-
[COLOR="Green"]יואב
ביוטפלי מצליח לעשות דמות קטנה של עץ לאחר מלא ניסיונות אבל זכור
זה יכול לעזור בשופטים אבל לא בקרב!
ביוטפלי מסתכל אליך טיפה ואז מסתכל על הגוש חוטים, הוא טיפה עייף מכול העשייה הזאת[/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]
סהר
איזה אבן פיתוח ומתקפה אתה רוצה ולאיזה פוקימון?
~~~~
אתה מחבק את אושווט וזורק בהתרגשות על מורקרו פוקדור
נידנוד ראשון..
נידנוד שני...
נידנוד שלישי...
נתפס!
מזל טוב תפסתה מורקרו!
אתה מרגיש מאושר מאוד ואושווט מביא לך את הפוקדור של מורקרו[/COLOR][COLOR="DarkOrange"]
נל
נל יותר מידי מתקפות זה כבר מבלבל ..
~~~
טפיג שורף את הגחלת ומשתמש בדחיפה על העץ שבו סניבי נמצאת, היא מאבדת שיווי משקל ונופלת אבל מצליחה להציל את עצמה בשוט גפן, היא יורדת למטה וטפיג משתמש עליה בגחלת שפוגעת בה בחוזקה,
הוא מתחיל לרוץ סביבה והיא לא יודעת מה לתקוף אז היא משתמשת בעלי טער לכול עבר, טאפיג נפגע אבל בקושי ומשתמש בגחלת פעם שלישית ופוגע בה בחוזקה, היא משתמשת בעלי טער שבאים במהירות לעבר טאפיג![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1082450][COLOR="Green"]יואב
ביוטפלי מצליח לעשות דמות קטנה של עץ לאחר מלא ניסיונות אבל זכור
זה יכול לעזור בשופטים אבל לא בקרב!
ביוטפלי מסתכל אליך טיפה ואז מסתכל על הגוש חוטים, הוא טיפה עייף מכול העשייה הזאת[/COLOR][/QUOTE]
"מצוין ביוטיפליי. עכשיו תשתמש בהתקשחות, תוציא אותה ממך בעל חושי, ותשגר אותה עם חבטה על העץ הקרוב!" אני אומר לביוטיפליי בהתלהבות. אחרי שאני אומר לו את זה אני מוציא את פוניטה ואומר לו:"אוקיי, תסתכל טוב על ביוטיפליי, כי גם אתה הולך לעשות משהו דומה עור מעט."
-
[COLOR="Green"]יואב
התקשחות זה מתקפה שהפוקימון מתקשח טיפה, ביוטפלי עכשיו ממש חלש בה כי הוא לא סילקון אבל הוא יודע אותי, בקושי
ביוטפלי לא מבין מה לעשות אז הוא מתקשח
אתה מוציא את פוניטה והוא גם לא מבין מה הוא אמור לעשות[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1082461][COLOR="Green"]יואב
התקשחות זה מתקפה שהפוקימון מתקשח טיפה, ביוטפלי עכשיו ממש חלש בה כי הוא לא סילקון אבל הוא יודע אותי, בקושי
ביוטפלי לא מבין מה לעשות אז הוא מתקשח
אתה מוציא את פוניטה והוא גם לא מבין מה הוא אמור לעשות[/COLOR][/QUOTE]
"לא הבנת ביוטיפליי, אוקיי, טקטיקה שונה. קודם כל, תנסה להשתמש בעוקץ רעל." אני אומר לביוטיפליי בעידוד. ואומר לו גם:" קדימה, אתה יכול. גם וורמפלים יכולים לבצע אותה."
-
[COLOR="Green"]יואב
ביוטפלי מנסה להשתמש בעוקץ רעל אבל הוא לא מצליח!
תזכור שזאת מתקפה שיותר מתאימה לוורמפלים פחות לביוטפלי ,
ביוטפלי מאוכזב טיפה אבל פוניטה מעודד אותו, הוא מחליט לנסות לעשות משהו במקום זה ומשתמש בנשיכת חרק על העץ אבל הוא נתקע, הוא מצליח לצאת בעזרת פוניטה שמשך בכנפיו, ביוטפלי מתגלגל טיפה אחורה ואז מנופף בכנפיו מנסה לעוף ונופל, מנסה שנית ומצליח, הוא מאוכזב ומתישב אל אחד העצים[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1082466][COLOR="Green"]יואב
ביוטפלי מנסה להשתמש בעוקץ רעל אבל הוא לא מצליח!
תזכור שזאת מתקפה שיותר מתאימה לוורמפלים פחות לביוטפלי ,
ביוטפלי מאוכזב טיפה אבל פוניטה מעודד אותו, הוא מחליט לנסות לעשות משהו במקום זה ומשתמש בנשיכת חרק על העץ אבל הוא נתקע, הוא מצליח לצאת בעזרת פוניטה שמשך בכנפיו, ביוטפלי מתגלגל טיפה אחורה ואז מנופף בכנפיו מנסה לעוף ונופל, מנסה שנית ומצליח, הוא מאוכזב ומתישב אל אחד העצים[/COLOR][/QUOTE]
"היי, אל תדאג! אתה עדיין מעולה! עכשיו, בוא ננסה מתקפה שמתאימה יותר לביוטיפליי, זאת אומרת לך. למתקפה קוראים רוח כסופה. תנסה!" אני אומר לביוטיפליי בעידוד ומחכה לראות אם הוא יצליח
-
[quote=sigal123;1082450][COLOR=green] [/COLOR][COLOR=deepskyblue]סהר[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]איזה אבן פיתוח ומתקפה אתה רוצה ולאיזה פוקימון?[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]~~~~[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]אתה מחבק את אושווט וזורק בהתרגשות על מורקרו פוקדור[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]נידנוד ראשון..[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]נידנוד שני...[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]נידנוד שלישי...[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]נתפס![/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]מזל טוב תפסתה מורקרו![/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]אתה מרגיש מאושר מאוד ואושווט מביא לך את הפוקדור של מורקרו[/COLOR]
[/quote]
תקראי את הספוילר: [spoiler]אני רוצה אבן חושך למורקרו ואפ אפשר שהוא יקבל דופק אפל זה יהיה נחמד [/spoiler]
"יש!!!"אצרח בכל רחבי מרכז הפוקימונים "האחות ג'וי אני רוצה שתטפלי בפוקימונים שלי בבקשה ותאפשרי לי לצאת ולהתחיל במסע שלי בטבע כי אני רוצה כבר להגיע לקרב המכון הראשון שלי!"אגיד לאחות ג'וי
-
[COLOR="Green"]יואב
ביוטפלי מקשיב לך ועף גבוהה הוא מנסה לחשוב בכיוון של אבקת שיתור ורוח, בסוף מאחוריך יש רוח עדינה אם נצנצים כסופים,
[I]"ביוטפלי למד רוח כסופה" צייץ הפוקדע[/I][/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"]סהר
שמח מאוד מהניצחון ומתפיסת מורקרו אתה ניגש לאחות ג'וי שתרפא לך את הפוקימונים,
היא מכניסה אותם למכונה ומסתכל תאליהם "אני רואה שתפסתה את מורקרו, ולפי הצעקה שלי נראה לי שאתה בסדר אני מאשרת לך להמשיך תמסע" היא אומרת ונותנת לך את שני הפוקדורים, אתה קצת מסמיק ממה שהיא אמרה אל הצעקה אבל עדין מאושר,
[I]מורקרו יודע קרן על חושית, ניקור, כנף ברזל דחיפה ודופק אפל[/I] אמר הפוקדע, [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1082482][COLOR="Green"]יואב
ביוטפלי מקשיב לך ועף גבוהה הוא מנסה לחשוב בכיוון של אבקת שיתור ורוח, בסוף מאחוריך יש רוח עדינה אם נצנצים כסופים,
[I]"ביוטפלי למד רוח כסופה" צייץ הפוקדע[/I][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"מצוין ביוטיפליי! אמרתי לך שאתה הכי טוב! עכשיו תנסה על חושי עם רוח כסופה!" אני אומר לביוטיפליי בהתלהבות וביטחון מלא ביכולותיו של ביוטיפליי
-
[quote=sigal123;1082482][COLOR=deepskyblue]סהר[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]שמח מאוד מהניצחון ומתפיסת מורקרו אתה ניגש לאחות ג'וי שתרפא לך את הפוקימונים, [/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]היא מכניסה אותם למכונה ומסתכל תאליהם "אני רואה שתפסתה את מורקרו, ולפי הצעקה שלי נראה לי שאתה בסדר אני מאשרת לך להמשיך תמסע" היא אומרת ונותנת לך את שני הפוקדורים, אתה קצת מסמיק ממה שהיא אמרה אל הצעקה אבל עדין מאושר, [/COLOR]
[COLOR=deepskyblue][I]מורקרו יודע קרן על חושית, ניקור, כנף ברזל דחיפה ודופק אפל[/I] אמר הפוקדע, [/COLOR][/quote]
"אוקיי הגיע הזמן לצאת לדרך 1 ולמצוא עוד כמה אימונים לקראת קרב המכון הראשון שלנו!"אגיד לוקדורים של הפוקימונים שלי 'סוף סוף אני יוצא לדרך 1 בתור מאמן פוקימונים ולא כילד רגיל'אחשוב בליבי הפועם מהר מאוד מההתרגשות
-
[COLOR="Green"]יואב
ביוטפלי עף ומאחוריך רוח כסופה, הוא משתמש אליה בעל חושי וזה די קשה לו כי אחרי הכול זה רק רוח, בסוף הוא מצליח ומעיף אותה לכולם מיני כיוונים, זה לא פוגע בשום דבר כי זאת מתקפה כמו ריקוד וורדים, היא ליופי לא לתקיפה[/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]
סהר
שמח אתה הולך בדרך 1, אתה הולך ורואה יער בלי שום פוקימון,
אתה פתאום רואה ילד רץ ואתם מתנגשים
"עוף זוז מהדרך שלי! אני יקנוס אותך!" אומר הילד בעצבנות, אתה שם לב שליד הילד יש מין חרק כחול [/COLOR][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/d/d3/214.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/IMG]
-
[QUOTE=sigal123;1082500][COLOR="Green"]יואב
ביוטפלי עף ומאחוריך רוח כסופה, הוא משתמש אליה בעל חושי וזה די קשה לו כי אחרי הכול זה רק רוח, בסוף הוא מצליח ומעיף אותה לכולם מיני כיוונים, זה לא פוגע בשום דבר כי זאת מתקפה כמו ריקוד וורדים, היא ליופי לא לתקיפה[/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]
[/QUOTE]
רוח כסופה זה לא רק ליופי גם ינמגה של ג'סי ידע אותה והיא עשתה נזק.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי, אתה יודע מתקפות יפות. עכשיו תנסה כזאת שעושה נזק, תנסה לשלב על חושי עם נשיכת חרק." אני אומר לביוטיפליי בטון מהורהר ומחכה לראות את התוצאה של מה שייצא
-
[COLOR="Green"]יואב
נכון אבל היא בעיקר ליופי פחות לתקיפה
הוא משתמש בעל חושי אבל אין לו על מה אז הוא סתם עושה נשיכת חרק פשוטה,
הוא מחליט שהוא יעשה שילוב, הוא משתמש בהתקשחות ואז בנשיכת חרק על ענף בגודל בינוני והענף ממש נשבר![/COLOR]
-
[quote=sigal123;1082500][COLOR=deepskyblue]סהר[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]שמח אתה הולך בדרך 1, אתה הולך ורואה יער בלי שום פוקימון, [/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]אתה פתאום רואה ילד רץ ואתם מתנגשים [/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]"עוף זוז מהדרך שלי! אני יקנוס אותך!" אומר הילד בעצבנות, אתה שם לב שליד הילד יש מין חרק כחול [/COLOR][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/d/d3/214.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/IMG][/quote]
"אתה תקנוס אותי?!"אשאל אותו בעצבנות "אתה רצת ונתקלת בי!"אגיד לו "דרך אגב קוראים לי סהר,איך קוראים לך"אגיד לו תוך כדי זה שאני קם ומוציא את הפוקידע כדי לדעת מי הוא החרק הכחול לידו
-
משהו מוכן להגיד לי מזה האשכול הזה לא כל כך הבנתי?
-
[COLOR="DeepSkyBlue"]סהר
"בכול מקרה אני יקנוס אותך! עכשיו אין לי מושג איפה העיר פלייראוד נאבד לי חוש הכיוון בגללך! " אמר הנער וגיחחתה מזה שהוא רץ הפוך ,[/COLOR][IMG]http://images2.wikia.nocookie.net/es.pokemon/images/f/f4/Heracross_Pt.png[/IMG]
הרקארוס
סוג:לחימה וחרק
הרקראוס פוקימון חיפושית הזבל, הרקארוס מאוד אוהב צוף, הוא פוקימון שאוהב להילחם אבל רק במידת הצורך, אין לו התפתחויות והרבה מאמנים אוהבים לחקור אותו בגלל שילוב סוגיו המעניינים
לוקו אתה מספאים שאלות כאלה בפרטי בלבד
-
[quote=sigal123;1082533][COLOR=deepskyblue]סהר[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]"בכול מקרה אני יקנוס אותך! עכשיו אין לי מושג איפה העיר פלייראוד נאבד לי חוש הכיוון בגללך! " אמר הנער וגיחחתה מזה שהוא רץ הפוך ,[/COLOR][IMG]http://images2.wikia.nocookie.net/es.pokemon/images/f/f4/Heracross_Pt.png[/IMG]
הרקארוס
סוג:לחימה וחרק
הרקראוס פוקימון חיפושית הזבל, הרקארוס מאוד אוהב צוף, הוא פוקימון שאוהב להילחם אבל רק במידת הצורך, אין לו התפתחויות והרבה מאמנים אוהבים לחקור אותו בגלל שילוב סוגיו המעניינים[/quote]
"אם אינני טועה העיר פלייראוד נמצאת שם"אגיד לילד "אבל חכה עדיין לא אמרת לי את שמך!"אגיד לו,באותו זמן המשיך לסרוק את האזור בחיפוש פוקימון חדש
-
[COLOR="DeepSkyBlue"]סהר
"רואה איבדתי את הכיוון! והשם שלי הוא ברי אני המאמן מספר 1 בעולם!" אמר ברי והרגשתה טיפה עיצבון אליו , חיפשתה באזור פוקימון אבל לא ראיתה אף אחד,[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1082540][COLOR=deepskyblue]סהר[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]"רואה איבדתי את הכיוון! והשם שלי הוא ברי אני המאמן מספר 1 בעולם!" אמר ברי והרגשתה טיפה עיצבון אליו , חיפשתה באזור פוקימון אבל לא ראיתה אף אחד,[/COLOR][/quote]
"אוקיי היה נעים להכיר אותך ברי!"אגיד לברי "עכשיו אם תסלח לי אני רוצה להמשיך בדרכי לעבר קרב המכון הראשון שלי!"אגיד לברי ואתחיל ללכת בדרכי
-
[COLOR="DeepSkyBlue"] סהר
הוא פתאום מתחיל לצחוק ואתה לא מבין למה
"אתה חושב שקרב המכון בעיר השנייה? " הוא אומר ורואה שאתה רציני ואז צוחק עוד קצת,
פתאום מורקרו יוצא מהפוקדור,
"מורקרו!" הוא אומר ומצביע על משהו מנצנץ סגלגל[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1082512][COLOR="Green"]יואב
נכון אבל היא בעיקר ליופי פחות לתקיפה
הוא משתמש בעל חושי אבל אין לו על מה אז הוא סתם עושה נשיכת חרק פשוטה,
הוא מחליט שהוא יעשה שילוב, הוא משתמש בהתקשחות ואז בנשיכת חרק על ענף בגודל בינוני והענף ממש נשבר![/COLOR][/QUOTE]
"מציון! מצאנו משהו שעובד. עכשיו, בוא תצא החוצה קצת ואני אעבוד עם פוניטה." אני אומר לביוטיפליי הנרגש וקורא לפוניטה לבוא אליי. אני אומר לו:" אוקיי, עכשיו אנחנו ננסה ללמוד משהו חדש, בסדר? קודם כל, תנסה להביור!" אני אומר לפוניטה ומחכה לראות מה יקרה
-
[COLOR="Green"]יואב
לפוקימון מאוד קשה ללמוד סתם ככה להביור או כול מתקפה אחרת , הוא צריך להתאמן על זה זה לא בא בקלות כזאת,
|~;(פרצוף)
הוא מנסה אבל יוצא לו רק מין גחלת גושית כזאת,
הוא מנסה פעם שנייה וזה טיפה יותר גושי אבל ממש בקצת
"פוניטה פפון פון פוניטה ?" |אולי נתאמן אם אלה ששם| הוא אומר ומצביע לכיוון איפה שהיה את הקרבות, אבל אין שם כלום כרגע[/COLOR],
-
[QUOTE=sigal123;1082549][COLOR="Green"]יואב
לפוקימון מאוד קשה ללמוד סתם ככה להביור או כול מתקפה אחרת , הוא צריך להתאמן על זה זה לא בא בקלות כזאת,
|~;(פרצוף)
הוא מנסה אבל יוצא לו רק מין גחלת גושית כזאת,
הוא מנסה פעם שנייה וזה טיפה יותר גושי אבל ממש בקצת
"פוניטה פפון פון פוניטה ?" |אולי נתאמן אם אלה ששם| הוא אומר ומצביע לכיוון איפה שהיה את הקרבות, אבל אין שם כלום כרגע[/COLOR],[/QUOTE]
"הם כבר לא שם פוניטה. עכשיו, תנסה להעשות מה שעשית עכשיו אבל לסחרר את זה." אני אומר לפוניטה מסוקרן ומחכה בסקרנות לראות מה יקרה
-
[COLOR="Green"]יואב
פוניטה מנסה לסחרר את זה אבל זה יוצא רק טיפה מסתובב ולא יותר מזה ,
פתאום קול מפריע לאימונים שלכם
"בלי קרבות במרכז הפוקימונים!" שמעתה את קולה של האחות ג'וי, והקבוצה הזאת יצאה, ראיתה שהיא הולכת לכניסה ונכנסת לתוך החלק הנטוש המגודר הזה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1082568][COLOR="Green"]יואב
פוניטה מנסה לסחרר את זה אבל זה יוצא רק טיפה מסתובב ולא יותר מזה ,
פתאום קול מפריע לאימונים שלכם
"בלי קרבות במרכז הפוקימונים!" שמעתה את קולה של האחות ג'וי, והקבוצה הזאת יצאה, ראיתה שהיא הולכת לכניסה ונכנסת לתוך החלק הנטוש המגודר הזה[/COLOR][/QUOTE]
"טוב, כדאי שנחזור לבראיינט ובריאנה." אני אומר לפוניטה וביוטיפליי ומחזיר אותם לפוקדורים. אחרי זה אני מתחיל ללכת ומסתכל על השמיים. אחרי שאני מחליט אני מוציא את פיפלאפ ואומר לו:"אוקיי פיפלאפ. ברגע הראשון שאתה רואה פוקימון תתקוף אותו עם קרן בועות." אני אומר וממשיך ללכת
-
[quote=sigal123;1082545][COLOR=deepskyblue] סהר[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]הוא פתאום מתחיל לצחוק ואתה לא מבין למה[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]"אתה חושב שקרב המכון בעיר השנייה? " הוא אומר ורואה שאתה רציני ואז צוחק עוד קצת,[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]פתאום מורקרו יוצא מהפוקדור,[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]"מורקרו!" הוא אומר ומצביע על משהו מנצנץ סגלגל[/COLOR][/quote]
"ואוו מעניין מה זה"אגיד למורקרו ואתחיל ללכת לכיוון הדבר הסגלגל שמורקרו הצביע עליו מקודם בסקרנות
-
[COLOR="Green"]יואב
פיפלאפ מסתכל לכון הכיוונים ובסוף רואה מין כלב כתום, הוא תוקף אותו בקרן בועות מה שפוגע, והכלב משתמש בלהביור[/COLOR][IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/male-normal/058.gif[/IMG]
[COLOR="DeepSkyBlue"]סהר
אתה מסתכל אל האבן ומורקרו תופס אותה ומביא לך אותה אתה רואה שזה אבן סגולה שחורה ומזהה זאת אבן פיתוח![/COLOR][IMG]http://www.serebii.net/heartgoldsoulsilver/items/dark-stone.png[/IMG]
-
[quote=sigal123;1082582][COLOR=deepskyblue]סהר[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]אתה מסתכל אל האבן ומורקרו תופס אותה ומביא לך אותה אתה רואה שזה אבן סגולה שחורה ומזהה זאת אבן פיתוח![/COLOR][IMG]http://www.serebii.net/heartgoldsoulsilver/items/dark-stone.png[/IMG][/quote]
"וואי איזה מגניב זה!"אגיד למורקרו "עכשיו תוכל להתפתח מתי שתרצה!"אגיד למורקרו "ברי,אז תגיד לי איפה נמצא המכון הראשון?"אשאל את ברי בסקרנות
-
[QUOTE=sigal123;1082582][COLOR="Green"]יואב
פיפלאפ מסתכל לכון הכיוונים ובסוף רואה מין כלב כתום, הוא תוקף אותו בקרן בועות מה שפוגע, והכלב משתמש בלהביור[/COLOR][IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/male-normal/058.gif[/IMG]
[/C[/QUOTE]
"אוקיי פיפלאפ! תחמוק ואז ניקור ואז אקדח מים!" אני אומר לפיפלאפ בנחישות ואז מכין פוקדור ביד שלי כדי להתכונן לתפיסה
-
[COLOR="DeepSkyBlue"]סהר
"אני חושב ש.. בעיר...אני לא בטוח איך קוראים לה אבל אני נשבע שצריך לעקוף נהר בשביל זה" אמר ברי,
ופתאום הוציא מתוך התיק שלו פוקטץ "אוי אני חייב לזוז מחר נסגרת ההרשמה!" אמר והתחיל ללכת במהירות בשביל לכיוון העיר השנייה[/COLOR][COLOR="Green"]
יואב
פיפלאפ מתחמק מחצי מהמתקפה ונפגע קצת ומשתמש באקדח מים מה שגרוליט מתחמק אבל נפגע מהניקור, הוא עף על קיר ומתנער קצת "איי מה אתם עושים לגרוליט שלי?!" שמעתה קול וראיתה נערה צצה [/COLOR][IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr036.png[/IMG]
-
[QUOTE=sigal123;1082592][COLOR="DeepSkyBlue"]
יואב
פיפלאפ מתחמק מחצי מהמתקפה ונפגע קצת ומשתמש באקדח מים מה שגרוליט מתחמק אבל נפגע מהניקור, הוא עף על קיר ומתנער קצת "איי מה אתם עושים לגרוליט שלי?!" שמעתה קול וראיתה נערה צצה [/COLOR][IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr036.png[/IMG][/QUOTE]
"אני חשבתי לתפוס אותו, לא ידעתי שהוא של מישהו." אני אומר לה בטון מתגונן ואומר לה:" טוב, להתראות, מצטער!" אני אומר ומנופף לה לשלום ואומר לפיפלאפ:" תחפש פוקימון חשמל, וכשאתה רואה תתקוף בניקור."
-
[quote=sigal123;1082592][COLOR=deepskyblue]סהר[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]"אני חושב ש.. בעיר...אני לא בטוח איך קוראים לה אבל אני נשבע שצריך לעקוף נהר בשביל זה" אמר ברי, [/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]ופתאום הוציא מתוך התיק שלו פוקטץ "אוי אני חייב לזוז מחר נסגרת ההרשמה!" אמר והתחיל ללכת במהירות בשביל לכיוון העיר השנייה[/COLOR][COLOR=green] [/COLOR][/quote]
'בן אדם מוזר הברי הזה...' אחשוב לעצמי "טוב מורקרו אין טעם שנחכה פה תחזור לפוקדור ונתחיל ללכת גם אנחנו לעיר השנייה,אולי נמצא לנו קרב עם מאמן בדרך"אגיד למורקרו ואחזיר אותו לפוקדור
-
[COLOR="Green"]יואב
אתם מחפשים פוקימוני חשמל ולא מוצאים, פיפלאפ מציע או להתאמן אם מישהו או להתאמן על התחרות כלומר על השלב הראשון[/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]
סהר
אתה מחזיר את מורקרו והולך במהירות בדרך ורואה את ברי שבודק משהו
"אההה!!! נשארו רק עוד 5 מקומות!" אמר ברי ואז ראה אותך "או הי שוב פעם אתה! טוב אתה מעכב אותי אז אני צריך לכנוס אותך!" אמר ברי והתחלתה להתעצבן[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1082642][COLOR="Green"]יואב
אתם מחפשים פוקימוני חשמל ולא מוצאים, פיפלאפ מציע או להתאמן אם מישהו או להתאמן על התחרות כלומר על השלב הראשון[/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]
[/COLOR][/QUOTE]
"לא צריך. אני לא רוצה להלחיץ את טייני יותר מדי." אני אומר לפיפלאפ בטון רגוע ואומר לו:" אוקיי, ניסיתי ללמד את כולם מתקפה חדשה, טייני ובלייס וגם ביוטיפליי הצליחו, איתך עוד לא ניסיתי ופוניטה עוד לא הצליח. אז עכשיו אנחנו ננסה. קודם כל, תשתמש בניקור על העץ בזמן שאתה מסתובב." אני אומר לפיפלאפ בטון מהורהר
-
[COLOR="Green"]יואב
פיפלאפ מסתובב ומשתמש בניקור, המקור שלו חודרת דרך העץ ועושה בו חור אבל הוא תקוע!
"פיפפפפאפפפאלאפפיפ" אמר פיפלאפ, אך בגלל שמקורו תקוע זה היה נשמע ככה והוא לא הצליח להשתחרר[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1080598][COLOR=blue]בריינאט[/COLOR]
[COLOR=blue]"בואו נעשה בעצם קרב אחד אחד ואז זוגות ככה נאמן את כולם" אמרה בריאנה" ביוטפלי על חושי" אמרה בריאנה וביוטפלי הבין מיד מה היא רוצה לעשות, הוא לקח גזע עץ ושם באמצע הבריכה הגדולה מה שיצר מחסום,[/COLOR]
[COLOR=blue]"בוויזל אתה תהיה מול יואב איווי אתה מול טרטוויג!" קראה בריאנה ובוויזל צלל למים שבצד שמאל ואיווי נעמד על משטח בצד ימין איפה שטרטוויג "איווי כדור צל למים!" אמרה בריאנה ואיווי שיגר כדור צל קרוב לטרטוויג, טרטוויג קפוץ כדי להתחמק אבל למרבה הפלא הכדור לא בא אליו, הכדור נחת לידו במים ויצר גל מים ענק שהעיף את טרטוויג על האדמה לידך ואז נכנס למים, "איווי צא בצוות כפול !" קראה בריאנה ומלא איווים התחילו להיות על המשטחים וטרטוויג היה מבולבל ...[/COLOR][/quote]
"טרטוויג תשאר מפוקס!" אני אומר לו כדי לגרום לו לא להתבלבל "עכשיו תשתמש בעלי טער לעבר כל האיווים ומתי שתמצא את האיווי האמיתי תשתמש עליו בבלימה" אני אומר לטרטוויג בביטחון ומקווה שזה יצליח
-
[quote=sigal123;1082642][COLOR=deepskyblue]סהר[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]אתה מחזיר את מורקרו והולך במהירות בדרך ורואה את ברי שבודק משהו[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]"אההה!!! נשארו רק עוד 5 מקומות!" אמר ברי ואז ראה אותך "או הי שוב פעם אתה! טוב אתה מעכב אותי אז אני צריך לכנוס אותך!" אמר ברי והתחלתה להתעצבן[/COLOR][/quote]
"למה נשארו 5 מקומות פנויים?"אשאל את ברי "ותפסיק לקנוס אותי בלי שום סיבה!!!"אצעק עליו תוך כדי שיוצא לי עשן מהאוזניים "נו ברי!למה נשארו 5 מקומות פנויים?!"אתחיל להתעצבן ממש
-
[QUOTE=sigal123;1082656][COLOR="Green"]יואב
פיפלאפ מסתובב ומשתמש בניקור, המקור שלו חודרת דרך העץ ועושה בו חור אבל הוא תקוע!
"פיפפפפאפפפאלאפפיפ" אמר פיפלאפ, אך בגלל שמקורו תקוע זה היה נשמע ככה והוא לא הצליח להשתחרר[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, זה לא עבד. עכשיו, תשתחרר עם אקדח מים וקרן הועות משולבים ואז תנסה ניקור מקדחה." אני אומר לפיפלאפ התקוע בטון רגוע ומקווה שפיפלאפ יצליח ללמוד מתקפה חדשה
-
[COLOR="Blue"]תומר
טרטוויג משתמש בעלי טער על כול האיווים שנעלמים בעשן כתום חום ומשמיעים "פוף" ולבסוף אחד מהם מתחמק שכול השאר לא, טרטוויד משתמש בחדיפה אבל איווי נפגע בקושי, "איווי כדור צל בשיא החוזק!" אמרה בריאנה ואיווי שיחרר כדור צל חזק וגדול טרטוויג הסתכל אליו בפחד ופתאום ירה כדור בצבע ירוק זוהר
שתי הכדורים מתנגשים ומעיפים את טרטוויג למים וגם את איווי,[/COLOR][I]"טרטוויג למד כדור אנרגיה" אמר הפוקדע
[/I][COLOR="DeepSkyBlue"]סהר
"יש עוד 5 מקומות לתחרות בחיי תפסיק לעצבן אני עוד יקנוס אותך פעם שלישית!" אמר ברי ונזכרתה במשהו כזה שהייתה במרכז הפוקימונים, על איזה פרסומת...[/COLOR][COLOR="green"]
יואב
פיפלאפ הצליח להשתחרר ועף אחורה בטיל ונתקע בעץ "פיפ.." הוא אמר וקם הוא ניסה להשתמש בניקור מקדחה אבל לא יצא לו כלום,
העץ לא נשבר ופיפלאפ ממש התעצבן, הוא זהר בלבן ועיגול לבן עטף אותו ולבסוף העיגול ניפץ את העץ לחתיכות![/COLOR][I]"פיפלאפ למד התמדה" [/I]אמר הפוקדע
-
[QUOTE=sigal123;1082689][COLOR="Blue"]
יואב
פיפלאפ הצליח להשתחרר ועף אחורה בטיל ונתקע בעץ "פיפ.." הוא אמר וקם הוא ניסה להשתמש בניקור מקדחה אבל לא יצא לו כלום,
העץ לא נשבר ופיפלאפ ממש התעצבן, הוא זהר בלבן ועיגול לבן עטף אותו ולבסוף העיגול ניפץ את העץ לחתיכות![/COLOR][I]"פיפלאפ למד התמדה" [/I]אמר הפוקדע[/QUOTE]
"מצוין חבר קטן! עכשיו בוא נחזור לבריאנה ובראיינט ונספר להם מה קרה." אני אומר לפיפלאפ, מחזיר אותו לפוקדור וכשאני מגיע אני מתיישב על הדשא ליד וצופה בקרב של בראיינט