-
[QUOTE=noam121211;641244]ג'ון:
טורטוויג משתמש במבט על סוויפר אך זה לא משפיע, הוא משתמש בגפן מצליפה על זובאט ומדביק אותו לקרקע,
לפתע סוויפר מפתיע אותו בזנב רעל, טורטוויג נפצע קשה ונראה חסר אונים, מה תעשה!?[/QUOTE]
----------------------------------------------------------------
"טרטוויג מהר אסור לך לוותר!"אני אומר לו בתקווה שהוא יצליח להתאושש,"תתקוף את סוויפר בגפן מצליפה ותנסה לפגוע לו בעיינים,אחר כך תלפף את הגפן המצליפה סביב צוורו ותמשוך אותו לכיוונך,ועם זובאט תוקף אותך תגן עם סוויפר ואז תתקוף אותו בעלי-תער!"אני אומר לטרטוויג בתקווה שהוא יוכל לבצע את התוכנית הזאת.
-
[QUOTE=noam121211;636884][COLOR="Red"][SIZE="5"]
התחלה:
בוקר יום ראשון. אתם יודעים שזהו היום שאתם מתחילים את מסע הפוקימונים שלכם. אתם קמים מהמיטה מתלבשים ומגיעים לחדר הפרופסור.
לפתע אתם שומעים קול צעקה כניראה של הפרופסור. אתם מסתובבים ואתם רואים שהוא מותקף על ידי[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/396.png[/IMG] פראי ולידו תיבה עם פוקדורים.
מהר בחרו את הפוקימון ההתחלתי שלכם והצילו את הפרופסור[/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר" תשתמש בלהביור ואז בשריטה על סטארלי"
-
[quote]מאור:
אתה מוציא את סינדקוויל מהפוקדור והוא מסתכל עלייך מבולבל, אך הוא מבצע את מה שאתה אומר.
הוא יורה להביור חזק לעבר סטארלי, סטארלי עף אחורה ומשיב בניקור, מה תעשה!?
[/quote]"כל הכבוד!"עכשיו קפוץ גבוה והפל אותו בדחיפה!ומיד אחר כך להביור בכל הכוח....
-
ג'ון:
טורטוויג מסתכל עלייך במבט בטוח הוא לפתע שואג שאגה אדירה ואז הוא יורה גפן מצליפה לכיוון סוויפר ומרים אותו באוויר ואז הוא זורק אותו לכיוון זובאט, ושניהם פוגעים בקיר, לאחר מכן טורטוויג מסיים את זה במתקפה חדשה! כדור אנרגיה! איך תגיב!?
לי:
צ'רמנדר יוצא מופתע מהפוקדור אך הוא מקשיב להוראות שלך הוא משתמש בלהביור על סטארלי, סטארלי מתקדם לעברו בניקור אך צ'רמנדר מגיב בשריטה סטארלי הובס, פרופ' בירץ' מודה לך מאוד, הוא לוקח אותך למעבדה שלו שם הוא מביא לך בתמורה להצלה שלך מקודם את צ'רמנדר, והוא מבקש מימך טובה אחת אחרונה, להעביר משלוח למדען שנימתא בעיר אולדייל בהמשך דרך 201 אם תסכים הוא יתן לך פוקדע ו5 פוקדורים, האים תסכים?
מאור:
סינדקוויל קופץ מעל סטארלי ומפיל אותו לאדמה בדחיפה, ומייד לאחר מכן משתמש בלהביור על גבו של סטארלי,
סטארלי הובס. פרופ' בירץ' מודה לך מאוד, הוא לוקח אותך למעבדה שלו שם הוא מביא לך בתמורה להצלה שלך מקודם את סינדקוויל, והוא מבקש מימך טובה אחת אחרונה, להעביר משלוח למדען שנימצא בעיר אולדייל בהמשך דרך 201 אם תסכים הוא יתן לך פוקדע ו5 פוקדורים, האים תסכים?
-
[QUOTE=noam121211;641178]בויזל:
טריקו יורה קליע זרעים חזק במיוחד לאוויר,
בויזל מתקיף בפעימת מים חזקה לאוויר,
ופיצ'ו מתקיף בניצוץ חזק במיוחד לאוויר, טריקו ובויזל מתלהבים מימנו מאוד!!![/QUOTE]
מה ניצוץ עושה ומה טעינה עושה?
~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני מסתכל עליהם באושר.
"טוב קדימה בואו למכון הראשון שלנו!" אני אומר להם בהתלהבות.
-
[QUOTE=noam121211;641276]ג'ון:
טורטוויג מסתכל עלייך במבט בטוח הוא לפתע שואג שאגה אדירה ואז הוא יורה גפן מצליפה לכיוון סוויפר ומרים אותו באוויר ואז הוא זורק אותו לכיוון זובאט, ושניהם פוגעים בקיר, לאחר מכן טורטוויג מסיים את זה במתקפה חדשה! כדור אנרגיה! איך תגיב!?
[/QUOTE]
---------------------------------------------
"טרטוויג מצוין!"אני אומר ומחבק את טרטוויג,"עכשיו בו נעצור את הנוכלים האלה!,תיקח מהם את המסמך שהם גנבו מהמעבדה"אני אומר לטרטוויג.
-
[QUOTE=noam121211;641276]
לי:
צ'רמנדר יוצא מופתע מהפוקדור אך הוא מקשיב להוראות שלך הוא משתמש בלהביור על סטארלי, סטארלי מתקדם לעברו בניקור אך צ'רמנדר מגיב בשריטה סטארלי הובס, פרופ' בירץ' מודה לך מאוד, הוא לוקח אותך למעבדה שלו שם הוא מביא לך בתמורה להצלה שלך מקודם את צ'רמנדר, והוא מבקש מימך טובה אחת אחרונה, להעביר משלוח למדען שנימתא בעיר אולדייל בהמשך דרך 201 אם תסכים הוא יתן לך פוקדע ו5 פוקדורים, האים תסכים?
[/QUOTE]
אני אומר לפרופסור" אני מסכים לבקשה"
-
בויזל:
*ניצוץ (spark) זה כמו מכת ברק קטנה
טעינה (charge) זה מחזק את התקפות החשמל
~~~~~~~~~~~~~
אתם מתקדמים לעבר המכון הראשון
-
[quote=noam121211;641251]סטיבן:
מדקיפ מפיל את אייפום על הריצפה ,הפוקדור נזרק, והוא מתחיל לזוז, ... עד שלפתע פוף! אייפום נתפס![/quote]
" יש! יש לי איפום! כל הכבוד מדקיפ קח מנוחה חזור לפוקדור! , הגיע הזמן למצוא פוקימון חשמל "
-
ג'ון:
אתה רואה את המסמכים על הריצפה כניראה שהאנשים האלה ברחו, המדען מודה לך מאוד הוא אומר "איך אני יוכל להודות לך"
לי: אתה מסכים לבקשה ומתקדם בדרך 201 כשלפתע אתה שומע "הי ילד ראיתי אותך יוצא מהמעבדה של פרופ' בירץ', תן לי את החבילה הזאת!"
ומאחוריך עומד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr146.png[/IMG] הוא זורק פוקדור לאוויר ומהפוקדור יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/109.png[/IMG] המאמן אומר לקופינג לתקוף ביריית בוץ, איך תגיב!?
-
סטיבן:
אתה מחזיר את מדקיפ לפוקדור ולפתע אייפום יוצא מהפוקדור ומתפס לך על הכתף, הוא מתעניין בך ומתחיל לגעת בך
! ולפתע אתה רואה את הכניסה לעיר פטלבורג! מה אתה עושה?
-
[QUOTE=noam121211;641302]
לי: אתה מסכים לבקשה ומתקדם בדרך 201 כשלפתע אתה שומע "הי ילד ראיתי אותך יוצא מהמעבדה של פרופ' בירץ', תן לי את החבילה הזאת!"
ומאחוריך עומד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr146.png[/IMG] הוא זורק פוקדור לאוויר ומהפוקדור יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/109.png[/IMG] המאמן אומר לקופינג לתקוף ביריית בוץ, איך תגיב!?[/QUOTE]
אני אומר לאיש" אני לא יתן לך את החבילה" אני מוצא את צ'ארמנדר" תתחמק מן ירית הבוץ ואז להביור ושריטה על קופינג"
-
[QUOTE=noam121211;641302]ג'ון:
אתה רואה את המסמכים על הריצפה כניראה שהאנשים האלה ברחו, המדען מודה לך מאוד הוא אומר "איך אני יוכל להודות לך"
[/QUOTE]
------------------------
"זה בסדר"אני אומר למדען,והולך למרכז הפוקימונים לרפאות את טרטוויג.
-
לי:
צ'רמנדר מתחמק מיריית הבוץ אח בדיוק כשהוא מתקרב להישתמש בשריטה קופינג משתמש בבלימה,
וצ'רמנדר נפגע איך תגיב!?
ג'ון:
אתה הולך למרכז הפוקימונים לרפא את טורטוויג כעבור זמן קצר האחות ג'וי מחזירה לך את טורטוויג לאיפה תמשיך עכשיו?
-
[quote=noam121211;641307]סטיבן:
אתה מחזיר את מדקיפ לפוקדור ולפתע אייפום יוצא מהפוקדור ומתפס לך על הכתף, הוא מתעניין בך ומתחיל לגעת בך
! ולפתע אתה רואה את הכניסה לעיר פטלבורג! מה אתה עושה?[/quote]
" חהחה אייפום זה מדגדג " , אםםאם זאת העיר פטלבורג אה? חייבים להתאמן בו נמצא מאמן שרוצה קרה 2 על 2 "