-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 23 2009, 02:30 AM
[b] 1)מי אמר להוריד בכלל? תלמד לקרוא עד הסוף ותראה שאמרתי שתהיה אופציה להוריד או להשאיר...
2)אבל אנשים עצלנים מדי כדי לעשות כך, ויש אתרים כמו סרבי שאי אפAR KNRER
3)מה לשמוח? הוא מעתיק ונותן לעצמו קרדיט [/b][/quote]
אמרת להוריד את האפשרות להגיב?הובכן זה נקרא לבטל את זה שלא יהיה אופציה כזאת ואל תיקח את זה קשה תאמין לי אני נמצא ב30 פורומים ביום ומלא מעתיקים ככה זה בכל העולם משקיעים וגונבים את כל ההצגה
ואם הוא לא נתן לך קרדיט אז כנראה שהוא רוצה שיחשבו שהוא הכין את המדריכים אבל אם תדבר עם ההנהלה של הפורומים האחרים שם והם יורידו את המדריכים שלך אז חבל מאוד כי תימנע ממשתמשים אחרים להשתמש בהם אני במקומך מבליג לא מדובר בכסף מדובר במדריך שהשקעת בו ועבדת עליו קשה ומישהו גנב לך אותו שאלה יהיו הצרות שלנו ורק אלה .
ציטוט שלך.
אפשר בבקשה שתהיה אופציה כזאת "בלי הגב.
שתהיה אפשרות בלי הגב?זה אומר שלא תהיה אפשרות כזאת שאפשר יהיה לצטט הודעות לכן זה להוריד את מה שאתה מבקש.
-
POKEMON7:
בציטוט שהבאת, קיימת המילה אופציה, שמשמעותה בחירה. כלומר הוא אומר שתהיה בחירה לכפתור 'בלי הגב', כלומר שכל פותח נושא, או כל מפרסם הודעה, תלוי איך בונים את זה, יוכל לבחור אם ניתן לצטט או לא את ההודעה שלו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 23 2009, 02:46 AM
[b] POKEMON7:
בציטוט שהבאת, קיימת המילה אופציה, שמשמעותה בחירה. כלומר הוא אומר שתהיה בחירה לכפתור 'בלי הגב', כלומר שכל פותח נושא, או כל מפרסם הודעה, תלוי איך בונים את זה, יוכל לבחור אם ניתן לצטט או לא את ההודעה שלו. [/b][/quote]
זאת אומרת שאם אני פותח נושא וזה אשכול שלי אני יחליט אם יהיה אפשר לצטט באשכול הזה לזה אתה מתכוון?זה נשמע לי הזוי לגמרי הרעיון ואני חושב שגם ההנהלה פה תסכים איתי.שזה לא יהיה.
-
[quote][i]Originally posted by POKEMON7[/i]@Aug 23 2009, 03:48 AM
[b] זאת אומרת שאם אני פותח נושא וזה אשכול שלי אני יחליט אם יהיה אפשר לצטט באשכול הזה לזה אתה מתכוון?זה נשמע לי הזוי לגמרי הרעיון ואני חושב שגם ההנהלה פה תסכים איתי.שזה לא יהיה. [/b][/quote]
מה הזוי בזה?
-
[quote][i]Originally posted by POKEMON7[/i]@Aug 23 2009, 02:48 AM
[b] זאת אומרת שאם אני פותח נושא וזה אשכול שלי אני יחליט אם יהיה אפשר לצטט באשכול הזה לזה אתה מתכוון?זה נשמע לי הזוי לגמרי הרעיון ואני חושב שגם ההנהלה פה תסכים איתי.שזה לא יהיה. [/b][/quote]
צריך שיהיה חלוקה צודקת ושהכל יהיה אותו דבר בין כל המשתמשים לדוגמא .
כל מי שפותח נושא צריך שהוא יהיה אותו דבר כמו נושאים אחרים זה לגמרי טיפשי שחלק פה יפתחו נושאים שאפשר יהיה לצטט בהם וחלק יפתחו נושאים שאי אפשר יהיה לצטט בהם זה יגרום להרבה אי נוחות וזה יעשה פה בלאגן אחד גדול אני מעדיף שזה ישאר כמו עכשיו כל מי שפותח נושא שיהיה לו אותם הטבות כמו לכולם מה שכן אפשר לנסות משהו בקשר לגניבה .
הרעיון הוא כזה.
כל מי שמכין מדריך או משהו יהיה אפשר לעשות שאי אפשר לסמן את מה שהוא עושה בכחול כלומר אי אפשר לעשות העתק הדבק ואז אי אפשר יהיה לגנוב שום דבר לדוגמא עכשיו אנחנו מתכתבים?אז לא תהיה לאף אחד אפשרות לסמן את השיחה שלנו בכחול ולעשות העתק הדבק זה לדעתי הדבר היחידי שיגרום למשתמשים לגנוב פה מדריכים .אבל אני בספק גדול מאוד עם רותם או מישהו ינסה את הרעיון הזה שלי .
בטעות צטטתי את ההודעה שלי אבל למי שלא מבין הציטוט שמה שאמרתי עכשיו זה בשביל שי ששאל מה הזוי בזה אז תתעלמו מהציטוט שלי לעצמי.
-
[quote][i]Originally posted by POKEMON7[/i]@Aug 23 2009, 03:58 AM
[b] צריך שיהיה חלוקה צודקת ושהכל יהיה אותו דבר בין כל המשתמשים לדוגמא .
כל מי שפותח נושא צריך שהוא יהיה אותו דבר כמו נושאים אחרים זה לגמרי טיפשי שחלק פה יפתחו נושאים שאפשר יהיה לצטט בהם וחלק יפתחו נושאים שאי אפשר יהיה לצטט בהם זה יגרום להרבה אי נוחות וזה יעשה פה בלאגן אחד גדול אני מעדיף שזה ישאר כמו עכשיו כל מי שפותח נושא שיהיה לו אותם הטבות כמו לכולם מה שכן אפשר לנסות משהו בקשר לגניבה .
הרעיון הוא כזה.
כל מי שמכין מדריך או משהו יהיה אפשר לעשות שאי אפשר לסמן את מה שהוא עושה בכחול כלומר אי אפשר לעשות העתק הדבק ואז אי אפשר יהיה לגנוב שום דבר לדוגמא עכשיו אנחנו מתכתבים?אז לא תהיה לאף אחד אפשרות לסמן את השיחה שלנו בכחול ולעשות העתק הדבק זה לדעתי הדבר היחידי שיגרום למשתמשים לגנוב פה מדריכים .אבל אני בספק גדול מאוד עם רותם או מישהו ינסה את הרעיון הזה שלי .
בטעות צטטתי את ההודעה שלי אבל למי שלא מבין הציטוט שמה שאמרתי עכשיו זה בשביל שי ששאל מה הזוי בזה אז תתעלמו מהציטוט שלי לעצמי. [/b][/quote]
ועל מה שי דיבר? -.-
פותח האשכול יוכל לבחור אם יוכלו לצטט הודעות
-
אין שום אפשרות אחרת.
בכל מקום ובכל דרך אפשר להעתיק אין מה לעשות.
אפילו מסרבי אפשר.
-
[quote][i]Originally posted by AeRoDyNaMiC[/i]@Aug 23 2009, 03:01 AM
[b] ועל מה שי דיבר? -.-
פותח האשכול יוכל לבחור אם יוכלו לצטט הודעות [/b][/quote]
אני לא מדבר על ציטוט.
דברתי באופן שאי אפשר בכלל לעשות העתק הדבק ולסמן בכחול.
-
[quote][i]Originally posted by YoRt3m[/i]@Aug 23 2009, 04:01 AM
[b] אין שום אפשרות אחרת.
בכל מקום ובכל דרך אפשר להעתיק אין מה לעשות.
אפילו מסרבי אפשר. [/b][/quote]
אבל הרוב לא, רוב המעתיקנים הם עצלנים בלי הרבה ידע, לכן לא ידעו דברים כאלה ויתאשו מלעתיק מילה במילה
-
אני לא הולך לעשות שום ביטול סימון ולא שום ביטול כפתור ימיני, זה פורומים וזה ציבורי , זה שמעתיקים זה לא עניין של הפורום , אלא של המשתמש הפרטי שהעתיקו ממנו.
-
אני לא מבין על מה כול הדבר הזה
מישתמש שפתח מדריך וסיים אותו ניגש לאחד המנהלים
אומר לו שינהל את הנושא פותח נושא תגובות מבקש שינעצו אותו וניגמר הסיפור
-
[quote][i]Originally posted by YoRt3m[/i]@Aug 23 2009, 04:07 AM
[b] אני לא הולך לעשות שום ביטול סימון ולא שום ביטול כפתור ימיני, זה פורומים וזה ציבורי , זה שמעתיקים זה לא עניין של הפורום , אלא של המשתמש הפרטי שהעתיקו ממנו. [/b][/quote]
במצב פוקימונ'ס זה כן, האתר הזה מוביל בגלל מדריכיו הרבים ומכיוון שאינו עוסק רק בפוקימון.
אז עם מעתיקים מדריכים הערך של האתר יורד כי יש אותם לאחרים...
אז עד כאן זו דעתך... רק תגיד את שלך ואז אגיד אם לנעול או לאר(בכוונה אם העיניין נגמר)
-
אמרתי את שלי , אני לא הולך לעשות שום ביטול סימון וכו'...
האחריות לא עלי.
-
[quote][i]Originally posted by YoRt3m[/i]@Aug 23 2009, 04:13 AM
[b] אמרתי את שלי , אני לא הולך לעשות שום ביטול סימון וכו'...
האחריות לא עלי. [/b][/quote]
אוקיי, אבל זכור את מילותי...
אפשר לנעול