-
[QUOTE=pokedex;704973]זה לא חד פעמי (כמו פירות) ולא HOLD ITEM (כמו של גיראטינה למשל), זה Key Item שנותנים לו פעם ביום (אפשר להגיד "משקים אותו", כי הוא בנוי על פרח) - בשעות היום.
אני משום מה הצלחתי לתפוס את ארסאוס, דיאלגה, פאלקיה, היטארן, שאיים, והציפורים פחות או יותר בקלות - ואצל דארקראי בפעמיים הראשונות הרגתי אותו בטעות אחרי איזה 30 כדורים אבל בפעם השלישית הצלחתי ממש מהר.
[/QUOTE]
בסדר עכשיו זה מובן חשבתי שצריך לחזור כל פעם
אני אומר את זה כי אפילו לוגיה עשה לי חיים קשים
-
לא משנה הצלחתי ותודה על המדריך
-
[quote=יגאל;704980]יש לי אותו בתיק[/quote]
תסתכל, כתבתי שאתה קודם צריך גם להשיג את הנשיונל דקס ולבקר ב-NewMoon Island, ואז לראות את קרסלייה ולקחת את ה-Lunar Wing.
[quote=gible;704981]טוב תשמע
על דברים כאלה צריך הערכה
לנעו מיד!
כל הכבוד,ח"ח[/quote]
תודה :)
-
[QUOTE=pokedex;704991]תסתכל, כתבתי שאתה קודם צריך גם להשיג את הנשיונל דקס ולבקר ב-NewMoon Island, ואז לראות את קרסלייה ולקחת את ה-Lunar Wing.
תודה :)[/QUOTE]
תודה שוב אבל הצלחתי לתפוס אותו
-
כן באמת כדאי שישימו בנעוץ זה מאוד עוזר לכל שחקני המחשב ואולי גם לאלה של הds אבל האוונטים כבר לא קיימים בds
-
[quote=Guille;705001]כן באמת כדאי שישימו בנעוץ זה מאוד עוזר לכל שחקני המחשב ואולי גם לאלה של הds אבל האוונטים כבר לא קיימים בds[/quote]
אפשר להשתמש בקודים גם ב-DS, וחוץ מזה אני חושב שחלק מהאירועים אפשר גם עכשיו להשיג...
עריכה: הוספתי כמה הערות וחידושים למדריך, כשביניהם החלק על Rotom.
-
אני צריך עזרה! אני משחק בפלטינה וכאשר אני שם קוד ושומר את המשחק
הוא לא באמת שומר..כשאני מפעיל מחדש את המשחק ונכנס לשמירה אז זה מביא אותי לשמירה שלפני ששמתי את הקודים
יש דרך לסדר את זה?
-
וואוו אחלה מדריך.
כל הכבוד על ההשקעה.
אני בטוח שזה יעזור לי בהמשך
-
[quote=gun2;714555]אני צריך עזרה! אני משחק בפלטינה וכאשר אני שם קוד ושומר את המשחק
הוא לא באמת שומר..כשאני מפעיל מחדש את המשחק ונכנס לשמירה אז זה מביא אותי לשמירה שלפני ששמתי את הקודים
יש דרך לסדר את זה?[/quote]
תשמור את המשחק, תצא, תכנס מחדש, תשים את הקוד, תשחק - אם הקוד פועל - תשמור אחרכך, ואם לא אז לא.
באיזה אימולטור אתה משתמש?
-
למה זה עדיין לא בנעוץ זה או לפחות בלינקייה זה מדריך ממש שימושי וכתוב בצורה מפורטת
-
איך אני משיג אוונט בds חבר שלי משחק בds והסיג את ה כרטיס חבר
-
[quote=גרודון;725471]איך אני משיג אוונט בds חבר שלי משחק בds והסיג את ה כרטיס חבר[/quote]
את הרוב כבר אי אפשר...
צריך WIFI בשביל זה, אתה יכול לחפש באינטרנט.
-
חיפשתי את המדריך הזה בלינקייה אבל לא מצאתי אותו צריך להוסיף אותו ללינקיה בהקדם
קוד המנאפי עובד ניסיתי בעצמי תודה רבה Pokedex
-
תודה רבה וכל הכבוד לך על ההשקעה
דארקאי נראה לי סוס אחרי הליגה אני הולך ללכוד תודה רבה שמרתי את זה במועדפים
-
[quote=Cute_Charizard;769555]תודה רבה וכל הכבוד לך על ההשקעה
דארקאי נראה לי סוס אחרי הליגה אני הולך ללכוד תודה רבה שמרתי את זה במועדפים[/quote]
בכיף אחי, תודה על הביקורת :)