[quote][i]Originally posted by D a M a G e[/i]@Mar 28 2010, 02:22 PM
[b]
רקע מעולה, מאוד יצירתי אתה רשום
*רק 4 שורות מהסוף כתבת מלכות אז כותבים את זה עם ק' -מלקות* תתקן ושניב יחזור הוא יוסיף אותך[/b][/quote]
תודה רבה, תיקנתי D:
Printable View
[quote][i]Originally posted by D a M a G e[/i]@Mar 28 2010, 02:22 PM
[b]
רקע מעולה, מאוד יצירתי אתה רשום
*רק 4 שורות מהסוף כתבת מלכות אז כותבים את זה עם ק' -מלקות* תתקן ושניב יחזור הוא יוסיף אותך[/b][/quote]
תודה רבה, תיקנתי D:
שם בפורום- Steve
שם דמות- סטיב פוקס | Steve Foxx
מין- זכר
גיל- 20
רקע- סטיב פוקס נולד בכפר ניקשי לאם שהייתה לאם חד הורית עם השנים , אביו נרצח באחד הימים ע"י קודם אפל ששמו היה ג'ין קזאמה , ג'ין רדף את סטיב בחלומותיו , ואימו אף פעם לא סיפרה לו למה רצחו את אביו , הוא היה לבן יחיד עד שאימו הכירה בחור צעיר נחמד גדול מסטיב רק ב-10 שנים , אמו התחתנה איתו והביאה עמו שלושה ילדים , הם היו שלישיה , שלישית בנים זהים , שלושתם היו מאוד דומים לסטיב , צבע שיערם היה בהיר כמו של סטיב ועיניהם בצבע ירוק~תכלת שזהרו אפילו בחושך , סטיב גידל אותם כאילו היו אחיו האמיתיים , עד שיום אחד , אחד מאחיו נחטף , הם היו שלישיה מאוד יפה - תומר , עמית , ועידו .
אבל ג'ין חטף את עמית שהיה לסטיב הנכס הכי גדול , הוא היה חברו הטוב ביותר כי בכפר שהיה גר בו לא היו לו חברים , כולם ריחמו עליו ולא הסכים להתיידד עם המרחמים עליו , סטיב תמיד היה קר רוח ונחוש להציל את עמית אחיו הקטן שתמיד אהב , הוא הבטיח לאחיו שיום אחד יחזיר אותו והם יהיו מאושרים , אביו החורג החל להתעלל בו מכיוון שלא הסכים לעשות את עבודות הבית שהוא היה מבקש ממנו , ולכן סטיב ברח והקים מחנה קטן ביער מאוהל שפילח ממחסן הבית , עם הימים סטיב למד לחיות באפלה ובחשכה , אך לא נגרר לחושך , ליבו ונשמתו היו אפלים אבל הוא היה טוב לב . הוא בנה לעצמו בית עץ ולמד לשרוד בטבע ללא כסף מים ומזון , כל מה שהיה ניזון ממנו היה מהטבע , הפונדק בעיר היה מאוד קרוב לביתו ומידי פעם היה יושב שם ומדסקס עם בחורות .. הוא שמע על הדברים שמתרחשים בקומה השנייה ומאוד רצה ללמוד להלחם , אך כסף לא היה לו .
משפחה גם לא הייתה לו , החיים שלו ? הוא לא העריך אותם מספיק , הוא העדיף למות , להתאבד .
אבל הוא לא יוותר על חייו עד שימצא את עמית אחיו האבוד .
נטייה- טוב
מקצוע בסיס- לוחם
שיטת לחימה- חרב .
הערות- לא ידעתי כ"כ מה לכתוב ברקע אז המצאתי משהו הגיוני ,
אשמח אם תתייחס לרקע ותשלב אותו במשחק .
ואשמח בכלל אם תקבל אותי , מאוד אהבתי את המשחק שלך , וכמו שהבנת ממני ,
אני באמת מחפש משחק כזה .
שם בפורום-Sanji
שם דמות-ברנדון ומפייר
מין-זכר
גיל-17
רקע-ברנדון נולד למשפחת ומפייר המכובדת,בעיר ריטושיו.אמו היא מכשפת ואביו הוא לוחם.אחיו של ברנדון - לאנס הוא גנב,והוא גדול יותר מברנדון בשנתיים.משפחתו של ברנדון תלו בו תקוות,בעיקר אביו ואחיו שיהיה מלומד כדי שארבעתם יוכלו להיות בעלי כוחות שונים ומגוונים,וככה יהיו משפחה בעלת כוח עצום.אמו של ברנדון,אמרה לו שלא משנה מה הוא יבחר היא תחשוב עליו את אותו הדבר וזה לא משנה לה,היא אהבה אותו המון וכמו כן גם הוא אותה ואז הוא היה רק ילד קטן.אבא שלו לימד אותו קצת על הלוחמים ואימו לימדה אותו המון על הקוסמים ,הוא התחבר יותר אל הקוסמים ולבסוף הוא החליט שהוא יהיה קוסם,אבא שלו קיבל את זה בסדר יחסית למה שהוא חשב.עבר זמן ולברנדון נולדה אחות,כיום היא בת 11.המשפחה של ברנדון היא משפחה מכובדת מאוד וכנראה שלא חסר להם כלום בבית - בית גדול עם המון חדרים,בריכת שיחה גדולה ורכב מפואר.ברנדון הוא ילד חברותי מאוד,והוא מוצא חברים בקלות.
לאבא של ברנדון יש המון חברים,רובם לוחמים חלקם קוסמים וחלק קטן מהם גנבים.לאימו של ברנדון יש המון חברים שהם קוסמים,ובגלל שרוב האנשים שברנדון הכיר היו קוסמים זה העצים את הבחירה שלו להיות קוסם.
לברנדון יש המון חברים,אך בינהם שלושה חברים טובים שהוא מבלה איתם המון.שני בנים ובן,יחד הם שני בנים ושני בנות.כל אחד מהם מתמחה בכוח אחר,חברו – סטיב מתמחה בכוח של הגנב,חברתו סינטיה מתמחת בכוח הלוחם וחברתו האחרונה - ברנדה היא מלומדת.
נטייה-טוב
מקצוע בסיס-קוסם
שיטת לחימה-
הערות-אמרת שאין שיטת לחימה,אז לבחור נשק?ואתה יכול להסביר קצת יותר?כמה זמן לוקח לנשק הראשון וההכי מהיר לתקוף?וכמה זמן לוקח להכי איטי (האחרון) לתקוף?כי אז זה משנה את החשיבה של הבחירה.
[quote][i]Originally posted by mor15[/i]@Mar 28 2010, 02:33 PM
[b] תודה רבה, תיקנתי D: [/b][/quote]
שכחתי לומר לך... תוסיף מאיפה הגעת במפה
רועי, נאור אני כבר בודק לכם
כתבתי, יכול להיות שזה בדרך לא ברורה אבל כתוב שהוא מהלך בעיר ריטישו
[quote][i]Originally posted by mor15[/i]@Mar 28 2010, 05:18 PM
[b] כתבתי, יכול להיות שזה בדרך לא ברורה אבל כתוב שהוא מהלך בעיר ריטישו [/b][/quote]
אין בעיה, כנראה לא שמתי לב
רועי ונאור ניב הגיע הוא כבר יבדוק לכם
אורי תגיד לי במסן את מי בדקת ואפשר להכניס כבר.
סטיב
החיים הם ממש לא כאלה באיזור הזה. אין מה לעשות, אין אדם שנכנס לצרות כאלה. העולם הזה עתיק, אין דבר כזה שאישה תתחתן אחרי שבעלה מת, למעשה, לאלמנה אין סיכוי לשרוד בעולם הזה.
ברנדון
אין דבר כזה כוח של. אלה לא מתקפות, תכונות ודברים כאלה. זה עולם אמיתי, בן לא יהרוג את אימו. אתה צריך לזכור שאלה חיים כאן. תתקן בבקשה.
כל מי שמנסה להירשם ולא הצליח
תמהרו לערוך את הרקע.
אני אמור ללכת אבל בגלל שאני לא מרגיש הכי טוב, אם ירשמו מספיק אנשים לפני שאני צריך להחליט אני לא אלך.
עריכה:
אני עכשיו עובר על מי שנבדק ע"י אורי
רוראן- ממתי בשר הוא המזון הכי יקר? אל תשתמש במונחים של כסף, מה יותר יקר, מה יותר שווה, מה יותר נדיר וכו' כי זה משהו שאתה לא יודע.
ליאו- שני מכשפים רבים על ילד? זה די לא הגיוני, לא לדבר על זה שאין איך להתחיל לך, ועדיין אין לך מושג מה זו כשפות אפלה, לא בטוח שבכלל יהיה כזה דבר. אין בממלכה הזו כשפות אפלה. יש בה רק מה שאמרנו שקיים או שעומד להיווצר בזמן הקרוב
אז כל מה שרשמתי לא טוב ?
אני לא הבנתי אם אני רשום או לא,
ערכתי מקווה שזה בסדר :D
שכתוב - כתבתי הכל מחדש:
[b]שם בפורום- Steve
מין- זכר
גיל- 20
רקע- סטיב פוקס נולד בכפר ניקשי , כפר קטן עם פונדק מרכזי שהיה באמת מרכז החיים שם בכפר ,
הוא היה ילד יחיד במשך 15 שנה עד שאימו הביאה לעולם תאומות , נוי - ובר .
סטיב מאוד אהב אותם וטייל איתם הרבה , אביו היה הרבה בעבודה וחזר רק בלילות , אם בכלל חזר , אימו של סטיב אף פעם לא סיפרה לו במה אביו עובד , אבל כתמי הדם שבבגדיו רמזו על זה שהוא רוצח שכיר ,
הוא ידע שאביו עובד בשביל אנשים רעים , אבל הוא לא הכיר באמת את אביו כי הרי אביו היה בא רק בלילות שסטיב כבר היה יישן , הוא היה רואה אותו רק ישן בבוקר עד שעה מאוחר ולפעמים שהיה ער גם לא היה מתייחס לילדיו , יום אחד סטיב התפלח לעבודתו של אביו , הוא ראה שאין בעצם שום מקום עבודה , אביו מטייל ברחוב , נכנס לסמטה , יוצא מחדר עם חפיסת שטרות כסף , והולך למקום רנדומלי , באותו המקום הוא פשוט הורג את מי שהתבקש להרוג והוא חוזר הביתה לאחר כמה שעות שסיים לשתות בפונדק , סטיב לא רצה שחייב יהיו ככה , הוא אדם טוב שאוהב לעזור לאנשים , לא כמו אביו הרוצח שלא מרחם על אנשים בגלל שכסף הוא הדבר החשוב ביותר בחייו , אימו של סטיב לא יכלה לעשות דבר , היא עבדה קשה והסבה את תשומת ליבה רק כלפי הבנות הקטנות , סטיב לא ייכל להמשיך לחיות חיים משעממים ועצובים שכאלה , לכן עבר לגור עם חברו הטוב ריי , זה היה כבר שסטיב הגיע לגיל 20 , ריי היה גר לבד בלי הורים , אבל באותו מבנה עם אחיו הגדולים , לריי הייתה יחידת דיור בה הוא הסכים לארח את סטיב חברו הטוב . סטיב החל חיים חדשים , הוא לא מתכוון להיות כמו אביו והוא שכח מכל משפחתו שרק הייתה לו , אם פוגש אותם ברחוב הוא מגלגל את עיניו לצד השני ולא מתייחס לעובדה שהם המשפחה האמיתית שלו , כי אם משפחה כזאת , מי צריך בכלל משפחה ...
סטיב עבד עם ריי בחנות היחידה שהייתה בממלכה , הוא וריי היו מעבירים את הסחורה למחסן החנות היישר מן ידיהם של הסוחרים , הוא עבד קשה אבל כל זה היה בשביל להשיג כסף שאיתו ייקנה לעצמו מזון ושתייה , בכל סוף שבוע היה משאיר מעט כסף בצד כדי ללכת לפונדק ולהשתכר קצת ..
בנוסף היה מציץ בשיעורי הלחימה שהמאמנים העבירו והתרשם מאוד מהעבודות שנוצרות שם ,
תמיד היה רוצה להיות לוחם שיעזור לטובים להינצל מכל האנשים הרעים שסובבים באותו הכפר ובאותה הממלכה , ממלכת ריקושי .
נטייה- טוב
מקצוע בסיס- לוחם
שיטת לחימה- חרב .
הערות- תיקנתי את הרקע,
אני באמת מחפש משחק כזה .[/b]
כולוסאוס
הדמות שלך מופיע בדף הראשי.
רק תחלק את נקודות התכונות שיש לך, בצורה שתתאים לרקע
סטיב
חנות מה יחידה בממלכה? תתקן את זה, ותאמר איך אתה רוצה לחלק את התכונות שלך. צריך להתאים לרקע, תזכור
ליאו הוקינס
אין שם קוסמים שלא ילחמו בשביל הממלכה.
ואין שום סיבה ששני קוסמים חזקים ילחמו עליך.
תבין, הרעיון הכללי לא טוב, ובכלל, מאיפה לך שקיימים יומנים כאלה? תנסה פחות להמציא דברים על העולם בבקשה.
כל מי שעוד לא נרשם
התחלה בחצות עם האוונט, אני מצפה שעד אז תשפרו את הרקעים עד הסוף ותירשמו
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Mar 28 2010, 05:32 PM
[b]
ברנדון
אין דבר כזה כוח של. אלה לא מתקפות, תכונות ודברים כאלה. זה עולם אמיתי, בן לא יהרוג את אימו. אתה צריך לזכור שאלה חיים כאן. תתקן בבקשה.
[/b][/quote]
אז במקום כוח אני רושם מתקפות?או פשוט שהוא לוחם או גנב וכל זה..
ולא אמרתי שהוא הרג אותה,לא אמרתי שהיא מתה בכלל.אתה יכול לעשות שזה מישהו שהכריח אותו להעלים אותה או שזה לא אח שלו בכלל או שאיזה מפלצת או משהו הרגו אותה,או שהיא הלכה לאיבוד,מה שעולה לך לראש,אתה השה"מ ואתה בוחר מה יקרה ממה שרשמתי ברקע.
[quote][i]Originally posted by Sanji[/i]@Mar 28 2010, 09:54 PM
[b] אז במקום כוח אני רושם מתקפות?או פשוט שהוא לוחם או גנב וכל זה..
ולא אמרתי שהוא הרג אותה,לא אמרתי שהיא מתה בכלל.אתה יכול לעשות שזה מישהו שהכריח אותו להעלים אותה או שזה לא אח שלו בכלל או שאיזה מפלצת או משהו הרגו אותה,או שהיא הלכה לאיבוד,מה שעולה לך לראש,אתה השה"מ ואתה בוחר מה יקרה ממה שרשמתי ברקע. [/b][/quote]
זה הרעיון, אני לא.
הרקע הוא שלך.
וזה עולם, אין מתקפות. אין כוח. אתה צריך לחשוב שאתה חי בעולם הזה, אל יודע על תכונות, מקצועות וכו'. זאת ההתמחות שלך, גניבה, לחימה, קסם או שאתה מלומד
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Mar 28 2010, 07:27 PM
[b] סטיב
חנות מה יחידה בממלכה? תתקן את זה, ותאמר איך אתה רוצה לחלק את התכונות שלך. צריך להתאים לרקע, תזכור [/b][/quote]
חנות חיות , אשנה את זה לא ראיתי שזאת חנות חיות .
שכתוב - כתבתי הכל מחדש:
[b]שם בפורום- Steve
מין- זכר
גיל- 20
רקע- סטיב פוקס נולד בכפר ניקשי , כפר קטן עם פונדק מרכזי שהיה באמת מרכז החיים שם בכפר ,
הוא היה ילד יחיד במשך 15 שנה עד שאימו הביאה לעולם תאומות , נוי - ובר .
סטיב מאוד אהב אותם וטייל איתם הרבה , אביו היה הרבה בעבודה וחזר רק בלילות , אם בכלל חזר , אימו של סטיב אף פעם לא סיפרה לו במה אביו עובד , אבל כתמי הדם שבבגדיו רמזו על זה שהוא רוצח שכיר ,
הוא ידע שאביו עובד בשביל אנשים רעים , אבל הוא לא הכיר באמת את אביו כי הרי אביו היה בא רק בלילות שסטיב כבר היה יישן , הוא היה רואה אותו רק ישן בבוקר עד שעה מאוחר ולפעמים שהיה ער גם לא היה מתייחס לילדיו , יום אחד סטיב התפלח לעבודתו של אביו , הוא ראה שאין בעצם שום מקום עבודה , אביו מטייל ברחוב , נכנס לסמטה , יוצא מחדר עם חפיסת שטרות כסף , והולך למקום רנדומלי , באותו המקום הוא פשוט הורג את מי שהתבקש להרוג והוא חוזר הביתה לאחר כמה שעות שסיים לשתות בפונדק , סטיב לא רצה שחייב יהיו ככה , הוא אדם טוב שאוהב לעזור לאנשים , לא כמו אביו הרוצח שלא מרחם על אנשים בגלל שכסף הוא הדבר החשוב ביותר בחייו , אימו של סטיב לא יכלה לעשות דבר , היא עבדה קשה והסבה את תשומת ליבה רק כלפי הבנות הקטנות , סטיב לא ייכל להמשיך לחיות חיים משעממים ועצובים שכאלה , לכן עבר לגור עם חברו הטוב ריי , זה היה כבר שסטיב הגיע לגיל 20 , ריי היה גר לבד בלי הורים , אבל באותו מבנה עם אחיו הגדולים , לריי הייתה יחידת דיור בה הוא הסכים לארח את סטיב חברו הטוב . סטיב החל חיים חדשים , הוא לא מתכוון להיות כמו אביו והוא שכח מכל משפחתו שרק הייתה לו , אם פוגש אותם ברחוב הוא מגלגל את עיניו לצד השני ולא מתייחס לעובדה שהם המשפחה האמיתית שלו , כי אם משפחה כזאת , מי צריך בכלל משפחה ...
סטיב עבד עם ריי בחנות החיות היחידה שהייתה בממלכה , הוא וריי היו מעבירים את מזון החיות וכלובי החיות החדשים למחסן החנות היישר מן ידיהם של הסוחרים , הוא עבד קשה אבל כל זה היה בשביל להשיג כסף שאיתו ייקנה לעצמו מזון ושתייה , בכל סוף שבוע היה משאיר מעט כסף בצד כדי ללכת לפונדק ולהשתכר קצת ..
בנוסף היה מציץ בשיעורי הלחימה שהמאמנים העבירו והתרשם מאוד מהעבודות שנוצרות שם ,
תמיד היה רוצה להיות לוחם שיעזור לטובים להינצל מכל האנשים הרעים שסובבים באותו הכפר ובאותה הממלכה , ממלכת ריקושי .
נטייה- טוב
מקצוע בסיס- לוחם
שיטת לחימה- חרב אדירה.
הערות- תיקנתי את הרקע,
אני באמת מחפש משחק כזה .[/b]
לא הבנתי מה זאת אומרת איך לחלק את התכונות שלי , לא ראיתי שאף אחד עשה את זה
למה רק אני צריך לעשות את זה ?
זה לא התבקש בטופס ההרשמה גם ..
וזה לא פייר זאת פעם שלישית שאני מגיש את הרקע , אני לא חושב שאני ישלח אותו בפעם הרביעית.