-
[QUOTE=tomer44;967608]"שלום, אני האיש שעומד להרוג אתכם" אני אומר להם בחיוך ומפרק את כל החלקים מהגוף שלי לאחד השומרים אני מביא שני אגרופים אחד לפנים ואחד לביצים ולשני אותו דבר רק עם ביעטות[/QUOTE]
אם אתה לא יודע החיסרון שבפרי הזה הוא שהרגליים תמיד נשארות על הקרקע והן לא יכולות לרחף.
-
[quote=♣DarkBoy♣;967646]אם אתה לא יודע החיסרון שבפרי הזה הוא שהרגליים תמיד נשארות על הקרקע והן לא יכולות לרחף.[/quote]
אהה לא ידעתי את זה.
אז אני מביא לכל אחד מהם אגרוף אחד לפנים
-
[QUOTE=tomer44;967683]אהה לא ידעתי את זה.
אז אני מביא לכל אחד מהם אגרוף אחד לפנים[/QUOTE]
אתה מביא אגרוף בפנים לכל אחד מהם,
הראשון מתעךף מהכוח והשני עוד עומד,ומוכן לירות עליך!!
מה תעשה!?
-
[quote=♣DarkBoy♣;967714]אתה מביא אגרוף בפנים לכל אחד מהם,
הראשון מתעךף מהכוח והשני עוד עומד,ומוכן לירות עליך!!
מה תעשה!?[/quote]
"תשמע, אם אתה לא רוצה להיות עכשיו כמו חבר שלך אז תוריד את האקדח עכשיו!!" אני מאיים עליו בעצבים ומחכה לתגובה שלו
-
[QUOTE=tomer44;967730]"תשמע, אם אתה לא רוצה להיות עכשיו כמו חבר שלך אז תוריד את האקדח עכשיו!!" אני מאיים עליו בעצבים ומחכה לתגובה שלו[/QUOTE]
בזמן שאתה אומר את זה השומר נותן ירייה ופוגע לך ביד,
מה תעשה?
-
[quote=♣DarkBoy♣;967749]בזמן שאתה אומר את זה השומר נותן ירייה ופוגע לך ביד,
מה תעשה?[/quote]
"עכשיו עשית את הטעות של החיים שלך!" אני אומר לו בכעס רב ואני נותן לו בעיטה חזקה לפרצוף וארגוף ישר לתוך הבטן
-
[QUOTE=tomer44;967803]"עכשיו עשית את הטעות של החיים שלך!" אני אומר לו בכעס רב ואני נותן לו בעיטה חזקה לפרצוף וארגוף ישר לתוך הבטן[/QUOTE]
אתה הורג אותו במכות והוא מת על הרצפה, האישה והבעל שמאחוריך מתפעלים מאוד מהכוח המיוחד שלך ואתה נכנס לחדר של רורק אתה רואה שם מתחת לשולחן תיבה גדולה שסגורה במנעולים גדולים.
מה תעשה?
-
[quote=♣DarkBoy♣;967830]אתה הורג אותו במכות והוא מת על הרצפה, האישה והבעל שמאחוריך מתפעלים מאוד מהכוח המיוחד שלך ואתה נכנס לחדר של רורק אתה רואה שם מתחת לשולחן תיבה גדולה שסגורה במנעולים גדולים.
מה תעשה?[/quote]
"את צדקת!" אני אומר לה בשימחה ולוקח את האוצר ומיתקדם לכיוון היציאה של הטירה
-
[QUOTE=tomer44;967844]"את צדקת!" אני אומר לה בשימחה ולוקח את האוצר ומיתקדם לכיוון היציאה של הטירה[/QUOTE]
אתה יוצא מהטירה והולך לכיוון החוף אתה מגיע לחוף אתה רואה את טום כשמחזיק אותו פיראט,
פתאום משום מקום עוד שני פיראטים קופצים עליך ומחזיקים אותך,
למול עניך יוצא עוד פיראט, אבל פיראט שלא ניראה רגיל, הוא אומר לך להניח את האוצר ולסתום את הפה!
אתה ממש חסר אונים אתה שומע צעקות מאחוריך ורואה שעוד פיראט תפס את האישה והבעל שהיו מאחוריך.
פתאום אתה שומע את טום צועק "אמא!!,אבא!!!, מה אתם עושים פה?!?, תברחו!!" ממש בחוסר אונים.
תזכור שטום פצוע קשה.
מה תעשה?
-
[quote=♣DarkBoy♣;967864]אתה יוצא מהטירה והולך לכיוון החוף אתה מגיע לחוף אתה רואה את טום כשמחזיק אותו פיראט,
פתאום משום מקום עוד שני פיראטים קופצים עליך ומחזיקים אותך,
למול עניך יוצא עוד פיראט, אבל פיראט שלא ניראה רגיל, הוא אומר לך להניח את האוצר ולסתום את הפה!
אתה ממש חסר אונים אתה שומע צעקות מאחוריך ורואה שעוד פיראט תפס את האישה והבעל שהיו מאחוריך.
פתאום אתה שומע את טום צועק "אמא!!,אבא!!!, מה אתם עושים פה?!?, תברחו!!" ממש בחוסר אונים.
תזכור שטום פצוע קשה.
מה תעשה?[/quote]
"אמא?!אבא?!" אני אומר מבולבל "טום אני ממש מצטער אבל אני חייב להמשיך לבד" אני אומר לו ומיתקדם לכיוון הסירה שלי
-
[QUOTE=tomer44;967869]"אמא?!אבא?!" אני אומר מבולבל "טום אני ממש מצטער אבל אני חייב להמשיך לבד" אני אומר לו ומיתקדם לכיוון הסירה שלי[/QUOTE]
*א. בוגד!!!/=
*ב. תפסו גם אותך אז איך אתה הולך לבד?!!?!? o_O
-
[quote=♣DarkBoy♣;967871]*א. בוגד!!!/=
*ב. תפסו גם אותך אז איך אתה הולך לבד?!!?!? o_O[/quote]
*אני תיכננתי משהו אחר, כאילו שאני יעשה שאני "בוגד" בו אבל אז אני מציל אותו. (עכשיו שאני חושב על זה, זה אידיוטי לגמרי XD)
"היי תגיד איך קוראים לך?" אני שואל את הפיראט "ורק שתדע שזה האוצר שלי ואני לא מתכוון להביא לך אותו!" אני צועק עליו
-
[QUOTE=tomer44;967876]*אני תיכננתי משהו אחר, כאילו שאני יעשה שאני "בוגד" בו אבל אז אני מציל אותו. (עכשיו שאני חושב על זה, זה אידיוטי לגמרי XD)
"היי תגיד איך קוראים לך?" אני שואל את הפיראט "ורק שתדע שזה האוצר שלי ואני לא מתכוון להביא לך אותו!" אני צועק עליו[/QUOTE]
"ככה (=" אומר הפיראט בחיוך גדול בזמן שמעיף לך אגרוף בבטן!
" שימו אותו באוניה שלי, את הנער והזוג תהרגו!!" אומר בקול עצבני.
מה תעשה?
-
[quote=♣DarkBoy♣;967884]"ככה (=" אומר הפיראט בחיוך גדול בזמן שמעיף לך אגרוף בבטן!
" שימו אותו באוניה שלי, את הנער והזוג תהרגו!!" אומר בקול עצבני.
מה תעשה?[/quote]
"לא בבקשה, אל תהרגו אותם!" אני אומר בלחץ "אם כבר להרוג אז תהרגו אותי!" אני אומר בקול מסכן
-
[QUOTE=tomer44;967887]"לא בבקשה, אל תהרגו אותם!" אני אומר בלחץ "אם כבר להרוג אז תהרגו אותי!" אני אומר בקול מסכן[/QUOTE]
"טוב" אומר הפיראט
"חסלו אותו!!" הם אומר והפיראטים מוציאים חרבות ומתכוננים לחתןך לך את הראש.
"חחחח..." צוחק טום והדם ממשיך לנזול החוצה ממנו.
הפיראטים לוקחים את החרבות ועורפים לך את הראש, רק מה שהם לא יודעים זה מה שעומד לקרות.
הם זורקים אותך על הריצפה והולכים לכיוון הסירה עם האוצר שלך.
מה תעשה?