זה פרק קצר,תרחיב יותר,תתאר יותר את הדמויות,תרחיב את הפרק,תתאר את הסביבה.
פרק יחסית סביר.רעיון סבבה.
Printable View
זה פרק קצר,תרחיב יותר,תתאר יותר את הדמויות,תרחיב את הפרק,תתאר את הסביבה.
פרק יחסית סביר.רעיון סבבה.
אוקיי,אני אקדיש לזה יותר תשומת לב בפרק הבא. אני חייב דחוף בטא. עוד תגובות? ועוד משהו,אני תיארתי את הדמויות
בסך הכל הפרק הראשון היה מורכב,משעשע ומעניין
אבל אלה הערות שמצאתי לנכון להגיד לך.
[u]הערות[/u]
1.אי אפשר להתחיל פרק משיחה צריך להתחיל עם תיאורים למינהם
2.אי אפשר לכתוב מצאנו וגילנו ביחד כי צריך רק פעולה אחת לכל דבר אלה עם כן זה מחולק לכמה חלקים של פעלים וזה לא!
3.היו טיפה שגיאות כתיב וניסוח וחלהוסיף מספר סימני פיסוק
1.הקטע שכאילו תחילת הפרק זה שאבא של פאלרון מעיר אותו מתוך שינה ואז הוא קורא לו למטה ואז מתחילים התאורים
2.איפה זה?,תראי את המשפט ואני אערוך
3.בגלל זה אני מחפש בטא
[quote=scizor-x;909344]מצטער על הדאבל פוסט אבל רציתי לפרסם פרק חדש
"א..א..אדון,מצאנו,גילינו את המיקום." [/quote]
זה.
ניסיתי להבהיר שהוא חושש ולא מוצא את המילים אז הוא משנה מילה ברגע האחרון
[quote=scizor-x;909699]ניסיתי להבהיר שהוא חושש ולא מוצא את המילים אז הוא משנה מילה ברגע האחרון[/quote]
אפשר לעשות כך
אך בשביל זה תוסיף מילת קישור מתאימה!
אין לי בעיה להיות בטא בשבילך...
ממש תודה אני אשלח לך בה"פ את הפרק הבא עוד 4 תגובות לא שלי.
כמו נגיד :"א..א..אדון,מצאנו,אנחנו גילינו את המיקום."
[quote=scizor-x;909720]ממש תודה אני אשלח לך בה"פ את הפרק הבא עוד 4 תגובות לא שלי.
כמו נגיד :"א..א..אדון,מצאנו,אנחנו גילינו את המיקום."[/quote]
גם משפטים כאלו אתה רוצה שאתקן?
אתה יכול,אבל לא חייב.
אתה יכול מתיי שבא לך לעבור על הפרק הראשון ולהוסיף סימני פיסוק אבל גם את זה אתה לא חייב אבל את שאר הפרקים אני אמשיך להעביר דרכך.
כשתתחיל לעבור על פרקים תקבל קרדיט בעמוד הראשי ותודה גדולה
[quote=scizor-x;909720]ממש תודה אני אשלח לך בה"פ את הפרק הבא עוד 4 תגובות לא שלי.
כמו נגיד :"א..א..אדון,מצאנו,אנחנו גילינו את המיקום."[/quote]
זה סימן פיסוק
אפשר אבל נגיד
"ו" או ש"גם"
זה לא קשה רק תשים לב לשימן מילות קישור במקום סימני פיסוק
כאשר זה מועיל.
לא גם וו יהרסו את המשפט
לכולם זה נראה פרק קצר, אבל הוא ממש טוב. לא הייתה צריך להוסיף כלום בפרק הזה ואתה גרמת לי להכניס את הסיפור שלך לרשימת הקריאה שלי והוא מקום ראשון! ממש אהבתי את הרעיון, אבל הסיפור בכלל לא מסודר. תשתמש בצבעים וגדלים, יכול לעזור. זה נשמע ממש מעניין ואהבתי את הפירוט המעולה שלך. אני מקווה שתמשיך להפתיע אותנו עם פרקי ההמשך....!
תודה לכולם על התגובות
[u][b][size=4]פרק 2:חברים ואבנים[/size][/b][/u]
פאלרון נשאר בחדרו למשך שלוש שעות עד שהסכים לצאת החוצה. "פאלרון,אתה לא יכול להמשיך ככה" הטיף לו אביו "להיות מדען זה כיף". פאלרון זרק לעברו מבט כועס ואמר "אולי לך". אביו של פאלרון ראה שבנו ימשיך להתנהג כך למשך הזמן הקרוב אז הוא ירד שוב למעבדתו. לא עברו 10 דקות כשקול עלה מתוך המעבדה וקרא "פאלרון! בוא הנה מהר אתה חייב לראות את זה!".
פאלרון ירד במהירות במדרגות וראה את אביו רוכן מעל אבן החן שהראה לו לפני שלוש שעות. "מה קרה?" אביו של פאלרון לקח מזלף,טבל אותו בבקבוק חומצה ואמר "תראה מה קורה לאבן כששמים עליה חומצה". פאלרון החליף את מבטו ממבט מתעניין למבט משועמם "אתה כבר תראה". אביו של פאלרון קירב את המזלף לאבן וטפטף עליה 3 טיפות. הטיפות לא עשו לאבן כלום,לא רק זה, האבן גם שינתה את צבעה לאפור סלעי לרגע ואז חזרה לצבעה המקורי. פאלרון חזר להתלהב כשראה את שינוי הצבע. "אבא,אני יכול לשמור את האבן הזו?" אביו של פאלרון חשב לרגע ואז אמר:"ברור,בן". אחריי שעה פאלרון ואביו ישבו במטבחון הקטן ואכלו טוסט עם חמאה. "פאלרון,אני רוצה לספר לך משהו" הפר אביו את הדממה. "הבית והמעבדה האלה עוברים מדור לדור במשפחה שלי. כל המשפחה עסקה במדע וניסויים. ובגלל זה אני לא מסכים לך לצאת" פאלרון חשב לרגע והתחיל להבין את אביו אך בכל זאת חשב שהוא מסתיר משהו. "אבא,מה אתה מסתיר?" אביו של פאלרון קפץ למשמע השאלה וענה בקול נמרץ "שום דבר,למה אתה חושב שאני מסתיר משהו?" פאלרון הסתכל על אביו בארשת פנים רצינית ואמר "אתה מסתיר את הסיבה האמיתית,אני יודע". ובמילים האלו פאלרון עלה במדרגות בחזרה לחדרו. חדרו של פאלרון היה חדר ישן ועבש ובו מיטה,מראה סדוקה,ארון וחלון גדול. לפאלרון היה רק חבר אחד,לוק שמו. לוק היה מבקר אותו כל יום חשב לעצמו פאלרון,במה שונה הפעם הזאת?. פאלרון צנח על מיטתו כשראשו טרוד בשני דברים, אביו ולוק. הוא העיף מבט בשידה שלידו והסתכל על האבן, הוא חקר אותה במבטו אך לפתע האבן התחילה לזהור...