-
[QUOTE=sigal123;1106919][COLOR="Red"]איתי
אתה רואה שמהחדר אין תשובה ואתה מנסה קצת להירגע, אתה טיפה דואג לראות מה קרה לה אבל יורד מהעניין, סקיטי לבינתיים נמצאת בתוך הג'קוזי ומזמינה אותך להצטרף [/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
זה קרב אתה לא מוציא עוד פוקימון אתה משתמש רק בשניים אלא אם היריב מסכים
~~~~
פתאום הנער עוצר תקרב "היי! אינ לא מוכן לזה! או שאתה מחזיר את סקווירטל או שאני מוציא עוד פוקימון!" קרא הנער בכעס והביט אליך[/COLOR][/QUOTE]
אני מחזיר את סקווירטל ואומר לשילדון לעשות את הראש ברזל -אש[ מה שהוא עשה מקודם- ראש ברזל וגחלת].
-
[COLOR="Green"]מייקל
ביוטפלי יוצא ומשתמש בעוקץ רעל שמתנפץ ויוצר פיצוץ מהעוקץ רעל של הנידורין הזכר, הנידורין הזכר מגן על הנידורינית, אתה מבין שתצתרך לאלף גם את הזכר כדי לתפוס אותה או אותו [/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
שלדון משתמש בראש אש אבל לא יודע על מי, הוא מחליט אל פיצ'ו ופוגע בו בחוזקה, "כדור משולב!" קרא הנער, הפוקימונים שלו יוצרים את הכדור ושולחים אותו לשלדון שתשוש לחלוטין מהראש אש שנכווה ממנו קצת, טריקו קצת יותר מיגי קרוב ונוצרת התפוצצות בין המגן של שלדון לכדורים, נהיה עשן בזירה ושהעשן מתפזר רואים את טריקו ושלדון המעולפים ואת פיצ'ו שעוצם עייניים בידי ומציץ קצת ומסתכל בדאגה אל טריקו "חזור" קרא הנער והחזיר את טריקו בשמחה רבה וחיבק את פיצ'ו הקטן[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1106897][COLOR="RoyalBlue"]דור
יותר מידי מתקפות אני מתייחסת רק ל3 הראשונות כי אחרת זה קצת מסבך אותי והכול
~~~~
שלדון משתמש בראש ברזל על טריקו, זה פוגע בזנבו אבל טריקו נעמד אל שלדון וגורם לו להתנגש בעץ וקופץ משם, פאנפי משתמש בגלגול לעבר פיצ'ו שקופץ ונוחת אליו, פיצ'ו מתחיל לרוץ ולרוץ ולרוץ אבל בסף נופל אחורה, פאנפי מרטיב אותו באקדח מים אבל קצת מהמים נופלים גם אליו "מכת ברק!" קרא הנער ופיצ'ו השתמש במכת ברק שחישמלה מאוד את פאנפי שנראה שחור והיה לחלוטין תשוש[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אתה מוציא את הפקימון החוצה ומהפוקדור יוצא צב בצבע תכלת אם זנב כחול וגדול דמוי קטיפה שתי אוזנים קטנות דמוי כנפיים בצבע של הקטיפה אל ראשו ושריון חום, הוא נראה לא במצב הכי טוב ונראה אחרי קרב, אתה מזהה שזה וורטלטל ולא סתם וורטלטל , הוורטלטל של הנער![/COLOR][/QUOTE]
" עוד הפעם הילד המעצבן הזה ?! " אצעק בעצבים .
" מה קרה ווטרטל ? הוא פגע בך ? " אשאל תוך כדי שאני מחפש את הנער בעיניי .
-
[quote=sigal123;1106919][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה רואה שמהחדר אין תשובה ואתה מנסה קצת להירגע, אתה טיפה דואג לראות מה קרה לה אבל יורד מהעניין, סקיטי לבינתיים נמצאת בתוך הג'קוזי ומזמינה אותך להצטרף [/COLOR]
[/quote]
"מצטער סקיטי אבל אין לי מצב רוח להיכנס עכשיו לג'קוזי." אומר לסקיטי.
לאחר מכן אשאל את צ'ארמנדר וסקיטי אם הם מוכנים לעוד אימון ואחכה לתשובה מהם.
-
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
וורטלטל מסתכל לאיך ואז לצדדדים, אתה רואה שהנער הלך כבר ממזמן "וורט? וורטלטל וורט?" |מה? איפה תומר?| קרא וורטלטל בדאגה והביט לצדדים בחיפושים אחר מאמנו[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
סקיטי יוצאת מהג'קוזי באיכזוב ומתנגבת צרמנדר וסקיטי מסתכלים אליך ונראה שהכוויה שלו כמעט החלימה, שני הם מהנהנים לחיוב ומביטים אליך, אתה מסתכל ל הדלת של חדרה של נלה ועדין נלה לא יוצאת משם[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1106968][COLOR="DarkOrchid"]כריס
וורטלטל מסתכל לאיך ואז לצדדדים, אתה רואה שהנער הלך כבר ממזמן "וורט? וורטלטל וורט?" |מה? איפה תומר?| קרא וורטלטל בדאגה והביט לצדדים בחיפושים אחר מאמנו[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
סקיטי יוצאת מהג'קוזי באיכזוב ומתנגבת צרמנדר וסקיטי מסתכלים אליך ונראה שהכוויה שלו כמעט החלימה, שני הם מהנהנים לחיוב ומביטים אליך, אתה מסתכל ל הדלת של חדרה של נלה ועדין נלה לא יוצאת משם[/COLOR][/QUOTE]
" וורטרטל , תומר קראו לו ? הוא עזב .. אני מצטער מאוד .. אבל אתה לא צריך אותה ! הוא סתם מאמן גרוע ! מאמן אמיתי לעולם לא נוטש את הפוקימונים שלו ! לדעתי אתה מאוד חזק ! "
' מה אני אמור להגיד לו ? '
"באלבאזור דבר איתו" אפנה לבאלבאזור .
-
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
וורטלטל מסתכל אליך, ונראה שמתקשה להבין, או מבין ולא מסוגל, באלבאזור מדבר איתו והוא מוריד את ראשו אבל באלבאזור מעודד אותו והוא מתעודד קצת אבל עדיין עצוב, הבנת ממה שבאלבאזור אמר זה שעכשיו וורטלטל בצוות שלכם ושם לא ינטשו אותו בחיים[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1106968][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]סקיטי יוצאת מהג'קוזי באיכזוב ומתנגבת צרמנדר וסקיטי מסתכלים אליך ונראה שהכוויה שלו כמעט החלימה, שני הם מהנהנים לחיוב ומביטים אליך, אתה מסתכל ל הדלת של חדרה של נלה ועדין נלה לא יוצאת משם[/COLOR][/quote]
'היא בטח תצא משם לאימונים' אני חושב.
אחר כך אני הולך עם צ'ארמנדר וסקיטי להתאמן הפעם על להביור ומסך עשן של צ'ארמנדר ושירה ומכת ברק של סקיטי.
-
[COLOR="Red"]איתי
אתה יוצא החוצה יחד אם צרמנדר וסקיטי, בחוץ חושך גמור ורק זנבו של צרמנדר מעיר לך, אתה מסתכל בטלפון שלך ורואה שהשעה היא שמונה וחצי[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1106981][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה יוצא החוצה יחד אם צרמנדר וסקיטי, בחוץ חושך גמור ורק זנבו של צרמנדר מעיר לך, אתה מסתכל בטלפון שלך ורואה שהשעה היא שמונה וחצי[/COLOR][/quote]
אני מוותר על האימונים ודוחה אותם למחר.
אחר כך אני מחפש מאמנים להיחלחם איתם ו/או לדבר איתם.
-
[COLOR="Red"]איתי
אתה מסתכל ורואה שיש אך ורק מאמן אחד שמרפא את הפוקימונים שלו " נשאר לי רק חדר מספר 23" אמרה האחות ג'וי והביאה לו מפתח ופוקדורים," תודה" אמר הנער והלך במיסתוריות למדרגות[/COLOR][IMG]http://www.israup.net/images/91e62e21cc9e69df43f58b1bd71c0dbc.png[/IMG]
-
[QUOTE=sigal123;1106970][COLOR="DarkOrchid"]כריס
וורטלטל מסתכל אליך, ונראה שמתקשה להבין, או מבין ולא מסוגל, באלבאזור מדבר איתו והוא מוריד את ראשו אבל באלבאזור מעודד אותו והוא מתעודד קצת אבל עדיין עצוב, הבנת ממה שבאלבאזור אמר זה שעכשיו וורטלטל בצוות שלכם ושם לא ינטשו אותו בחיים[/COLOR][/QUOTE]
" אוקיי ווטרטל , אז אתה שלנו ! אנחנו לא נוותר עלייך בחיים ! עכשיו שיש לי אותך , אני אוכיח לך כמה אתה חזק ! בוא נלך למכון "
אני הולך לכיוון המכון במחשבות טובות .
-
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אתה וורטלטל ובאלבאזור מתחילים ללכת לכיוון העיר השנייה,
אתה בודק את וורטלטל בפוקדע בקצרה[/COLOR]"וורטלטל יודע: קרן בועות סיחרור קרן קרח אקדח מים נשיכה דחיפה וזנב ברזל"[COLOR="darkorchid"]קרא הפוקדע[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1106998][COLOR="DarkOrchid"]כריס
אתה וורטלטל ובאלבאזור מתחילים ללכת לכיוון העיר השנייה,
אתה בודק את וורטלטל בפוקדע בקצרה[/COLOR]"וורטלטל יודע: קרן בועות סיחרור קרן קרח אקדח מים נשיכה דחיפה והצלפת זנב"[COLOR="darkorchid"]קרא הפוקדע[/COLOR][/QUOTE]
" מוזר .. נראה לי שהפוקדע התקלקל .. הרי כשנלחמת מולי השתמשת בזנב ברזל .. נו טוב "
" איפה המכון הזה ??? " אשאל את הפוקימונים בידיעה שבכל מקרה לא יענו ואחפש את המכון .
-
[QUOTE=sigal123;1106880][COLOR="RoyalBlue"]דור
הגלגל להבה פוגע בפיצ'ו אבל הגחלת לא פוגעת בו כי טריקו מזיז אותו בזריזות "כדור אנרגיה וכדור ברק!" קרא הנער, שני הפוקימונים יצרו שני כדורים חזקים מאוד והעיפו אותם, הכדור השתלב בשני ויצר כדור אנרגיה מחושמל חזק ביותר שהעיף את פאנפי אחורה ופגע בו מאוד מאוד קשה[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
"אם אני אפס אז מה אתה?" אמר הנער , הלכת לראות מה אם ראלטס וראית שהוא ישן במיטה שלו "אני חושבת שהוא בסדר תיתן לו לישון בפוקדור טיפה ולאחר מכן תאכל לילחם איתו כבר כרגיל" אמרה האחות ג'וי[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
ניסית לחשוב אל פיתרון אבל לא הצלחת, הסקווירטלים ניסו לדבר איתו אבל הוא לא הסכים, ניסתה עוד פעם והוא עדיין לא הסכים, פתאום ראית שבאדו בא אליך והבנת שהוא רעב[/COLOR][/QUOTE]
"היי באדו כמעט ושכחתי אותך בכל המצב הזה,שנייה חבר" אני אומר לו וניגש לאחות ג'וי לבקש טיפה אוכל פוקימונים.
לאחר מכן אני אשאל אותה לגבי המשך טיפולו של סקווירטל.