-
[quote][i]Originally posted by shlomii4[/i]@Jul 6 2009, 02:36 PM
[b] אז בעצם הסט של טוגקיס יהיה עלים קסומים כדור הילה ומה עוד ה fly שאני אלמד אותו וחיתוך שמים או מתקפה אחרת וגם שווה לי ללמד את טוגקיס fly או שאני אקח פוקימון עבד שילמד את זה [/b][/quote]
אם יש לך מתקפת לוחם אתה לא צריך מתקפת עשב, במקום זה תמצא מתקפה שטובה מול חשמל (החולשה האחרונה של טוגקיס).
-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 6 2009, 02:42 PM
[b] אם יש לך מתקפת לוחם אתה לא צריך מתקפת עשב, במקום זה תמצא מתקפה שטובה מול חשמל (החולשה האחרונה של טוגקיס). [/b][/quote]
תעזור לי אני לא טוב בסטים תכין לי סט מפוצץ לטוגקיס ומה הטבע הכי טוב לטוגקיס
-
[quote][i]Originally posted by shlomii4[/i]@Jul 7 2009, 09:07 AM
[b] תעזור לי אני לא טוב בסטים תכין לי סט מפוצץ לטוגקיס ומה הטבע הכי טוב לטוגקיס [/b][/quote]
אני לא ממש מבין בטבעים, ובקשר לבניית סטים אני גם לא מומחה, אבל לגבי החולשה של טוגקיס לחשמל -
טוגקיס יכול ללמוד רק מתקפה אחת מסוג אדמה (החולשה היחידה של חשמל) - Mud Slap, אבל זו מתקפה חלשה (רק 20 נק'), אז אני ממליץ לך לנסות לתת לטוגקיס כוח-נסתר מסוג אדמה.
-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 7 2009, 02:18 PM
[b] אני לא ממש מבין בטבעים, ובקשר לבניית סטים אני גם לא מומחה, אבל לגבי החולשה של טוגקיס לחשמל -
טוגקיס יכול ללמוד רק מתקפה אחת מסוג אדמה (החולשה היחידה של חשמל) - Mud Slap, אבל זו מתקפה חלשה (רק 20 נק'), אז אני ממליץ לך לנסות לתת לטוגקיס כוח-נסתר מסוג אדמה. [/b][/quote]
סט ככה טבע מודס
קרן על שטתפל בפוקימוני החשמל
כדור הילה
התקפת שמיים
ותקפה לבחירתי
-
אני ממליץ שהמתקפה הרביעית שלך תהיה כדור צל, כי בתור מתקפה מסוג רוח יש לה יתרון נגד פוקימוני רוח, והרי פוקימוני רוח חסינים למתקפות מסוג רגיל ולוחם.
-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 8 2009, 12:39 AM
[b] אני ממליץ שהמתקפה הרביעית שלך תהיה כדור צל, כי בתור מתקפה מסוג רוח יש לה יתרון נגד פוקימוני רוח, והרי פוקימוני רוח חסינים למתקפות מסוג רגיל ולוחם. [/b][/quote]
אוקיי אז הסט יהיה
כדור צל
קרן על
כדור הילה
התקפת שמים
איי אני צריך כמה הארט סקל אז אוליי אני אלמד את טוגקיס את fly בתור התקפת מעופף וגם איפה אני מוצא tm של הכדור צל
-
כדור צל זה TM-30 והוא נמצא בדרך 210.