-
[QUOTE=Pooh;1073493][b]ליאור:[/b]
אתה צריך להיות מחוץ למערה ולשמור על הכניסה, אבל בסדר נזרום. ד"א אני ממליץ לך להסתכל שוב על דף הרשומים שלך ועל סידוט.
---
אתה מחליף בגדים לבגדי הסוואה בצבע ירוק זית, צבע שמאוד לא בולט בצמחייה. אתה צובע את הפנים שלך ואת חלקי הגוף הבולטים בצבעי ההסוואה שנמצאים שם, ואתה אפילו מדביק על עצמך עלים וענפים.
אתה משתגר אל דרך 115, ונכנס אל תוך סבך העצים הקרוב, ואתה מצליח מאוד לא להתבלט ולהסתוות מצויין. אתה יושב שם ליד העצים בעוד מסווה, ואתה רואה שהשעה היא 9:55.[/QUOTE]
כע ראיתי כבר
-----------------------
אני מוציא החוצה את סידוט שלי ואומר לו" סידוט תשתמש ביכולת הסואה שלך ותהפוך לבלוט שהיה תלוי עץ. כך תראה כול מה שיקרה פה בשעה הקרובה.כשתראה איש שעומד להכנס למערה תגיד לי ". אני בינתיים חוטף תנומה קצרה עד שסידוט יעיר אותי
-
[QUOTE=Pooh;1073504][B]דור:[/B]
אתה משלם את החשבון והולך לשירותים, שם אתה משתגר בחשאיות אל העיר קאסטליה.
אתה משתגר אל אחד הרחובות שם, רחוב לא סואן מידי ולא שקט מידי. למזלך, אין חיילים ברחוב שבו נחתת. אתה מחפש חנות בגדים ברחוב ואתה נכנס במהרה לחנות אחד ומתחיל למדוד שם בגדים על מנת להשתלב. בזמן שאתה מודד, אתה רואה לפתע דרך חלון הראווה שני חיילים עוברים את החנות אך הם לא מבחינים בך.
אתה יוצא מהחנות, ומתחיל ללכת דרומה, אל המזח המובחר, כאשר ווינד על כתפך מה שמעורר מעט חשד. אתה ממשיך ללכת ולפתע אתה שומע קול מאחוריך, "היי אתה!" אתה מסתובב ורואה שזה חייל של צוות ונום [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/2/22/HGSS_Burglar.png[/IMG] ולידו נידורינו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/33.png[/IMG] שמוחזק ע"י רצועה, "מי אתה?" הוא שואל ומביט בך בחשדנות.[/QUOTE]
אני מביט בו בבהלה, ואז אמציא סיפור בקול אמין. "אני משלכם, טמבל..." אני מסנן בשקט לבחור. "אני סוכן כפול, ובאתי לעבודת שטח פה. עכשיו אם לא תזוז מדרכי ותאפשר לי לעבוד, אני אדווח עליך לבוס. שמעת?" אני מוסיף מבט מאיים ומשכנע, ומסתובב במהירות להמשיך בדרכי.
-
[B]ליאור:[/B]
אתה מוציא את סידוט, שיוצא מהפוקדור בשמחה. אתה אומר לו את הוראותיך, והוא מהנהן. סידוט משתמש ביכולת ההסוואה שלו, ולפתע הוא נהפך להיות בלוט. סידוט קופץ ונתלה על העץ, כך שיסתווה כמו שצריך. אתה הולך לישון קצת בזמן שסידוט מתצפת.
לאחר כמה דקות, סידוט קורא לך בלחש, ואתה מתעורר. אתה מביט בשעון ורואה שהשעה היא 10:18. אתה מסתכל לכיוון הפתח למערה, ורואה את חייל של צוות ונום [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/97/Spr_BW_Cue_Ball.png[/IMG] מגיע ובידו הוא מחזיק חומר נפץ גדול. הוא מביט שמאלה וימינה והוא מסתכל לכיוונך, אך הוא לא מצליח לקלוט אותך. החייל ממשיך ושם את חומר הנפץ בפתח המערה.
[B]דור:[/B]
אתה מספר לו את הסיפור שלך ואתה אומר שאתה סוכן כפול ולמרות שאתה מספר את זה באמינות ובביטחון, לא נראה שהחייל מאמין לסיפור שלך והוא מרים גבה. אתה בא ללכת ולהמשיך לכיוון המזח המובחר, אך לפתע הוא תופס את הכתף שלך ומסובב אותך אליו, "אה באמת?" הוא אומר ומרים גבה, "אז מה המשימה שלך?"
-
[QUOTE=Pooh;1073515][B]דור:[/B]
אתה מספר לו את הסיפור שלך ואתה אומר שאתה סוכן כפול ולמרות שאתה מספר את זה באמינות ובביטחון, לא נראה שהחייל מאמין לסיפור שלך והוא מרים גבה. אתה בא ללכת ולהמשיך לכיוון המזח המובחר, אך לפתע הוא תופס את הכתף שלך ומסובב אותך אליו, "אה באמת?" הוא אומר ומרים גבה, "אז מה המשימה שלך?"[/QUOTE]
"אני לא יכול לספר..." אני אומר בשקט. "הבוס עצמו נתן לי את המשימה... אם אתה חושב שאתה חכם גדול תתקשר אליו ותשאל." אני אומר לו ומחכה לצידו. 'כשהוא יתקשר, אני אבעט בו במהירות וארוץ לעבר הסוכן הכפול של צוות ווינדי...' אני אגבש בראשי תכנית. 'אני צריך שזה ייראה כאילו אני חוטף את החבילה ממנו... אולי... אולי אני אכה אותו גם כן?' אני מהרהר, וחושב על דרכים לא אלימות להשיג מהסוכן את החבילה. 'אני אצטרך שווינד ייקח אותה...' אני אחשוב במהירות. 'אני חושב שהוא יהיה מסוגל להרים זאת, זה הרי פחות מעשרה קילו על בטוח...'
-
[QUOTE=Pooh;1073515][B]ליאור:[/B]
אתה מוציא את סידוט, שיוצא מהפוקדור בשמחה. אתה אומר לו את הוראותיך, והוא מהנהן. סידוט משתמש ביכולת ההסוואה שלו, ולפתע הוא נהפך להיות בלוט. סידוט קופץ ונתלה על העץ, כך שיסתווה כמו שצריך. אתה הולך לישון קצת בזמן שסידוט מתצפת.
לאחר כמה דקות, סידוט קורא לך בלחש, ואתה מתעורר. אתה מביט בשעון ורואה שהשעה היא 10:18. אתה מסתכל לכיוון הפתח למערה, ורואה את חייל של צוות ונום [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/97/Spr_BW_Cue_Ball.png[/IMG] מגיע ובידו הוא מחזיק חומר נפץ גדול. הוא מביט שמאלה וימינה והוא מסתכל לכיוונך, אך הוא לא מצליח לקלוט אותך. החייל ממשיך ושם את חומר הנפץ בפתח המערה.
[/QUOTE]
אני אומר לסידוט " תשאר בהסואה שלך. אם יקרה משהו אז תגן עלי ". אני לוקח עלים ואז שם אותם עלי שהיה דומה למפלצת עלים. לאחר מככן שאני היה מכוסה בעלים הצא מהמחבוא שלי ויגיד לאיש " תוציא את החומר נפ מפה אני הרוח השומרת של היער הזה. אם לא תוציא היה לך עסק גדול איתי ועם היער הזה. ". אני מקוה בליי שיאמין לסיפור שלי
-
[b]דור:[/b]
"אין בעיה אני אתקשר לממונה עליי..." החייל אומר וניגש לדבר בפלאפון. בזמן שהוא מחייג, אתה לפתע בא ובועט בו בחוזקה ברגליים והוא משתטח לקרקע. אתה מתחיל לרוץ לכיוון המזח, אך לפתע הרצועה של נידורינו משתחררת, ונידורינו רץ במהירות וקופץ על הגב שלך, ומפיל אותך לקרקע בחוזקה. אתה משחרר את ווינד לקחת את החבילה, אבל אז הוא רואה שנידורינו קפץ עליך, לכן ווינד עף במהירות גבוהה ומעיף את נידורינו מעליך עם מתקפת זעם. נידורינו מתגלגל לאחור והחייל נעמד על רגליו. "קדימה נידורינו תקוף אותו בעוקץ רעל!" צועק החייל ולפתע נידורינו משחרר מפיו מחטים קטנים ולבנים לעבר ווינד.
אתה מוסיף לתחפושת שלך עלים וענפים נוספים ואתה רץ ומפחיד את החייל. החייל מביט בך במבט מוזר ומרים גבה, ולפתע הוא בועט בך ומפיל אותך לאדמה. לפתע סידוט שרואה את המקרה, קופץ מהעצים ותוקף את החייל ביריית זרעים שגורם לו ליפול גם לקרקע.
"אין בעיה! צא סטאנקי!" צועק החייל בכעס ומוציא מפוקדור סטאנקי די גדול ומפחיד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/434.png[/IMG]
-
[QUOTE=Pooh;1073534][b]
אתה מוסיף לתחפושת שלך עלים וענפים נוספים ואתה רץ ומפחיד את החייל. החייל מביט בך במבט מוזר ומרים גבה, ולפתע הוא בועט בך ומפיל אותך לאדמה. לפתע סידוט שרואה את המקרה, קופץ מהעצים ותוקף את החייל ביריית זרעים שגורם לו ליפול גם לקרקע.
"אין בעיה! צא סטאנקי!" צועק החייל בכעס ומוציא מפוקדור סטאנקי די גדול ומפחיד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/434.png[/IMG][/QUOTE]
אני אומר לאיש " אתה הולך להסתבך בצרות רורות אחרי שתקפת אותי ". אני אומר לסידוט " תשתמש בהתקשחות על גופך ואז קפוץ על בהאיש ותן לו מכה עם הראש שלך לבטן שלו. ואז ירית זרעים עליו ". אני מוציא את נאמל ואומר לו" תשתמש בגחלת על הסטאנקי הזה ואז בפצצות בוץ עליו "
-
[QUOTE=Pooh;1073534][b]דור:[/b]
"אין בעיה אני אתקשר לממונה עליי..." החייל אומר וניגש לדבר בפלאפון. בזמן שהוא מחייג, אתה לפתע בא ובועט בו בחוזקה ברגליים והוא משתטח לקרקע. אתה מתחיל לרוץ לכיוון המזח, אך לפתע הרצועה של נידורינו משתחררת, ונידורינו רץ במהירות וקופץ על הגב שלך, ומפיל אותך לקרקע בחוזקה. אתה משחרר את ווינד לקחת את החבילה, אבל אז הוא רואה שנידורינו קפץ עליך, לכן ווינד עף במהירות גבוהה ומעיף את נידורינו מעליך עם מתקפת זעם. נידורינו מתגלגל לאחור והחייל נעמד על רגליו. "קדימה נידורינו תקוף אותו בעוקץ רעל!" צועק החייל ולפתע נידורינו משחרר מפיו מחטים קטנים ולבנים לעבר ווינד.[/QUOTE]
אני מתגלגל הצידה במהירות, וצועק לווינד, "תחטוף את החבילה לבחור עם המאק!!!" במהירות, מדגיש את המילה תחטוף. אני ארוץ במהירות לעבר האיש, מדלג מעל הנידורינו שלו, ואדחוף אותו במאמץ ובכוח מהמזח לתוך המים.
-
[b]ליאור:[/b]
אתה לא יכול להלחם 2 על 1...
---
סידוט קופץ ומתקשח ונותן לחייל מכה חזקה בראש אך לפתע החייל תופס את סידוט ומעיף אותו בחוזקה אליך וסידוט מתרסק לידך.
אתה מוציא גם את נאמל מהפוקדור, שיוצא ובנחישות רבה וזריזה הוא תוקף בגחלת את סטאנקי, "תחמוק!" צועק החייל וסטאנקי קופץ הצידה ומצליח להתחמק מהגחלת החזקה. נאמל מוסיף גם פצצות בוץ, "תתחמק!" צועק שוב החייל, ושוב סטאנקי קופץ הצידה אך הפעם הוא לא מצליח לחמוק לגמרי וחלק מפצצת הבוץ פוגעת בו. "צא סטאנקי! שריטה!" צועק החייל ובמהירות מפתיעה סטאנקי רץ ושורט את נאמל.
אני ממליץ לך לא להזכיר את הבחור עם המאק
---
ווינד מפנה את הגב לנידורינו ועוקץ הרעל פוגע בו בחוזקה. למרות זאת, ווינד קם ועף לעבר המזח ועושה סיבוב, אך הוא לא מוצא שום אדם ושום מאק, אתה מסתכל בשעון ורואה שהשעה היא 10:16.
אתה מחליט לרוץ במהירות לעבר החייל, אתה מדלג מעל הנידורינו ודוחף את החייל בחוזקה לכיוון המים, אך הוא מתנגד ואתה לא מצליח להפיל אותו למים אלא רק על המזרח.
החייל קם ודוחף אותך חזרה וגם אתה נופל על המזח, "צא נידורינו! מתקפת זעם!" צועק החייל ולפתע נידורינו מתחיל לרוץ בכעס לעבר ראפלט.
~~~~
[B]ד"א, תומר 2 שהיה רשום עף מהמשחק בגלל חוסר פעילות.
ישנם 6 רשומים וזה בינתיים מה שיש.
בקרוב אולי אני אפתח את ההרשמה מחדש לעוד 2 שחקנים.[/B]
-
[QUOTE=Pooh;1073554]
אני ממליץ לך לא להזכיר את הבחור עם המאק
---
ווינד מפנה את הגב לנידורינו ועוקץ הרעל פוגע בו בחוזקה. למרות זאת, ווינד קם ועף לעבר המזח ועושה סיבוב, אך הוא לא מוצא שום אדם ושום מאק, אתה מסתכל בשעון ורואה שהשעה היא 10:16.
אתה מחליט לרוץ במהירות לעבר החייל, אתה מדלג מעל הנידורינו ודוחף את החייל בחוזקה לכיוון המים, אך הוא מתנגד ואתה לא מצליח להפיל אותו למים אלא רק על המזרח.
החייל קם ודוחף אותך חזרה וגם אתה נופל על המזח, "צא נידורינו! מתקפת זעם!" צועק החייל ולפתע נידורינו מתחיל לרוץ בכעס לעבר ראפלט.[/QUOTE]
"יחתיכת-" אני אומר במהירות ובולם את עצמי מלהמשיך; אני בועט באשכיו של הסוכן המסכן, ומנסה לדחוף אותו אל המים. "ווינד, תעוף גבוה ותתחמק!" אני צועק לווינד. "מה שלא יקרה, אל תיצור איתו מגע פיזי!"
אני אביט סביב במהירות, בודק אם האיש עם המאק עוד נמצא שם.
-
[QUOTE=Pooh;1073554][b]ליאור:[/b]
אתה לא יכול להלחם 2 על 1...
---
סידוט קופץ ומתקשח ונותן לחייל מכה חזקה בראש אך לפתע החייל תופס את סידוט ומעיף אותו בחוזקה אליך וסידוט מתרסק לידך.
אתה מוציא גם את נאמל מהפוקדור, שיוצא ובנחישות רבה וזריזה הוא תוקף בגחלת את סטאנקי, "תחמוק!" צועק החייל וסטאנקי קופץ הצידה ומצליח להתחמק מהגחלת החזקה. נאמל מוסיף גם פצצות בוץ, "תתחמק!" צועק שוב החייל, ושוב סטאנקי קופץ הצידה אך הפעם הוא לא מצליח לחמוק לגמרי וחלק מפצצת הבוץ פוגעת בו. "צא סטאנקי! שריטה!" צועק החייל ובמהירות מפתיעה סטאנקי רץ ושורט את נאמל.
.[/QUOTE]
אני מחזיר את סידוט ואז אומר לנאמל " תשתמש בגחלת ובפצצת בוץ על סטאנקי של האיש .והפעם תשלב את שתי המתקפות ביחד"
-
חחחח מכה לביצים מה אתה בחורה? תן לו בפנים :punch:
---
אתה בועט באשכיו בחוזקה, והחייל מתפתל מכאבים. אתה דוחף אותו למים והוא נופל למטה ומתקשה לעלות חזרה.
ווינד עף למעלה ומתחמק ממתקפת הזעם של נידורינו. אך נידורינו שמחליט לקחת פיקוד על עצמו יורה לפתע עוקץ רעל נוסף לעבר ווינד.
אתה מסתכל לאחור ואתה לא רואה עדיין את הסוכן עם המאק, אתה מסתכל לשעון ורואה שהשעה היא 10:17.
אתה מחזיר את סידוט לפוקדור שלו.
אתה פוקד על נאמל להתשתמש בגחלת ופצצת בוץ ביחד ולשלב אותם. נאמל, שמעט מתבלבל מהשילוב שולח אותם יחד, אך פצצת הבוץ גורמת לגחלת להכוות, ורק פצצת בוץ פוגעת בסטאנקי שעף לאחור ונפגע די קשה.
"סטאנקי אל תוותר פוקימון עלוב! תשתמש בצרחה ואז בשריטה נוספת!" צועק החייל ולפתע סטאנקי צורח צרחת מחרישת אוזניים וכואב גם לך וגם לנאמל באוזניים מאוד. סטאנקי רץ שוב אל נאמל ושורט אותו בחוזקה.
לפתע, אתה שומע צפצוף ממטען הנפץ, ורואה שנשארו רק 6 דקות לפיצוץ!
-
[QUOTE=Pooh;1073587][B]
אתה מחזיר את סידוט לפוקדור שלו.
אתה פוקד על נאמל להתשתמש בגחלת ופצצת בוץ ביחד ולשלב אותם. נאמל, שמעט מתבלבל מהשילוב שולח אותם יחד, אך פצצת הבוץ גורמת לגחלת להכוות, ורק פצצת בוץ פוגעת בסטאנקי שעף לאחור ונפגע די קשה.
"סטאנקי אל תוותר פוקימון עלוב! תשתמש בצרחה ואז בשריטה נוספת!" צועק החייל ולפתע סטאנקי צורח צרחת מחרישת אוזניים וכואב גם לך וגם לנאמל באוזניים מאוד. סטאנקי רץ שוב אל נאמל ושורט אותו בחוזקה.
לפתע, אתה שומע צפצוף ממטען הנפץ, ורואה שנשארו רק 6 דקות לפיצוץ![/QUOTE]
אני אומר לנאמל " אל תותר לו תקוף אותו בגחלת שתעסיק אותו. בינתים אנסה לנטרל את הפצצה ". אני נכנס במהירות למערה ואז מתחיל לחפש במערה אבן שאוכל איתה לשבור את הפצצה.בנוסף אחפש איפה הוא שם את הפצצה.
-
[QUOTE=Pooh;1073587][B]דור:[/B]
חחחח מכה לביצים מה אתה בחורה? תן לו בפנים :punch:
---
אתה בועט באשכיו בחוזקה, והחייל מתפתל מכאבים. אתה דוחף אותו למים והוא נופל למטה ומתקשה לעלות חזרה.
ווינד עף למעלה ומתחמק ממתקפת הזעם של נידורינו. אך נידורינו שמחליט לקחת פיקוד על עצמו יורה לפתע עוקץ רעל נוסף לעבר ווינד.
אתה מסתכל לאחור ואתה לא רואה עדיין את הסוכן עם המאק, אתה מסתכל לשעון ורואה שהשעה היא 10:17.[/QUOTE]
[I]כן כי יש לי פנאי באמת להתחיל לריב איתו מכות באמת... כולה אני רוצה להעיף אותו למים.[/I]
~~~
'עוד 13 דקות... אני צריך לעכב אותם...' אני חושב בזריזות. "ווינד, בוא איתי!" אני אומר ולוקח איתי את ווינד. אני מתחיל לרוץ איתו לעבר העיר, שם אני אכנס לאותה חנות הבגדים שהייתי בה קודם. אני מציץ כל כמה שניות בשעון.
-
[COLOR="DarkRed"][SIZE="4"][B]שימו לב כל השחקנים!!!
יצרתי מהלוגו גם לוגו קטן בשבילכם. מי שרוצה לשים בחתימה שלו מוזמן:
[IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac115/IdoAlo10/IdoAlo10/ABC/1.png[/IMG] ; [IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac115/IdoAlo10/IdoAlo10/ABC/2.png[/IMG] ; [IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac115/IdoAlo10/IdoAlo10/ABC/3.png[/IMG] ; [IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac115/IdoAlo10/IdoAlo10/ABC/4.png[/IMG] ; [IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac115/IdoAlo10/IdoAlo10/ABC/5.png[/IMG] ; [IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac115/IdoAlo10/IdoAlo10/ABC/6.png[/IMG] ; [IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac115/IdoAlo10/IdoAlo10/ABC/7.png[/IMG]
שמתי את המפותחים של ההתחלתיים שלכם, אז מי שרוצה יכול לאמץ לפי הפוקימון שלו ומי שלא יכול לשים את טורנדוס.
ומי שלא אוהב בכלל את הלוגו יכול פשוט לא לשים זה לא חובה :P[/B][/SIZE][/COLOR]
~~~~~~~~~~~~~~~
הפצצה נמצאת ממש קרוב אליכם, בכניסה למערה ואתם עומדים מחוץ אליה. אתה מתחיל לרוץ לעבר הפצצה בניסיון לנטרל אותה אך לפתע החייל קופץ ודוחף אותך כדי להרחיק אותך מהפצצה, "אל תתקרב לפצצה!" צועק החייל בכעס. אתה מצליח לראות שלפצצה יש 2 חוטים עיקריים - אחד [COLOR="Red"]אדום[/COLOR] ואחד [COLOR="Blue"]כחול[/COLOR].
בינתיים, נאמל שולח גחלת חזקה אל סטאנקי שלא מצליח להתחמק ונפגע.
אתה ו-ווינד מנסים לברוח ולרוץ אל החנות, אך לפתע נידורינו שולח עוקץ רעל נוסף שפוגע בווינד והוא נופל לקרקע. אתה מסתובב ורואה שהחייל הצליח לחזור למזח, למרות שכולו רטוב. אתה מבין שלא תצליח להמשיך בלי לסיים את הקרב.