-
[quote=♣DarkBoy♣;967911]"טוב" אומר הפיראט
"חסלו אותו!!" הם אומר והפיראטים מוציאים חרבות ומתכוננים לחתןך לך את הראש.
"חחחח..." צוחק טום והדם ממשיך לנזול החוצה ממנו.
הפיראטים לוקחים את החרבות ועורפים לך את הראש, רק מה שהם לא יודעים זה מה שעומד לקרות.
הם זורקים אותך על הריצפה והולכים לכיוון הסירה עם האוצר שלך.
מה תעשה?[/quote]
אני מפרק את הידיים שלי מהגוף ומתחיל להרביץ לכל הפיראטים שיש שם "אין לכם סיכוי לנצח אותי!" אני אומר להם בחיוך גדול
-
[QUOTE=tomer44;967961]אני מפרק את הידיים שלי מהגוף ומתחיל להרביץ לכל הפיראטים שיש שם "אין לכם סיכוי לנצח אותי!" אני אומר להם בחיוך גדול[/QUOTE]
אתה פוגע לאחד הפיראטים ישר בפרצוץ לשני את שובר את הרגל היד והצלעות את השלישי אתה מפיל ונותן לו חבטה בביצים.
פתאום אתה שומע את הקפטן אומר " תן לי לטפל בו" לפיראט השני וקופץ עליך, הוא פוגע לך ביד שנפגעה מהכדור קודם לכן בארמון ומתחיל לתת לך מכות בפרצוף אתה שם לב שהוא ממש חזק.
מה תעשה?
-
[quote=♣DarkBoy♣;967968]אתה פוגע לאחד הפיראטים ישר בפרצוץ לשני את שובר את הרגל היד והצלעות את השלישי אתה מפיל ונותן לו חבטה בביצים.
פתאום אתה שומע את הקפטן אומר " תן לי לטפל בו" לפיראט השני וקופץ עליך, הוא פוגע לך ביד שנפגעה מהכדור קודם לכן בארמון ומתחיל לתת לך מכות בפרצוף אתה שם לב שהוא ממש חזק.
מה תעשה?[/quote]
"מי אתה לעזעזל?!" אני שואל אותו בעצבים
-
[QUOTE=tomer44;967970]"מי אתה לעזעזל?!" אני שואל אותו בעצבים[/QUOTE]
"אני הסגן של רורק ואני עומד לכסח אותך!" הוא אומר עצבני
פתאום אתה שם לב שאחד הפיראטים שהרבצת לו קם ושואל את הקפטן אם הוא צריך עזרה,
הקפטן עונה לו בגיחוח שהוא לא צריך את העזרה שלו כדי לכסח אותך.
מה תעשה?
-
[quote=שלושה מחוזות;967498]"איה" אני אומר לו"טוב אז אציל את חברי לבד אתה מוזמן לכסח את הפיראטים האלו"[/quote]
אשלח לפיראט אגרוף ישר בפנים, שיגרום לו לדמם. אמשיך עם האגרופים, כשאבדוק שהוא מטופל אעבור לפיראטים.
-
[quote=♣DarkBoy♣;967979]"אני הסגן של רורק ואני עומד לכסח אותך!" הוא אומר עצבני
פתאום אתה שם לב שאחד הפיראטים שהרבצת לו קם ושואל את הקפטן אם הוא צריך עזרה,
הקפטן עונה לו בגיחוח שהוא לא צריך את העזרה שלו כדי לכסח אותך.
מה תעשה?[/quote]
"אני לא פוחד ממך!" אני אומר אבל בתוכי אני מאוד פוחד "אתה לא תוכל לנצח אותי!" אני אומר לו ללא ביטחון כלל. אני מפרק את הידיים שלי מגופי ומתחיל לתת לו אגרופים לבטן
-
[QUOTE=tomer44;968037]"אני לא פוחד ממך!" אני אומר אבל בתוכי אני מאוד פוחד "אתה לא תוכל לנצח אותי!" אני אומר לו ללא ביטחון כלל. אני מפרק את הידיים שלי מגופי ומתחיל לתת לו אגרופים לבטן[/QUOTE]
הקפטן מתחמק מהאגרופים ומעיף לך אגרוף בפנים, אתה נופל על הריצפה אבל נותן לקפטן חבטה חזקה בבטן באמצאות היד משלך, הקפטן נופל וקם, באותו זמן אתה קם גם כן ומוכן להרביץ לו אתה מוציא את החרב שלך ודוקר את הקפטן בבטן, הקפטן נופל אבל לא מוכן לוותר הוא קם שוב ונותן לך אגרוף חזק בפנים, שניכים שוכבים על הריצפה חסרי אונים אתה מנסה לדקור אותו עם החרב שלך אבל הוא מתחמק ולוקח לך את החרב הוא מתחיל להעיף לך אגרופים בבטן ובפנים ואתה לא יודע מה לעשות, פתאום בורח טום מהיידים של הפיראט שתפס אותו, הוא לוקח את החרב שהקפטן העיף לך ודוקר את הפיראט שתפס אותו בבטן, הפיראט נופל,טום מתקשה ללכת ולדבר אבל הוא שואל אותך אם תצליח להתמודד אם הקפטן לבד ואם זה בסדר שהוא ילך להציל את הוריו.
מה תענה?
-
[quote=♣DarkBoy♣;968068]הקפטן מתחמק מהאגרופים ומעיף לך אגרוף בפנים, אתה נופל על הריצפה אבל נותן לקפטן חבטה חזקה בבטן באמצאות היד משלך, הקפטן נופל וקם, באותו זמן אתה קם גם כן ומוכן להרביץ לו אתה מוציא את החרב שלך ודוקר את הקפטן בבטן, הקפטן נופל אבל לא מוכן לוותר הוא קם שוב ונותן לך אגרוף חזק בפנים, שניכים שוכבים על הריצפה חסרי אונים אתה מנסה לדקור אותו עם החרב שלך אבל הוא מתחמק ולוקח לך את החרב הוא מתחיל להעיף לך אגרופים בבטן ובפנים ואתה לא יודע מה לעשות, פתאום בורח טום מהיידים של הפיראט שתפס אותו, הוא לוקח את החרב שהקפטן העיף לך ודוקר את הפיראט שתפס אותו בבטן, הפיראט נופל,טום מתקשה ללכת ולדבר אבל הוא שואל אותך אם תצליח להתמודד אם הקפטן לבד ואם זה בסדר שהוא ילך להציל את הוריו.
מה תענה?[/quote]
"ברור לך תציל אותם!" אני אומר לו "עכשיו פיראט מסריח אני יחסל אותך!" אני אומר בעצבים ומעיף לו בעיטה לבטן בידיוק במקום שדקרתי אותו
-
[QUOTE=tomer44;968072]"ברור לך תציל אותם!" אני אומר לו "עכשיו פיראט מסריח אני יחסל אותך!" אני אומר בעצבים ומעיף לו בעיטה לבטן בידיוק במקום שדקרתי אותו[/QUOTE]
"תודה" אומר לך טום.
אתה מעיף בעיטה בבטן לקפטן אבל הוא עדיין לא מת דם משפריץ מהפצע בבטן שלו וגם מהיד שלך,
אתה מעיף לו וד אגרוף בפרצוף והוא עף לריצפה, פתאום הוא קם עם אקדח ביד ואומר לך "זה הסוף שלך!!!" אומר עצבני ויורה.....
הוא פיספס אותך!!!
חמקת מהיריה והוא התעלף, התקרבת אליו והתחלת לדקור אותו כדי לעשות ווידוי הריגה.
"הוא מת" אתה אומר לעצמך מאושר.
פתאום אתה רואה את טום חוזר ומודה לך על כך שהצלת את הוריו.
אמא של טום מציעה לו להישאר בבית ולעזור לשקם את העיר, אבל טום אומר לה שהוא הבטיח לך שהוא ישאר איתך ויעזור לך להשיג את הוואן פיס.
הוריו של טום מודים לך והולכים להתחיל לשקם את האי, אחרי האסון שרורק עשה שם.
"קדימה בוא נלך" אומר לך טום " רק אל תשכח את האוצר"הוא מוסיף ועולה על האוניה של הפיראטים.
אתה רואה אותו זורק את הגופות של החיילים של רורק מהסיפון ומתחיל להסתובב בספינה.
מה תעשה?
-
[quote=♣DarkBoy♣;968108]"תודה" אומר לך טום.
אתה מעיף בעיטה בבטן לקפטן אבל הוא עדיין לא מת דם משפריץ מהפצע בבטן שלו וגם מהיד שלך,
אתה מעיף לו וד אגרוף בפרצוף והוא עף לריצפה, פתאום הוא קם עם אקדח ביד ואומר לך "זה הסוף שלך!!!" אומר עצבני ויורה.....
הוא פיספס אותך!!!
חמקת מהיריה והוא התעלף, התקרבת אליו והתחלת לדקור אותו כדי לעשות ווידוי הריגה.
"הוא מת" אתה אומר לעצמך מאושר.
פתאום אתה רואה את טום חוזר ומודה לך על כך שהצלת את הוריו.
אמא של טום מציעה לו להישאר בבית ולעזור לשקם את העיר, אבל טום אומר לה שהוא הבטיח לך שהוא ישאר איתך ויעזור לך להשיג את הוואן פיס.
הוריו של טום מודים לך והולכים להתחיל לשקם את האי, אחרי האסון שרורק עשה שם.
"קדימה בוא נלך" אומר לך טום " רק אל תשכח את האוצר"הוא מוסיף ועולה על האוניה של הפיראטים.
אתה רואה אותו זורק את הגופות של החיילים של רורק מהסיפון ומתחיל להסתובב בספינה.
מה תעשה?[/quote]
"אנחנו צוות מצוין!" אני אומר לטום בחיוך גדול ומעלה את האוצר לספינה. "תגיד, לאן אתה רוצה ללכת עכשיו?" אני שואל אותו
-
[QUOTE=tomer44;968116]"אנחנו צוות מצוין!" אני אומר לטום בחיוך גדול ומעלה את האוצר לספינה. "תגיד, לאן אתה רוצה ללכת עכשיו?" אני שואל אותו[/QUOTE]
"שמעתי שיש קרוב לכאן על אי קטן כמה פיראטים ששולטים בכל האזור אולי נילך ונעשה עליהם מארב"
אומר לך טום
-
[quote=♣DarkBoy♣;968141]"שמעתי שיש קרוב לכאן על אי קטן כמה פיראטים ששולטים בכל האזור אולי נילך ונעשה עליהם מארב"
אומר לך טום[/quote]
"לא יודע..." אני אומר לו "אני חושב שכדי לנו לנוח קצת אחרי כל מה שקרה כאן, אתה לא חושב?" אני שואל אותו
-
[QUOTE=tomer44;968145]"לא יודע..." אני אומר לו "אני חושב שכדי לנו לנוח קצת אחרי כל מה שקרה כאן, אתה לא חושב?" אני שואל אותו[/QUOTE]
"כן רעיון טוב" אומר לך טום
"שמעתי שיש קרוב לכאן אי שאהיה ממש כיף לבלות בו רוצה לשוט לשם?" שואל טום
-
[quote=♣DarkBoy♣;968150]"כן רעיון טוב" אומר לך טום
"שמעתי שיש קרוב לכאן אי שאהיה ממש כיף לבלות בו רוצה לשוט לשם?" שואל טום[/quote]
"מגניב!" אני אומר לו בהתלהבות "יאלה בו נשוט אליו" אני אומר ומתחיל להשיט את הספינה
-
[QUOTE=Barney Stinson;967990]אשלח לפיראט אגרוף ישר בפנים, שיגרום לו לדמם. אמשיך עם האגרופים, כשאבדוק שהוא מטופל אעבור לפיראטים.[/QUOTE]
אני הופך למצב רוח ומרביץ לפיראטים