-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 28 2009, 07:48 PM
[b] היה צום בסדר, בדרך כלל אני יושן הרבה משלים שעות שינה, ישנתי מ4 בבוקר עד 5 וחצי היום ככה שהחלק הקשה רץ לי מהר. [/b][/quote]
אני צמתי מלא (כבר 6-7 שנים שאני צם מלא)
בכל מקרה עבר לי די מהר... עם כניסת הצום בערך עד 8 בערב שיחקתי מונופול ופוקר עם האחים שלי... אח"כ סתם קראתי בעיתונים עד 11 בערב ואז הלכתי לישון עד 13:00, קראתי קצת עיתונים וספרים, ואת השעה האחרונה העברתי את המשפחה בסלון בצחוקים.
-
פעם ראשונה שצמתי עד הסוף, לא נשברתי באף שלב, היה קשה מאוד, אכלתי כל כך הרבה בארוחה המספקת שהקאתי >>
-
הצום היה יותר משעמם מקשה. צמתי בצורה מלאה, פרט למספר סוכריות שלקחתי כי כאב לי הגרון (שמצציתם לא עונה להגדרה של אוכל, ולכן ניתן לאמר שכן צמתי מלא, ניתן להתפלסף עוד בעניין, אבל זה חורג מגבולות ההודעה הזאת.). בערב למדתי פיסיקה קצת, בבוקר מתמטיקה קצת, אז קראתי קצת, ואז שעה וחצי בהיתי בשמש, ואז במשך 10 דקות חיפשתי כוכבים, עד שמצאתי מספיק כדי להכריז על סיום הצום.
-
קל אחו******,יותר מכל צום קודם...
שיחקתי קלפים עם חברים עד 2 בלילה ככה ואז הסתובבנו..
חזרתי הביתה ב6,שיחקתי שש בש עם אבא שלי וחבר שלו שעה-שעה וחצי והלכתי לישון
קמתי ב5 אחרי הצהוריים והשתעממתי עד סוף הצום
לא הרגשתי בכלל...
רק בסוף ושעה לפני שהלכתי לישון ביום הראשון.
-
למרות שההייתי חולה השנה היה ממש קל רק הצמא זה הציק
אבל אחרי הצום הקאתי את הנשמה
-
דווקא השנה היה לי צום קל.
בערב בכלל לא הייתה בעיה.
אחר כך עד הצהריים לא הרגשתי רעב יותר מדי, בצהריים התחלתי להיות רעב אז השלמתי שעות שינה, התעוררתי בשלוש ואז אחי רצה ללכת לנסוע באופניים שלו והתלוותי.
ואז באמצע הדרך הוא נזכר שהוא לא יודע לרכוב על אופניים רק על קורקינט אז חזרתי הפכתי תבית לא מצאתי את הקורקינט.
לא יכולתי עוד אחרי כל המאמץ אז שברתי את צום השתייה.
אבל את צום האוכל לא שברתי ואכלתי רק בשש וחצי.
-
היה די קל~ביליתי את רוב הזמן שלי בבית הכנסת שליד הבית שלי~