-
[quote]עומר
אתה שמח ומאושר ומוציא את מורקרו התשוש לחלוטין, הוא אוכל את התפוח ד הסוף ונראה שמח, אתה מחליט להחזיר אותו ושם את התג בקופסאת התגים שלך, צימצאר מביט אליך (הוא לא רוצה לחזור) ופתאום אתה שומע צפצוף מהפוקדע שלך! [/quote]
"מה זה?" אופתע ואבדוק מה קורה בפוקדע אחרי שאחזיר את מארקוורו ואשאיר את צ'ימצ'אר בחוץ...
-
[IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
איוונט שבועות מגיע!וזה גם האיוונט הראשון של המשחק ! (מה שמפתיע שאנחנו עוד מעט ב200 עמודים..)
וכמובן שאני רוצה שזה היה ארוך אז הוא היה מתחילת יום שבת (או שישי) עד סוף שבת שבוע הבא!
את האיוונט אתם תקבלו בהמשך המשחק
קרדיט לאתר אחר אל הפוקימונים
[COLOR="Green"]מייקל
אתה שמח מאוד והכול ופתאום כריס בא אליך, ומגיש לך תג ירוק ונוצץ הצורת עלה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה רואה שזאת הודעה מהפרופסור!
"שלום עומר
אתה מוזמן מחר בשעה 15:00 בדיוק ללכת למזח של העיר השנייה, או לנהר של העיר השלישית בשעה 12:00 או בעיר הרביעית שאז למרכז הפוקימונים ואז ב11:00 לשיט אל האי קאשג'י שלא ממזמן גילו אותו!
להרפתקה זו תוכל להביא אך ורק שלוש פוקימונים וללכוד בעצמך שלוש פוקימונים !
פוקימונים אלו שונים מאוד וכול המקום שונה, יש פוקדורים שונים פוקדע שונה ותנאי קרב שונים,
אנא החזר לי הודעה איפה אתה כדי שאוכל להדריך אותך להמשך, כמובן שאחרי המסע הזה תחזור לבידיוק איפה שהיית
הפרופסור"[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1114506][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
איוונט שבועות מגיע!וזה גם האיוונט הראשון של המשחק ! (מה שמפתיע שאנחנו עוד מעט ב200 עמודים..)
וכמובן שאני רוצה שזה היה ארוך אז הוא היה מתחילת יום שבת (או שישי) עד סוף שבת שבוע הבא!
[COLOR="Green"]מייקל
אתה שמח מאוד והכול ופתאום כריס בא אליך, ומגיש לך תג ירוק ונוצץ הצורת עלה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה רואה שזאת הודעה מהפרופסור!
"שלום עומר
אתה מוזמן מחר בשעה 15:00 בדיוק ללכת למזח של העיר השנייה, או לנהר של העיר השלישית בשעה 12:00 או בעיר הרביעית שאז למרכז הפוקימונים ואז ב11:00 לשיט אל האי קאשג'י שלא ממזמן גילו אותו!
להרפתקה זו תוכל להביא אך ורק שלוש פוקימונים וללכוד בעצמך שלוש פוקימונים !
פוקימונים אלו שונים מאוד וכול המקום שונה, יש פוקדורים שונים פוקדע שונה ותנאי קרב שונים,
אנא החזר לי הודעה איפה אתה כדי שאוכל להדריך אותך להמשך, כמובן שאחרי המסע הזה תחזור לבידיוק איפה שהיית
הפרופסור"[/COLOR][/QUOTE]
לא הבנתי,אני יכול להביא רק 3 פוקימונים שלי ועוד 3 ללכוד או מה..?
~~~
אכניס את התג לכיסי ואקרא את ההודעה,כשאגמור אותה אסביר לטום מה רשום ולאחר מכן אכתוב לפרופסור:
[I]"שלום פרופסור,
קראתי את הודעתך ואציית להוראות,אני נמצא במכון העיר השנייה,בדיוק אחרי קרב המכון (שעבר בהצלחה) עם כריס,לכן הכי קרוב אליי זה המזח ולשם אני אלך,יידע אותי בעוד פרטים:
אני יכול להביא רק 3 פוקימונים שלי ועוד 3 ללכוד?
אני יכול להביא עוד מישהו איתי?
יש מצב לשמור את הפוקימונים הייחודים האלה גם אחרי ההרפתקאה?
עומר."[/I]
-
[QUOTE=sigal123;1114215][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="Green"]מייקל
דיוגונג משתמש בכוח חבוי ממנו גרוביל מתחמק, הוא מנסה שנית ומשתק את גרוביל, הוא יורה קרן קרח אבל בגלל שגרובייל נפל למטה והוא לא הוקפא[/COLOR]
עומר
[COLOR="Sienna"]גרובייל היא במצב של כמעט מעולף מול מורקרו הגלגל להבה גמר אותו
ואתה רוצה עוד?כי לי אין בעיה :)
~~~~
צימצאר אכל בשמחה את התפוח אבל לפני זה חתך אותו לחצי ואמר שתחצי הוא יביא למורקרו כי הוא עשה את רוב העבודה, שהחצי תפוח בידו הוא קפץ אל הכתף שלך בשמחה, טום שהיה אל הספסל סימן לך אם האגודל למעלה משהו שנראה לך שזה היה "יפה!" ופתאום כריס ניגש אליך, אם תג ירוק כסוף בצורת עלה והרגשת איך הלב שלך פועם בפעימות מהירות מאוד[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
אתה לא אומר מה ריאולו עושה אני אומרת
~~~~
אתה מרים את ריאולו אבל לא נוח לו אז הוא יורד, אתה רואה שגם מדקיפ עייף וגם אתה קצת ואתם צריכים מקום לישון! מדקיפ מביט אליך ומצביע אל מרכז הפוקימונים[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
אתה הולך ורואה פוקימון עכבר שמחזיק בזנבו פרי קטן ואדום, הוא בצבע סגול ויש לו שיניים חדות, אתה רואה שהוא יוצא בנשיכה לעבר פוקימון ירוק ואתה רואה שזהו לארביטר! לארביטר משתמש בצרחה חזקה במיוחד שמעיפה את העכבר הקטנטן אחורה ומבטלת את התקפתו, והא משתמש בראש ברזל שפוגע בו והוא עוזב את הפרי הקטנטן שלארביטר תופס בידיו הקטנות, העכבר מתהפך ובורח אל תוך השיחים[/COLOR]
[IMG]http://up351.siz.co.il/up2/kmwdvljjnlny.png[/IMG][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/68/246.png[/IMG][/QUOTE]
קמתי וניכנסתי למרכז הפוקימונים
התיישבתי על הספסל שיש ונירדמתי
-
[QUOTE=sigal123;1114506][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="Green"]מייקל
[/COLOR][/QUOTE]
"מעולה! תודה רבה!" אני צועק בהתלהבות לכריס ומחייך אליו חיוך רחב. אחרי זה אני לוקח את כל הפוקימונים שלי לריפוי. ואחרי זה אני מחזיר את כולם ויושב בדשא עם בריאנה כדי להחליט את מי אקח לאי
-
[QUOTE=sigal123;1113227][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="Sienna"]עומר
מורקרו הביט אליך ויצא בניקור שממנו גרובייל התחמק בפיצה, שמורקרו היה מתחת לגרוביל ראית שבעיניו צץ רעיון ונרגעת קצת, מורקרו בהבדל של שנייה הסתובב לעבר גרובייל שהיה באוויר שלח דופק אפל והמשיך לעוף ופנה ללמעלה, גרוביל המופתע נפגע מהדופק אפל ונפל למטה ונפגע, נראה שמורקרו די מותש והוא לא במצב הכי טוב [/COLOR]
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
כן קראתי
וזה יכול להיות שואלי רק אולי..שישנת ואז התעוררת מהשמש
~~~~
אתה פוקח עייניים ורואה שאתה בחדר, סקווירטל ובאדו משחקים מריל קופצת אל זנבה בחיוך ואז קופצת לחדר שירותים ומשם נשמע ספלאש גדול, ונוטו וטורצ'יק מדברים[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
" הספינה תצא בעוד שעה ויש לך כרטיס?" שאלה האחות ג'וי בחביבות[/COLOR][/QUOTE]
"היי חברים,איך עבר עליכם הלילה?" אני שואל את כולם בחיוך שאיתו נרדמתי וכך איתו קמתי.
'מעניין מה השעה עכשיו' אני חושב לעצמי ומסתכל על השמש בזורחת מבעד לחלון.
אני קם לשטוף פנים,לצחצח שיניים ולאחר מכן מחליף לבגדים נקיים חדשים.
"אוקיי חבר'ה הגיע הזמן לצאת לדרכינו" אני אומר ומוציא מתיקי ארבעה פוכדורים,אני מכנס את כולם מלבד טורצ'יק בחזרה לפוכדור ואומר לו,"קדימה חברי מסע חדש מחכה לנו" אני מסמן לעלות על כתפי.
לאחר מכן אני יוצא מהחדר לחפש את האחות ג'וי בכדי שתגיד לי איך ולאן ללכת בכדי להגיע לאי ההוא.
'מעניין במי אבחר לקחת' אני חושב לעצמי ומסתכל על טורצ'יק בחיוך כאשר אני מחליט שהוא אחד מהם.
-
[quote=sigal123;1114215][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה הולך ורואה פוקימון עכבר שמחזיק בזנבו פרי קטן ואדום, הוא בצבע סגול ויש לו שיניים חדות, אתה רואה שהוא יוצא בנשיכה לעבר פוקימון ירוק ואתה רואה שזהו לארביטר! לארביטר משתמש בצרחה חזקה במיוחד שמעיפה את העכבר הקטנטן אחורה ומבטלת את התקפתו, והא משתמש בראש ברזל שפוגע בו והוא עוזב את הפרי הקטנטן שלארביטר תופס בידיו הקטנות, העכבר מתהפך ובורח אל תוך השיחים[/COLOR]
[IMG]http://up351.siz.co.il/up2/kmwdvljjnlny.png[/IMG][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/68/246.png[/IMG][/quote]
"לארביטר!" ארוץ אליו בהתלהבות "מה שלומך?"
"תכיר את רלטס" אגיד לו "התחלתי איתה את המסע"
-
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה לוקח איתך שלוש פוקימונים ותופס שלוש משם
~~~~
"כן ועדיף שתביא שני פוקימונים חלשים קצת (לא התפתחות שנייה או אחרונה) ופוקימון בינוני, כי שם יש אימונים שיוכלו להיות טובים מאוד להם, בנוסף לכך תוכל אולי אבל לא בטוח להחליף שני פוקימונים שלך בשניים אחרים במרכז ששם
לא אף אחד חוץ ממי שמקבל את ההזמנה לא יכול לבוא, אבל טום הוא השותף שלך נכון? כי הוא גל קיבל וגם שאל את זה לגביך
והפוקימונים שאתה לוכד נשארים איתך ברור! אז מזל טוב גם אל התפיסה ומחר בשעה רבע לשלוש לך לאחות ג'וי תבקש ממנה כרטיס לעומר אל שם הפרופסור , אחר כך שתקבל את הכרטיס לך למזח ותראה ספינה גדולה מאוד (וזה אחרי שלקחת רק שלוש פוקימונים ותשאר שמת אצלי במעבדה) תביא למישהו שם שיקח כרטיסים תכרטיס והוא יסמן לך שם משהו ותעלה לספינה אבל תדאג שהכול אצלך! לאחר מכן תקבל בן זוג לחדר ותהיה שם כיום וחצי ומשם כבר המפקד יאמר לכם מה לעשות ומהדריכים
הפרופסור" [/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
אתה הולך ומתיישב אל הספסל של מרכז הפוקימונים "סליחה? אתה רוצה להזמין חדר ?" שאלה האחות ג'וי והביטה אליך והיית עייף מאוד[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
תם והלכים ומרפאים את הפוקימונים שלכם ומתיישבים אל הדשא, "אני יקח את פלאריון למקרה ביטחון את פיצ'ו ואת נידורן ושם אני כבר יחליף את דרטיני, אני מציעה לך לקחת את נידורין כי הוא לא ממש ממש חזק, כך פוקימונים כמו נידורין פוניטה ופינאון וגם דרטיני פוניטה גם צריך אבל תזכור שפרינפלאפ שלך לא היה איתך לא מעט זמן" אמרה בריאנה ובאמת שמת לב לזה, [/COLOR]
טורציק מביט אליך בחיוך שלו, אתה רואה שהשעה רק שומנה ויש לך זמן להתארגן ולאכול ארוחת בוקר והכול!
אתתה הולך למטה ומתלבט מאוד במי לקחת, אתה נזכר שהפרופסור אמר לקחת לפחות שניים חלשים כלומר לא בהתפתחות שנייה או שלישית או חזקים מאוד[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
לארביטר מביט אליך וקופץ אליך!
נראה שהוא התגעגע אליך מאוד!
לארביטר מסתכל אל ראלטס שהיא מושיטה לו יד ללחיצה, פתאום היה רגע של לחץ כזה בין לארביטר לראלטס אבל אז לארביטר לחץ את ידה וחייך את חיוכו המוכ[/COLOR]ר
-
[quote=sigal123;1115213][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR=olive]לארביטר מביט אליך וקופץ אליך![/COLOR]
[COLOR=olive]נראה שהוא התגעגע אליך מאוד![/COLOR]
[COLOR=olive]לארביטר מסתכל אל ראלטס שהיא מושיטה לו יד ללחיצה, פתאום היה רגע של לחץ כזה בין לארביטר לראלטס אבל אז לארביטר לחץ את ידה וחייך את חיוכו המוכ[/COLOR]ר[/quote]
"לארביטר-רלטס, רלטס-לרביטר" אגיד ואז אשאל את לרביטר "תהיתי לעצמי... אם אתה תרצה להצטרף אלינו למסע".
-
[QUOTE=sigal123;1113634][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
סינדיקוויל ועמד ליד המגירות ושם צלחת אל העלים הגדולים של צ'רובי וצ'רובי מביאה לך ואת שמה אל השולחן, לאחר מספר דקות הספגטי מתבשל והשניצלים במיקרוגל והשולחן ערוך, אתם מתיישיבם לשולחן ומחכים מספר דקות ופתאום שניצלים מעופפים מגיעים לצלחת שלכם, ספגטי מעופף מתחלק לארבע ומגיע לכול אחד מהצלחות וכך גם השתיה (לכוסות כמובן)[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
דיוגונג יוצא החוצה ומשתמש בקרן קרח אבל גרובייל חומק, דיונגונג יוצר לעצמו מקום לחלקה על הקרח וגרוביל נפגע מההרעלה ממקודם, "קליע זרעים!" קרא כריס גרוביל שלח קליעי זרעים ומהם דיונגונג התחמק "כדור אנרגיה!" קרא כריס, גרוביל המשיך בקליע זרעםי אבל אז שינה כיוון ופגע בדיונגונג בכדור אנרגיה חזק מאוד[/COLOR][/QUOTE]
" ואוו ! " אומרת בחיוך ענק .
" תודה רבה לכולכם ^ ^ " אומר לכולם .
" קדימה גראדוור בואי שבי לאכול איתנו . " אומרת ומתחילה לאכול .
-
[QUOTE=sigal123;1115213][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="Sienna"]עומר
~~~~
"כן ועדיף שתביא שני פוקימונים חלשים קצת (לא התפתחות שנייה או אחרונה) ופוקימון בינוני, כי שם יש אימונים שיוכלו להיות טובים מאוד להם, בנוסף לכך תוכל אולי אבל לא בטוח להחליף שני פוקימונים שלך בשניים אחרים במרכז ששם
לא אף אחד חוץ ממי שמקבל את ההזמנה לא יכול לבוא, אבל טום הוא השותף שלך נכון? כי הוא גל קיבל וגם שאל את זה לגביך
והפוקימונים שאתה לוכד נשארים איתך ברור! אז מזל טוב גם אל התפיסה ומחר בשעה רבע לשלוש לך לאחות ג'וי תבקש ממנה כרטיס לעומר אל שם הפרופסור , אחר כך שתקבל את הכרטיס לך למזח ותראה ספינה גדולה מאוד (וזה אחרי שלקחת רק שלוש פוקימונים ותשאר שמת אצלי במעבדה) תביא למישהו שם שיקח כרטיסים תכרטיס והוא יסמן לך שם משהו ותעלה לספינה אבל תדאג שהכול אצלך! לאחר מכן תקבל בן זוג לחדר ותהיה שם כיום וחצי ומשם כבר המפקד יאמר לכם מה לעשות ומהדריכים
הפרופסור" [/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
אתה הולך ומתיישב אל הספסל של מרכז הפוקימונים "סליחה? אתה רוצה להזמין חדר ?" שאלה האחות ג'וי והביטה אליך והיית עייף מאוד[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
תם והלכים ומרפאים את הפוקימונים שלכם ומתיישבים אל הדשא, "אני יקח את פלאריון למקרה ביטחון את פיצ'ו ואת נידורן ושם אני כבר יחליף את דרטיני, אני מציעה לך לקחת את נידורין כי הוא לא ממש ממש חזק, כך פוקימונים כמו נידורין פוניטה ופינאון וגם דרטיני פוניטה גם צריך אבל תזכור שפרינפלאפ שלך לא היה איתך לא מעט זמן" אמרה בריאנה ובאמת שמת לב לזה, [/COLOR]
טורציק מביט אליך בחיוך שלו, אתה רואה שהשעה רק שומנה ויש לך זמן להתארגן ולאכול ארוחת בוקר והכול!
אתתה הולך למטה ומתלבט מאוד במי לקחת, אתה נזכר שהפרופסור אמר לקחת לפחות שניים חלשים כלומר לא בהתפתחות שנייה או שלישית או חזקים מאוד[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
לארביטר מסתכל אל ראלטס שהיא מושיטה לו יד ללחיצה, פתאום היה רגע של לחץ כזה בין לארביטר לראלטס אבל אז לארביטר לחץ את ידה וחייך את חיוכו המוכ[/COLOR]ר[/QUOTE]
"אוי נו.... איך אני יכול לבחור בין הפוקימונים שלי?" אשאל את עצמי בלב "טוב,באטרפרי זו התפתחות,אז לא הוא... טריקו.. אני אקח אותו! צ'ימצ'אר...הוא הפוקימון הבינוני! אבל מי לבחור... איווי,שינקס או מארקוורו? מארקוורו הוא בינוני,אז איווי או שינקס...? אני אבחר בשינקס!" אחליט לעצמי...
"טוב בוא נלך למרכז הפוקימונים,אני אשן שם,אתה גם בא טום..?" אשאל אותו
-
[COLOR="Olive"]דניס
לארביטר וראלטס הסתכלו זה לאל זה ונראה שהתחברו, לארביטר נגס ביס מהפרי שלו סיים אותו והביט אליך בעיניו הקטנות ואז חייך והנהן להסכמה
[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
אתם מתחילים לאכול ואחרי שאתם מסיימים אתם מורידים ושוטפים ומסדרים את הוכל, את רואה שכבר מאוחר וצריך ללכת לישון כי מחר הולכים לספינה![/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
טום הנהן וחייך בינתיים אתה סיפרת לו את מי אתה לוקח והוא סיפר שהוא לוקח את אזוריל איפום ויאנפו ושם הוא כבר יחליף את יאנפו לאיווי[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1115270][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR=olive]לארביטר וראלטס הסתכלו זה לאל זה ונראה שהתחברו, לארביטר נגס ביס מהפרי שלו סיים אותו והביט אליך בעיניו הקטנות ואז חייך והנהן להסכמה[/COLOR]
[/quote]
"אז..?" אגיש לו פוקדור "תכנס?"
-
[QUOTE=sigal123;1115270][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="Olive"]דניס
לארביטר וראלטס הסתכלו זה לאל זה ונראה שהתחברו, לארביטר נגס ביס מהפרי שלו סיים אותו והביט אליך בעיניו הקטנות ואז חייך והנהן להסכמה
[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
אתם מתחילים לאכול ואחרי שאתם מסיימים אתם מורידים ושוטפים ומסדרים את הוכל, את רואה שכבר מאוחר וצריך ללכת לישון כי מחר הולכים לספינה![/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
טום הנהן וחייך בינתיים אתה סיפרת לו את מי אתה לוקח והוא סיפר שהוא לוקח את אזוריל איפום ויאנפו ושם הוא כבר יחליף את יאנפו לאיווי[/COLOR][/QUOTE]
" קדימה כולם , הולכים לישון ^ ^ "
אומרת בחיוך והולכת למיטה שלי לישון .
-
[QUOTE=sigal123;1115213][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="Sienna"]עומר
~~~~
הפרופסור" [/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
[COLOR="Green"]מייקל
[COLOR="Olive"]דניס
לארביטר מסתכל אל ראלטס שהיא מושיטה לו יד ללחיצה, פתאום היה רגע של לחץ כזה בין לארביטר לראלטס אבל אז לארביטר לחץ את ידה וחייך את חיוכו המוכ[/COLOR]ר[/QUOTE]
התוששתי ואמרתי לה
"בשמחה"
קמתי והלכתי אליה