-
[QUOTE=sigal123;1110233][COLOR="YellowGreen"]מאי
את רואה שבעצם כולם מתאספים מול טלוויזיה ושם יש מישהי שנלחמת מול מישהו ( הנאשים נמצאים בהודעה של איתי למעלה) "ניצחון כרגיל יורי והפסד משפיל ללירון!" קראה השדרנית וכול הילדים הריעו [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"טוב אני חייבת לאמן את גלאסיון אז מה דעתך אל קרב תחרות? או קרב זוגות תחרות אפילו עדיף" אמרה בריאנה בחיוך קצת יותר קטן[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי.." אענה לה ואחכה שתוציא את גלאסיון..
-
[COLOR="YellowGreen"]מאי
אחת הילדות עונת לך בחיוך ענק
"יורי היא האלופה!היא אדירה! אין אחד שהיא לא מביסה! יש לה מלא פוקימונים אדירים!ויש אומרים שיורי זה לא באמת השם האמיתי שלה, יש לה מסכה ככה שאפחד לא ראה אי פעם את הפרצוף שלה!" קראה הילדה בחיוך [/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"למה אתה לא רוצה ?" אמרה נלה בחיוך [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
בריאנה מוציאה את גלסאיון שנראת מאוד חזקה , "תתחיל אתה" אמרה בריאנה בחיוך[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1110117][COLOR="DarkSlateBlue"]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה רואה שיש הרבה עשן ממתקפות שהתנגשו , אתה רואה שעומר הלך כבר "מתחיל להיות פה באלגן אני יוצאת" אמרה בריאנה והלכה החוצה[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"טוב, אני בא גם." אני אומר ויוצא אחריה
-
[QUOTE=sigal123;1110256][COLOR="YellowGreen"]מאי
"יורי היא האלופה!היא אדירה! אין אחד שהיא לא מביסה! יש לה מלא פוקימונים אדירים!ויש אומרים שיורי זה לא באמת השם האמיתי שלה, יש לה מסכה ככה שאפחד לא ראה אי פעם את הפרצוף שלה!" קראה הילדה בחיוך [/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
[COLOR="Sienna"]עומר
בריאנה מוציאה את גלסאיון שנראת מאוד חזקה , "תתחיל אתה" אמרה בריאנה בחיוך[/COLOR][/QUOTE]
" וואו .. ! " אומר בהתלהבות .
" נשמע מגניב, הא סינדיקוויל ? " אשאל את סינדיקוויל ולא אחכה לתשובה .
" אם אנחנו רוצים להיות חזקים כמוה , בואו נלך למכון ! " אומר ואלך צפון לפי מה שהאיש אמר לי .
-
[QUOTE=sigal123;1110256][COLOR="YellowGreen"]מאי
[COLOR="Red"]איתי
[COLOR="Sienna"]עומר
בריאנה מוציאה את גלסאיון שנראת מאוד חזקה , "תתחיל אתה" אמרה בריאנה בחיוך[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי... בארטפרי תשתמש בנשיכת חרק ואז כנף ברזל!" אפקוד עליו ואבדוק על גלאסיון בפוקדקס..
-
[COLOR="Green"]מייקל
החולצה שלך נתקעת בספסל ועד שאתה מצליח לשחרר אותה ולצאת החוצה אתה רואה שבריאנה בקרב יחד אם גלאסיון מול ועמר ובאטרפרי[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
אתם הולכים במהירות למכון אבל את רואה שממשיך להיות עוד קרב וסינדיקוויל ממש מתעניין בזה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"שהוא בא תשתמשי ברוח קפואה!" קראה בריאנה, גלאסיון שלחה רוח קפואה חזקה מאוד שהעיפה את באטרפרי שהוא בא אליה והעיפה אותו על עץ[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1110265][COLOR="Green"]מייקל
החולצה שלך נתקעת בספסל ועד שאתה מצליח לשחרר אותה ולצאת החוצה אתה רואה שבריאנה בקרב יחד אם גלאסיון מול ועמר ובאטרפרי[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
אתם הולכים במהירות למכון אבל את רואה שממשיך להיות עוד קרב וסינדיקוויל ממש מתעניין בזה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"שהוא בא תשתמשי ברוח קפואה!" קראה בריאנה, גלאסיון שלחה רוח קפואה חזקה מאוד שהעיפה את באטרפרי שהוא בא אליה והעיפה אותו על עץ[/COLOR][/QUOTE]
אאעביר על גלאסיון את הפוקדע ואבדוק עליו
"בארטפרי,תשתמש בנבגי שינה ואז עוד פעם במתקפת כנף...!" אורה לו
-
[/COLOR][/QUOTE]
"היי, זה יכול להיות קרב נחמד. בוא נסתכל." אני אומר לעצמי ומתיישב על הדשא
-
[COLOR="Sienna"]עומר
"תשתמשי בקרן קרח תוך כדי סיבוב!" קראה בריאנה, גלאסיון השמשה בקרן קרח תוך כדי סיבוב, האבקה עפה על הקרח ובאטרפרי עף גם אליו ונפגע ועף אחורה "לכן רציתי קרב זוגות" אמרה בריאנה[/COLOR]
אין לי כרגע תמונה זה לא עולה לי אני ינסה אחר כך~
גלאסיון
סוג:קרח
גלאסיון פוקימון שועל הכפור, גלאסיון הוא ההתפתחות של איווי, הוא "תאום" לליפאון, היא לעומת ליפאון אוהב את הירח, הוא חזק מאוד בהגנה מיוחדת בכך שהוא יכול להחזיר כמעט כול מתקפה ליריב, הוא חזק מאוד אם מאמנים אותו בצורה נכונה
[COLOR="Green"]מייקל
אתה מסתכל אל הדשא וצופה בקרב,
באטרפרי מפזר אבקת שינה אבל גלאסיון משתמש בסלטה תוך כדי קרן קרח כך שזה לא פוגע בה! באטרפרי עף במכת כנף אבל עף מהקרן קרח בחוזקה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1110274][COLOR="Sienna"]
[COLOR="Green"]מייקל
באטרפרי מפזר אבקת שינה אבל גלאסיון משתמש בסלטה תוך כדי קרן קרח כך שזה לא פוגע בה! באטרפרי עף במכת כנף אבל עף מהקרן קרח בחוזקה[/COLOR][/QUOTE]
"טוב, אני אכנס לבפנים." אני אומר ונכנס כדי להתחיל את הקרב. אם המנהיג פנוי אני מוציא את דיוגונג, ביוטיפליי ופוניטה ואומר להם:" חברה, זה יהיה קרב המכון הראשון שלנו. בואו נעשה את המיטב! פוניטה, תעלה בבקשה לזירה."
-
[QUOTE=sigal123;1110274][COLOR="Sienna"]עומר
"תשתמשי בקרן קרח תוך כדי סיבוב!" קראה בריאנה, גלאסיון השמשה בקרן קרח תוך כדי סיבוב, האבקה עפה על הקרח ובאטרפרי עף גם אליו ונפגע ועף אחורה "לכן רציתי קרב זוגות" אמרה בריאנה[/COLOR]
אין לי כרגע תמונה זה לא עולה לי אני ינסה אחר כך~
גלאסיון
סוג:קרח
גלאסיון פוקימון שועל הכפור, גלאסיון הוא ההתפתחות של איווי, הוא "תאום" לליפאון, היא לעומת ליפאון אוהב את הירח, הוא חזק מאוד בהגנה מיוחדת בכך שהוא יכול להחזיר כמעט כול מתקפה ליריב, הוא חזק מאוד אם מאמנים אותו בצורה נכונה
[COLOR="Green"]מייקל
באטרפרי מפזר אבקת שינה אבל גלאסיון משתמש בסלטה תוך כדי קרן קרח כך שזה לא פוגע בה! באטרפרי עף במכת כנף אבל עף מהקרן קרח בחוזקה[/COLOR][/QUOTE]
"טוב בארטפרי,אנחנו חייבים להצליח עכשיו! תשתמש בנשיכת חרק הכי טוב שלך!!" אפקוד עליו ואקווה שזה יצליח..
-
[COLOR="YellowGreen"]מאי
[COLOR="Sienna"]עומר
"שהוא בא תשתמשי ברוח קפואה!" קראה בריאנה, גלאסיון שלחה רוח קפואה חזקה מאוד שהעיפה את באטרפרי שהוא בא אליה והעיפה אותו על עץ[/COLOR][/QUOTE]
" חח בסדר סינידקוויל נשאר עוד קצת , " אומר ואמשיך לצפות בטלויזיה .
-
[quote=sigal123;1110256][COLOR=yellowgreen]מאי[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]אחת הילדות עונת לך בחיוך ענק [/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"יורי היא האלופה!היא אדירה! אין אחד שהיא לא מביסה! יש לה מלא פוקימונים אדירים!ויש אומרים שיורי זה לא באמת השם האמיתי שלה, יש לה מסכה ככה שאפחד לא ראה אי פעם את הפרצוף שלה!" קראה הילדה בחיוך [/COLOR]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"למה אתה לא רוצה ?" אמרה נלה בחיוך [/COLOR]
[COLOR=sienna]עומר[/COLOR]
[COLOR=sienna]בריאנה מוציאה את גלסאיון שנראת מאוד חזקה , "תתחיל אתה" אמרה בריאנה בחיוך[/COLOR][/quote]
"אמרתי את זה מספיק פעמים, תפסתי את סקיטי מסיבה אחת: את הסכמת שנחליף את סקיטי בתמורה לאקסיו ושינקס" אומר לה.
"עכשיו את באה למדגרה או קודם למכונת ההחלפה?" אשאל אותה.
-
[COLOR="Green"]מייקל
אתה מסתכל ורואה שהם עדין בקרב והנערה אומרת לך "אחריו יש עוד אחד אז יש תור "היא אמרה בקול מתוק[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
באטרפרי משתמש בנשיכת חרק ושולף שיניים חדות במיוחד "כדור קרח!" קראה בריאנה, גלאסיון חיכתה קצת ואז שלחה כדור קרח שפגע בבאטרפרי ישר בבטן ועצר אותו[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
סינדיקוויל מחייך חיוך רחב ואתם הולכים לשם, את רואה את אותה אחת נלחמת מול מישהו אחר, רק שהפם היא משתמשת בפוקימון אחר ואת מזהה אותו כלוקאריו! לעומת זאת היריב שלה מוציא סלאמנס גדול [/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"בוא" אמרה נלה בחיוך ויצאה החוצה "המדגרה היא באזור הגבעות" אמרה נלה והצביעה על כמה גבעות [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1110286][COLOR="Green"]מייקל
אתה מסתכל ורואה שהם עדין בקרב והנערה אומרת לך "אחריו יש עוד אחד אז יש תור "היא אמרה בקול מתוק[/COLOR]
[/QUOTE]
"טוב, אז כשמגיע תורי תקראי לי, בסדר?" אני אומר ויוצא החוצה