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
ניסית לחשוב אל פיתרון אבל לא הצלחת, הסקווירטלים ניסו לדבר איתו אבל הוא לא הסכים, ניסתה עוד פעם והוא עדיין לא הסכים, פתאום ראית שבאדו בא אליך והבנת שהוא רעב[/COLOR][/QUOTE]
" אוקיי תודה רבה " .
מוציא את הפוכדור של ראלטס מהכיס ומכניס אותו לתוכו .
' ממשיכים .. אני צריך לפתח את באלבאזור , ואז ללכת למכון ' אומר ומחפש מקום אימונים
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
הפוקימונים עשו כדבריך ושלדון ירה במהירות גחלת, טריקו התחמק מהם בזריזות "עלי טער!" קרא הנער וטריקו שלח עלי טער שפגעו בשלדון אבל לא חזק מידי, פאנפי המותש השתמש בגילגול שפגע בפיצ'ו והוא מיד התעשת וחישמל את פאנפי בזריזות[/COLOR][COLOR="DarkOrchid"]כריס
אתה מחפש מקום לאימונים ובאלבאזור יוצא החוצה , מאושר, באלבאזור רץ בעשב ופתאום הרגל שלו מתגלגלת אל משהו קשה ועגול, הוא נופל ומראה לך מה יש שם ואתה רואה שזהו פוקדור[/COLOR]
-
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אני אומר להם: ''שילדון, תשתמש בראש ברזל על טריקו! ,פאנפי גלגול על טריקו ואז תשתמש באקדח מים על פיצ'ו בשביל להרטיב אותו, ואז תשתמש בגלגול שייצור סיבוב וייפגע גם בפיצ'ו וגם בטריקו! אני אומר להם''. 'הם חייבים להצליח....' אני יחשוב.
-
[QUOTE=sigal123;1106888][COLOR="RoyalBlue"]דור
הפוקימונים עשו כדבריך ושלדון ירה במהירות גחלת, טריקו התחמק מהם בזריזות "עלי טער!" קרא הנער וטריקו שלח עלי טער שפגעו בשלדון אבל לא חזק מידי, פאנפי המותש השתמש בגילגול שפגע בפיצ'ו והוא מיד התעשת וחישמל את פאנפי בזריזות[/COLOR][COLOR="DarkOrchid"]כריס
אתה מחפש מקום לאימונים ובאלבאזור יוצא החוצה , מאושר, באלבאזור רץ בעשב ופתאום הרגל שלו מתגלגלת אל משהו קשה ועגול, הוא נופל ומראה לך מה יש שם ואתה רואה שזהו פוקדור[/COLOR][/QUOTE]
" מה זה באלבאזור ? " אשאל בסקרנות .
לאחר שאתקרב אבין שזה פוכדור . ' מה אני עושה עכשיו .. ' " אוקיי אז פוכדור צא ! " אצעק ואזרוק את הפוכדור .
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
יותר מידי מתקפות אני מתייחסת רק ל3 הראשונות כי אחרת זה קצת מסבך אותי והכול
~~~~
שלדון משתמש בראש ברזל על טריקו, זה פוגע בזנבו אבל טריקו נעמד אל שלדון וגורם לו להתנגש בעץ וקופץ משם, פאנפי משתמש בגלגול לעבר פיצ'ו שקופץ ונוחת אליו, פיצ'ו מתחיל לרוץ ולרוץ ולרוץ אבל בסף נופל אחורה, פאנפי מרטיב אותו באקדח מים אבל קצת מהמים נופלים גם אליו "מכת ברק!" קרא הנער ופיצ'ו השתמש במכת ברק שחישמלה מאוד את פאנפי שנראה שחור והיה לחלוטין תשוש[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אתה מוציא את הפקימון החוצה ומהפוקדור יוצא צב בצבע תכלת אם זנב כחול וגדול דמוי קטיפה שתי אוזנים קטנות דמוי כנפיים בצבע של הקטיפה אל ראשו ושריון חום, הוא נראה לא במצב הכי טוב ונראה אחרי קרב, אתה מזהה שזה וורטלטל ולא סתם וורטלטל , הוורטלטל של הנער![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1106897][COLOR="RoyalBlue"]דור
יותר מידי מתקפות אני מתייחסת רק ל3 הראשונות כי אחרת זה קצת מסבך אותי והכול
~~~~
שלדון משתמש בראש ברזל על טריקו, זה פוגע בזנבו אבל טריקו נעמד אל שלדון וגורם לו להתנגש בעץ וקופץ משם, פאנפי משתמש בגלגול לעבר פיצ'ו שקופץ ונוחת אליו, פיצ'ו מתחיל לרוץ ולרוץ ולרוץ אבל בסף נופל אחורה, פאנפי מרטיב אותו באקדח מים אבל קצת מהמים נופלים גם אליו "מכת ברק!" קרא הנער ופיצ'ו השתמש במכת ברק שחישמלה מאוד את פאנפי שנראה שחור והיה לחלוטין תשוש[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אתה מוציא את הפקימון החוצה ומהפוקדור יוצא צב בצבע תכלת אם זנב כחול וגדול דמוי קטיפה שתי אוזנים קטנות דמוי כנפיים בצבע של הקטיפה אל ראשו ושריון חום, הוא נראה לא במצב הכי טוב ונראה אחרי קרב, אתה מזהה שזה וורטלטל ולא סתם וורטלטל , הוורטלטל של הנער![/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפאנפי:'' פאנפי קפוץ על שילדון ותשתמשו אחד מכם בגחלת והשני באקדח מים, שניהם לכיוון טריקו!. אחר כך, פאנפי תשתמש בגלגול אבל תשתדל שהגלגול ייפגע בשני היריבים שלך.''
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
פאנפי משתמש באקדח מים ושלדון בגחלת, שתי המתקפות מתערבלות אחת אם השנייה בסיבוב ופוגעות בחוזקה בטריקו המותש, "מכת ברק!" קרא הנער ופיצ'ו חישמל את פאנפי ושלדון בחוזקה "קליע זרעים מחושמלים!" קרא הנער שפאנפי השתמש בגילגול והפוקימונים שלו עשו כדבריו , הם שלחו תזרעים לעבר פאנפי ועצרו את גילגולו והעיפו אותו לעבר העץ ופגעו בו בחוזקה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1106906][COLOR="RoyalBlue"]דור
פאנפי משתמש באקדח מים ושלדון בגחלת, שתי המתקפות מתערבלות אחת אם השנייה בסיבוב ופוגעות בחוזקה בטריקו המותש, "מכת ברק!" קרא הנער ופיצ'ו חישמל את פאנפי ושלדון בחוזקה "קליע זרעים מחושמלים!" קרא הנער שפאנפי השתמש בגילגול והפוקימונים שלו עשו כדבריו , הם שלחו תזרעים לעבר פאנפי ועצרו את גילגולו והעיפו אותו לעבר העץ ופגעו בו בחוזקה[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לשילדון ופאנפי: ''קדימה מאמץ אחרון! תנסה לרכז את כל הכול שלך ולהשתמש בראש ברזל+גחלת ביחד לכיוון טריקו!
פאנפי, תשתמש באקדח מים ואז בגלגול על האדמה כדי ללמוד חפירה! אחר כך תפגע בפיצ'ו עם החפירה!''
אני מקווה שהתכנית שלי תצליח.
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
שלדון משתמש בראש ברזל וגחלת והשריון שעל ראשו בוער, זה פוגע בטריקו בחוזקה רבה מאוד וגורם לו לשלוח כדור אנרגיה שפוגע בשלדון גם
פאנפי עושה כדבריך ומצליח ללמוד חפירה! הוא בא לעבר פיצ'ו ופיצ'ו עף קצת למעלה אבל משתמש במכת ברק חזקה מאוד שפוגעת בפאנפי בחוזקה רבה, פאנפי לא יכול יותר ומתעלף, נראה שגם טריקו לא במצב הכי טוב ושלדון במצב לא משהו לעומת פיצ'ו שבמצב סביר [/COLOR]
-
[quote=sigal123;1105668][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"זה כי קורן מין הסתם היה לא קצת אם ג'וליטון אני מניחה" אמרה נלה "ורציתי וויבל ולוקסרי כי לאח שלי יש כאלה לא יותר מזה " אמרה נלה והביטה אליך "למה אתה לא מוכן להקשיב ?! באמת אתה חושב שכול פוקימון נולד חזק ?! לא! אתה לא תוכל למצוא תמיד תפוקימונים החזקים ביותר זה לא עובד ככה!" צעקה נלה, מישום מה היא נורא התעצבנה אליך ביחוד שהיא הזכירה את אח שלה, הא הלכה לחדר שלה וסגרה תדלת בחוזקה[/COLOR]
[/quote]
"זה העניין!" אני צועק לנלה.
"את לא אמורה לאהוב את הפוקימונים שאח שלך אוהב! את אמורה לאהוב פוקימונים שאת אוהבת! למשל, אחי הקטן אוהב פוקימוני מים, ואני אוהב פוקימוני אש! אני אוהב את צ'אריזרד ואת היטראן והוא אוהב את בלסטויס ואת קיוגר!" אצעק לה כדי להסביר.
-
[QUOTE=sigal123;1106912][COLOR="RoyalBlue"]דור
שלדון משתמש בראש ברזל וגחלת והשריון שעל ראשו בוער, זה פוגע בטריקו בחוזקה רבה מאוד וגורם לו לשלוח כדור אנרגיה שפוגע בשלדון גם
פאנפי עושה כדבריך ומצליח ללמוד חפירה! הוא בא לעבר פיצ'ו ופיצ'ו עף קצת למעלה אבל משתמש במכת ברק חזקה מאוד שפוגעת בפאנפי בחוזקה רבה, פאנפי לא יכול יותר ומתעלף, נראה שגם טריקו לא במצב הכי טוב ושלדון במצב לא משהו לעומת פיצ'ו שבמצב סביר [/COLOR][/QUOTE]
אני מחזיר את שילדון ומוציא את סקווירטל. אני אומר להם:'' שילדון תשתמש בראש ברזל אש [מה שהוא עשה מקודם] על פיצ'ו! סקווירטל תשתמש בבאקדח מים על האדמה ואז תשתמש בדחיפה על טריקו אבל במקום לרוץ אליו תחליק על המים כדי להגביר את המהירות שלך!''.
-
[COLOR="Red"]איתי
אתה רואה שמהחדר אין תשובה ואתה מנסה קצת להירגע, אתה טיפה דואג לראות מה קרה לה אבל יורד מהעניין, סקיטי לבינתיים נמצאת בתוך הג'קוזי ומזמינה אותך להצטרף [/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
זה קרב אתה לא מוציא עוד פוקימון אתה משתמש רק בשניים אלא אם היריב מסכים
~~~~
פתאום הנער עוצר תקרב "היי! אינ לא מוכן לזה! או שאתה מחזיר את סקווירטל או שאני מוציא עוד פוקימון!" קרא הנער בכעס והביט אליך[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1106600][COLOR="Sienna"]
[COLOR="Green"]מייקל
פרינפלאפ לא יכול יותר ומתעלף לאחר כמה בועות שהוא שולח שמיד מתפוצצות, פוניטה שולח להביור שפוגע בחוזקה ומתקפל שנית, שני הנידורינים משתמשים בהתקפת קרן שפוגעת בו מאוד, הוא משתמש בלהביור ומאלף את הנקבה והזכר מיד מגן אליה בגופו גם פוניטה מאוד תשוש עכשיו [/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, חזרו פרינפלאפ ופוניטה! צא ביוטיפליי! תשתמש בעוקץ רעל ואז תרכז את האנרגיה שלך בקדימה של הגוף שלך ותנסה אס אווירי על הנידוראן הזכר! וצא פוקדור!" אני אומר וזורק את הפוקדור על הנידוראן הנקבה