אלמוגסי רקע לא טוב ריק מידי.
שלומי הרקע עדיין לא מתאים לי.
מצטער שניכם לא רשומים..
הודעה לרשומים:
המשחק יתחיל ביום שבת בצהריים כנריאה אלא אם כן ירשמו עד עוד 2 שחקנים.
Printable View
אלמוגסי רקע לא טוב ריק מידי.
שלומי הרקע עדיין לא מתאים לי.
מצטער שניכם לא רשומים..
הודעה לרשומים:
המשחק יתחיל ביום שבת בצהריים כנריאה אלא אם כן ירשמו עד עוד 2 שחקנים.
[COLOR=#fbb117]כינוי:אלמוגסי[/COLOR]
[COLOR=#fbb117]שם במשחק:ג'ק ברונזיל.[/COLOR]
[COLOR=#fbb117]צורת פנייה:ג'ק[/COLOR]
[COLOR=#fbb117]תמונה\תיאור:ג'ינג'י מנומש,נמוך,חיוויר,עינים בצבע תכלת.[/COLOR]
[COLOR=#fbb117]גיל: 16[/COLOR]
[COLOR=#fbb117]אופי:חכם,אופטימי,רגוע,פטפטן,נחמד,חביב,ביישן.[/COLOR]
[COLOR=#fbb117]רקע:נולד למשפחה ענייה וגדל ברחוב,הוא תמיד בדק את העולם והתמצא בו,הוא הצליח לאסוף כסף בעזרת תרומות לבית הספר שם היה לתלמיד חכם שחיבבו אותו,הוא גדל עם לימוד אסטרטגיות לפוקימונים אחרים ולכן היה למאמן פוקימונים מאז שהיה קטן ולכן הוא ידע איך לאמן פוקימונים אך הוא תמיד רצה עוד ללמוד למד ולמד אך התעייף וחזר לביתו שם,הוא לימד את אימו המון והחליט ללמד את עצמו לימודים קשים ומפרכים אך בגלל בעיות הוא לא הצליח והיה צריך לחזור לבית הספר בגלל הידע הרב שלו הוא היה לתלמיד מחונן שאהב את בית סיפרו ועשה ככל שיכל להתאמן לערוך שנים רבות ונסיון רב וטוב הוא הצליח ללמד כיתות מתקשות והיה לתמיד מכובד מאוד עם רעיון,מטרה ואסטרטגיה רבה ונהיה לתלמיד אהוב אך הוא גם היה למאמן פוקימונים של אחרים וזכה לתהילה רבה ולנסיון רב וטוב אשר אפשר לו רעיונות טובים,מצב רוח,חן,אהבה,תהילה,אסטרטגיה וביטחון ובזכרונות הרב נשמר הסוד הקמוס שהואצראה את שלושת הדמויים:אחד בשיעור שלו בפתאום הופיע למעלה ונעלם,השני בטיול מחנות שהיה קטן ושם ראה אותה בונה משהו שלא הבין מה,את השלישי בטלווזיה בטקלת שידור.[/COLOR]
[COLOR=#fbb117]פוקימון התחלתי:[COLOR=#c35617]בויזל[/COLOR]
פוקימונים:
כסף:
ציוד:
הערות\בקשות:אין[/COLOR]
אלמוגסי תקשר את הרקע למשחק -עדיןן לא רשום ועוד דבר תערוך תהודעה שלך במקום להגיב שוב
ערכתי...
אחי מצטער נגמר לך הניסיונות להירשם.
לא רשום.
[B][COLOR=#566d7e]כינוי: DarkTiger
שם במשחק: דניס בראקוס
צורת פנייה: דניס
תמונה\תיאור:[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer49.png[/IMG]
אופי: אוהב לחקור, סקרן, ממהר לעשות דברים בלי לחשוב קודם, דואג לחלשים, לוקח הכל ברצינות, חששן.
רקע: דניס היה ילד שקט וחובב פוקימונים הוא גר בקנטו ועבר לסינו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#566d7e]אביו ואמו היו חוקרי פוקימונים, אמו חקרה על דמוי הציפור ואביו על דמוי האדם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#566d7e]להוריי דניס היו א מעט התקלויות לא נעימות עם צוות דארק שניסו לקחת מהם אינפורמציה על דמויי האדם והציפור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#566d7e]היה לדניס עוד אח האח הזה- קיין שמו, אהב מאוד דרקונים ולאחר שיצא למסע החל לחקור את דמוי הדרקון.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#566d7e]כעבור שנה מאז שיצא למסע נעלם קיין ולעולם לא נראה שוב, "אני מקווה שזה לא קשור לצוות דארק" אמו של דניס דאגה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#566d7e]כנראה מהדאגה, חודשים ספורים לאחר שקיין נעלם, אמו נפטרה ומאז גר דניס עם אביו באבל,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#566d7e]איש לא דיבר על אימו או על אחיו של דניס או על הדמויים, איש לא צחק בבית ואיש אינו חייך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#566d7e]ומאז דניס נהיה נחוש לגלות מה קרה למשפחתו ולהרוס את צוות דארק, כמו שהרסו אותו ואת חייו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#566d7e]דניס גם שנא את הדמויים אך גם דרש להבין, "למה הם כל כך חשובים?" שאל את עצמו שוב ושוב "הם הרסו את משפחתי!".
פוקימון התחלתי:
פוקימונים:
כסף:3000$
ציוד:5 פוכדורים,פוקידע,מפת המחוז וציוד בסיסי.
הערות\בקשות: להרשם... בעלילה רשמת צוות קארק במקום דארק...
[/COLOR][/B]
[QUOTE=DarkTiger;599558][B][COLOR=#566d7e]כינוי: DarkTiger
שם במשחק: דניס בראקוס
צורת פנייה: דניס
תמונה\תיאור:[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer49.png[/IMG]
אופי: אוהב לחקור, סקרן, ממהר לעשות דברים בלי לחשוב קודם, דואג לחלשים, לוקח הכל ברצינות, חששן.
רקע: דניס היה ילד שקט וחובב פוקימונים הוא גר בקנטו ועבר לסינו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#566d7e]אביו ואמו היו חוקרי פוקימונים, אמו חקרה על דמוי הציפור ואביו על דמוי האדם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#566d7e]להוריי דניס היו א מעט התקלויות לא נעימות עם צוות דארק שניסו לקחת מהם אינפורמציה על דמויי האדם והציפור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#566d7e]היה לדניס עוד אח האח הזה- קיין שמו, אהב מאוד דרקונים ולאחר שיצא למסע החל לחקור את דמוי הדרקון.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#566d7e]כעבור שנה מאז שיצא למסע נעלם קיין ולעולם לא נראה שוב, "אני מקווה שזה לא קשור לצוות דארק" אמו של דניס דאגה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#566d7e]כנראה מהדאגה, חודשים ספורים לאחר שקיין נעלם, אמו נפטרה ומאז גר דניס עם אביו באבל,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#566d7e]איש לא דיבר על אימו או על אחיו של דניס או על הדמויים, איש לא צחק בבית ואיש אינו חייך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#566d7e]ומאז דניס נהיה נחוש לגלות מה קרה למשפחתו ולהרוס את צוות דארק, כמו שהרסו אותו ואת חייו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#566d7e]דניס גם שנא את הדמויים אך גם דרש להבין, "למה הם כל כך חשובים?" שאל את עצמו שוב ושוב "הם הרסו את משפחתי!".
פוקימון התחלתי:
פוקימונים:
הערות\בקשות: להרשם... בעלילה רשמת צוות קארק במקום דארק...
[/COLOR][/B][/QUOTE]
הרקע בנוי טוב אבל הקישור לא טוב והוא חרוש תנסה ללכת יותר על משהו שקרה בליל הקרב
[size="4"][i][b]התחלה לעומר ולניב:
אתם יורדים מן האוטובוס, ומסתכלים סביב על העיירה הכפרית היפה ושלווה הזאת.
לאחר כמה רגעים של היתעניינות במראה העיר אתם נזכרים שאתם צריכים להגיע למעבדה של פרופסור ריץ'.
מה תעשו??[/b][/i][/size]
[quote=WhiteSpartanBK;599572]הרקע בנוי טוב אבל הקישור לא טוב והוא חרוש תנסה ללכת יותר על משהו שקרה בליל הקרב[/quote]
איזה קישור? ולגבי הפוקימון, שכחתי ואני לא יכול לערוך...
אני רוצה את סינדקוויל או פוניטה
[COLOR="Red"]ערוך
[/COLOR]כינוי:red dd
שם במשחק:red dd
צורת פנייה:red
תמונה:[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/jgze4tdqy5lm.png[/IMG][/URL]
אופי:חרוץ נחמד חושב ליפני שהוא פועל
רקע: הי שמי רד אני נולדתי בגוטו בעיר קטנה.
אבי היה מאמן מכון האש ליפני המון שנים יש לי שני אחים שגדולים מימני.
האחים שלי היו חוקרים של פוקימונים אגדיים ונדירים.
אחי הגדול חקר את שלושת הכלבים האגדיים ואת לוגיה.
אחי שמעו על פוקימונים חדשים במחוז קטן מחוז סינו.
הם נסעו לשם וחקרו את הנושא שנים רבות.
באחד הלילות היה שערה נוראית ודיברו עליה בחדשות.
אחי היו האותו מקום שהופיעו הפוקימונים האגדיים.
מאותו היום לא שמענו מהם.
לאחר שנה אבי אמי ואני עברנו למחוז סינו לחפש את אחי.
חיפשנו בכול המחוז ולא היה לנו שום רמז למקומם.
היום אני יוצא למסע הפוקימונים שלי ואני רוצה להיות מסטר הפוקימונים ולהשיב את אחי הביתה.
פוקימונים: תותודיל.
הערות\בקשות:בבקשה להסיג צ'נמנדר וארקנית.*
רד אין חיבור\קישור בין הרקע לעלילת המשחק תנסה לערוך
טייגר שלחתי לך הסבר בפרטי
[COLOR=#fbb117][B][COLOR=#566d7e]כינוי: פיקסלוק
שם במשחק: אבי
צורת פנייה: אמממ רגילה ><" ?
תמונה\תיאור: [/COLOR][/B][/COLOR][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/to2zqwwniyln.png[/IMG][COLOR=#fbb117][B][COLOR=#566d7e],
לובש שרשרת עם שן ...
אופי: חשדן, הססן, אמיץ, טוב לב בעל כושר שיכנוע .
רקע:
אבי נולד למשפחה ענייה בכפר קטן נידח השוכן באמצע האוקינוס השקט .
אבי גדל עם אביו ואימו , אך למרבה הצער אימו נהרגה ...
"אבי אתה מוכן ? " צעק אביו של אבי מפתח הדלת .
"כן ,אבא אני מיד בא !" אמר אבי בתגובה , הוא לקח את התיק שלו ורץ לכיוון הדלת .
"אבא , איפה אמא ? " שאל בזמן שכבש את הקסדה ועלה על האופנוע של אביו .
"היא מחכה לנו על הסירה שבנמל" ענה אביו של אבי והעלה חיוך חם על פניו...
אבי ואביו נסעו לנמל כשלפתעה נשמע פיצוץ!
"אבא !!!" זעק לפתע אבי, הוא הרגיש איך ליבו עולה באש יחד עם הספינה .. "אמא לא ... " לחש אבי לעצמו פעור פה ומבוהל .
" תראה זו הסירה שלנו !!! לא ??!?! אמא!!!!" צרח אבי בעוד שדמעות עולות על בעיניו ."אמא!!!!!!!" אבי נפל הרצה והתחיל לבכות .
"לא ... " לחש אביו של אבי בעוד עיניו מתמקדות על הספינה שעלתה בלהבות והחלה לשקועה... "לא " חזר שוב ,בעניים דומעות..
..
..
מאז אותו יום ,אבי נהייה סגור יותר וחשד בכל דבר, כל פעם שראה את הים עלו דמעות בעיניו, אמו הייתה חסרה לו ...
שבועה לאחר הטרגדיה גילו שאת הפיצוץ גרמו צוות דארק , שחשבו שבספינה מוחזק מידע על שלושת הפוקימונים האגדיים.
אבי נשבע לנקום את מות אימו ,למוצא את צוות דארק ולהרוס אותם .
הדבר היחיד שנשאר לו ממנה זו השרשת שלה , ומאז אבי לובש אותה כל יום ...
פוקימון התחלתי:טוטודייל
פוקימונים:
הערות\בקשות: אממ שתקבל אותי ^^ אני מבטיח להשקיע ^^
[/COLOR][/B][/COLOR]
שניכם רשומים הגיבו להתחלה .
רק דבר אחד קטן אבי תבחר פוקימון אחד רד בחר אותו ראשון.
אז אני בוחר בסינדקוויל ... :(
[quote=WhiteSpartanBK;598894][CENTER]
[COLOR=green][B]התחלה:[/B]
אתם יורדים מן האוטובוס, ומסתכלים סביב על העיירה הכפרית היפה ושלווה הזאת.
לאחר כמה רגעים של היתעניינות במראה העיר אתם נזכרים שאתם צריכים להגיע למעבדה של פרופסור ריץ'.
מה תעשו??[/COLOR]
[COLOR=purple]
[/COLOR][/CENTER]
[/quote]
אני מביט בערייה ובוחן אותה ...
אחרי מספר סיבובים באזור אני מחפש את המעבדה של הפרופסור .
[quote=פיקסלוק :);599708]אז אני בוחר בסינדקוויל ... :(
אני מביט בערייה ובוחן אותה ...
אחרי מספר סיבובים באזור אני מחפש את המעבדה של הפרופסור .[/quote]
אתה מסתובב באזור ומסתכל סביב, לאחר מספר דקות של חיפושים אתה מגיעה למרכז העיר ורואה אותה , בית גדול וישן ועליו שלט מעבדתו של פרופ' ריץ'.