-
[quote][i]Originally posted by Black Mamba[/i]@Apr 14 2010, 03:22 PM
[b]
[color=blue]בנג'מין-
אתה נכנס למונית בצעד בטוח, מתיישב באחד המקומות שפנויים ופונה להביט בשאר יושבי המונית. קודם כל אתה מביט למושבים מקדימה, מושב הנהג, שם אתה רואה משהו שלא חיכית לו, יושב שם אדם שמנמן במקצת, אך מה שמיוחד בו זה העיינים, יש לו עיינים בכל מקום בגוף, על האף, השפתיים, אפילו באוזניו, לפני שאתה מספיק לסיים להתפלא ממנו, אתה שומע קול שבוקע משמאלך- "אני רואה שהספקת להכיר את קולין, הנהג שלנו"אומר הקול שמקפיץ אותך ואתה מייד פונה להביט בו, המילה היחידה שאתה אומר זה "וואו..." בקול חלוש, מה שאתה מגלה במושב הזה זה מה שדנראה כבן אדם, גוף שחום, שרירים קטנים בידיים, עיניים שחורות וצוואר ארוך מהרגיל, מה שמפתיע אותך זה מה שיש מתחת לבטן, במקום זוג רגליים של בן-אדם אתה רואה שם זוג רגליים של עז.
"כן, זאת המילה שרוב החצויים אומרים כשהם רואים אותי בפעם הראשונה" אומר לך הסאטיר בקול צרוד, ולפתע מוציא מכיסו כוס קלקר ואוכל אותה בשני ביסים.
"יש לך שאלות?"הוא שואל אותך בקול מלא קלקר.[/color] [/b][/quote]
"בקשר למה?" אני שואל אותו "בקשר לזה שנולדת עם רגליים של חמור, למה יש לו מאתיים עיניים, או סתם בכללי מה לעזאזל קורה פה?"
-
[quote][i]Originally posted by Black Mamba[/i]@Apr 14 2010, 03:22 PM
[b] [color=purple]טוני(מה השם האמיתי שלך? :P )-
אתה פותח את דלת המונית, ומכניס את המזוודה שלך, אתה מתיישב באחד מהמושבים הפנויים וסוף סוף מפנה את תשומת לבך לשאר האנשים במונית, מבט מהיר אחד מסביר לך שאלה לא בדיוק "בני אדם". במושב הנהג יושבת מן ברייה מוזרה, מבנה הגוף שלה הוא כמו של כל אישה ממוצעת, מה ששונה בה זה שבמקום שיער יש לה עלים, ובמקום שבו נמצאים בידיים יש לה זוג ענפים דקיקים. לפתע היא מסתובבת להביט בך, אתה מגלה שיש לה תווי פנים יפים מאוד, היא מסמנת לך בידה שהיא אילמת, אתה מהנהן בהבנה ופונה להביט ביצור שיושב שימינך. "מה?!", זו המילה הראשונה שפלטת שראית את אותו היצור, גובה של ילד בן שש, כובע ירוק, נעליים שדומות באופן מדהים לנעלי ליצן, שרשרת זהב על צווארו, בגדים ירוקים גם-כן, אתה מייד מבין שזה העתק מדוייק של כל הגמדים מהאגדות, אלה שאף אחד לא מאמין בהם. נראה שגם הוא בוחן אותך, הוא מהנהן בראשו וממלמל לעצמו דברים, עד שפתאום הוא מביט לך בעיניים,
"חצוי חדש מה?, טוב לראות שעוד נשארו כמה!, אז קדימה, שאל את כל מה שעולה לך בראש"הוא אומר לך בקול צפצני כשהוא רואה את הבעת פניך.[/color] [/b][/quote]
*יובל*
"יש לי כמה, אני יתחיל במי אתם ומה אתם?"אני שואל את הגמד.
-
[color=purple]יובל-
אין בעיה :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הגמד מגחך,
"מי אנחנו?, אני הוא רוד, גמד מצפון אירלנד, וזו היא לילייה-, שניינו מהזן הישן והטוב"הוא אומר לך ולילייה מחייכת אליך ממושב הנהג.
"עכשיו, אני יודע מה תהיה השאלה הבאה שלך, ולכן אספר לך מיד"הוא אומר באנחה ומתחיל לספר-
"הכל התחיל לפני מאות, אלפי, מיליוני שנים, אף אחד לא יודע בדיוק. גאיה, הטיטאנית הראשונה ילדה את אורנוס (השמים) שהיה לבעלה. מזיווגם של אורנוס וגאיה נולדו שלושה עמי ענקים- הטיטאנים, הקיקלופים וההקאטונכרים. שליט הטיטאנים היה קרונוס. הטיטאנים, בראשותו של קרונוס, היו במשך דורות רבים שליטי היקום. בקללה אשר רבצה על קרונוס, אשר נאמרה על ידי הוריו, גאיה ואורנוס, נובא כי אחד מבניו ידיח אותו משלטונו בעולם, ויתפוס את מקומו כשליט האלים. בשל כך, נהג לבלוע את ילדיו בזה אחר זה מיד כשנולדו. אשתו, ריה, סלדה מכך, וכאשר נולד בנו השישי, זאוס,אל הברק ושליט הטיטאנים, נתנה לבעלה אבן עטופה בד במקום בנה. קרונוס בלע את האבן והיה בטוח כי בלע את בנו.כאשר גדל, רצה זאוס לנקום באביו על מעשיו. קרונוס, שלא ידע שבנו חי, לקח אותו כאחד מעובדיו. זאוס שם שיקוי הקאה בנקטר של קרונוס. כאשר שתה את הנקטר, הקיא קרונוס את כל בניו ובנותיו שבלע בעבר. לאחר הקאת האלים, פרצה מלחמה בין האלים הצעירים בראשות זאוס, ובין הטיטאנים בראשות קרונוס. הטיטאנים הפסידו, שלושת ילדיו של קרונוס(זאוס,האדס,פוסידון) קצצו את קרונוס לאף חתיכות ושלחו אותו למעמקי הטרטרוס. יש רק בעיה אחת, קרונוס חזר, ולאחר קרב עיקש עם האלים הוא וחבריו הטיטאנים כבשו את האולימפוס, והאלים הוגלו, אבל יש רק בעיה אחת, קרונוס החליט שהאלים לא צריכים לחיות, ולא רחוק הרגע בו קרונוס ירד מכסו שבאולימפוס ויבוא לפני כדור הארץ, עכשיו אתה מבין?, המיתולוגיה היוונית, כל האגדות?...זה אמיתי"הוא מסיים את סיפורו בקול מדוכדך.[/color]
[color=blue]בנג'מין-
"חמור?! חמור?!, אני סאטיר גזעי!"הוא קורא בקול נעלב, "חמור הוא קורא לי..."הוא ממשיך למלמל בעצבנות.
"אז ככה, אני הוא אורקן, סאטיר גזעי מהזן המשובח"הוא עונה לך ברברבנות,
"וזה אקרגוס, פנופטס, כלומר- רואה הכל"הוא מסביר לך.
"עכשיו, אני יודע מה תהיה השאלה הבאה שלך, אז אני אספר לך הכל וזהו"הוא אומר באנחה עצובה,
"הכל התחיל לפני מאות, אלפי, מיליוני שנים, אף אחד לא יודע בדיוק. גאיה, הטיטאנית הראשונה ילדה את אורנוס (השמים) שהיה לבעלה. מזיווגם של אורנוס וגאיה נולדו שלושה עמי ענקים- הטיטאנים, הקיקלופים וההקאטונכרים. שליט הטיטאנים היה קרונוס. הטיטאנים, בראשותו של קרונוס, היו במשך דורות רבים שליטי היקום. בקללה אשר רבצה על קרונוס, אשר נאמרה על ידי הוריו, גאיה ואורנוס, נובא כי אחד מבניו ידיח אותו משלטונו בעולם, ויתפוס את מקומו כשליט האלים. בשל כך, נהג לבלוע את ילדיו בזה אחר זה מיד כשנולדו. אשתו, ריה, סלדה מכך, וכאשר נולד בנו השישי, זאוס,אל הברק ושליט הטיטאנים, נתנה לבעלה אבן עטופה בד במקום בנה. קרונוס בלע את האבן והיה בטוח כי בלע את בנו.כאשר גדל, רצה זאוס לנקום באביו על מעשיו. קרונוס, שלא ידע שבנו חי, לקח אותו כאחד מעובדיו. זאוס שם שיקוי הקאה בנקטר של קרונוס. כאשר שתה את הנקטר, הקיא קרונוס את כל בניו ובנותיו שבלע בעבר. לאחר הקאת האלים, פרצה מלחמה בין האלים הצעירים בראשות זאוס, ובין הטיטאנים בראשות קרונוס. הטיטאנים הפסידו, שלושת ילדיו של קרונוס(זאוס,האדס,פוסידון) קצצו את קרונוס לאף חתיכות ושלחו אותו למעמקי הטרטרוס. יש רק בעיה אחת, קרונוס חזר, ולאחר קרב עיקש עם האלים הוא וחבריו הטיטאנים כבשו את האולימפוס, והאלים הוגלו, אבל יש רק בעיה אחת, קרונוס החליט שהאלים לא צריכים לחיות, ולא רחוק הרגע בו קרונוס ירד מכסו שבאולימפוס ויבוא לפני כדור הארץ, עכשיו אתה מבין?, המיתולוגיה היוונית, כל האגדות?...זה אמיתי" הוא מסיים את סיפורו בקול מדוכדך.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Black Mamba[/i]@Apr 14 2010, 04:29 PM
[b]
[color=blue]בנג'מין-
"חמור?! חמור?!, אני סאטיר גזעי!"הוא קורא בקול נעלב, "חמור הוא קורא לי..."הוא ממשיך למלמל בעצבנות.
"אז ככה, אני הוא אורקן, סאטיר גזעי מהזן המשובח"הוא עונה לך ברברבנות,
"וזה אקרגוס, פנופטס, כלומר- רואה הכל"הוא מסביר לך.
"עכשיו, אני יודע מה תהיה השאלה הבאה שלך, אז אני אספר לך הכל וזהו"הוא אומר באנחה עצובה,
"הכל התחיל לפני מאות, אלפי, מיליוני שנים, אף אחד לא יודע בדיוק. גאיה, הטיטאנית הראשונה ילדה את אורנוס (השמים) שהיה לבעלה. מזיווגם של אורנוס וגאיה נולדו שלושה עמי ענקים- הטיטאנים, הקיקלופים וההקאטונכרים. שליט הטיטאנים היה קרונוס. הטיטאנים, בראשותו של קרונוס, היו במשך דורות רבים שליטי היקום. בקללה אשר רבצה על קרונוס, אשר נאמרה על ידי הוריו, גאיה ואורנוס, נובא כי אחד מבניו ידיח אותו משלטונו בעולם, ויתפוס את מקומו כשליט האלים. בשל כך, נהג לבלוע את ילדיו בזה אחר זה מיד כשנולדו. אשתו, ריה, סלדה מכך, וכאשר נולד בנו השישי, זאוס,אל הברק ושליט הטיטאנים, נתנה לבעלה אבן עטופה בד במקום בנה. קרונוס בלע את האבן והיה בטוח כי בלע את בנו.כאשר גדל, רצה זאוס לנקום באביו על מעשיו. קרונוס, שלא ידע שבנו חי, לקח אותו כאחד מעובדיו. זאוס שם שיקוי הקאה בנקטר של קרונוס. כאשר שתה את הנקטר, הקיא קרונוס את כל בניו ובנותיו שבלע בעבר. לאחר הקאת האלים, פרצה מלחמה בין האלים הצעירים בראשות זאוס, ובין הטיטאנים בראשות קרונוס. הטיטאנים הפסידו, שלושת ילדיו של קרונוס(זאוס,האדס,פוסידון) קצצו את קרונוס לאף חתיכות ושלחו אותו למעמקי הטרטרוס. יש רק בעיה אחת, קרונוס חזר, ולאחר קרב עיקש עם האלים הוא וחבריו הטיטאנים כבשו את האולימפוס, והאלים הוגלו, אבל יש רק בעיה אחת, קרונוס החליט שהאלים לא צריכים לחיות, ולא רחוק הרגע בו קרונוס ירד מכסו שבאולימפוס ויבוא לפני כדור הארץ, עכשיו אתה מבין?, המיתולוגיה היוונית, כל האגדות?...זה אמיתי" הוא מסיים את סיפורו בקול מדוכדך.[/color] [/b][/quote]
"בנאדם אתה חופר." אני אומר לו. "יכולת פשוט לשאול אם אני מכיר את הסיפור, והייתי אומר לך שכן. קצת חקרתי מאז שהתחילו לרדוף אחרי מפלצות!"
-
[color=blue]בנג'מין-
"בן אפולו אמיתי, שחצן וחוצפן"הוא ממלמל בכעס,
לאחר עוד כחשלושת רבעי שעה של נסיעה מהירה, המונית לפתע עוצרת. אורקן יורד ואתה מייד אחריו. אתה מוצא את עצמך בתוך יער עצום, אתה שומע שאגות אריה מרחוק, ציפורים מצייצות בין צמרות העצים, אך רק דבר אחד מושך את תשומת לבך, ממש מעליך מתנשא שלט ענק, "ברוכים הבאים, מחנה החצויים" כתוב שם ביוונית עתיקה, ולפתע אתה קולט משהו, הצלחת לקרוא ביוונית!.
"זה תמיד ככה, אחרי שהם מבינים מה קורה זה תמיד ככה"פולט ארקון בשעמום,
"אז שניכנס?"הוא שואל ונכנס דרך שער העץ הרעוע שמתחת לשלט לגבולות המחנה.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Black Mamba[/i]@Apr 14 2010, 04:39 PM
[b] [color=blue]בנג'מין-
"בן אפולו אמיתי, שחצן וחוצפן"הוא ממלמל בכעס,
לאחר עוד כחשלושת רבעי שעה של נסיעה מהירה, המונית לפתע עוצרת. אורקן יורד ואתה מייד אחריו. אתה מוצא את עצמך בתוך יער עצום, אתה שומע שאגות אריה מרחוק, ציפורים מצייצות בין צמרות העצים, אך רק דבר אחד מושך את תשומת לבך, ממש מעליך מתנשא שלט ענק, "ברוכים הבאים, מחנה החצויים" כתוב שם ביוונית עתיקה, ולפתע אתה קולט משהו, הצלחת לקרוא ביוונית!.
"זה תמיד ככה, אחרי שהם מבינים מה קורה זה תמיד ככה"פולט ארקון בשעמום,
"אז שניכנס?"הוא שואל ונכנס דרך שער העץ הרעוע שמתחת לשלט לגבולות המחנה.[/color] [/b][/quote]
"אתה יודע מה אומרים, סאטירים קודם." אני אומר ונכנס אחריו
-
[quote][i]Originally posted by Black Mamba[/i]@Apr 14 2010, 04:29 PM
[b] [color=purple]יובל-
אין בעיה :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הגמד מגחך,
"מי אנחנו?, אני הוא רוד, גמד מצפון אירלנד, וזו היא לילייה-, שניינו מהזן הישן והטוב"הוא אומר לך ולילייה מחייכת אליך ממושב הנהג.
"עכשיו, אני יודע מה תהיה השאלה הבאה שלך, ולכן אספר לך מיד"הוא אומר באנחה ומתחיל לספר-
"הכל התחיל לפני מאות, אלפי, מיליוני שנים, אף אחד לא יודע בדיוק. גאיה, הטיטאנית הראשונה ילדה את אורנוס (השמים) שהיה לבעלה. מזיווגם של אורנוס וגאיה נולדו שלושה עמי ענקים- הטיטאנים, הקיקלופים וההקאטונכרים. שליט הטיטאנים היה קרונוס. הטיטאנים, בראשותו של קרונוס, היו במשך דורות רבים שליטי היקום. בקללה אשר רבצה על קרונוס, אשר נאמרה על ידי הוריו, גאיה ואורנוס, נובא כי אחד מבניו ידיח אותו משלטונו בעולם, ויתפוס את מקומו כשליט האלים. בשל כך, נהג לבלוע את ילדיו בזה אחר זה מיד כשנולדו. אשתו, ריה, סלדה מכך, וכאשר נולד בנו השישי, זאוס,אל הברק ושליט הטיטאנים, נתנה לבעלה אבן עטופה בד במקום בנה. קרונוס בלע את האבן והיה בטוח כי בלע את בנו.כאשר גדל, רצה זאוס לנקום באביו על מעשיו. קרונוס, שלא ידע שבנו חי, לקח אותו כאחד מעובדיו. זאוס שם שיקוי הקאה בנקטר של קרונוס. כאשר שתה את הנקטר, הקיא קרונוס את כל בניו ובנותיו שבלע בעבר. לאחר הקאת האלים, פרצה מלחמה בין האלים הצעירים בראשות זאוס, ובין הטיטאנים בראשות קרונוס. הטיטאנים הפסידו, שלושת ילדיו של קרונוס(זאוס,האדס,פוסידון) קצצו את קרונוס לאף חתיכות ושלחו אותו למעמקי הטרטרוס. יש רק בעיה אחת, קרונוס חזר, ולאחר קרב עיקש עם האלים הוא וחבריו הטיטאנים כבשו את האולימפוס, והאלים הוגלו, אבל יש רק בעיה אחת, קרונוס החליט שהאלים לא צריכים לחיות, ולא רחוק הרגע בו קרונוס ירד מכסו שבאולימפוס ויבוא לפני כדור הארץ, עכשיו אתה מבין?, המיתולוגיה היוונית, כל האגדות?...זה אמיתי"הוא מסיים את סיפורו בקול מדוכדך.[/color] [/b][/quote]
"מבין רק כמה דברים איך זה קשור אליי והזכרת משהו על חצוים קודם מה הם?"אני שואל את רוד
-
[color=purple]יובל-
"כן, שכחתי להסביר לך, אתה הוא חצוי, בן של אל ובת תמותה, במקרה שלך, בן של הפייטוס, אל הנפחות"הוא אומר ונותן לך זמן לעכל את הבשורה המפתיעה,
"אתה מבין?, החצויים הם התקווה האחרונה שלנו, בלעדיכם, אין לנו שום סיכוי לשרוד!"הוא אומר לך ברצינות פתאומית,
"יש לך עוד שאלות?, אם כן תשאל מיד כי מגיעים תוך כמה דקות"הוא מודיע לך.[/color]
[color=blue]בנג'מין-
אתה נכנס ביחד עם ארקון למחנה, ואתה אתה מוצא את עצמך בלי מילים. אתה נמצא בתוך מקום עצום, בקתות עץ יפייפיות בכל פינה, ואפילו חוף ים. אתה רואה כמה נערים עם חרבות נלחמים מתאמנים אחד עם השני, כיתת יורים שנמצאת רק כמה מטרים מולך יורה בבובות בד עם חץ וקשת. פתאום אתה שומע שאגה נוראית מרחוק, אתה מביט לאותו בכיוון שממנו הגיעה השאגה ואתה רואה עשן מיתמר "זה הדרקון הניגרי, גזע מסוכן מאוד" אומר אורקן ברצינות. לפתע הוא משמיע שריקה ארוכה וטופח על גבך, "אתה רואה את הבנות ששם? בנות של אפרוטידה, אני חושב שאלך לבקר אותם" הוא אומר לך ומצביע על חבורת בנות יפייפיות שמתחממות ליד החוף. הוא משאיר אותך לבדך, אך פתאום אתה מסחין בנער בכן גילך בערך שמתקרב אליך,
"שלום, שמי ג'ים, אתה חדש אה?, נעים להכיר"הוא אומר לך ולוחץ את ידך,
"הגעת ביום הכי טוב בשנה, זה יום הפתיחה של המחנה, האוכל הכי טוב היום"הוא אומר בצחוק, "אני רואה שעדיין אין לך כלי קרב, בוא איתי, אולי אני אוכל לסדר לך משהו"הוא אומר לך בידידות ומתצחיל ללכת משם.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Black Mamba[/i]@Apr 14 2010, 04:56 PM
[b]
[color=blue]בנג'מין-
אתה נכנס ביחד עם ארקון למחנה, ואתה אתה מוצא את עצמך בלי מילים. אתה נמצא בתוך מקום עצום, בקתות עץ יפייפיות בכל פינה, ואפילו חוף ים. אתה רואה כמה נערים עם חרבות נלחמים מתאמנים אחד עם השני, כיתת יורים שנמצאת רק כמה מטרים מולך יורה בבובות בד עם חץ וקשת. פתאום אתה שומע שאגה נוראית מרחוק, אתה מביט לאותו בכיוון שממנו הגיעה השאגה ואתה רואה עשן מיתמר "זה הדרקון הניגרי, גזע מסוכן מאוד" אומר אורקן ברצינות. לפתע הוא משמיע שריקה ארוכה וטופח על גבך, "אתה רואה את הבנות ששם? בנות של אפרוטידה, אני חושב שאלך לבקר אותם" הוא אומר לך ומצביע על חבורת בנות יפייפיות שמתחממות ליד החוף. הוא משאיר אותך לבדך, אך פתאום אתה מסחין בנער בכן גילך בערך שמתקרב אליך,
"שלום, שמי ג'ים, אתה חדש אה?, נעים להכיר"הוא אומר לך ולוחץ את ידך,
"הגעת ביום הכי טוב בשנה, זה יום הפתיחה של המחנה, האוכל הכי טוב היום"הוא אומר בצחוק, "אני רואה שעדיין אין לך כלי קרב, בוא איתי, אולי אני אוכל לסדר לך משהו"הוא אומר לך בידידות ומתצחיל ללכת משם.[/color] [/b][/quote]
"היי! לא איכפת לך איך קוראים לי? ככה לא מדברים! זו חד צדדית!" אני מוחה
-
[quote][i]Originally posted by Black Mamba[/i]@Apr 14 2010, 04:56 PM
[b] [color=purple]יובל-
"כן, שכחתי להסביר לך, אתה הוא חצוי, בן של אל ובת תמותה, במקרה שלך, בן של הפייטוס, אל הנפחות"הוא אומר ונותן לך זמן לעכל את הבשורה המפתיעה,
"אתה מבין?, החצויים הם התקווה האחרונה שלנו, בלעדיכם, אין לנו שום סיכוי לשרוד!"הוא אומר לך ברצינות פתאומית,
"יש לך עוד שאלות?, אם כן תשאל מיד כי מגיעים תוך כמה דקות"הוא מודיע לך.[/color] [/b][/quote]
"אז מננו קיבלתי את כישורי הנפחות שלי, רוד תגיד לאן אנחנו בכלל נוסעים אליו?"אני שואל את רוד.
-
[color=purple]יובל-
"לאן נוסעים?, זו הפתעה..."הוא מחייך אליך במיסתוריות.
"הנה, הגענו"הוא אומר לך אחרי שעה של נסיעה משמימה ויורד מהאוטו. אתה יורד מיד אחרי רוד ומגלה דבר מדהים, אתם נמצאים באמצע ג'ונגל נק!, אתה שומע מרחוק ציצוץ ציפורים, ומים זורמים בנחל. אבל הדבר שמושך את תשומת לבך הוא מה שנמצא מעליך, לשט עץ גדול ועליו כתוב- "ברוכים הבאים למחנה החצויים" ביוונית עתיקה, לפתע אתה מבין משהו, הצלחת לקרוא יוונית עתיקה!.
"ככה זה אצל כולם אחרי שהם מגלים שהם חצויים"אומר רוד, "שניכנס?"הוא שואל אותך ובלי לחכות לתשובתך הוא מתקדם לכיוון שער העץ של המחנה.[/color]
[color=blue]בנג'מין-
ג'ים מגחך, "זה לא בשליטתי, בני אפולו נמהרים ופעלתנים מטבעם"הוא מחייך מלוא הפה. אתם ממשיכים ללכת עוד כעשר דקות ומגיעים לפחון רעוע, "הנה, זה המחסן של רונדו מביתן הפייטוס, אולי יש פה משהו שיתאים לך" הוא אומר לך במהירות ונכנס לפחון.
אתה נכנס אחריו לפחון ורואה שהוא מלא בדברים, פה גליונות קלף, שם שריונות שונים, קסדה עם נוצה חתוכה. לאחר דקה של חיטוט בדברים ג'ים שולף שריון וקסדה מאובקים. "קח, תמדוד" הוא אומר לך בחיוך ומעביר לך את השריון והקסדה לאחר שהוא טפח עליהם והעיף את האבק. אתה מודד את השריון והקסדה ומגלה שהם יושבים עליך בול, "מעולה" מחליט ג'ים, "עכשיו נשאר רק דבר אחד, אתה מעדיף ללחום בחרב, או שקשת היא המתאימה לך?"הוא שואל ברצינות פתאומית.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Black Mamba[/i]@Apr 14 2010, 05:21 PM
[b]
[color=blue]בנג'מין-
ג'ים מגחך, "זה לא בשליטתי, בני אפולו נמהרים ופעלתנים מטבעם"הוא מחייך מלוא הפה. אתם ממשיכים ללכת עוד כעשר דקות ומגיעים לפחון רעוע, "הנה, זה המחסן של רונדו מביתן הפייטוס, אולי יש פה משהו שיתאים לך" הוא אומר לך במהירות ונכנס לפחון.
אתה נכנס אחריו לפחון ורואה שהוא מלא בדברים, פה גליונות קלף, שם שריונות שונים, קסדה עם נוצה חתוכה. לאחר דקה של חיטוט בדברים ג'ים שולף שריון וקסדה מאובקים. "קח, תמדוד" הוא אומר לך בחיוך ומעביר לך את השריון והקסדה לאחר שהוא טפח עליהם והעיף את האבק. אתה מודד את השריון והקסדה ומגלה שהם יושבים עליך בול, "מעולה" מחליט ג'ים, "עכשיו נשאר רק דבר אחד, אתה מעדיף ללחום בחרב, או שקשת היא המתאימה לך?"הוא שואל ברצינות פתאומית.[/color] [/b][/quote]
"רגע רגע," אני עוצר אותו. "אמרת שאתה בן של אפולו?"
-
[quote][i]Originally posted by Black Mamba[/i]@Apr 14 2010, 05:21 PM
[b] [color=purple]יובל-
"לאן נוסעים?, זו הפתעה..."הוא מחייך אליך במיסתוריות.
"הנה, הגענו"הוא אומר לך אחרי שעה של נסיעה משמימה ויורד מהאוטו. אתה יורד מיד אחרי רוד ומגלה דבר מדהים, אתם נמצאים באמצע ג'ונגל נק!, אתה שומע מרחוק ציצוץ ציפורים, ומים זורמים בנחל. אבל הדבר שמושך את תשומת לבך הוא מה שנמצא מעליך, לשט עץ גדול ועליו כתוב- "ברוכים הבאים למחנה החצויים" ביוונית עתיקה, לפתע אתה מבין משהו, הצלחת לקרוא יוונית עתיקה!.
"ככה זה אצל כולם אחרי שהם מגלים שהם חצויים"אומר רוד, "שניכנס?"הוא שואל אותך ובלי לחכות לתשובתך הוא מתקדם לכיוון שער העץ של המחנה.[/color] [/b][/quote]
"אחריך."אני אומר ועוקב אחרי רוד לתוך המחנה.
-
[color=purple]<span style='color:purple'>יובל-
אתה נכנס ביחד עם רוד למחנה, ואתה אתה מוצא את עצמך בלי מילים. אתה נמצא בתוך מקום עצום, בקתות עץ יפייפיות בכל פינה, ואפילו חוף ים. אתה רואה כמה נערים עם חרבות נלחמים מתאמנים אחד עם השני, כיתת יורים שנמצאת רק כמה מטרים מולך יורה בבובות בד עם חץ וקשת. פתאום אתה שומע שאגה נוראית מרחוק, אתה מביט לאותו בכיוון שממנו הגיעה השאגה ואתה רואה עשן מיתמר "זה הדרקון הניגרי, גזע מסוכן מאוד" אומר דרו ברצינות. "טוב, אני לא צריך לעשות לך הכרות, היום בארוחת הערב כירון כבר יסביר הכול"הוא אומר לך,
"אבל כדאי שתתאמן בינתיים, בוא יתי ונראה אם ניתן להשיג לך כלי נשק"הוא אומר בקולו הצפצפני ומתקדם משם ביחד איתך[/color], לאחר כמה דקות של הליכה אתם מגיעים לבניין קטן, "חכה כאן" הוא אומר לך ונכנס לאותו הבניין, כעבור כמה דקות הוא יוצא עם קסדה ושריון שכמעט מפילים אותו מרוב הכובד בידיו, "קח, תמדוד את זה"הוא אומר לך בחיוך. אתה מודד אותם והם יושבים עליך בול,
"עכשיו נשאר רק דבר אחד, באיזה כלי אתה מעדיף ללחום?"הוא שואל במהירות.</span>
[color=blue]בנג'מין-
"כן אני בן של אפולו, למה? משהו מוזר?"הוא שואל בתמיהה,
"ועדיין לא ענית לי על השאלה, קשת או חרב?"הוא שואל בפעם השנייה.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Black Mamba[/i]@Apr 14 2010, 05:30 PM
[b]
[color=blue]בנג'מין-
"כן אני בן של אפולו, למה? משהו מוזר?"הוא שואל בתמיהה,
"ועדיין לא ענית לי על השאלה, קשת או חרב?"הוא שואל בפעם השנייה.[/color] [/b][/quote]
"שום דבר." אני אומר לו. "קשת. אפולו הוא קשת מוכשר."