-
[QUOTE=sigal123;1109812][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
ובנוגע למריל תחשוב אל זה,
מריל עכבר וגרוליט כלב אריה גדול ממנה פי שתים..
~~~~
אתה מחזיר את מריל ונפרד מהנער, אתה רץ למרכז הפוקימונים ולוקח מספר, המספר שלך כרגע הוא כ134 ועכשיו רק 100 אתה מחכה ומחכה ומתחיל להשתעמם[/COLOR][/QUOTE]
אני לא רואה סיבה אבל שיהיה...
--------
אני משתעמם לי ומחכה לתורי.
כל שנייה אני בודק מה הוא המספר הנוכחי מחכה ומקווה לראות את המספר שלי.
'נראה לי שמריל תחזור למעבדת הפרופסור לאחר הקרב' אני חושב לעצמי.
-
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
עכבר כלב, עכבר כלב , זה דומה לעכבר וחתול רק שכלב גדול יותר והכול
~~~~
אתה הולך ורואה שהמספר רץ בצעדי ענק, הוא כבר מגיע ל120 121...
מריל מביטה אליך בחשש , אתה ממשיך לחשוב אל מריל סקווירטל המספרים והמכון, ואפילו אל צוות ארקנס, פתאום מריל מושכת לך במכנס המספר הוא 134 ![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1109822][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
עכבר כלב, עכבר כלב , זה דומה לעכבר וחתול רק שכלב גדול יותר והכול
~~~~
אתה הולך ורואה שהמספר רץ בצעדי ענק, הוא כבר מגיע ל120 121...
מריל מביטה אליך בחשש , אתה ממשיך לחשוב אל מריל סקווירטל המספרים והמכון, ואפילו אל צוות ארקנס, פתאום מריל מושכת לך במכנס המספר הוא 134 ![/COLOR][/QUOTE]
ומה עם פיקאצ'ו
----------
"קדימה מקיל חזרי לפוכדור" אני מחזיר אותה לפוכדור ומתקדם אל עבר הדלפק.
"שלום אני צריך לרפא את כל הפוקימונים שלי" אני אומר לה ולמקרה חירום מגיש לה את כל חמשת הפוכדורים של הפוקימונים שלי
-
איזה?
~~~
האחות ג'וי לוקחת את הפוקדורים ואחרי שתי דקות מחזירה לך אותם "בבקשה" היא אמרה בחיוך עייף "מספר 136!" היא קראה לתוך הרמקול בעייפות[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1109830][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
איזה?
~~~
האחות ג'וי לוקחת את הפוקדורים ואחרי שתי דקות מחזירה לך אותם "בבקשה" היא אמרה בחיוך עייף "מספר 136!" היא קראה לתוך הרמקול בעייפות[/COLOR][/QUOTE]
"אבל אחריי אמור להיות מספר 135" אני אומר לה בצחוק ולוקח את הפוכדורים מידי.
'אולי אשאר לישון פה ואחכה למחר' אני חושב לעצמי.
-
"135 נמצא שם" אמרה האחות ג'וי בעיפות והצביעה על מישהו אחר שהיה אם עוד אחות ג'וי
"136!" היא קראה שנית ובא מישהו מבוגר והגיש לה פוקדורים, הרגשת קצת צפוף לך בין כול האנשים אז יצאת מהתור והבטת אל התור העמוס ואל השעון וראית שאפילו לא 6 [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1109842][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"135 נמצא שם" אמרה האחות ג'וי בעיפות והצביעה על מישהו אחר שהיה אם עוד אחות ג'וי
"136!" היא קראה שנית ובא מישהו מבוגר והגיש לה פוקדורים, הרגשת קצת צפוף לך בין כול האנשים אז יצאת מהתור והבטת אל התור העמוס ואל השעון וראית שאפילו לא 6 [/COLOR][/QUOTE]
"טוב אז אם יש עוד זמן כדי שאלך למכון" אני אומר וצועד מחוץ למרכז הפוקימונים היישר למכון.
-
אתה הולך לעבר המכון ומתחיל לעלות במדרגות אליו,
אתה רואה שזה בעצם בית כפרי קטן בצבע חום שנראה כמו בית רגיל לחלוטין ולא גדול בכלל
נשמת נשימה אחת ודפקת אל הדלת "כן?" נשמע קול ונדלת נפתחה קצת , מנעול של שרשראות היה שם ונערה די מבוגרת עמדה שם בעיפות ועיצבון[/COLOR][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/99.png[/IMG]
-
[QUOTE=sigal123;1109873][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אתה הולך לעבר המכון ומתחיל לעלות במדרגות אליו,
אתה רואה שזה בעצם בית כפרי קטן בצבע חום שנראה כמו בית רגיל לחלוטין ולא גדול בכלל
נשמת נשימה אחת ודפקת אל הדלת "כן?" נשמע קול ונדלת נפתחה קצת , מנעול של שרשראות היה שם ונערה די מבוגרת עמדה שם בעיפות ועיצבון[/COLOR][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/99.png[/IMG][/QUOTE]
"שלום שמי בן ובאתי לאתגר אותך לקרב מכון" אני אומר לה בבטחה.
-
"אה מנהיג המכון? אם אתה יודע מה טוב בשביך אל תיכנס אם כן -תיכנס" קראה האישה וסגרה תדלת ואז פתחה אותה לחלוטין "נו? אתה לא רוצה להיות כמו החאירם ולהיכנס בשביל התג?" קראה האישה והביטה אליך[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1109890][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"אה מנהיג המכון? אם אתה יודע מה טוב בשביך אל תיכנס אם כן -תיכנס" קראה האישה וסגרה תדלת ואז פתחה אותה לחלוטין "נו? אתה לא רוצה להיות כמו החאירם ולהיכנס בשביל התג?" קראה האישה והביטה אליך[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי" אני משיב ומנסה לא להתייחס למוזרות שבה.
-
אתה הולך אחריה והיא נראת די עצבנית משום מה אל מנהיג המכון הזה, אתם הולכים למעלית ונכנסים פנימה, המעלית אם שטיח אדום וקירי מראות, היא לוחצת אל כפתור ללמטה ואתם מתחילים לרדת [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1109901][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אתה הולך אחריה והיא נראת די עצבנית משום מה אל מנהיג המכון הזה, אתם הולכים למעלית ונכנסים פנימה, המעלית אם שטיח אדום וקירי מראות, היא לוחצת אל כפתור ללמטה ואתם מתחילים לרדת [/COLOR][/QUOTE]
אני מחכה עד שנגיע.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה רואה שאזוריל של טום וליפאון במצב שווה אבל אזוריל לא ממש מצליחה לפגוע בו "חזור!" קרא טום והוציא את איווי, איווי הסתכל אל ליפאון ונראה מפוחד מההתפתחות שלו, "איווי אל תפחד תקוף עכשיו בכדור צל!" קרא טום, איווי שלח כדור צל שליפאון העיף בזנבו איווי גם העיף אותו ואז ליפאון ואז איווי [/COLOR]
אתם ממשיכים לרדת עוד ועוד ופתאום עולים לך כמה שאלות כמו מה יש לאישה הזאת בנוגע למנהיג המכון? ולמה היא כועסת אליו?[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1109916][COLOR="Sienna"]עומר
אתה רואה שאזוריל של טום וליפאון במצב שווה אבל אזוריל לא ממש מצליחה לפגוע בו "חזור!" קרא טום והוציא את איווי, איווי הסתכל אל ליפאון ונראה מפוחד מההתפתחות שלו, "איווי אל תפחד תקוף עכשיו בכדור צל!" קרא טום, איווי שלח כדור צל שליפאון העיף בזנבו איווי גם העיף אותו ואז ליפאון ואז איווי [/COLOR]
אתם ממשיכים לרדת עוד ועוד ופתאום עולים לך כמה שאלות כמו מה יש לאישה הזאת בנוגע למנהיג המכון? ולמה היא כועסת אליו?[/COLOR][/QUOTE]
"יאללה טום אני מאמין בך..." אמלמל בהתרגשות ואוציא את הפוקדע
'סריקה אחת לא תזיק' אחשוב בליבי ואבדוק על ליפאון