-
[b] כינוי: Waluigi
שם אמיתי: ניר
שם: ג'ון ג'ונס
אופי: אם אני ארשום אופי כלשהו זה אומר שאני אצתרך להפגין אותו במשחק?~
תמונה: [img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/thumb/d/db/Zane1.jpg/180px-Zane1.jpg[/img]
רקע: לג'ון הייתה ילדות רגילה ופשוטה, הוא גדל ביחד עם 3 אחיותיו הגדולות ותמיד הרגיש שהוא מקבל פחות יחס מהאחיות. הוריו לא בילו את רוב הזמן הפנוי שלהם בבית והוא נאלץ להעסיק את עצמו בצעצועים שההורים היו קונים לו לקראת תקופת החגים. חבריו הטובים היו בובות פעולה שונות של פוקימונים, האהובה עליו הייתה בובת הו-או זוהרת, הוא היה מדמיין שהוא נמצא בשמיים רכוב על הו-או במהירות עצומה.
ג'ון תמיד חלם על היום בו יקבל את הפוקימון הראשון שלו. הוא חלם על ההתלבטות הגדולה ועל קבלת הפוקדור.
ציוד: אוהל, פנס, שק שינה, אוכל ושתייה, חבל, 2000$.
פוקימון התחלתי: סווינאב
פוקימונים:
בקשות וירקות: פיזזה שולטטטטט~ ._.
[/b]
-
[b]עומר-[/b]
אתה מרגיש ששכחת משהו, ולא זוכר מה.
אתה מתעלם ומתחיל ללכת, עד מהרה אתה מבין שבחרת ביום גרוע במיוחד להתחיל במסע.
חם, חם מאוד, ואף פוקימון לא משחק בחוץ. כעבור כמעט קילומטר איגליפאף נופל על הקרקע מותש ומתחיל לבכות.
לראשך מתגנבת מחשבה שאיגליפאף בקע לא מזמן מהביצה שלו, ואת שארית זמנו העביר במעבדה נעימה ולא רגיל ללכת כל כך הרבה.
לפני שאתה מספיק לגשת עליו מעץ סמוך יורד בזריזות סנטרט([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb161.png[/img]) זכר ומגיש לאיגליפאף את זנבו. איגליפאף מפסיק לבכות ומתחיל לרדוף אחרי הזנב של סנטרט.
במהרה איגליפאף תופס את זנבו של סנטרט ואז נרדם כאשר זה משמש לו ככרית. סנטרט מחייך אליך.
מה תעשה?
תומר-
מצטער, לא רשום.
הרקע ממש קצר, אין לי בעיה עם תיאור אבל הוא ממש לא טוב.
מצטער.
אביב-
רואה? מהחמש שורות האלו יותר פשוט לי לבנות לך סיפורים ועלילות.
[b]רשום[/b]
ניר-
בקשר לאופי, אני אצפה ממך לפעול לפיו.
הרקע אמנם קצר אבל הוא בסדר כי הוא יצירתי מאוד.
ועוד משהו, אכפת לך להחליף פוקימון? פשוט אביב לקח סווינב ואני הייתי מעדיף שלא יהיו לי שתי שחקנים אם אותו פוקימון התחלתי^^
-
[quote][i]Originally posted by Dark Hunter[/i]@Aug 13 2009, 03:45 PM
[b] [b]עומר-[/b]
אתה מרגיש ששכחת משהו, ולא זוכר מה.
אתה מתעלם ומתחיל ללכת, עד מהרה אתה מבין שבחרת ביום גרוע במיוחד להתחיל במסע.
חם, חם מאוד, ואף פוקימון לא משחק בחוץ. כעבור כמעט קילומטר איגליפאף נופל על הקרקע מותש ומתחיל לבכות.
לראשך מתגנבת מחשבה שאיגליפאף בקע לא מזמן מהביצה שלו, ואת שארית זמנו העביר במעבדה נעימה ולא רגיל ללכת כל כך הרבה.
לפני שאתה מספיק לגשת עליו מעץ סמוך יורד בזריזות סנטרט([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb161.png[/img]) זכר ומגיש לאיגליפאף את זנבו. איגליפאף מפסיק לבכות ומתחיל לרדוף אחרי הזנב של סנטרט.
במהרה איגליפאף תופס את זנבו של סנטרט ואז נרדם כאשר זה משמש לו ככרית. סנטרט מחייך אליך.
מה תעשה?
[/b][/quote]
אני מסתכל עליו ברצינות. לבסוף מחייך אליו "שלום לך" אני אומר לו בחיוך "תרצה להיצטרף אליי?" אני שואל בחיוך .
-
[quote][i]Originally posted by Dark Hunter[/i]@Aug 13 2009, 01:44 PM
[b] ניתאי-
טוב הטופס שלך נחמד, הרקע אמנם קצת קצר אבל הצלחת להעביר משהו בשורה וחצי הזאת שזה כבר הישג. ספר קצת יותר על העבר שלו, על המשפחה, החברים. וגם תשנה את הספרייט. [/b][/quote]
אני לא בבית שלי היום אז אני לא יכול להחליף ספרייט,מה לא בסדר בו בכ"מ?
ותיקנתי את הרקע
-
ניתאי-
הרקע בסדר. אני אשמור לך מקום עד שתחליף את הספרייט.
פשוט אני לא אוהב ספרייטים.
[b]עומר-[/b]
"רט?" הוא שואל בתמיהה, נראה לך שהוא בוהה בחגורתך, אך מתעשת במהרה ובעדינות מעיר את איגליבאף, קופץ שלוש סלטות לאחור "סנ טרט!" הוא אומר ועל פניו מופיע לפתע מבט רציני.
"איג לי" אומר איגליבאף ופניו התינוקיות עוטות לפתע מבט קשוח במיוחד.
איגליבאף מתנפח בקשיחות כמו בלון מוכן ומזומן לקרב, כפי שהבנת זה אתה.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb161.png[/img]
VS
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmba/dpmba174.png[/img]
סנטרט מתחיל את הקרב במתקפה מהירה זריזה במיוחד ופוגע באיגליבאף המופתע.
מצב הקרב-
איגליבאף-75%
סנטרט-100%
-
[quote][i]Originally posted by Dark Hunter[/i]@Aug 13 2009, 04:27 PM
[b]
[b]עומר-[/b]
"רט?" הוא שואל בתמיהה, נראה לך שהוא בוהה בחגורתך, אך מתעשת במהרה ובעדינות מעיר את איגליבאף, קופץ שלוש סלטות לאחור "סנ טרט!" הוא אומר ועל פניו מופיע לפתע מבט רציני.
"איג לי" אומר איגליבאף ופניו התינוקיות עוטות לפתע מבט קשוח במיוחד.
איגליבאף מתנפח בקשיחות כמו בלון מוכן ומזומן לקרב, כפי שהבנת זה אתה.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb161.png[/img]
VS
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmba/dpmba174.png[/img]
סנטרט מתחיל את הקרב במתקפה מהירה זריזה במיוחד ופוגע באיגליבאף המופתע.
מצב הקרב-
איגליבאף-75%
סנטרט-100% [/b][/quote]
"איגליבאף תשתמש בשירה ואז באגרוף!" אני קורא ומצביע על סנטרט.
-
למה עומר זוכה להמשכים? יותר נכון, למה רק עומר?
-
[b]אביב-[/b]
אה נכון שכחתי להגיד לך שצריך לאשר את ההרשמה.
ההתחלה שלך תהיה בהודעה הבאה שלי.
[b]עומר-[/b]
איגליבאף מתחיל לשיר בקול מקסים, מהדהד, ומרדים. אתה כל כך מרוכז בקרב שכמעט ושכחת לכסות את האוזניים!
סנטרט לעומתך לא מצליח להתנגד לשירה המקסימה ונרדם.
איגליבאף תוקף ופוגע בסנטרט שממשיך לישון, למרות זאת נראה כי האגרוף לא השפיע הרבה על סנטרט.
מצב הקרב-
איגליבאף-75%
סנטרט-85%
-
[quote][i]Originally posted by Dark Hunter[/i]@Aug 13 2009, 04:44 PM
[b]
[b]עומר-[/b]
איגליבאף מתחיל לשיר בקול מקסים, מהדהד, ומרדים. אתה כל כך מרוכז בקרב שכמעט ושכחת לכסות את האוזניים!
סנטרט לעומתך לא מצליח להתנגד לשירה המקסימה ונרדם.
איגליבאף תוקף ופוגע בסנטרט שממשיך לישון, למרות זאת נראה כי האגרוף לא השפיע הרבה על סנטרט.
מצב הקרב-
איגליבאף-75%
סנטרט-85% [/b][/quote]
"יופי איגליבאף! עכשיו אני לא רוצה עוד פעם את האגרוף החלש הזה אלה אגרוף חזק!" אני אומר לו.
-
[quote][i]Originally posted by Dark Hunter[/i]@Aug 13 2009, 03:45 PM
[b]
ניר-
בקשר לאופי, אני אצפה ממך לפעול לפיו.
הרקע אמנם קצר אבל הוא בסדר כי הוא יצירתי מאוד.
ועוד משהו, אכפת לך להחליף פוקימון? פשוט אביב לקח סווינב ואני הייתי מעדיף שלא יהיו לי שתי שחקנים אם אותו פוקימון התחלתי^^ [/b][/quote]
מה עם לרביטר? מיסדריווס?
-
[quote][i]Originally posted by Dark Hunter[/i]@Aug 13 2009, 04:27 PM
[b] ניתאי-
הרקע בסדר. אני אשמור לך מקום עד שתחליף את הספרייט.
פשוט אני לא אוהב ספרייטים. [/b][/quote]
אני אחליף מחר\היום בלילה,אפשר להגיב להתחלה?
-
[b]עומר-[/b]
"באף" הוא אומר מופתע "באף באף איגלי באף!" הוא מתחיל לצעוק עליך בכעס, כאילו הוא אומר לך 'מי אתה שתתלונן?'
הוא כל כך שקוע בכעס שהוא לא שם לב שסנטרט קם על הרגליים, ותוקף את איגליבאף בשריטה.
איגליבאף נפגע מהמכה ונותן אגרוף חזק במיוחד- לגודל שלו.
להפתעתך סנטרט לא מנסה לחמוק, כשהוא קם אתה מבין למה- סנטרט הושפע מהאפקט המיוחד של איגליבאף ועכשיו "מאוהב" בו.
אתה מחייך, המזל מאיר לך פנים.
מצב הקרב-
איגליבאף-55%
סנטרט-45% (מאוהב)
[b]אביב-[/b]
אתה יוצא מהמעבדה ליום חם, למזלך רוחות חזקות מצננות את גופך.
"צא פוכדור!" אתה אומר ומוציא את הפוקימון שקיבלת בצפייה רבה, ומגלה כי מדובר בסווינב קטן וידידותי.
"סווי, סווי נאב" אומר לך סווינאב בשמחה ומתקרב כדי לקבל ממך ליטוף.
אתה מסתכל לעבר הדרך לעיר ויולט ורואה הרבה פידג'ים ואף כמה פידג'יוטוים מעופפים ממעל.
אתה שומע הרבה קולות של פוקימונים, והרבה זמזומי כנפיים. המקום הוא גן עדן למעופפים ולחרקים(ולעוד כמה נורמליים).
'אולי אגשים את חלומי ואמצא כאן הרקרוס' אתה חושב לעצמך.
מה תרצה לעשות?
ניתאי-
המחר שלך זה היום שלי.
ניר-
לרביטר הוא קצת נדיר מדי לפי דעתי.
ומיסדרווס, אין לי בעיה אבל אתה בטוח? הוא לא יוכל לתקוף פוקימונים נורמליים שתפגוש הרבה בערים הראשונות. ובטח שלא את הנוקטאול של מנהיגת המכון הראשון לדוגמא.
-
[quote][i]Originally posted by Dark Hunter[/i]@Aug 14 2009, 01:31 PM
[b] [b]עומר-[/b]
"באף" הוא אומר מופתע "באף באף איגלי באף!" הוא מתחיל לצעוק עליך בכעס, כאילו הוא אומר לך 'מי אתה שתתלונן?'
הוא כל כך שקוע בכעס שהוא לא שם לב שסנטרט קם על הרגליים, ותוקף את איגליבאף בשריטה.
איגליבאף נפגע מהמכה ונותן אגרוף חזק במיוחד- לגודל שלו.
להפתעתך סנטרט לא מנסה לחמוק, כשהוא קם אתה מבין למה- סנטרט הושפע מהאפקט המיוחד של איגליבאף ועכשיו "מאוהב" בו.
אתה מחייך, המזל מאיר לך פנים.
מצב הקרב-
איגליבאף-55%
סנטרט-45% (מאוהב)
[/b][/quote]
שניהם זכרים XD
וסנטרט מאוהב בו~
אני נלחם בסנטרט גיי D:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"או על זה אני מדבר איגליבאף! תמשיך עם אגרוף!" אני אומר לו
-
[b]עומר-[/b]
נו אתה יודע למה הכוונה >< הוא כל כך חמוד שסנטרט לא מסוגל לפגוע בדבר כזה חמוד, "מאוהב".
-----------------------------------
"סנ סנ" אומר סנטרט כשהוא לא מוריד את העיניים מאיגליבאף.
איגליבאף מצידו ניגש עליו בניחוחא ומחסל אותו עם שתי אגרופים.
"צא פוכדור!" אתה בא להגיד, כשלפתע אתה קולט מה שכחת, שכחת לקנות פוכדורים!
אתה שומע צחוק מאחוריך "חה חה חה חה!" אתה מסתובב ורואה ילד([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr004.png[/img]) שלא הבחנת בו מקודם.
"איזו פאשלה, אתה עומד ונלחם נגד הסנטרט ומשקיע את האנרגיה, ורק אז קולט שאין לך פוכדורים!" צוחק הילד על חשבונך ועל הפאשלה שלך.
אתה מאדים מכעס ומבושה, הילד הזה ממש מעצבן.
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Dark Hunter[/i]@Aug 14 2009, 01:51 PM
[b] [b]עומר-[/b]
נו אתה יודע למה הכוונה >< הוא כל כך חמוד שסנטרט לא מסוגל לפגוע בדבר כזה חמוד, "מאוהב".
-----------------------------------
"סנ סנ" אומר סנטרט כשהוא לא מוריד את העיניים מאיגליבאף.
איגליבאף מצידו ניגש עליו בניחוחא ומחסל אותו עם שתי אגרופים.
"צא פוכדור!" אתה בא להגיד, כשלפתע אתה קולט מה שכחת, שכחת לקנות פוכדורים!
אתה שומע צחוק מאחוריך "חה חה חה חה!" אתה מסתובב ורואה ילד([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr004.png[/img]) שלא הבחנת בו מקודם.
"איזו פאשלה, אתה עומד ונלחם נגד הסנטרט ומשקיע את האנרגיה, ורק אז קולט שאין לך פוכדורים!" צוחק הילד על חשבונך ועל הפאשלה שלך.
אתה מאדים מכעס ומבושה, הילד הזה ממש מעצבן.
מה תעשה? [/b][/quote]
זה היה בצחוק P:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"צו'ציק אולי כדאי שתלך לשחק בברביות שלך. או שאולי פשוט תעוף לי מהעיניים" אני אומר לו ומחזיר את איגליבאף לפוקדור שלו ומרים את סנטרט על הידיים והולך לחפש קודם מרכז פוקימונים ואז חנות~