-
[quote=שלושה מחוזות;968218]אני הופך למצב רוח ומרביץ לפיראטים[/quote]
"מה לעזאזל?! הוא נעלם! טוב לא משנה!" אצעק ואתחיל לרוץ לעבר הפיראטים שנשארו.
"שותף! (שכחתי את שמו ><") זרוק לי את שתי החרבות! עכשיו מהר!" אומר בעודי רץ אל כל הפיראטים
כשאר הוא זורק את החרבות אלי, אתפוס אחת בכל יד, אעשה איתן 'איקס' וכאשר אגיע אל הפיראטים אצעק "איקס סלאש!" בעודי חותך משתי הצדדים (דומה למתקפה של זורו, רק בלי החרב שבפה).
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;968218]אני הופך למצב רוח ומרביץ לפיראטים[/QUOTE]
אתה מרביץ לפיראטים ונשאר רק פיראט אחד, אתה רואה שהפיראט שתפס אותך גם חיסל את אחד הפיראטים.
מה תעשה?
[QUOTE=Barney Stinson;968772]"מה לעזאזל?! הוא נעלם! טוב לא משנה!" אצעק ואתחיל לרוץ לעבר הפיראטים שנשארו.
"שותף! (שכחתי את שמו ><") זרוק לי את שתי החרבות! עכשיו מהר!" אומר בעודי רץ אל כל הפיראטים
כשאר הוא זורק את החרבות אלי, אתפוס אחת בכל יד, אעשה איתן 'איקס' וכאשר אגיע אל הפיראטים אצעק "איקס סלאש!" בעודי חותך משתי הצדדים (דומה למתקפה של זורו, רק בלי החרב שבפה).[/QUOTE]
אתה חותך לפיראט את החזה והוא נופל מגסס על הרצפה,נישאר רק פיראט אחד להילחם נגדו.
[QUOTE=tomer44;968153]"מגניב!" אני אומר לו בהתלהבות "יאלה בו נשוט אליו" אני אומר ומתחיל להשיט את הספינה[/QUOTE]
אתים שטים לכיוון האי ומתחיל גשם בים,זה לא ממש מפריע לכם ואתם מתקדמים לכיוון האי.
אתם כבר רואים את החוף באופק, טום נרדם ואתה על הסיפון לבד.
מה תרצה לעשות?
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;970857]
אתה חותך לפיראט את החזה והוא נופל מגסס על הרצפה,נישאר רק פיראט אחד להילחם נגדו.
[/QUOTE]
אקפוץ על הפיראט שנשאר עם בעיטה קדימה.
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;970857]אתה מרביץ לפיראטים ונשאר רק פיראט אחד, אתה רואה שהפיראט שתפס אותך גם חיסל את אחד הפיראטים.
מה תעשה?
[/QUOTE]
אני נותן לו אגרוף בבטן
-
[QUOTE=Barney Stinson;971164]אקפוץ על הפיראט שנשאר עם בעיטה קדימה.[/QUOTE]
אתה קופץ עליו ובא להעיף לו בעיטה, אתה פוגע לו ברגל!
הוא קצת צולע ופתאום אתה שם לב שהוא מתקפל כאילו קיבל איזו מכה בבטן.
[QUOTE=שלושה מחוזות;971167]אני נותן לו אגרוף בבטן[/QUOTE]
אתה מעיף לו אגרוף ומפוצץ לו את הבטן, אתה רואה שגם הפיראט שרבת איתו קודם נלחם בפיראט הזה.
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;971373]
אתה מעיף לו אגרוף ומפוצץ לו את הבטן, אתה רואה שגם הפיראט שרבת איתו קודם נלחם בפיראט הזה.[/QUOTE]
אני אוצתן לו 2 אגרופים בראש ואז בעיטה בבטן
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;971373]אתה קופץ עליו ובא להעיף לו בעיטה, אתה פוגע לו ברגל!
הוא קצת צולע ופתאום אתה שם לב שהוא מתקפל כאילו קיבל איזו מכה בבטן.
[/QUOTE]
אתקופף מתחתיו ואעשה איקס עם החרבות שלי.
"אקס סלאש!" אצעק בעודי קופץ דרך ביטנו במטרה להורגו.
-
[quote=♣DarkBoy♣;970857]
אתים שטים לכיוון האי ומתחיל גשם בים,זה לא ממש מפריע לכם ואתם מתקדמים לכיוון האי.
אתם כבר רואים את החוף באופק, טום נרדם ואתה על הסיפון לבד.
מה תרצה לעשות?[/quote]
"ממש משעמם" אני יגיד לעצמי "מעניין איזה דגים יש בים..." אני חושב ומסתכל על הדגים שבים
-
[QUOTE=tomer44;971978]"ממש משעמם" אני יגיד לעצמי "מעניין איזה דגים יש בים..." אני חושב ומסתכל על הדגים שבים[/QUOTE]
אתה מתסתכל על הים ותוך כדי שולט על הספינה,
אתם מגיעים לאי,אתה רואה שיש על האי מלא בנות יפות ומלא אנשים.
מה תעשה?
[QUOTE=Barney Stinson;971490]אתקופף מתחתיו ואעשה איקס עם החרבות שלי.
"אקס סלאש!" אצעק בעודי קופץ דרך ביטנו במטרה להורגו.[/QUOTE]
פגעת בו וחתכת לו את החזה והראש, הוא מת.
מה תרצה לעשות?
[QUOTE=שלושה מחוזות;971427]אני אוצתן לו 2 אגרופים בראש ואז בעיטה בבטן[/QUOTE]
למי?
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;972106]
פגעת בו וחתכת לו את החזה והראש, הוא מת.
מה תרצה לעשות?
[/QUOTE]
"וואו זה היה קל..." אומר לעצמי ואזרוק את החרב של חברי אליו "אז הולכים?" אשאל אותו.
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;972106]
למי?[/QUOTE]
לפיראט שמחזיק את מור
-
[quote=♣DarkBoy♣;972106]אתה מתסתכל על הים ותוך כדי שולט על הספינה,
אתם מגיעים לאי,אתה רואה שיש על האי מלא בנות יפות ומלא אנשים.
מה תעשה?
[/quote]
"וואו איזה מקום יפה!" אני אגיד לטום "תגיד איפה אפשר לנוח קצת?" אני ישאל אותו
-
[quote=tomer44;975358]"וואו איזה מקום יפה!" אני אגיד לטום "תגיד איפה אפשר לנוח קצת?" אני ישאל אותו[/quote]
"בוא נישכב קצת על החוף נעשה חיים, אתה יודע ניקח חופש קצת" אומר לך טום עם חיוך ונשכב על החוף.
[quote=שלושה מחוזות;973139]לפיראט שמחזיק את מור[/quote]
מתי כתבתי לך שמישהו מחזיק את מור? o_O???
[quote=Barney Stinson;973050]"וואו זה היה קל..." אומר לעצמי ואזרוק את החרב של חברי אליו "אז הולכים?" אשאל אותו.[/quote]
"בוא" אומר לך רוקי ואתם מתחילים ללכת.
"לאן תרצה ללכת" רואל אותך רוקי
-
[quote=♣DarkBoy♣;975361]"בוא נישכב קצת על החוף נעשה חיים, אתה יודע ניקח חופש קצת" אומר לך טום עם חיוך ונשכב על החוף.
[/quote]
"צודק!!" אני אומר בחיוך ונישכב גם כן על החוף "אתה חושב שבאי הזה יש עוד פיראטים?" אני שואל את טום
-
[QUOTE=tomer44;975367]"צודק!!" אני אומר בחיוך ונישכב גם כן על החוף "אתה חושב שבאי הזה יש עוד פיראטים?" אני שואל את טום[/QUOTE]
"בטוח שיש" אומר לך טום.
"אנחנו רק בצד הצפוני של האי, בצד הדרומי יש נמל לפיראטים, אולי נלך לשם אחרי שננוח קצת" אומר לך טום ועוצם את העיינים