-
[QUOTE=sigal123;1082982][COLOR="Green"]יואב
"ביצה מה? " אמרה לילה "ניקי מבינה בביצים" הוסיפה לילה אבל ניקי התעלמה "מישהו רוצה מים?" אמרה וכול הכוסות הוגשו אליה, "מי שרוצה סלט צלחות אלי" אמרה לילה "ספגטי פה" אמרה ליירה "מי שרוצה בשר שיגיד איזה ויביא תצלחת אלי" אמר ג'ו ולאט לאט כול הצלחות התמלאו, הסתכלתה על הצחת הריקה שלך ועל שלהם המלאות ונהיתה רעב יותר[/COLOR][/QUOTE]
'וואו, לא שמתי לב כמה אני רעב!' אני אחשוב לעצמי בחיוך, אשען אחורה בכיסא שלי ואסתכל על הפוקימונים שלי על הדשא
-
[COLOR="DeepSkyBlue"]סהר
אתה מתחיל ללכת יחד אם הפוקימונים שלך לעבר העיר, ורואה מכת ברק מאיזה שיח[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]עומר
ריאקו מסתכל אליך ואז הולך קצת , השועל הכתום בא ומתלטף לו על הרגל והוא מסתכל אליו, פתאום רשת גדולה נופלת על כול קבוצת הפוקימון וריאקו (לא איווי שלך) ,הם נלכדים ברשת ופתאום הרשת עולה למעלה , אתה רואה מין בלון אוויר כזה (צפלין) קטן יחסית, אליו נמצאים שני אנשים וחייה[/COLOR][IMG]http://www.up2me.co.il/images/32787281.png[/IMG] [IMG]http://www.up2me.co.il/images/30878695.png[/IMG][IMG]http://serebii.net/heartgoldsoulsilver/pokemon/053-m.png[/IMG]
[COLOR="Green"]יואב
ליירה נותנת לכול הפוקימונים אוכל פוקימונים , הבטן שלך מקרקרת וכולם צוחקים, לאט לאט גם הצלחת שלך מתלמא ולבסוף אתם מסיימים את הארוחה, פתאום תוך כמה דקות השולחן ריק וכול השיאריות ניתנו לפוקימונים, אתה שם לב שכול הקבוצה עומדים בשורה , ליד כול אחד יש פוקימון , ליירה- זה עם הפרח הענק על ראשו, ניקי- גרווליט מייקי- סורסקיט איש הציפורים -השחף לילה- היצור המרחף[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1083425][COLOR="DeepSkyBlue"]
[COLOR="Green"]יואב
ליירה נותנת לכול הפוקימונים אוכל פוקימונים , הבטן שלך מקרקרת וכולם צוחקים, לאט לאט גם הצלחת שלך מתלמא ולבסוף אתם מסיימים את הארוחה, פתאום תוך כמה דקות השולחן ריק וכול השיאריות ניתנו לפוקימונים, אתה שם לב שכול הקבוצה עומדים בשורה , ליד כול אחד יש פוקימון , ליירה- זה עם הפרח הענק על ראשו, ניקי- גרווליט מייקי- סורסקיט איש הציפורים -השחף לילה- היצור המרחף[/COLOR][/QUOTE]
"אה, ליירה, מה אתם עושים בדיוק?" אני שואל אותם בטון מוזר ומסתכל לכיוונם לראות אם יש שם משהו מעניין
-
[quote=sigal123;1083425][COLOR=deepskyblue]סהר[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]אתה מתחיל ללכת יחד אם הפוקימונים שלך לעבר העיר, ורואה מכת ברק מאיזה שיח[/COLOR]
[/quote]
"מה זה היה?!"אצרח "מורקרו דופק אפל לשיח!אושווט זריקת צדף!"אגיד לפוקימונים שלי 'מעניין מה היה הכח הזה' אחשוב לעצמי ואמתין
-
[COLOR="Green"]יואב
"אנחנו עושים מוקדמות" אמר לירה וחייכה, כול הילדים החזירו אותם לפוקדורים וראיתה שיש על הפוקדור מוקדמות,
הסדר היה ככה :
1. ליירה
2.ניקי
3.מייקי
4.ג'ו
5.לילה
ליירה הוציאה את הפוקימון מהפוקדור והוא יצא אם קונפטי צבעוני, "וילפלום תשתמש בבעלי טער!" אמרה ליירה ווילפלום שלח עלי טער לשמים, "עכשיו יום בהיר!" אמרה ליירה ווילפלום השתמש ביום בהיר בצורת כדור לשמים, מה שחשף עלים זוהרים בצורת פרח בשמים, "חזור" אמרה ליירה "אנחנו מתאמנים לקראת התחרות" אמרה ולחשה לך ניקי הוציאה את גרוליט , שיצא בקונפטי אדום , "גרוליט תשתמש בגחלת!" אמרה ניקי וגרוליט השתמש בגחלת על הקונפטים, שהפכו להיות להבות קטנות שיורדות "עכשיו גרוליט קפוץ למעלה ותשתמש בלהביור בסיבוב!" אמרה ניקי גרוליט קפץ למעלה והשתמש בלהביור תוך כדי שהסתובב אבל נפל למטה, "ניקי מנסה ללמד הרבה מאוד זמן את גרוליט גלגל להבה, לא יוצא לה כול כך " אמרה ליירה לילה ניגשה אל ניקי "מה דעתך שתתאמני אם גרוליט אל הגלגל להבה יחד אם פלאריון?" אמרה לילה והגישה לה פוקדור שדווקא היה בצבע כחול, "יודעים משהו בו ניתן לו להיות עכשיו" אמרה ליירה וכולם הסתכלו אליך[/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"]סהר
אושווט משתמש בזריקת צדף ואתה שומע קול של משהו נפגע "מר.." אתה שומע קול מין השיחים[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1083436][COLOR="Green"]יואב
"אנחנו עושים מוקדמות" אמר לירה וחייכה, כול הילדים החזירו אותם לפוקדורים וראיתה שיש על הפוקדור מוקדמות,
הסדר היה ככה :
1. ליירה
2.ניקי
3.מייקי
4.ג'ו
5.לילה
ליירה הוציאה את הפוקימון מהפוקדור והוא יצא אם קונפטי צבעוני, "וילפלום תשתמש בבעלי טער!" אמרה ליירה ווילפלום שלח עלי טער לשמים, "עכשיו יום בהיר!" אמרה ליירה ווילפלום השתמש ביום בהיר בצורת כדור לשמים, מה שחשף עלים זוהרים בצורת פרח בשמים, "חזור" אמרה ליירה "אנחנו מתאמנים לקראת התחרות" אמרה ולחשה לך ניקי הוציאה את גרוליט , שיצא בקונפטי אדום , "גרוליט תשתמש בגחלת!" אמרה ניקי וגרוליט השתמש בגחלת על הקונפטים, שהפכו להיות להבות קטנות שיורדות "עכשיו גרוליט קפוץ למעלה ותשתמש בלהביור בסיבוב!" אמרה ניקי גרוליט קפץ למעלה והשתמש בלהביור תוך כדי שהסתובב אבל נפל למטה, "ניקי מנסה ללמד הרבה מאוד זמן את גרוליט גלגל להבה, לא יוצא לה כול כך " אמרה ליירה לילה ניגשה אל ניקי "מה דעתך שתתאמני אם גרוליט אל הגלגל להבה יחד אם פלאריון?" אמרה לילה והגישה לה פוקדור שדווקא היה בצבע כחול, "יודעים משהו בו ניתן לו להיות עכשיו" אמרה ליירה וכולם הסתכלו אליך[/COLOR]
[/QUOTE]
"אוקיי, אני אשתמש בביוטיפליי." אני אומר ומוציא את ביוטיפליי:" ביוטיפליי, תשתמש ביריית חוט ואחר כך על חושי, תנסה דמות ביטיפליי!" אני אומר לביוטיפליי בהתלהבות ומחכה לראות מה יקרה
-
[quote=sigal123;1083436][COLOR=deepskyblue]סהר [/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]אושווט משתמש בזריקת צדף ואתה שומע קול של משהו נפגע "מר.." אתה שומע קול מין השיחים[/COLOR][/quote]
"אוקיי מה זה?"אשאל את עצמי בקול רם "בוא נבדוק מה יש שם!" אגיד לפוקימונים שלי ואתקדם לכיוון השיח במטרה לנסות ולזהות מה נמצא שם
-
[COLOR="Green"]יואב
אתה לא משתמש בטייני?
ביוטפלי שלח נכנס לזירה ומייצר דמות ביוטפלי קטנה, טייני מסתכלת אלייך, עצובה[/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]סהר
אתה הולך לעבר השיח ומסתכל מה יש מאחוריו, אתה רואה מין כבשה גדולה אם צמר צהוב, לזנב שלה יש מין כדור צהוב, ראיתה שקצת חשוך יותר, ומהזנב שלה בקע אור[/COLOR][IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/hgss1fn/179.png[/IMG]
-
[quote=sigal123;1083425][COLOR=deepskyblue]סהר[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]אתה מתחיל ללכת יחד אם הפוקימונים שלך לעבר העיר, ורואה מכת ברק מאיזה שיח[/COLOR]
[COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]ריאקו מסתכל אליך ואז הולך קצת , השועל הכתום בא ומתלטף לו על הרגל והוא מסתכל אליו, פתאום רשת גדולה נופלת על כול קבוצת הפוקימון וריאקו (לא איווי שלך) ,הם נלכדים ברשת ופתאום הרשת עולה למעלה , אתה רואה מין בלון אוויר כזה (צפלין) קטן יחסית, אליו נמצאים שני אנשים וחייה[/COLOR][IMG]http://www.up2me.co.il/images/32787281.png[/IMG] [IMG]http://www.up2me.co.il/images/30878695.png[/IMG][IMG]http://serebii.net/heartgoldsoulsilver/pokemon/053-m.png[/IMG]
[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]'הם לא נראים לי החבר'ה הטובים הפרסיאן הזה ושני אלה' אחשוב לעצמי אסתכל על ראיקו ועל כול חבורתו,ואז אסתכל על איווי ואומר לו:"תשתמש בכדור צל קדימה!".[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
איווי שולח כדור צל אבל הכדור צל לא מגיע גבוהה מספיק, איווי מסתכל אל הרשת ואז אליך , וקופץ אל הרשת, הכדור פורח עף ללמעלה והרשת גם , איווי נאחז בה בכול כוחו הוא קצת מחליק וכעמט נופל אבל תופס בפה את החבל ומצליח להיתפס אל זה[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1083472][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]איווי שולח כדור צל אבל הכדור צל לא מגיע גבוהה מספיק, איווי מסתכל אל הרשת ואז אליך , וקופץ אל הרשת, הכדור פורח עף ללמעלה והרשת גם , איווי נאחז בה בכול כוחו הוא קצת מחליק וכעמט נופל אבל תופס בפה את החבל ומצליח להיתפס אל זה[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני מנסה לתפוס גם אני את הרשת אם אני מצליח אני מנסה לטפס לתוך הצפלין ואם אני לא מצליח אני קורא לעזרה.[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
אתה מנסה אבל הקשת גבוהה מידי, אתה קורא לעזרה ואף אחד לא שומע, אתה חושש לצעוק שנית כדי שהאנשים ששם לא יראו אותך, את שם לב שהחבל שאיווי מחזיק בו בפה מתחיל להיקרע, פתאום החבל שהוא החזיק נקרע והוא מיהר לתפוס אחד אחר[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1083459][COLOR="Green"]יואב
אתה לא משתמש בטייני?
ביוטפלי שלח נכנס לזירה ומייצר דמות ביוטפלי קטנה, טייני מסתכלת אלייך, עצובה
[/QUOTE]
"אוקיי, ביוטיפליי, צא מהזירה. עכשיו, תיכנסי טייני, ריקוד ורדים ועלה קסום משולבים ואז יום בהיר!" אני אומר לטייני בחביבות ומחכה לראות מה יקרה
-
[quote=sigal123;1083476][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה מנסה אבל הקשת גבוהה מידי, אתה קורא לעזרה ואף אחד לא שומע, אתה חושש לצעוק שנית כדי שהאנשים ששם לא יראו אותך, את שם לב שהחבל שאיווי מחזיק בו בפה מתחיל להיקרע, פתאום החבל שהוא החזיק נקרע והוא מיהר לתפוס אחד אחר[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני חושב טיפה:'רגע,אם הם ימשיכו לקרוע את החבל...' אני קורא אל ראיקו:"ריאקו,לורד הרעם,שליט הברקים,אתה נמצא בצרה,ואני בן אנוש קטן ועלוב שלא שווה לעומתך כלום,מבקש לעזור לך,תשתמש בשיניך החדות כמו תער,והרוס את חבליי האויב!".[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR="Green"]יואב
טייני משתמש בעלה קסום וריקוד וורדים, ואז ביום בהיר, העלים מנצנצים ממש מהיום בהיר ונראים כזוהרים,
"אממ מה אם מדבקת תיאום? קניתה אחת? יש בחנות" אמרה לילה [/COLOR][COLOR="DarkRed"]עומר
ריאקו מקשיב לך וחותך חלק מהחבלים, פתאום החבל מושמל וריאקו מקבל מכת חשמל חזקה מאוד (אפילו שהוא חשמל זה עדין פוגע בו) נראה שזה מכאיב יותר לריאקו מאשר לאחרים, שני האנשים צוחקים, פתאום כול האיווית גם מתחילה לכרסם וגם השועל האפור הכלב הכתום והכלב השחור והשועל החום לבן מתחילים לנשוך ולקרוע את הבחלים, לאט לאט החבל נקרע והם נופלים למטה, ריאקו תופס בכלב אש ובכלב השחור ומעלה אותם על גבו הוא תופב בפה את השועל הלבן חום ובזנבו את הכלב האפור , שני האיוים נופלים לעבריך במהירות[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1083481][COLOR="Green"]יואב
טייני משתמש בעלה קסום וריקוד וורדים, ואז ביום בהיר, העלים מנצנצים ממש מהיום בהיר ונראים כזוהרים,
"אממ מה אם מדבקת תיאום? קניתה אחת? יש בחנות" אמרה לילה
[/COLOR][/QUOTE]
"עוד לא, אני כנראה לא אקנה כי אני לא הולך להשתמש בהם. אתם מבינים, אני בכלל מאמן וזאת תהיה תחרות מתוך בודדות." אני אומר להם ומחכה לראות מה הם יאמרו
-
[COLOR="Green"]יואב
"אה חבל.. דווקא זה לא התחרות היחידה, יש חמש לפחות, ואתה יודע שמדבקה זה רק לשלוש פעמים נכון?" אמרה לילה, "טוב בכול אופן אם אתה רוצה אפשר ללכת לחנות יש שם מלא דברים ומדבקות תיאום" היא המשיכה, ומייקי הוציא את סורסקיט , שיצא אם עשן בצבע תכלת ולא ראו אותו בכלל, "סורסקיט תשתמש בעשן!" אמר מייקי, שתי העשן התערבבו והפכו למין מערבולת עשן, לאט לאט התכלת נעלם והיה רק אפור, צללית של סורסקיט גדול היתה , "סורסקיט אקדח מים!"קרא מייקי ופתאום אקדח מים שעף לכול עבר פיזר את הערפל, סורסקיט הסתובב והאקדח מים עף לכול מקום כי הוא הסתובבב במהירות באוויר, טיפות קטנות ונוצצות נפלו אליו שנחת וגם טיפה ערפל אפור היה מסביב, ולאחר מכן מייקי החזיר את סורסקיט[/COLOR]
-
-
[QUOTE=sigal123;1083500][COLOR="Green"]יואב
"אה חבל.. דווקא זה לא התחרות היחידה, יש חמש לפחות, ואתה יודע שמדבקה זה רק לשלוש פעמים נכון?" אמרה לילה, "טוב בכול אופן אם אתה רוצה אפשר ללכת לחנות יש שם מלא דברים ומדבקות תיאום" היא המשיכה, ומייקי הוציא את סורסקיט , שיצא אם עשן בצבע תכלת ולא ראו אותו בכלל, "סורסקיט תשתמש בעשן!" אמר מייקי, שתי העשן התערבבו והפכו למין מערבולת עשן, לאט לאט התכלת נעלם והיה רק אפור, צללית של סורסקיט גדול היתה , "סורסקיט אקדח מים!"קרא מייקי ופתאום אקדח מים שעף לכול עבר פיזר את הערפל, סורסקיט הסתובב והאקדח מים עף לכול מקום כי הוא הסתובבב במהירות באוויר, טיפות קטנות ונוצצות נפלו אליו שנחת וגם טיפה ערפל אפור היה מסביב, ולאחר מכן מייקי החזיר את סורסקיט[/COLOR][/QUOTE]
"יפה. טוב, תודה על הארוחה אבל אני חייב ללכת. שני השותפים שלי עושים קרב ואני רוצה לראות.בי!" אני אומר להם ומסתובב לחזור אל בריאנה ובראיינט. אחרי כמה מטרים אני מסתובב ואומר להם:" רוצים לבוא גם?"
-
[COLOR="Green"]יואב
אתה רואה שהם עדין עסוקים בקרב, כלומר הם ניצחו אבל הם מדברים,
מעוצבן אתה מסתכל אל הקבוצה שבגדרות, פתאום אתה רואה את סולו מסתכל אליך, הוא מסתכל אליך עוד כמה שניות ועף אבל לכיוון שאתה רואה אותו עדין[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1083526][COLOR="Green"]יואב
אתה רואה שהם עדין עסוקים בקרב, כלומר הם ניצחו אבל הם מדברים,
מעוצבן אתה מסתכל אל הקבוצה שבגדרות, פתאום אתה רואה את סולו מסתכל אליך, הוא מסתכל אליך עוד כמה שניות ועף אבל לכיוון שאתה רואה אותו עדין[/COLOR][/QUOTE]
'מה קרה לסוולו?' אני אחשוב לעצמי בתימהון . אני אלך אל המתאמים ואומר להם:" היי,אתם יודעים לאן סוולו הלך?" אני אשאל אותם בתימהון ואסתכל לכיוון סוולו במבט מודאג
-
[COLOR="Green"]יואב
"הוא סתם משוטט לו" אמר ג'ו וסוולו חזר ונעמד על אחד הגדרות
"נו קניתה מדבקה?" שאלה לילה שליטפה מין פוקימון אדום כתום דמוי שועל
[IMG]http://www.serebii.net/pokedex-dp/evo/136.png[/IMG][/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1083537][COLOR="Green"]יואב
"הוא סתם משוטט לו" אמר ג'ו וסוולו חזר ונעמד על אחד הגדרות
"נו קניתה מדבקה?" שאלה לילה שליטפה מין פוקימון אדום כתום דמוי שועל
[IMG]http://www.serebii.net/pokedex-dp/evo/136.png[/IMG][/COLOR][/QUOTE]
'מצוין, הדבר האחרון שאני צריך עכשיו זה משהו שיזכיר לי פלראון ואספיאון' אני חושב בעצב ונזכר בהוריי המתים. להם אני אומר:"לא, אני כנראה אכנס עם טייני מחוץ לפוקדור, אתם תראו בתחרות. אוי, נזכרתי, הביצה שלי!" אני אומר, מוציא את הביצה ויושב על הדשא כדי לראות אותה בוקעת
-
[quote=sigal123;1083214][COLOR=darkorange]נל[/COLOR]
[COLOR=darkorange]טאפיג חומק מהעלי טער ומשתמש בעלי טער על העלים , זה יוצר עלים שרופים ועשן וסניבי לא רואה, הוא תוקף אותה בגחלת חזקה מאוד ואז העלים השרופים החמים נופלים אליהם והוא תוקף אותה שנית בגחלת,[/COLOR]
[COLOR=darkorange]סניבי המותשת עפה על עץ ,מעולפת[/COLOR][/quote]
"יופי, טאפיג! כל הכבוד!" אשבח אותו ואזרוק את הפוקדור שבידי על סניבי בצפייה שתלכד. "כל הכבוד, מילק! הצלחת! סניבי יכולה להיות החברה הפוקימונית הראשונה שלנו בזכותך! אני מקווה שתלכד! תודה רבה לך, טאפיג!" אומר לטאפיג בתקווה. 'סוף סוף יש לנו פוקימון מסוג עשב! אני רוצה לתפוס פוקימון מים אחר כך! ברור...' אחשוב לי.
-
[quote=sigal123;1083459][COLOR=deepskyblue]סהר[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]אתה הולך לעבר השיח ומסתכל מה יש מאחוריו, אתה רואה מין כבשה גדולה אם צמר צהוב, לזנב שלה יש מין כדור צהוב, ראיתה שקצת חשוך יותר, ומהזנב שלה בקע אור[/COLOR][IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/hgss1fn/179.png[/IMG][/quote]
"וואי איזה פוקימון מגניב"אגיד "בוא נבדוק עליו בפוקידע" אומרר ואוציא את הפוקידע לקבלת מידע נוסף
-
[COLOR="Green"]יואב
אתה מוציא את הביצה שלך והיא זוהרת בצבע לבן מסנוור,
פתאום הלבן מתחיל לקבל צורה והופך ליצור סלעי וקטן[/COLOR][IMG]http://pokemonelite2000.com/pkrs070.gif[/IMG]
[COLOR="DarkOrange"]נל
את זורקת על סינווי פוקדור בציפיה ובשמחה וצופה בו מתנדנד,
נידנוד ראשון..
נידנוד שני..
נידנוד שלישי..
נתפס! רגע לא ! רגע כן! נתפס!
מזל טוב על לכידת סינבי!
טאפיג הואלך ומביא לך את הפוקדור של סינבי[/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]
סהר[/COLOR][IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/hgss1fn/179.png[/IMG]
מריפ
סוג:חשמל
מריפ פוקימון הכבשה הצמרירית, למריפ יש פרווה מאוד נעימה שממנה מכינים בגדים, הרבה מאוד אנשים בחווה מגדלים אותם בשביל הפרווה, לא רק הפרווה זה מה שמיוחד בהם כול כך, בחושך העיגול שעל זנבם מאיר להם את הדרך, זה גם כמו דבר כזה שעוזר להם למצוא זה את זה.
-
[QUOTE=sigal123;1083758][COLOR="Green"]יואב
אתה מוציא את הביצה שלך והיא זוהרת בצבע לבן מסנוור,
פתאום הלבן מתחיל לקבל צורה והופך ליצור סלעי וקטן[/COLOR][IMG]http://pokemonelite2000.com/pkrs070.gif[/IMG]
[/QUOTE]
"היי, גדול! זה ארון! שלום חבר, אני המאמן שלך." אני אומר לארון בחביבות ומוציא את הפוקדקס." בוא נראה מה אתה יודע!" אני קורא בשמחה ובודק את המתקפות של ארון בפוקדקס
-
[quote=sigal123;1083481][COLOR=green] [/COLOR][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]ריאקו מקשיב לך וחותך חלק מהחבלים, פתאום החבל מושמל וריאקו מקבל מכת חשמל חזקה מאוד (אפילו שהוא חשמל זה עדין פוגע בו) נראה שזה מכאיב יותר לריאקו מאשר לאחרים, שני האנשים צוחקים, פתאום כול האיווית גם מתחילה לכרסם וגם השועל האפור הכלב הכתום והכלב השחור והשועל החום לבן מתחילים לנשוך ולקרוע את הבחלים, לאט לאט החבל נקרע והם נופלים למטה, ריאקו תופס בכלב אש ובכלב השחור ומעלה אותם על גבו הוא תופב בפה את השועל הלבן חום ובזנבו את הכלב האפור , שני האיוים נופלים לעבריך במהירות[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]"כול הכבוד" אקרא אל הפוקימונים בהנהגת ראיקו,אסתכל על ראיקו ואומר לו:"ראיקו,שליט הרעם,אדון הברק,צאצא הברק של אגדי הקשת הואו,הקשב לי,תשתמש בשניך אך אל נא תשתמש במתקפות ברק חתוך את כול החבלים והרוס את הצפלין של אנשי הרוע האלה!".[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=sigal123;1083758][COLOR=deepskyblue]סהר[/COLOR][IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/hgss1fn/179.png[/IMG]
מריפ
סוג:חשמל
מריפ פוקימון הכבשה הצמרירית, למריפ יש פרווה מאוד נעימה שממנה מכינים בגדים, הרבה מאוד אנשים בחווה מגדלים אותם בשביל הפרווה, לא רק הפרווה זה מה שמיוחד בהם כול כך, בחושך העיגול שעל זנבם מאיר להם את הדרך, זה גם כמו דבר כזה שעוזר להם למצוא זה את זה.[/quote]
'נחמד מאוד,אחלה פוקימון!' אחשוב לעצמי "תודה רבה פוקידע"אגיד לפוקידע ואכניס אותו לכיסי "מורקרו תשתמש בקרן על חושית!"אגיד למורקרו "אושווט זריקת צדף!"אגיד לאושווט בזמן שאני חשוב לעצמי איך אתפוס את מריפ
-
[COLOR="Green"]יואב
אתה מחכניס אותו לפוקדור ואז רואה את מתקפותיו
"ארון יודע דחיפה, התקשחות והתנגשות ראש" אמר הפוקדע[/COLOR][COLOR="DarkRed"]
עומר
אתה מתחיל לדבר אל ריאוקו שמשתמש במכת ברק פשוטה, המכת ברק פוגעת בצפלין ומשום מה עושה לו חור, הצפלין עף גבוהה גבוהה לשמים,
שני האיווים שעדין נופלים נופלים מהר יותר וכיוונך[/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]
סהר
*מותר רק פוקימון אחד נגד פוקימון אחד לכן אושווט לא נחשב*
מורקרו משתמש בקרן על חושית, ומריפ לא יודע מזה שהוא שם אז הוא לא מצליח להתחמק, הוא נופל אל הקרקע ומתחיל למלמל דברים[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1084201][COLOR=deepskyblue]סהר[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]*מותר רק פוקימון אחד נגד פוקימון אחד לכן אושווט לא נחשב*[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]מורקרו משתמש בקרן על חושית, ומריפ לא יודע מזה שהוא שם אז הוא לא מצליח להתחמק, הוא נופל אל הקרקע ומתחיל למלמל דברים[/COLOR][/quote]
"מורקרו עכשיו תשתמש בדופק אפל!"אגיד למורקרו בתווקה שמריפ סוף סוף התעלף כדי שאוכל לתפוס אותו
-
[COLOR="DeepSkyBlue"]סהר
מורקרו משתמש בדופק אפל שפוגע חזק במריל שמתעורר,
מריל משתמש במכת ברק שמחשמל את מורקרו, אתה שם לב שעל צווארו של מריל יש פעמון קטן קשור בחוט שחור[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1084201][COLOR=green]יואב[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה מתחיל לדבר אל ריאוקו שמשתמש במכת ברק פשוטה, המכת ברק פוגעת בצפלין ומשום מה עושה לו חור, הצפלין עף גבוהה גבוהה לשמים,[/COLOR]
[COLOR=darkred]שני האיווים שעדין נופלים נופלים מהר יותר וכיוונך[/COLOR]
[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני קופץ מהר בשביל לתפוס איווי אחד,כשאני נוחת אני מוריד את האיווי ומנסה לתפוס את האיווי השני שלא יפגע,אחרי זה אני קורא אל האנשים הרעים שאני יודע שהם לא שומעים אותי:"בפעם הבאה אני אהיה יותר מסוכן!".[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
אתה תופס את האיווי שלך ביד אחת וממהר לתפוס את השניה ביד השנייה,
אתה מצליח לתפוס את שניהם ומוריד אותם למטה ,
ריאקו מסתכל אליך ועל הפוקימונים שלך ולאחר מכן קופץ לסלע ומסתכל אליכם והולך ונעלם,
אתה נשאר ומסתכל אל החבורה של הכלביים ואיווי מסתכל אליך[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1084256][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה תופס את האיווי שלך ביד אחת וממהר לתפוס את השניה ביד השנייה,[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה מצליח לתפוס את שניהם ומוריד אותם למטה ,[/COLOR]
[COLOR=darkred]ריאקו מסתכל אליך ועל הפוקימונים שלך ולאחר מכן קופץ לסלע ומסתכל אליכם והולך ונעלם,[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה נשאר ומסתכל אל החבורה של הכלביים ואיווי מסתכל אליך[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני מלמל:"עד הפעם הבאה,ראיקו" אסתכל על חבורת הכלבים ועל שני האיווים ואחייך אליהם,אסתכל עליהם ואומר להם:"ידידיי,לצערי מנהיגכם,שליט הרעם ולורד הברק,ראיקו,אחיהם של סויקון לורד המים ואנטי לורד האש,עזב אתכם בשביל למלא את יעודו האמיתי להגן על כול עולם הפוקימון,אני והאיווי שלי נעזוב אתכם כעת,אך אם אחד מכם או כולכם רוצים להצטרף למסעי אתם מוזמנים".[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
האיווית הסתכלה אליך, וגם כול החבורה, פתאום גרווליט נבח והלך לעבר השיח, הכלב האפור והכלב השחור הלכו אחריו, ואז השועל החום לבן הלך אחריהם, איווי הסתכלה אליכם והלכה ואז הסתכלה עוד פעם, ואיווי שלך הסתכל אליה, [/COLOR]
-
[quote=sigal123;1084268][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]האיווית הסתכלה אליך, וגם כול החבורה, פתאום גרווליט נבח והלך לעבר השיח, הכלב האפור והכלב השחור הלכו אחריו, ואז השועל החום לבן הלך אחריהם, איווי הסתכלה אליכם והלכה ואז הסתכלה עוד פעם, ואיווי שלך הסתכל אליה, [/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אומר להם:"להתראות ידידיי,מי ייתן וגורלנו יתצלבו שוב" אלטף את איווי ואומר לו:"איווי ידידי,לצערי החברים החדשים שרכשנו הלכו לדרכם שלהם,ואנו נלך לשלנו,בוא נמשיך בדרכנו לכיוון העיר הבאה".[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
אתה הולך יחד אם איווי משם ואיווי נראה עצוב,
כעבור כמה דקות אתה שם לב שיש משהו בשיח שמאחוריך[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1084272][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה הולך יחד אם איווי משם ואיווי נראה עצוב,[/COLOR]
[COLOR=darkred]כעבור כמה דקות אתה שם לב שיש משהו בשיח שמאחוריך[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אסתכל על איווי ואומר לו:"איווי אני יודע למה אתה עצוב,אתה חיבבת את האיווית הזו נכון,תעשה לי טובה,תבדוק מה יש בשיחים האלה" אומר לו בחיוך שאני חושב שאני יודע בדיוק מה מסתתר בשיחים האלה ואוסיף מהר:"ואל תתקיף בבקשה רק תבדוק".[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
איווי הולך עצוב לעבר השיח ואתה שומע קולות משם,
אאתה מציץ לראות מה קורה ופתאום רואה את האיוויות והאיווי שלך משחקים[/COLOR]