-
[COLOR="Green"]יואב
אתה מרים את הכרית ולא רואה כלום, כי הדבר נמצא בתוך הכרית!
אתה הופך את הכרית ומנער אותה ומתוכה יוצא הפיצ'ו הקטן,
הוא נופל למטה ומסתכל אליך ומתחיל לבכות, הביוטפלי מהר לוקח אותו ללמעלה ,
איווי מסתכל אליך וקצת נוהם אבל לבסוף מפסיק ויושב וצופה בך, אתה מרגיש מין אי נעימות כזו אז אתה הולך, אתה שם לב שבחוץ כבר חושך ואתה די מפהק[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1069386][COLOR="Green"]יואב
אתה מרים את הכרית ולא רואה כלום, כי הדבר נמצא בתוך הכרית!
אתה הופך את הכרית ומנער אותה ומתוכה יוצא הפיצ'ו הקטן,
הוא נופל למטה ומסתכל אליך ומתחיל לבכות, הביוטפלי מהר לוקח אותו ללמעלה ,
איווי מסתכל אליך וקצת נוהם אבל לבסוף מפסיק ויושב וצופה בך, אתה מרגיש מין אי נעימות כזו אז אתה הולך, אתה שם לב שבחוץ כבר חושך ואתה די מפהק[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, צאו כולם! נהיה קצת ביחד כולנו. ככה גם כולכם תוכלו להכיר." אני אומר ומוציא את כולם
-
[QUOTE=sigal123;1069049][COLOR="DarkOrange"]ג'ון
תגיד לי מה לא טוב בהם ואני ינסה לשפר
~~~~~~
טוטודייל משתמש אליו באקדח מים והוא מתעלף , אתה זורק אליו פוקדור וזה לא לוכד אותו, אתה מבין שהוא כבר שייך למישהו, איווי המעולף פוקח עייניים והולך באיטיות לעבר הגבעה אם שני הבתים אך נופל, אתה מבין ששם הבעלים שלו
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אוקיי מתי שיהיה אני אגיד לך.
----------------------------------
"טוטדייל בוא נעזור לו!" אגיד לטוטדייל אחרי ריצה אחרי איווי, ואז ארים אותו ואלך לאחד הבתים כדי לבדוק עם זה הבית שלו.
-
[COLOR="Green"]יואב
את מוציא את בלייס פיפלאפ ווורמפל ובליס ווורמפל מתחברים, בלייס שמה לב שטייני ישנה ומחייכת, היא קופצת על הספה בצד השני ומתיישבת פיפלאפ מהר מתיישב לידה וורמפל ליד פיפלאפ והם מתחילים לדבר,
לאחר כמה זמן וורמפל מחליט שהוא רוצה להילחם, אז בלייס מתנדבת לקרב,
אני יתאר לך את הקרב כי פה אין לך שליטה
שניהם יוצאים החוצה ונעמדים בשני צדדים ופיפלאפ השופט
וורמפל משתמש בירי חוט אבל בלייס מתחמקת בסלטה הוא משתמש בחבטת קרן והיא לא מצליחה להתחמק וורמפל שמח שהצליח היא משתמש בעלי טער אבל וורמפל משתמש ביירי חוט וגורם לגוש חוטים שעלי "נשאבים" העלי טער הוא קופץ אליה ומשתמש בחבטת קרן ומעיף אותה לגוש והיא לכודה,היא משתמשת בצעקה שמעיפה את כול החוטים ופוגעת בוורמפל, וורמפל יוצא אם חבטת קרן אבל היא מתחמקת ומשתמשת בסופת עלים, וורמפל מצליח להתחמק מהסופה חלק מהזמן אבל הוא בסוף נשאב , לאחר כמה זמן הסופה מפסיקה והוא נופל למטה, פתאום הוא יורה ללמעלה חוטים שנופלים אליו ופתאום רואים רק גוש לבן ועין אחת!
[/COLOR] [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/silcoon.png[/IMG]
[COLOR="DarkOrange"]ג'ון
אתה לוקח את איווי ורואה ביוטפלי שעף לכיוון הבית הוא מסתכל אליך ולוקח את איווי,
אתה רואה שני בתים, בית ענקי ובית בינוני ושם ביוטפלי ואיווי נמצאים,
טוטודייל הסקרן רץ לעבר הבית הגדול ומצליח לפתוח אותו איכשהו,
הוא נכנס לבית וצועק" טוטו טוטודייל!" ואתה לא מבין מה הולך שם[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1069413][COLOR="DarkOrange"]ג'ון
אתה לוקח את איווי ורואה ביוטפלי שעף לכיוון הבית הוא מסתכל אליך ולוקח את איווי,
אתה רואה שני בתים, בית ענקי ובית בינוני ושם ביוטפלי ואיווי נמצאים,
טוטודייל הסקרן רץ לעבר הבית הגדול ומצליח לפתוח אותו איכשהו,
הוא נכנס לבית וצועק" טוטו טוטודייל!" ואתה לא מבין מה הולך שם[/COLOR][/QUOTE]
"טוטדייל חכה לי!" אצעק בכעס לעבר טוטדייל ואז ארוץ לעבר הבית הגדול כדי לבדוק מה עם טוטדייל ומה קורה בתוך הבית הגדול.
-
[QUOTE=sigal123;1069413][COLOR="Green"]יואב
את מוציא את בלייס פיפלאפ ווורמפל ובליס ווורמפל מתחברים, בלייס שמה לב שטייני ישנה ומחייכת, היא קופצת על הספה בצד השני ומתיישבת פיפלאפ מהר מתיישב לידה וורמפל ליד פיפלאפ והם מתחילים לדבר,
לאחר כמה זמן וורמפל מחליט שהוא רוצה להילחם, אז בלייס מתנדבת לקרב,
אני יתאר לך את הקרב כי פה אין לך שליטה
שניהם יוצאים החוצה ונעמדים בשני צדדים ופיפלאפ השופט
וורמפל משתמש בירי חוט אבל בלייס מתחמקת בסלטה הוא משתמש בחבטת קרן והיא לא מצליחה להתחמק וורמפל שמח שהצליח היא משתמש בעלי טער אבל וורמפל משתמש ביירי חוט וגורם לגוש חוטים שעלי "נשאבים" העלי טער הוא קופץ אליה ומשתמש בחבטת קרן ומעיף אותה לגוש והיא לכודה,היא משתמשת בצעקה שמעיפה את כול החוטים ופוגעת בוורמפל, וורמפל יוצא אם חבטת קרן אבל היא מתחמקת ומשתמשת בסופת עלים, וורמפל מצליח להתחמק מהסופה חלק מהזמן אבל הוא בסוף נשאב , לאחר כמה זמן הסופה מפסיקה והוא נופל למטה, פתאום הוא יורה ללמעלה חוטים שנופלים אליו ופתאום רואים רק גוש לבן ועין אחת!
[/COLOR] [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/silcoon.png[/IMG]
[[/COLOR][/QUOTE]
"נחמד וורמפל! התפתחת לסילקון! בוא נראה איזה מתקפות למדת!," אני אומר ומוציא את הפוקדקס
-
[COLOR="DarkOrange"]ג'ון
אתה נכנס לבית הענק החשוך ורואה מלא ביצי פוקימונים לפחות 20 ,
טוטודייל מצביע על ביצה אחת הצבע חום וניסה להרים אותה אך היא הייתה גדולה מידי בשבילו[/COLOR]
[COLOR="Green"]
יואב
הפוקדע שלך מצפצף
סליקון למד : התקשחות, וירי חוט (משופר)
סילקון משתמש בירי חוט ואתה רואה שהחוט שלו עבה יותר והוא משתמש עוד פעם והחוט דק יותר, אתה בודק תחוט ורואה שהוא גם קשיח יותר וטוב יותר
"סילי סיליקון!" אמר סילקון ונעמד לידך כול הפוקימונים שמחו והריעו שהוא התפתח,
סיליקון שמח מאוד וחייך אבל לא ראו את זה אלה רק ראו תעין שלו, פתאום סילקון נרדם לך אל הרגל[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1069435][COLOR="DarkOrange"]ג'ון
טוטודייל מצביע על ביצה אחת הצבע חום וניסה להרים אותה אך היא הייתה גדולה מידי בשבילו[/COLOR]
[/QUOTE]
זאת הייתה תגובה תוקעת.
בגלל שהיית יכולה להסביר איזה צבע יש לכול ביצה...
-----------------------------------------
"טוטדייל חכה! אני אקח ביצה לבד..." אגיד לטוטדייל בכעס תוך כדי שאני נותן לו מכה חלשה על האף
ואז אלך לחפש ביצה שדומה לביצת איווי או ראלטס זכר.
-
[COLOR="DarkOrange"]ג'ון
טוטודייל עצוב מכול המכות האלה ודי כועס אליך,
רק תזכור הוא אמור להיות יותר חבר מאשר כלב,
פתאום אתה רואה ביצה לבנה שמאוד דומה לראלטס!
אתה מרים אותה ושמח מאוד ופתאום קול נשמע
"עצור גנב!" ופנס מסנוור אותך אבל לא ראיתה את האיש[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1069441][COLOR="DarkOrange"]ג'ון
טוטודייל עצוב מכול המכות האלה ודי כועס אליך,
רק תזכור הוא אמור להיות יותר חבר מאשר כלב,
פתאום אתה רואה ביצה לבנה שמאוד דומה לראלטס!
אתה מרים אותה ושמח מאוד ופתאום קול נשמע
"עצור גנב!" ופנס מסנוור אותך אבל לא ראיתה את האיש[/COLOR][/QUOTE]
"שתוק אתה!" אגיד לאיש עם הפנס ואז אפקוד על טוטדייל: "טוטדייל תשתמש באקדח מים לעבר האיש הזה ואז תנשך אותו בנשיכה!"
-
[QUOTE=sigal123;1069435][COLOR="DarkOrange"]ג'ון
[COLOR="Green"]
יואב
הפוקדע שלך מצפצף
סליקון למד : התקשחות, וירי חוט (משופר)
סילקון משתמש בירי חוט ואתה רואה שהחוט שלו עבה יותר והוא משתמש עוד פעם והחוט דק יותר, אתה בודק תחוט ורואה שהוא גם קשיח יותר וטוב יותר
"סילי סיליקון!" אמר סילקון ונעמד לידך כול הפוקימונים שמחו והריעו שהוא התפתח,
סיליקון שמח מאוד וחייך אבל לא ראו את זה אלה רק ראו תעין שלו, פתאום סילקון נרדם לך אל הרגל[/COLOR][/QUOTE]
"אוי, אתם בטח עייפים. בוא ניכנס הביתה ונלך לישון." אי אומר ונכנס הביתה עם כל הפוקימונים שלי
-
[COLOR="DarkOrange"]ג'ון
טוטודייל משתמש באקדח מים ואתה שומע שהוא קופץ ומתחמק
"אין לי פוקימון כרגע.. " אתה שומע ושמח ופתאום שומע קול יללה
"אוקי גלמיאו ציפורן צל!" אתה שומע ושומע יללה נוספת, פתאום טוטודייל עף אליך מעוצבן
"עכשיו כדור צל!" אתה שומע שנית וטוטודייל קם ולא יודע מה לעשות
"אני עוד יתפוס אותך גנב!" אתה שומע את הקול ואז פתאום אתה שומע נפנוף כנפיים[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]יואב
אתה שומע קול מהמחסן אבל ממשיך לישון, ביוטפלי מתעופף לשם אבל אתה עייף אז אתה נכנס למיטה הקטנה ובלייס נרדמת על הספה יחד אם פיפלאפ וטייני שכבר ישנה שם, סילקון מחליט שהמיטה לא נוחה לו כי הוא גדול אז הוא קופץ אליך אל הבטן ונרדם, אתה נרדם גם כן ומתעורר לקול כנפיים בחוץ,אתה רואה שעור חושך וסילקון גם מתעורר[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1069454][COLOR="DarkOrange"]ג'ון
טוטודייל משתמש באקדח מים ואתה שומע שהוא קופץ ומתחמק
"אין לי פוקימון כרגע.. " אתה שומע ושמח ופתאום שומע קול יללה
"אוקי גלמיאו ציפורן צל!" אתה שומע ושומע יללה נוספת, פתאום טוטודייל עף אליך מעוצבן
"עכשיו כדור צל!" אתה שומע שנית וטוטודייל קם ולא יודע מה לעשות
"אני עוד יתפוס אותך גנב!" אתה שומע את הקול ואז פתאום אתה שומע נפנוף כנפיים[/COLOR][/QUOTE]
"בוא נברח מכאן טוטדייל!" אגיד לטוטדייל ואז ארוץ עם טוטדייל ועם הביצה כדי שלא יתפסו אותי במהירות ושלא ישלחו אותי לכלא.
-
[COLOR="Olive"][COLOR="DarkOrange"]ג'ון
אתה רואה שאתה לכוד הוא בפתח ואתה שם, טוטודייל מתעצבן אליך שאתה לא נלחם ומצביע על הפוקדור של אברה לאחר מכן הוא מתחמק מהכדור צל ונפגע מאחד אחר משתמש באקדח מים מה שפוגע בפוקימון!
הגלמיאו מתעצבן ואתה רואה חתול אפור אם זנב מסולסל וכף יד ענקית ושחורה וציפורנים רצחניות שתוקפות את טוטודייל, טוטודייל נפגע וכמעט מתעלף אבל מחכה להוראה שלך[/COLOR][/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1069466][COLOR="Olive"][COLOR="DarkOrange"]ג'ון
אתה רואה שאתה לכוד הוא בפתח ואתה שם, טוטודייל מתעצבן אליך שאתה לא נלחם ומצביע על הפוקדור של אברה לאחר מכן הוא מתחמק מהכדור צל ונפגע מאחד אחר משתמש באקדח מים מה שפוגע בפוקימון!
הגלמיאו מתעצבן ואתה רואה חתול אפור אם זנב מסולסל וכף יד ענקית ושחורה וציפורנים רצחניות שתוקפות את טוטודייל, טוטודייל נפגע וכמעט מתעלף אבל מחכה להוראה שלך[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"אברה תצא ותשתמש בשיגור כדי לשגר אותנו מפה!" אגיד במהירות תוך כדי שאני מוציא את אברה החוצה ומחכה שהוא ישגר אותי ואת טוטדייל החוצה.