-
[quote=totodile;622642]כולם: אתם פתאום אתם לא מצליחים לזוז, הפוקימונים שלכם יוצאים מה פוכדורים ושאר הפוקימונים שהגיעו לעיר נוקחים אותכם לתוך המרפאה שני היצורים מתחילים לתקוף את העיר השחור משתמש בטפרי צל שמשאירים חורים באדמה והלבן משתמש בקרן על על הרצפה ויוצר מכתש כל זה קורה אחרי שאתם במרפאה. אתם כולכם מצתופפים בתוך המרפאה עם כל הפוקימונים ואתם שומעים קול מבוגר "קיוויתי שהיום הזה לעולם לא יגיע, אם הם יתקפו שוב אנחנו מחוסלים אנחנו רק צריכים לחכות שארסאוס יגיע ועצור אותם.". מה תעשו???[/quote]
אני אגן על הפוקימונים שלי בידים
ואגיד להם "יותר טוב שאני אמות מאשר שאתם תמותו"
-
[QUOTE=totodile;622642]כולם: אתם פתאום אתם לא מצליחים לזוז, הפוקימונים שלכם יוצאים מה פוכדורים ושאר הפוקימונים שהגיעו לעיר נוקחים אותכם לתוך המרפאה שני היצורים מתחילים לתקוף את העיר השחור משתמש בטפרי צל שמשאירים חורים באדמה והלבן משתמש בקרן על על הרצפה ויוצר מכתש כל זה קורה אחרי שאתם במרפאה. אתם כולכם מצתופפים בתוך המרפאה עם כל הפוקימונים ואתם שומעים קול מבוגר "קיוויתי שהיום הזה לעולם לא יגיע, אם הם יתקפו שוב אנחנו מחוסלים אנחנו רק צריכים לחכות שארסאוס יגיע ועצור אותם.". מה תעשו???[/QUOTE]
"אל תדאגו פוקימונים שלי ארקיאוס יבוא ויעזור לנו"
-
בוויזל: הפוקימונים על הסיפון מפחדים ממשהו וכל המכשירים מאבדים את הכח שלהם ואתם עוצרים, הספינה לא זזה. מה תעשה???
-----------------
מה זאת אומרת מכשירים?
~~~~~~~~~~~
"ליליה בואי נלך לשאול את הקפטן מה קרה" אני אומר לליליה והולך לקפטן.
-
[quote=totodile;622642]כולם: אתם פתאום אתם לא מצליחים לזוז, הפוקימונים שלכם יוצאים מה פוכדורים ושאר הפוקימונים שהגיעו לעיר נוקחים אותכם לתוך המרפאה שני היצורים מתחילים לתקוף את העיר השחור משתמש בטפרי צל שמשאירים חורים באדמה והלבן משתמש בקרן על על הרצפה ויוצר מכתש כל זה קורה אחרי שאתם במרפאה. אתם כולכם מצתופפים בתוך המרפאה עם כל הפוקימונים ואתם שומעים קול מבוגר "קיוויתי שהיום הזה לעולם לא יגיע, אם הם יתקפו שוב אנחנו מחוסלים אנחנו רק צריכים לחכות שארסאוס יגיע ועצור אותם.". מה תעשו???[/quote]
"אנחנו חייבים לעשות משהו! בטוח יש איזו דרך לעצור את הפוקימונים המרושעים האלו!" אני אומר לאיש בעל הקול המבוגר כשאני מלא בעצבים
-
'מי אלא הפוקימונים האלה' אשאל 'ולמה הם תוקפים ככה את כולם'.
-
"סליחה אדוני מי אלה הפוקימונים האלה ומי זה ארסאוס?" אשאל את האיש
-
כולם ( חוץ מבוויזל) :אתם שומעים את אותו קול מבוגר אומר "לאנס, בלו, סינטיה, סטיבן ורד..." אתם רואים דרך החלונות חמישה אנשים עם דרגונייט, גראצ'ומפ, טירניטר, אגרון וצ'אריזרד עומדים מול היצורים ואומרים "כולם מטאור דרקו!!!" אתם רואים חמישה כדורים לבנים מתקדמים במהירות אל היצורים, הכדורים פוגעים ומשאירים נזק עצום על היצורים הבת אומרת "כולם תברחו מכאן ותצילו את עצמכם ואת הפוקימונים אנחנו נאכב אותם עד שפאלקיה דיאלגה גיראטינה וארסאוס יגיעו." מה תעשו???
בוויזל: אתם הולכים אל הקפטן והוא אומר "אנחנו נמשיך להפליג ברגע שפאלקיה דיאלגיה גיראטינה וארסאוס ינצחו במערכה הזו." מה תעשה???
-
בוייזל אתם הולכים אל הקפטן והוא אומר "אנחנו נמשיך להפליג ברגע שפאלקיה דיאלגיה גיראטינה וארסאוס ינצחו במערכה הזו." מה תעשה???
---------------------\
גלייגר למד אגרוף רעל?"
~~~~~~~~~~~~~
" אני חייב לעשות משהו" אני אומר לליליה.
"סינדקוויל צא!" אני מוציא את סינדקוויל מהפוכדור.
"קדימה גחלת אל השמים!"
-
בוויזל:
לא
----
סינדקוויל יורה את הגחלת ועושה כמה חורים בעננים. ליליה אומרת "טוב.. אולי נלמד עכשיו את גלייגר אגרוף רעל??" מה תעשה???
-
[quote=totodile;622851]כולם ( חוץ מבוויזל) :אתם שומעים את אותו קול מבוגר אומר "לאנס, בלו, סינטיה, סטיבן ורד..." אתם רואים דרך החלונות חמישה אנשים עם דרגונייט, גראצ'ומפ, טירניטר, אגרון וצ'אריזרד עומדים מול היצורים ואומרים "כולם מטאור דרקו!!!" אתם רואים חמישה כדורים לבנים מתקדמים במהירות אל היצורים, הכדורים פוגעים ומשאירים נזק עצום על היצורים הבת אומרת "כולם תברחו מכאן ותצילו את עצמכם ואת הפוקימונים אנחנו נאכב אותם עד שפאלקיה דיאלגה גיראטינה וארסאוס יגיעו." מה תעשו???
[/quote]
'אוקי אם הם אומרים אני בורח' ואתחיל לברוח.
-
שי:אתה יוצא מן המרפאה והבת אומרת לך "רוץ מיד לבלורק שם בטוח יותר תיקח איתך כמה שיותר פוקימונים". מה תעשה???
-
[quote=totodile;622851]כולם ( חוץ מבוויזל) :אתם שומעים את אותו קול מבוגר אומר "לאנס, בלו, סינטיה, סטיבן ורד..." אתם רואים דרך החלונות חמישה אנשים עם דרגונייט, גראצ'ומפ, טירניטר, אגרון וצ'אריזרד עומדים מול היצורים ואומרים "כולם מטאור דרקו!!!" אתם רואים חמישה כדורים לבנים מתקדמים במהירות אל היצורים, הכדורים פוגעים ומשאירים נזק עצום על היצורים הבת אומרת "כולם תברחו מכאן ותצילו את עצמכם ואת הפוקימונים אנחנו נאכב אותם עד שפאלקיה דיאלגה גיראטינה וארסאוס יגיעו." מה תעשו???
[/quote]
אני אשאל את האיש אם אני יכול לעזור במשהו, ואם לא, אני אצא לדרך...
-
בוויזל:
לא
----
סינדקוויל יורה את הגחלת ועושה כמה חורים בעננים. ליליה אומרת "טוב.. אולי נלמד עכשיו את גלייגר אגרוף רעל??" מה תעשה???
--------------
"אוקיי" אני מוציא את גלייגר מהפוכדור
-
[quote=totodile;622881]שי:אתה יוצא מן המרפאה והבת אומרת לך "רוץ מיד לבלורק שם בטוח יותר תיקח איתך כמה שיותר פוקימונים". מה תעשה???[/quote]
' אוקי תביאי לי כמה פוקימונים אני יסחוב אותם אבל כי שיהיה לי יותר קל לקחת אותם תביאי אותם בתוך הפוכדורים ואני יכניס אותם לחגורה שלי ובכיסים כמה שאני יכול' אומר לה.
-
[QUOTE=totodile;622851]כולם ( חוץ מבוויזל) :אתם שומעים את אותו קול מבוגר אומר "לאנס, בלו, סינטיה, סטיבן ורד..." אתם רואים דרך החלונות חמישה אנשים עם דרגונייט, גראצ'ומפ, טירניטר, אגרון וצ'אריזרד עומדים מול היצורים ואומרים "כולם מטאור דרקו!!!" אתם רואים חמישה כדורים לבנים מתקדמים במהירות אל היצורים, הכדורים פוגעים ומשאירים נזק עצום על היצורים הבת אומרת "כולם תברחו מכאן ותצילו את עצמכם ואת הפוקימונים אנחנו נאכב אותם עד שפאלקיה דיאלגה גיראטינה וארסאוס יגיעו." מה תעשו???
"אוקיי בואו נברח קדימה" אני בורח