-
[quote=totodile;622851]כולם ( חוץ מבוויזל) :אתם שומעים את אותו קול מבוגר אומר "לאנס, בלו, סינטיה, סטיבן ורד..." אתם רואים דרך החלונות חמישה אנשים עם דרגונייט, גראצ'ומפ, טירניטר, אגרון וצ'אריזרד עומדים מול היצורים ואומרים "כולם מטאור דרקו!!!" אתם רואים חמישה כדורים לבנים מתקדמים במהירות אל היצורים, הכדורים פוגעים ומשאירים נזק עצום על היצורים הבת אומרת "כולם תברחו מכאן ותצילו את עצמכם ואת הפוקימונים אנחנו נאכב אותם עד שפאלקיה דיאלגה גיראטינה וארסאוס יגיעו." מה תעשו???
[/quote]
אני לוקח את הפוקימונים ומתחיל לרוץ
-
כל מי שאמר שהוא בורח: אתם מגיעים לבלורק כולם ביחד עם הפוקימונים ואתם שלושה חורים אחד ורוד אחד שחור ואחד כחול כהה ואחד לבן. מה תעשו???
שי: היא אומרת "הם לא אצלי הם במרפאה!!! אלא פוקימונים חופשיים תדריך אותם לכיוון בלורק!!!!" מה תעשה???
just:האיש אומר "פשוט תברח." מה תעשה???
-
[quote] כל מי שאמר שהוא בורח: אתם מגיעים לבלורק כולם ביחד עם הפוקימונים ואתם שלושה חורים אחד ורוד אחד שחור ואחד כחול כהה ואחד לבן. מה תעשו???
[/quote]
אני אכנס עם הפוקימונים שלי לחור הלבן!
-
[quote=totodile;623008]כל מי שאמר שהוא בורח: אתם מגיעים לבלורק כולם ביחד עם הפוקימונים ואתם שלושה חורים אחד ורוד אחד שחור ואחד כחול כהה ואחד לבן. מה תעשו???
[/quote]
[SIZE=3][COLOR=Red][SIZE=1][COLOR=Black]
[SIZE=2]
"[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]יש 4 צבעים אבל שלש חורים? משהו לא מסתדר לי.." אני חושב לעצמי בראש
"אני אכנס לחור השחור מיכיוון שזה הצבע האהוב עלי"
-
[quote=totodile;623008]כל מי שאמר שהוא בורח: אתם מגיעים לבלורק כולם ביחד עם הפוקימונים ואתם שלושה חורים אחד ורוד אחד שחור ואחד כחול כהה ואחד לבן. מה תעשו???
שי: היא אומרת "הם לא אצלי הם במרפאה!!! אלא פוקימונים חופשיים תדריך אותם לכיוון בלורק!!!!" מה תעשה???
just:האיש אומר "פשוט תברח." מה תעשה???[/quote]
"וואלה מוזר" אני חושב לעצמי
"אני אכנס לחור הכחול כהה,אני אוהב את הצבע הזה" אני אומר ונכנס לשם
-
-
[quote=totodile;623008]
שי: היא אומרת "הם לא אצלי הם במרפאה!!! אלא פוקימונים חופשיים תדריך אותם לכיוון בלורק!!!!" מה תעשה???[/quote]
'הא הבנתי' אגיד לה והוציא את הפוכדור של סייטר 'סייטר תגיד לפוקימונים שיבואו אחרינו אנחנו צריכים לקחת אותם למקום בטוח' אומר לסייטר.
-
כל אלא שנכנסו לחורים: אתם מוצאים את עצמכם במימד מקביל (אתם באותו מימד) ואתם רואים שם את דיאלגה פאלקיה וגיראטינה מתקדמים לכיוון החורים אתם רואים שהחורים נסגרו. מה תעשו???
שי:אתהמגיע אם כל הפוקימונים לבלורק שמה אתה רואה ארבעה חורים נסגרים אתה שומע את היצורים הומים ואתה גם רואה שני פיצוצים. מה תעשה???
בוויזל: מצתער שלא כתבתי לך המשך
---------------------------
ליליה מוציאה את ופוריאון ואומרת "קודם צריך ללמד את גלייגר אגרוף ממוקד את זה אנחנו נלמד אותו כך: כל פעם של ופוריאון משתמש בפעימת מים גלייגר יצתרך לפוצץ את הפעימה עם אגרוף אנחנו נעשה את זה עד שיצליך להשתמש באגרוף ממוקד.". מה תעשה???
-
[quote]כל אלא שנכנסו לחורים: אתם מוצאים את עצמכם במימד מקביל (אתם באותו מימד) ואתם רואים שם את דיאלגה פאלקיה וגיראטינה מתקדמים לכיוון החורים אתם רואים שהחורים נסגרו. מה תעשו???[/quote]
מה אתה רוצה שנעשה?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני אעמוד שם בלא אפשרות לעשות כלום
-
[quote=totodile;623062]כל אלא שנכנסו לחורים: אתם מוצאים את עצמכם במימד מקביל (אתם באותו מימד) ואתם רואים שם את דיאלגה פאלקיה וגיראטינה מתקדמים לכיוון החורים אתם רואים שהחורים נסגרו. מה תעשו???
[/quote]
אני נכנס עמוק יותר לחור,לבדוק מה זה המקום הזה
-
בוויזל: מצתער שלא כתבתי לך המשך
---------------------------
ליליה מוציאה את ופוריאון ואומרת "קודם צריך ללמד את גלייגר אגרוף ממוקד את זה אנחנו נלמד אותו כך: כל פעם של ופוריאון משתמש בפעימת מים גלייגר יצתרך לפוצץ את הפעימה עם אגרוף אנחנו נעשה את זה עד שיצליך להשתמש באגרוף ממוקד.". מה תעשה???
----------------------
"אוקיי גלייגר בהצלחה.." אני אומר לגלייגר
-
[quote=totodile;623062]כל אלא שנכנסו לחורים: אתם מוצאים את עצמכם במימד מקביל (אתם באותו מימד) ואתם רואים שם את דיאלגה פאלקיה וגיראטינה מתקדמים לכיוון החורים אתם רואים שהחורים נסגרו. מה תעשו???
[/quote]
"אוי לא אני חייב למצוא דרך לצאת מכאן.. אני חושב שאני אסרוק קצת את המקום" אני חושב לעצמי
-
[quote=totodile;623062]
שי:אתהמגיע אם כל הפוקימונים לבלורק שמה אתה רואה ארבעה חורים נסגרים אתה שומע את היצורים הומים ואתה גם רואה שני פיצוצים. מה תעשה???
[/quote]
'סייטר מהר תגיד להם שיבואו אחרינו לחורים לפני שהם יסגרו מהר' אומר לסייטר ואתחיל לרוץ.
-
רוקסטאר: אתה עומד שם ורואה שאתה פתאום נמצא בשדה, לאחר מכן אתה מוצא את עצמך במערה ואתה רואה שם זוג עיניים ופתאום אתה רואה שאתה איפה שהייתה קודם אתה שומע קול שאומר "בוא לכאן... בוא לכאן.... בוא לכאן... אם אתה רוצה לחיות..." מה תעשה???
עומר:אתה הולך בתוך המימד ורואה שאתה פתאום נמצא בשדה, לאחר מכן אתה מוצא את עצמך במערה ואתה רואה שם זוג עיניים ופתאום אתה רואה שאתה איפה שהייתה קודם אתה שומע קול שאומר "בוא לכאן... בוא לכאן.... בוא לכאן... אם אתה רוצה לחיות..." מה תעשה???
בוויזל:גלייגר בנפץ פעימות מים במשך שעה ולבסוף שולט במתקפה אגרוף ממוקד, ליליה אומר "עכשיו צריך לאמן אותו בעוקץ רעל." מה תעשה???
just: אתה סורק קצת את המקום ומגלה שאתה יכול לעפוף לשחות באוייר ללכת על קירות ועל המים.( כלומר אין במימד זמן וחלל רק חומר), באלבאזור יוצא מהפוכדור. מה תעשה???
שי:החורים היו נסגרו ברגע שנכנסת לשטח של בלורק סייטר משמיע קול חזק ומסתכל על היצורים. מה תעשה??
-
[quote=totodile;623234]
שי:החורים היו נסגרו ברגע שנכנסת לשטח של בלורק סייטר משמיע קול חזק ומסתכל על היצורים. מה תעשה??[/quote]
'מה קרה סייטר' אומר לו.