במקרה הזה,אף אחד לא ישתה,נתחרה עד שנגיע למקור המיים.תאמין לי אם שנינו נאמין בעצמנו ולא נשתה ובעזרת התחרותיות שלנו אנחנו נגיע למקור המיים ונעזור אחד לשני!
Printable View
במקרה הזה,אף אחד לא ישתה,נתחרה עד שנגיע למקור המיים.תאמין לי אם שנינו נאמין בעצמנו ולא נשתה ובעזרת התחרותיות שלנו אנחנו נגיע למקור המיים ונעזור אחד לשני!
[quote][i]Originally posted by ~TyLeR~[/i]@Mar 16 2010, 06:25 PM
[b] במקרה הזה,אף אחד לא ישתה,נתחרה עד שנגיע למקור המיים.תאמין לי אם שנינו נאמין בעצמנו ולא נשתה ובעזרת התחרותיות שלנו אנחנו נגיע למקור המיים ונעזור אחד לשני! [/b][/quote]
זה לא ככה. זה היפוטתי. אם תעשו את זה, שניכם תמותו
אז שנינו נמות,אני לא מעדיף לאבד את חברי הטוב ביותר או לאבד ואז למות אחריו...שנינו נמות באותו הזמן.
כל אחד מכבד את השני.כל אחד עוזר אחד לשני,זו חברות!
אחד למען כולם וכולם למען אחד!
[quote][i]Originally posted by ~TyLeR~[/i]@Mar 16 2010, 06:30 PM
[b] אז שנינו נמות,אני לא מעדיף לאבד את חברי הטוב ביותר או לאבד ואז למות אחריו...שנינו נמות באותו הזמן.
כל אחד מכבד את השני.כל אחד עוזר אחד לשני,זו חברות!
אחד למען כולם וכולם למען אחד! [/b][/quote]
בסדר. אם זאת הגישה שלך. אין לי מה לומר יותר. אז תתאבד בשביל להציל אנשים. מחר יהיה עוד ילד שאבא שלו מכה אותו בקניון, אבל אף אחד לא יעשה כלום, כי אתה מת וכולם שמעו על זה אז הם מפחדים.
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Mar 15 2010, 11:41 AM
[b] לריב עם האבא זה כמו רולטה רוסית. יכול להיות שיש לו סכין\אקדח בכיס. מה תעשו אז? ואני אומר את זה בתור אחד שסבור שהוא יכול להגן על עצמו. 11 שנה בקראטה, אבל אם יכוונו לי אקדח לראש מה אני אוכל לעשות? אתם צעירים, אתם לא חושבים על הדברים האלה... [/b][/quote]
פחחחחחח XDDD
גרמת לי להתפוצץ מצחוק, אתה מדבר כמו ילד בן 9, למה שיהיה לבן אדם אקדח עליו?
לא כל מי שמרביץ לילד שלו חייב להיות עבריין, לא שאני מצדיק את זה.
כולכם חושבים בהתאם לבוחן של התוכנית, אבל אם באמת הייתם רואים סיטואציה כזאת לא הייתם עושים כלום, נכון?
כולם ילדים בני 16- זה נושא ממש לא רלוונטי לכאן.
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Mar 16 2010, 07:33 PM
[b] בסדר. אם זאת הגישה שלך. אין לי מה לומר יותר. אז תתאבד בשביל להציל אנשים. מחר יהיה עוד ילד שאבא שלו מכה אותו בקניון, אבל אף אחד לא יעשה כלום, כי אתה מת וכולם שמעו על זה אז הם מפחדים. [/b][/quote]
אולי אני יהיה מת,אבל אנשים אחרים ישמעו עליי ויהיה מישהו אחד כמוני שיציל אותו ;)
אז אל דאגה =]
ניתאי- אני עוד מעט בן 19, ואלכס בן 10000, אז שב בשקט יא צעיר.
אלכס- הבעיה שאם באמת היה קורה משהו כזה, זה לא היה מעודד אנשים להתערב, אלא גורם להם לא להתערב.
זה באמת קורה =]
העולם לא עד כדי כך אכזרי,לא כולם אכזריים...
[quote][i]Originally posted by ~TyLeR~[/i]@Mar 16 2010, 07:01 PM
[b] זה באמת קורה =]
העולם לא עד כדי כך אכזרי,לא כולם אכזריים... [/b][/quote]
ברור שלא... HELL, הרוב לא אכזריים. אבל אתה מוכן לקחת סיכון? אם כן, בכיף. אני מעדיף לתת לאנשים שזאת העבודה שלהם לעשות אותה.
אם אתה לא תיקח סיכון אז לא יהיו אחרים שיקחו עבורך סיכון.
[quote][i]Originally posted by ~TyLeR~[/i]@Mar 16 2010, 07:22 PM
[b] אם אתה לא תיקח סיכון אז לא יהיו אחרים שיקחו עבורך סיכון. [/b][/quote]
מה, אתה מעדיף להסתבך בקטטה עם מישהו שאין לך מושג מי הוא, במקום לפנות למשטרה או לאבטחה?
[quote][i]Originally posted by The Captain[/i]@Mar 16 2010, 07:25 PM
[b] כנסו לסיקורים בתרבות ובידור [/b][/quote]
את בטוחה שאת במקום הנכון?
כמובן שאפנה למשטרה,אבל כשאב נגיד מכה את בנו זה לא נקרא קטטה...
[quote][i]Originally posted by ~TyLeR~[/i]@Mar 16 2010, 07:27 PM
[b] כמובן שאפנה למשטרה,אבל כשאב נגיד מכה את בנו זה לא נקרא קטטה... [/b][/quote]
מה זה קשור? נראה לך שהם לא יבואו? זה בדיוק כמו קטטה. אני מסכים שעד שהם באים, צריך למנוע ממנו להכות את הילד, אבל להסתבך איתו בקטטה זה מצב שאני לא רוצה להגיע אליו.
אם כך,אתה פחדן שלא יציל אפילו את המשפחה שלו או חבר שלו ולא שווה לעזור לך אם תהיה בסכנת חיים כי אתה פחדן אבל אני עוזר בכל מקרה גם לפחדנים כמוך