-
[quote=sigal123;1111037][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
איוונט שבועות מגיע!וזה גם האיוונט הראשון של המשחק ! (מה שמפתיע שאנחנו עוד מעט ב200 עמודים..)
וכמובן שאני רוצה שזה היה ארוך אז הוא היה מתחילת יום שבת (או שישי) עד סוף שבת שבוע הבא!
את האיוונט אתם תקבלו בהמשך המשחק 0יכול להיות שזה היה איוונט כפול כלומר אני ימשיך אותו בחופש הגדול אבל רק אולי)
[COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]ראלטס השתמשה בעל חושי אל אבן גדולה מאוד שהייתה לידה והתאמצה מאוד, טיפות זעה היו עליה , בסוף היא הצליחה להעיף אותה לעברו, סקורפיו "העוף אל האבן (נמעך לא נשמע טוב..) ואז התנגש בעץ (בלי האבן כי אחרת הוא היה סקואץ' ) ונפל אל הרצפה ,מעולף, ראלטס חייכה ושמחה מאוד אבל אז היתקפלה קצת בגלל הרעל[/COLOR][/quote]
"תחזרי רלטס" אחזיר אותה וארוץ החוצה, מחפש במפה מקום שבו אוכל לרפא אותה בעודי רץ
-
[IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
איוונט שבועות מגיע!וזה גם האיוונט הראשון של המשחק ! (מה שמפתיע שאנחנו עוד מעט ב200 עמודים..)
וכמובן שאני רוצה שזה היה ארוך אז הוא היה מתחילת יום שבת (או שישי) עד סוף שבת שבוע הבא!
את האיוונט אתם תקבלו בהמשך המשחק 0יכול להיות שזה היה איוונט כפול כלומר אני ימשיך אותו בחופש הגדול אבל רק אולי)
[COLOR="Olive"]דניס
אתה משאיר את סקורפיו מאחור?
~~~~
ראלטס אומרת שהיא רוצה להישאר ושאתה מתחיל ללכת היא מצביעה אל סקורפיו הקטן והמעולף[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1111042][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR=olive]אתה משאיר את סקורפיו מאחור?[/COLOR]
[COLOR=olive]~~~~[/COLOR]
[COLOR=olive]ראלטס אומרת שהיא רוצה להישאר ושאתה מתחיל ללכת היא מצביעה אל סקורפיו הקטן והמעולף[/COLOR][/quote]
כן
---
"רלטס" אגיד לה "את צודקת".
ארים את סקורפיו ואלך גם איתו כדי לרפא את שניהם
-
[COLOR="Olive"]דניס
...
~~~
אתה לוקח את סקורפיו בידים ומתחיל לרוץ במהירות לעבר מקום קרוב , אתה מגיע לשביל ורואה שתי שלטים, אחד חזרה לעיר והשני למרכז הפוקימונים "ראלטס ראל?" |לאן הולכים?| שאלה ראלטס והביטה אליך[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1110926][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"מצידי עכשיו, במילא זה לא משנה " אמר מנהיג המכון וחייך,
עדיין הרגשת שאין לו ממש כבוד אליך ונעלבת קצת[/COLOR]
[COLOR="Orange"]מקס
אתה מדבר ומתחיל ללכת באטיות "מה בסדר ? איך ההתקדמות?" נשמע קול פחדת אז יצאת החוצה והמשך לשמוע קולות[/COLOR][/QUOTE]
"אז איך הקרב הולך,אחד על אחד?" אני שואל אותו
-
[quote=sigal123;1110536][COLOR=green]מייקל[/COLOR]
[COLOR=green]אתה יוצא החוצה ורואה את עומר שבאטרפרי שלו צמוד לרצפה וחוטף שריטות מגלאסיון פתאום אתה מקבל הודעה בפוקדע[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]מאי[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]גרוואד וצרובי יוצאים מהפוקדור ואת ממשיכה לצפות בקרב, [/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]אתה רואה שבקרב סלאמנס משתמש בקרן על ולוקאריו בכדור הילה, הכדור הילה פוגע בתחילת הקרן על ויוצר פיצוץ ענק, שני הפוקימונים נפגעים ממנו קשה, סלמאנס מתנשף ויורי אומרת לו להשתמש בכפת כוח, לוקאריו עושה כדבריה וזה מעיף את סלאמנס, שני הפוקימונים נלחמים עוד ועוד ואת רואה שהשעה כבר 6![/COLOR]
[COLOR=olive]תקשיב אל תאיים אלי שתפרוש כי אם תפרוש זה לא יעזור לאף אחד , אני יעדכן בקצב שלי והמת'פות הם צרחה דחיפה ועל חושי[/COLOR]
[COLOR=olive]~~~~~[/COLOR]
[COLOR=olive]ראלטס נעמדת מול סקוריפו שקצת מבוהל אם חיוך קטן ונחוש ומחכה להוראות שלך[/COLOR]
[COLOR=sienna]עומר[/COLOR]
[COLOR=sienna]באטרפרי צמוד לרצפה ולא יכול לעשות שום דבר! פתאום הוא משתמש ברוח כסופה שמעיפה את גלאסיון, היא מיד נוחתת בסלטה אל הרגלים,[/COLOR]
[COLOR=sienna]באטרפרי למד רוח כסופה! "רוח כסופה מה? אוקי גלאסיון רוח כסופה !" קראה בריאנה, גלאסיון פתחה את פיה והעיפה את באטרפרי שבקושי הצליח לזוז מהורח הכסופה החזקה של גלאסיון[/COLOR]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]נלה רצה אחריך ונאנה טיפה פתאום משהו ענקי חלף מאליכם שנראה כמו דרקון גדול[/COLOR][/quote]
"וואו!" אני אומר
"מענין איזה פוקימון זה..." אני אומר ומנסה לחשוב על פוקימוני דרקון.
"פלייגון? ארודקטיל? גרידוס? דרגונייט? סלאמנס? אולי צ'אריזרד?" אני שואל את עצמי בהתפעלות.
"בכל מקרה, נלה! נמשיך לרוץ למדגרת הביצים!" אני צועק, ממשיך לרוץ ומסתכל על הדרקון הענק.
-
[QUOTE=sigal123;1110992][COLOR="Green"]מייקל
דיוגונג יוצא החוצה אבל בקושי יכול להיות כי אין פה מים או קרח! הוא משתמש בקרן קרח אל הרצפה ויוצר שכבת קרח, שכבת הקרח לא מספיקה לו והוא צריך בריכה הוא משהו! בכול מקרה הוא מקפיא את הליפאון של כריס "ליפאון תשתמש ביום בהיר!" קרא כריס, ליפאון עשב כדבריו אבל דרך הקרח, השמש נהייתה חזקה יותר ושכבת הקרח התחילה לנמוס ויחדה גם ליפאון![/COLOR][/QUOTE]
ממתי דיוגונג צריך ברכה? הוא כלב ים, וכלבי ים יכולים לנוע גם ביבשה
"לא דיוגונג! תשתמש בכוח חבוי ואז מתקפת קרן על ליפאון!" אני אומר בדאגה
-
[QUOTE=sigal123;1110864][COLOR="YellowGreen"]מאי
את רצה למכון אבל רואה שיש תור של שלושה אנשים ואחד בסוף הקרב!
את רוא הפתאום גלאסיון נלחם מול בטארפרי (כמובן אם מאמנים[/COLOR])
[COLOR="Sienna"]עומר
באטרפי שלח ירי חוט ועף אחורנית " גלאסיון קפצי ותחמקי ושהוא בא ברוח כסופה צרי רוח כסופה משלך!" קראה בריאנה, גלאסיון הפסיקה תרוח כסופה והתחמקה מהחוטים אחד אחרי השני, באטרפרי הביט אליה בתדהמה ושלח רוח כסופה, היא שלחה גם רוח כסופה וזה יצר התפוצצות גדולה שהעיפה את שני הפוקימונים[/COLOR]
[COLOR="Orange"]מקס
זה הודעת ספאם.. הודעות פרטיות להבא
~~~
אתה מתחיל ללכת אבל נשמע קול
"GA2 ? אם אתה לא עונה לי אני שולח תגבורת מה מצב הפנינה והשרשרת?" נשמע קול ונלחצת מאוד[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"עוד מאמן קטן שבא למכון?" אמר בלגלוג הנער והתחלת להתעצבן קצת אליו[/COLOR][/QUOTE]
"אל תתיאש! שלח אליה נבגי שינה! ואז..... מכת כנף!" אפקוד עליו בשאגה אדירה.. 'היא טובה הבריאנה הזאת...' אחשוב בליבי
-
את האיוונט אתם תקבלו בהמשך המשחק
קרדיט לאתר אחר אל הפוקימונים
"בדרך כלל זה שתיים אל שתיים אבל מה אכפת לי " אמר מנהיג המכון בזלזול והוציא פוקימון גדול שנראה דומה לאיווי רק הוא נראה בוער[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה מסתכל אבל רואה רק צללית שלו, אתה רואה שהוא נחת על גבעה אחת שדי קרובה אליכם[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
יותר נוח לו אם בריכה
~~~~
הקרח נמס ויוצר מין בריכה קפואה לחלוטין, ליפאון נופל אליה ודיוגונג שרגיל לבריכה כזאת מיד משתמש בכוח חבוי שמשתק את ליפאון לגמרי , " תשתחרר מזה!" קרא כריס, ליפאון התאמץ מאוד מאוד והצליח להזיז את ידו ולשחות ולהתחמק מהמתקפת קרן של דיוגונג[/COLOR]
עומר
[COLOR="Sienna"]"כוח חבוי ! "קראה בריאנה, גלאסיון דהרה בכוח חבוי והילה ורודה עטפה והגנה עליה מאבקת השינה גלאסיון התחמקה בזריזות ופגעה בחוזקה בבאטרפרי, באטרפרי צנח והשתתק "זנב ברזל עכשיו!" קראה בריאנה, גלאסיון העיפה את באטרפרי בזנב ברזל אל העץ וזה מיד התעלף , הבטת אל באטרפרי המעולף ואל גלאסיון שנראת כיאלו לא בזבזה טיפת כוח והיית בשוק[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1111078][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
"בדרך כלל זה שתיים אל שתיים אבל מה אכפת לי " אמר מנהיג המכון בזלזול והוציא פוקימון גדול שנראה דומה לאיווי רק הוא נראה בוער[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה מסתכל אבל רואה רק צללית שלו, אתה רואה שהוא נחת על גבעה אחת שדי קרובה אליכם[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
יותר נוח לו אם בריכה
~~~~
הקרח נמס ויוצר מין בריכה קפואה לחלוטין, ליפאון נופל אליה ודיוגונג שרגיל לבריכה כזאת מיד משתמש בכוח חבוי שמשתק את ליפאון לגמרי , " תשתחרר מזה!" קרא כריס, ליפאון התאמץ מאוד מאוד והצליח להזיז את ידו ולשחות ולהתחמק מהמתקפת קרן של דיוגונג[/COLOR]
עומר
[COLOR="Sienna"]"כוח חבוי ! "קראה בריאנה, גלאסיון דהרה בכוח חבוי והילה ורודה עטפה והגנה עליה מאבקת השינה גלאסיון התחמקה בזריזות ופגעה בחוזקה בבאטרפרי, באטרפרי צנח והשתתק "זנב ברזל עכשיו!" קראה בריאנה, גלאסיון העיפה את באטרפרי בזנב ברזל אל העץ וזה מיד התעלף , הבטת אל באטרפרי המעולף ואל גלאסיון שנראת כיאלו לא בזבזה טיפת כוח והיית בשוק[/COLOR][/QUOTE]
בכניעה אביט על באטרפרי המובס ואחזיר אותו לפוכדור 'היית מצוין! זה בסדר...' אחשוב בליבי כאילו הוא שומע
"נתת פייט רציני בריאנה!" אפנה אליה ואלחץ לה את היד "טוב,בואי נראה אם כבר הגיע תורי בקרב המכון.." אומר לה ואכנס למכון איתה
-
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה הולך ורואה שאפשר כבר להילחם! (נגיד ו) וטום ניצח! "אל תתאכזב באטרפרי שלך היה מצוין פשוט אמא שלי אמנה את גלאסיון ולכן היא מאוד חזקה" אמרה בריאנה בחיוך וליטפה את גלאסיון [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1111089][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה הולך ורואה שאפשר כבר להילחם! (נגיד ו) וטום ניצח! "אל תתאכזב באטרפרי שלך היה מצוין פשוט אמא שלי אמנה את גלאסיון ולכן היא מאוד חזקה" אמרה בריאנה בחיוך וליטפה את גלאסיון [/COLOR][/QUOTE]
"זה בסדר,אני לא מבואס.." אגיב לה ואלך לברך את טום "מזל טוב! השגת את התג!" אומר לו בשמחה
"טוב,אני מבין שעכשיו תורי.." אמלמל ואפנה אל כריס "טוב,מתחילים!" אצעק ואוציא מהפוכדור את צ'ימצ'אר "יאללה צ'ימצ'אר! בהצלחה בקרב..." אומר לו בתקווה ובהתרגשות
-
[COLOR="Sienna"]עומר
טום מסתכל אליך בהתרגשות וחיוך ענקי ושאתה בא להוציא את צימצאר הוא עוצר אותך ומביט אליך "תשאיר את צימצאר לאחר כך הפוקימון הכי חזק שלו זה גרוביל והוא מוציא אותו בסוף" לחש לך טום ויצא החוצה לרפא את הפוקימונים שלו[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1111096][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="Sienna"]עומר
טום מסתכל אליך בהתרגשות וחיוך ענקי ושאתה בא להוציא את צימצאר הוא עוצר אותך ומביט אליך "תשאיר את צימצאר לאחר כך הפוקימון הכי חזק שלו זה גרוביל והוא מוציא אותו בסוף" לחש לך טום ויצא החוצה לרפא את הפוקימונים שלו[/COLOR][/QUOTE]
"בסדר,תודה על העצה אחי.." אלחש לו בחזרה..
"כריס,אני מתחרט,אני אשתמש במארקוורו!" אומר לו אכניס את צ'ימצ'אר לפוכדור ואז אוציא את מארקוורו
"נו מי הפוקימון שאתה בוחר..?" אשאל אותו בקול רם
-
[COLOR="Sienna"]עומר
"אני יבחר בליפאון!" קרא כריס בחיוך רחב, "ליפאון תקוף ביום בהיר!" קרא כריס, ליפאון שלח כדור צהבהב לשמים וזה מיד התנפץ, השמש הייתה חזקה יותר והרגשת שמחה בילתי מובנת [/COLOR]