-
[COLOR="Sienna"]עומר
"רעיון טוב" אמר טום בחיוך הבטת אל הספינה וראיתם שיש את המקדימה של הספינה ואת האחרוה של הספינה ששם היו שני דלתות לשיורותים, דלת מקדימה ודלת מאחורה היו לבפנים של הספינה וכמובן היה למעלה את המקום של הקפטן ואנשי הסיפון ומרפסת קטנה[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
מריל (שהייתה אל טרופיוס) השתמשה באקדח מים ממנו פוקימוני הציפור התחמקו "קדימה סקארמורי כנף ברזל!" קרא הנער, סקארמורי פגע קשה מאוד במריל והעיף אותה מטרופיוס, והיא הסתחררה למטה, פתאום ראית שהיא לא נופלת יותר ועולה בבת אחת למעלה, ואז ראיתה את הונ'צקרו מחזיק בבזנבה במקורו " מעולה הונצ'קרו ! עכשיו תשים את מריל אליך ותנסה לא להפיל אף אחד למרות שזה כבד תגיע כמה שיותר קרוב לסטארביה! " קרא הילד שלידך והרגשת כיאלו אתה לא עושה כלום בקרב, הונצ'קרו התקרב בתעופה אל הפוקימונים המעופפים "סופה!" קרא הנער ואחריו שאר הילדים "מסך אור!" קרא הילד, הונצ'קרו המשיך לעוף ובקושי נפגע בעזרת המסך אור הוא התקרב אל סטארביה במהירות מדהימה "עכשיו צ'יקוריטה חתך עלה!" קרא הנער שלידך, צ'יקוריטה קפצה אל סטארביה והשתמשה בחתך עלה מה שהפיל אותו ואותה למטה, היא קפצה ממנו והונ'צקרו תפס אותה אל גבו במהירות , נראה שהצוות הזה מאומן מאוד[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
מה אם אוכל פוקימונים ופאפינים לשאר הפוקימונים שלך? לאמר לך תאמת חוץ מריאולו יש עוד פוקימונים שלך, ראית לאחרונה את זגיזיגון ומה אם מדקיפ? הוא ההתחלתי שלך!
~~~~
"7 לבמבה ולחלב זה 14 ביחד זה 35" אמרה המוכרת לאחר שסרקה תמוצרים[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
פרינפלאפ קפף לג'קוזי בשמחה רבה, נידורין ניגש אל הנידורינית והם נכנסו ביחד לשם, לעומת זה פוניטה הביט אליכם ופשוט התיישב ליד ונהנה מהחום והאדים[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1120709][COLOR="Sienna"]עומר
"רעיון טוב" אמר טום בחיוך הבטת אל הספינה וראיתם שיש את המקדימה של הספינה ואת האחרוה של הספינה ששם היו שני דלתות לשיורותים, דלת מקדימה ודלת מאחורה היו לבפנים של הספינה וכמובן היה למעלה את המקום של הקפטן ואנשי הסיפון ומרפסת קטנה[/COLOR]
מריל (שהייתה אל טרופיוס) השתמשה באקדח מים ממנו פוקימוני הציפור התחמקו "קדימה סקארמורי כנף ברזל!" קרא הנער, סקארמורי פגע קשה מאוד במריל והעיף אותה מטרופיוס, והיא הסתחררה למטה, פתאום ראית שהיא לא נופלת יותר ועולה בבת אחת למעלה, ואז ראיתה את הונ'צקרו מחזיק בבזנבה במקורו " מעולה הונצ'קרו ! עכשיו תשים את מריל אליך ותנסה לא להפיל אף אחד למרות שזה כבד תגיע כמה שיותר קרוב לסטארביה! " קרא הילד שלידך והרגשת כיאלו אתה לא עושה כלום בקרב, הונצ'קרו התקרב בתעופה אל הפוקימונים המעופפים "סופה!" קרא הנער ואחריו שאר הילדים "מסך אור!" קרא הילד, הונצ'קרו המשיך לעוף ובקושי נפגע בעזרת המסך אור הוא התקרב אל סטארביה במהירות מדהימה "עכשיו צ'יקוריטה חתך עלה!" קרא הנער שלידך, צ'יקוריטה קפצה אל סטארביה והשתמשה בחתך עלה מה שהפיל אותו ואותה למטה, היא קפצה ממנו והונ'צקרו תפס אותה אל גבו במהירות , נראה שהצוות הזה מאומן מאוד[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
מה אם אוכל פוקימונים ופאפינים לשאר הפוקימונים שלך? לאמר לך תאמת חוץ מריאולו יש עוד פוקימונים שלך, ראית לאחרונה את זגיזיגון ומה אם מדקיפ? הוא ההתחלתי שלך!
~~~~
[COLOR="Green"]מייקל
פרינפלאפ קפף לג'קוזי בשמחה רבה, נידורין ניגש אל הנידורינית והם נכנסו ביחד לשם, לעומת זה פוניטה הביט אליכם ופשוט התיישב ליד ונהנה מהחום והאדים[/COLOR][/QUOTE]
"האאא כמעט שחכתי ממכם צאו מדקיפ וזיגזגון לכו בחרו אוכל ותביאו לי אותו"
חיכיתי עד שהם יבואו ובנתיים הרמתי את ריולו על הכתפיים
-
[COLOR="Navy"]רקס
ריאולו לא רצה לשבת לך אל הכתפים והחליט ללכת, זיגזיגון משום מה החליט שהוא חוזר לפוקדור ונראה כועס ומדקיפ הביא בפיו חבילה של אוכל לפוקימונים ופאפינים אם סוכריות ג'לי [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1120719][COLOR="Navy"]רקס
ריאולו לא רצה לשבת לך אל הכתפים והחליט ללכת, זיגזיגון משום מה החליט שהוא חוזר לפוקדור ונראה כועס ומדקיפ הביא בפיו חבילה של אוכל לפוקימונים ופאפינים אם סוכריות ג'לי [/COLOR][/QUOTE]
הרמתי את החבילה ושאלתי "כמה זה עולה?"
הוצאתי את זיגזגון ושאלתי אותו "מה קרה?"
-
[COLOR="Navy"]רקס
זיגזיגון הביט אליך בכעס וחזק לפוקדור שלו,
"שתי החבילות זה 23 ביחד זה 58 "אמרה המוכרת[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1120726][COLOR="Navy"]רקס
זיגזיגון הביט אליך בכעס וחזק לפוקדור שלו,
"שתי החבילות זה 23 ביחד זה 58 "אמרה המוכרת[/COLOR][/QUOTE]
טוב קמתי ועניתי למוכרת
"הנה הכסף"
הסתכלתי ושמתי בתיק
-
[COLOR="Navy"]רקס
ראית שהספינה עוד כמה זמן יוצאת!
המוכרת הביאה לך תעודף שמה תכסף בקופה והביאה לך את המצרכים בשקית[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1120736][COLOR="Navy"]רקס
ראית שהספינה עוד כמה זמן יוצאת!
המוכרת הביאה לך תעודף שמה תכסף בקופה והביאה לך את המצרכים בשקית[/COLOR][/QUOTE]
שמתי בתיק והתחלתי לרוץ לעבר הספינה לחכות עד שהדוקטור יגיע
בנתיים הוצאתי את החטיפים ונתתי למדקיפ ולכל השאר
"צאו כולם!"
-
[COLOR="Navy"]רקס
אתה הולך למזח ורואה שם ספינה עצומה בגודלה, תור ארוך היה שם "לשלוף כרטיסים!" קרא מפקד הספינה[/COLOR]
-
[COLOR="Navy"]רקס
~~~~
[COLOR="Green"]מייקל
פרינפלאפ קפף לג'קוזי בשמחה רבה, נידורין ניגש אל הנידורינית והם נכנסו ביחד לשם, לעומת זה פוניטה הביט אליכם ופשוט התיישב ליד ונהנה מהחום והאדים[/COLOR][/QUOTE]
טעיתי מקודם ושכחתי(בעצם שנינו) שמריל לא איתי עכשיו אני אשים לב חח ^ ^
-----------
אני מרגיש חסר תועלת ומקשיב למה שהילדים אומרים לעשות.
"טורצ'יק צא" אני פוצח בשאגה ומורה לו להשתמש בלהביור אל עבר הפוקימון המעופף שלהם.
'זה הולך להיות התקלות קטלנית עבורם' אני חושב לעצמי בשמחה ומקווה לתרום לקרב.
-
[QUOTE=sigal123;1120751][COLOR="Navy"]רקס
אתה הולך למזח ורואה שם ספינה עצומה בגודלה, תור ארוך היה שם "לשלוף כרטיסים!" קרא מפקד הספינה[/COLOR][/QUOTE]
רגע רגע יש לי כרטיס עליה ?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
חיכיתי לפרופסור רציתי לראות אותו כדאי להיות איתו שיסביר לי קצת על פוקימונים~
-
נגיד וזה סקווירטל וקרן בועות :)
~~~~
טורצ'יק יצא החוצה והשתמש בלהביור חזק מאוד שפגע בסטארביה והאי הסתחררה מטה ומטה אבל הילד החזיר אותה "צא קרובאט"קרא הילד והרגשת שזה לא ממש פייר[/COLOR][IMG]http://i26.tinypic.com/21kh4bm.png[/IMG]
[COLOR="Navy"]רקס
לא
~~~
אתה מחכה ומחכה אבל אין לך כרטיס והפרופסור לא בא![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1120764][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
נגיד וזה סקווירטל וקרן בועות :)
~~~~
טורצ'יק יצא החוצה והשתמש בלהביור חזק מאוד שפגע בסטארביה והאי הסתחררה מטה ומטה אבל הילד החזיר אותה "צא קרובאט"קרא הילד והרגשת שזה לא ממש פייר[/COLOR][IMG]http://i26.tinypic.com/21kh4bm.png[/IMG][/QUOTE]
"כולם באים עם הפוקימונים הטובים שלהם והחזקים שלהם,מה אני כברי כול לעשות" אני אומר לעצמי בתסכול ומתחיל להתחרט שהצטרפתי למסע הזה.
"טורצ'יק התחממות ולאחר מכן תשמש בלהביור עוצמתי אל עבר הקרובאט הזה,אל תוותר!"
-
[COLOR="Navy"]רקס
~~~~
[COLOR="Green"]מייקל
"טוב.. מה אתה רוצה לעשות עכשיו..? אולי נבדוק מה עם הפוקימונים שלנו!" אציע בהתלהבות,
אז אוציא את צ'ימצ'אר טריקו ושינקס "שלום שלושתיכם,התחלנו את ההרפתקאה! למעשה אנחנו עכשיו בתוך הספינה! איך אתם מרגישים...?" אשאל להרגשתם
-
[QUOTE=sigal123;1120709][COLOR="Sienna"]
[COLOR="Green"]מייקל
"היי, זה באמת כיף הג'קוזי הזה." אני אומר ומסתכל על נידואן בחושבי:'מעניין אם הוא יתפתח באי הזה.'