-
נחמד.
פרק מעניין.
אניכבר מבינה שלדני יש את הכוחות לשלוט ביסוד אש.
מעניין מי יהיה אוויר. זה יהיה ממש מאגניב.
אם אתה רוצה רעיונות לדני, תלך לארבעת המופלאים ><" יש שם את הלפיד האנושי,
דני יכול לעוף, כמו הלפיד האנושי, שאם הוא עושה הרבה אש מהרגליים זה בעצם כמו מטוס סילון..
D:
נחמד יותר.
אני מחכה לפרקים היותר טובים
-
איך ידעת? XD
[b]פרק 8/נשק[/b]
"תתחילו להיתאמן בנות!" צעק דני על החיילים שלו במחנה האימונים שנימצא הרחק מהממלכה, אי שם ביער.
"כן אדוני!" השיבו בפה אחד החיילים והתחילו להיתאמן ולעשות כדבריו של המפקד דני. "איזה עלובים אתם, סבתא שלי רצה מהר יותר!" המשיך דני לילעוג לחייליו שוב ושוב עד שאחד ניכנס לדבריו. "אדוני! בזמן שחיפשתי עצים למדורה גיליתי ממלכה!".
"דביל!, בטח זו ממלכת אנימה קון!, היא קרובה אלינו" השיב דני והיתעלם מהחייל אך החייל לא ניכנע. "אדוני אתה טועה!, לפי מה שאני ראיתי היא ממש לא מפותחת ולא ניראה לי שיש שם צבא ומשטר!".
"בסדר בואו נלך ליבדוק!, אם זה ישתיק אותך אז סבבה" השיב דני בלעג ולקח את החיילים אל הממלכה הניסתרת.
כשעברו את שערי הממלכה הופתעו כולם שאין בכלל שמירה על המקום ובכלל ניראה כאילו הממלכה תקועה ולא היתפתחה.
"שכה אחייה!, המקום הזה מזכיר לי בית כלא!" צעק דני וכל מה שהוא שמע היה ההד שלו. לפתע בזמן שדני עצר לו להיסתכל על המקום עבר מולו חץ על טווח ארוך אשר פגע בעץ ועקר אותו ממקומו.
"אדוני אנו מותקפים!" צעקו החיילים והוציאו את מוטות הברזל שלהם והחלו להיסתער על כל פינה חשוכה שהייתה.
כעבור כמה דקות כל מה שנישאר מהפארק של הממלכה זה כמה עצים מתים ופסלים שבורים. "אדוני תפסנו את האוייב!" השיב חייל אחד והרים את הבן אדם והעביר אותו אל דני אשר היה במצב רוח רע מהרגיל.
"אל תיפגע בי!, אני רק תושב ממלכה פשוט!" צעק הנער וביקש רחמים אך זה לא ממש עבד על דני. "תושבים פשוטים ומכוערים כמוך תוקפים עם חצים על טווח ארוך?" שאל דני את הנער. "טכנית לא, פשוט ניסיתי להגן על המולדת שלי.. הרי זה כל מה שנישאר לנו" השיב הנער בעצב רב.
"זאת ממלכה נכון?, אם כן מה שמה?" שאל דני והרים את הנער וניגב לו את הדמעות. "אנימגה!, ממלכה קטנה וענייה אשר מחזיקה מעמד בכך שהיא סוחרת בנשק וככה אנו ממונים בכסף!" השיב הנער וחייך חיוך רחב.
"נשק??, נחמד מאוד" השיב דני ולפתע הופיע חיוך זדוני על פניו. "אדוני, מה נעשה?" שאלו כמה חיילים את דני אשר צחק צחוק מרושע במיוחד.
"תחזרו למחנה האימונים, אין פה סכנה" השיב דני ושיחרר את חייליו. לאחר מכן ביקש דני מהנער להיכנס אל ארמון המלכות של הממלכה ולדבר עם המושל וכך זה קרה.
"שלום לך אדוני, שמי דני ואני מפקד צבא פוקיבול" הציג דני את עצמו מול מושל אנימגה. "נעים מאוד, שמי ליאור ואני המושל כפי שאתה רואה" השיב ליאור וחיכה לדבר הבא שדני יגיד.
"ובכן שמעתי שאתם סוחרים בנשק.. זה נכון?" שאל דני את ליאור אשר קפא מרוב הלם. "נננ.. נש.. נשק?" גימגם ליאור אך היתאושש מעט. "כן.. יש לנו אנשים שמכינים נשקים טובים ומעולים לקרבות ואנו מוכרים את הנשקים בסכומים די טובים".
"נישמע נהדר" השיב דני והמשיך, "האם תירצו להיתאחד עם ממלכה גדולה? למשל פוקיבול?". "פוקיבול?? להיתאחד??" "קצת מטורף אתה לא חושב?" היתפלא ליאור.
"מטורף?, לא ממש" השיב דני ברוגע אך ליאור המשיך ליהיות המום ולא ידע מה להגיד.
[b]המשך יבוא.[/b]
-
-
פרק מאוד יפה.
אהבתי המשך נא.
-
[b]פרק 9/חוזה[/b]
"תקשיב, אני ממש לא יודע מה לעשות" השיב ליאור אל דני אך דני הרגיע אותו שוב שוב. "אין לך מה לידאוג! אנו נשקם אתכם!".
"זה נישמע כמו חלום שהיתגשם אך בכל זאת, לא כולם יסכימו" אמר ליאור בטון מבואס ושם את הראש על השולחן ולרגע הזכיר את נתנאל כשהוא שיכור.
"הוא קשה לפיצוח.. אבל אני אפצח אותו!" חשב דני בליבו ושוב ניסה לשכנע את ליאור אך זה לא ממש הצליח לו. "קדימה!, יש לך היזדמנות להעלות את המעמד של הממלכה הקטנה שלך!" היתעצבן דני ודפק עם ידיו על השולחן כתיבה של ליאור וחלק מחפציו נפלו.
"אני מצטער" אמר דני בלחש אל ליאור וסידר הכל. "זה בסדר" השיב ליאור וסידר קצת את שולחנו.
"אז אתה מסכים?, תחשוב כמה אנשים יכנסו ויחיו בממלכה שלך אחרי שניתאחד!" אמר דני אל ליאור וכאן הוא נופץ!.
האובססיה של ליאור לקהילה גדולה הישטלתה עליו כרגיל וישר פתח ליאור את המגירה שלו והוציא דף ועט. "הנה החוזה!, תחתום פה שאתה מאשר!" אמר ליאור אל דני וחתם על הדף וכך גם דני.
דני וליאור חתמו על החוזה, לחצו ידיים והתחילו לדון על האיחוד. שבוע לאחר מכן, דני חזר עם חייליו אל ממלכת פוקיבול.
דני בלי היסוסים פרץ בריצה אל חדרו של נתנאל מושל הממלכה ושם לו על השולחן את החוזה. כעבור קריאה ארוכה נתנאל הביט בדני ועל פניו היה חיוך זדוני אשר אף אחד עוד לא זכה ליראות.
"הייתי מנשק אותך אם לא היית כה מכוער!" צרח נתנאל על דני ולחץ לו את היד ולאחר מכן פורסמה הודעה בכל הממלכה שפוקיבול מיתאחדת עם אנימגה.
"מזה חששתי" חשב אלעד מושל אוטאקו קון בליבו שישב במשרדו הגדול והמפואר ועל פניו היה מבט מריר וקפוא, הוא ניראה כאילו מישהו מת!.
[b]המשך יבוא.[/b]
-
-
פרק אחלה.
אבל עד עכשיו הסיפו לא עורר אותי.
כל הפרקים זה:
קראתי.
-
חכי קצת.. אני לא מתחיל את כל האקשן בפרקים הראשוניים O:
[b]פרק 10/הפתעה[/b]
"אדוני, קראת לי?" שאל חייל במדים אשר ניכנס הרגע אל משרדו של אלעד, שליט ממלכת אוטאקו קון הגדולה.
"כן אייל, שב בבקשה" השיב אלעד ופתח תיקייה חומה אשר הכילה כמה וכמה מסמכים סודיים של הממלכה.
"תקשיב, בטח שמעת כבר על האיחוד הגדול של ממלכת אנימגה וממלכת פוקיבול, הלא כך?" שאל אלעד את אייל.
"ברור!, כולם מדברים על זה!" השיב אייל במהירות והחל לשחק בקובייה ההונגרית ששכבה על שולחנו של אלעד.
"ובכן, ברצוני לרחרח קצת כמו שאומרים בממלכה הקטנה הזו אנימגה" אמר אלעד והוסיף. "אתה הולך לעשות זאת!".
"אני?!", "כן אתה!" צעקו השניים והתחיל ריב בין השניים עד שלבסוף אייל הסכים לרגל בשביל קידום. ובינתיים הרחק מממלכת אוטאקו, אי שם ביערות פוקיבול יושב לו דני על בול עץ ישן וחושב לו.
"לפעמים כיף לשבת לבד אה?" נישמע לפתע קול די עמוק מאחורי דני. דני סיבב את ראשו לאחור ומיד היתפלא ליראות אביר משוריין, או יותר נכון איש הלבוש בחליפת ברזל ומלא מגנים מפלדה עליו.
"מה זה?!, אתה איזה איש משוריין או מה?!" נידהם דני למראה עיניו ולקח כמה צעדים אחורה. "אני מצטער אך לא אוכל לספר לך הכל, מה שכן, באתי להזהיר אותך בקשר לעתידך" השיב האביר.
"מה לך ולעתיד שלי?!" השיב דני בגסות והחמיץ פנים. "אתה עוד לא מכיר אותי, אבל סמוך עליי" השיב האביר והיתקרב טיפה אל דני.
"נו, ספר לי את גורלי המר" השיב דני בלעג וצחק לאביר בפרצוף. "שמע, אני לא אספר לך הכל אבל ברגעים אלו מרגל אשר הגיע מממלכת אוטאקו פרץ אל שערי ממלכת אנימגה בכדי לאסוף פרטים בשביל השליט אלעד" השיב האביר ונישבע שכל מה שאמר נכון.
"בסדר, אני אלך ליבדוק!, חסר לך אם אתה עובד עליי!" השיב דני ויצא במהירות רבה אל ממלכת אנימגה.
ובינתיים אצל ליאור בממלכת אנימגה היום רק הולך ומידרדר. "עוד תזוזה אחת שלכם! והשליט שלכם מקבל דקירה!" צורח אייל על שני סגניו של ליאור, בסינו המשורר ונדב הסופר המפורסם והדגול ביותר בממלכה.
"חכה!, אולי נוכל להגיע לאיזה הסכם!" ניסה נדב לימנוע רצח אך בינתיים זה לא ממש עזר והסכין רק היתקרב אל ליאור יותר ויותר.
"חברים.. עיזרו לי אחח.." ניסה ליאור לדבר אך לא ממש הצליח מרוב חוסר בחמצן, אייל קיבל תואר כחונק גדול ומצויין בממלכת אוטאקו.
"מה נעשה בסינו?!, השליט שלנו עומד למות!" צרח נדב ותפס את חולצתו של בסינו והתחיל לנער אותו. "תירגע!" הרגיע אותו בסינו בכך שנתן לו אגרוף לפרצוף ונדב נפל על הריצפה.
אייל שהיה כה שקוע ברצח ליאור לא שם לב שדני ניכנס ועמד מאחוריו עם סכין קונאי, נו הזה שנינג'ות נילחמים איתו.
"עזוב אותו, אין לך הרבה בחירות" אמר דני אל אייל ההמום. אייל כל כך לא ציפה שמישהו יאיים על חייו ופשוט ניקפא מרוב פחד והסכין שרצה לירצוח איתו את ליאור נפל לו מהיד.
דני בלי רחמים הכניס את הסכין אל גרונו של אייל ובכך רצח אותו. "נזכור אותך, אייל" אמר נדב והזיל דימעה אך בסינו מרוב כעס הכניס לו אגרוף נוסף. "יא דפוק! הוא כמעט הרג לנו את המושל!".
"תירגע בסינו! אני בסדר" הרגיע אותו ליאור שניסה לחזור לעצמו אחרי מה שקרה. כעבור זמן מה חזר דני אל ממלכתו פוקיבול והיתיישב לו על בול העץ שביער וחשב. "מי הבחור המשוריין הזה?". ובינתיים המצב קצת חריף בממלכת אוטאקו קון.
"דני אחד ממפקדי הצבא של פוקיבול רצח את החייל הניבחר ביותר שלי!, אוו זה לא יעבור להם בשתיקה!" צעק אלעד וצרח צריחה איומה אשר נישמעה בכל רחבי הממלכה.
[b]המשך יבוא.[/b]
-
נחמד D:
הפרק עבר מהר מידי
למרות שיש בעיה עם השיחות כרגיל- הפעם זה לא הפריע- כי זה קרה לא בגלל סתם טעות, כי היה צריך לעשות פעולות אחרי כל דבר,
ככה זה הסתדר
אתה עדיין מוסיף יודים:
ניכנס
היתפלא
ליראות
נידהם
ונישבע
ליבדוק
אתה סתם מוסיף יודים.
-
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Aug 29 2008, 03:04 PM
[b] נחמד D:
הפרק עבר מהר מידי
למרות שיש בעיה עם השיחות כרגיל- הפעם זה לא הפריע- כי זה קרה לא בגלל סתם טעות, כי היה צריך לעשות פעולות אחרי כל דבר,
ככה זה הסתדר
אתה עדיין מוסיף יודים:
ניכנס
היתפלא
ליראות
נידהם
ונישבע
ליבדוק
אתה סתם מוסיף יודים. [/b][/quote]
אני לא יודע מתי להוסיף ומתי לא ><
זה משגע אותי.
-
ברוב המקרים לא מוסיפים
הנה כמה דברים כדי שתדע:
לכל פועל יש בניין, יש 7 בניינים,
ולכלבניין יש תבנית:
פָּעַל
נִפְעַל
פִּעֵל
פֻּעַל
הִתְפַּעֵל
הִפְעִיל
הֻפְעַל (הֻפְעַל)
כדי לעשות את הפועל,
מכניסים את השורש של הפועל במקום השורש:
פ.ע.ל
ככה נוצר הפועל..
ככה תדע מתי לא לשים י' ומתי כן.
-
תודה ם:
[b]פרק 11/מגן[/b]
"אדוני, אנו מוכנים לצאת" נישמע קולו של אביב, סגנו של אלעד, שליט ממלכת אוטאקו קון. "מצויין, תשמידו הכל" השיב אלעד אל סגנו במכשיר הקשר והורה להם להשמיד את ממלכת פוקיבול אשר זכתה להרבה כוח וכבוד הודות לאנימגה.
כל צבא אוטאקו התחיל ליצעוד לעבר פוקיבול, הם השאירו אחריהם הרס מוחלט. ובינתיים בפוקיבול, בוקר טוב ויפה עלה, הציפורים עפים להם ושרים, התושבים צוחקים ונהנים מהחיים ונתנאל מושל הממלכה שותה להנאתו בקבוק יין משובח מאוד.
"יש לך אס לב?" שאל דניקס את דני אשר יושב איתו ומשחק בקלפים על השולחן העגול. "לא, קח קלף" השיב דני ונתן לדניקס קלף מהחפיסה.
בזמן שדניקס ודני משחקים ונהנים ממשחק קלפים קטן הממלכה מתחילה ליקרוס. "אדוני!!!, אנו מותקפים!"פרץ תושב עני לחדר שבו דני ודניקס משחקים והתחיל ליצעוק.
"פחח, על מה אתה מדבר?!" השיב דניקס בלעג והיתעלם מהתושב אך התושב העני לא ניכנע והמשיך ליצעוק.
"אולי כדאי שניבדוק באמת מה קורה שם בחוץ?" הציע דני אל דניקס ודניקס הסכים ושניהם יצאו החוצא ונידהמו.
"ממלכת אוטאקו פתחה במלחמה איתנו??", "דני!, צריך להשיב אש!" צעק דניקס אל דני ופקד עליו להביא צבא.
כעבור דקות ספורות התחיל קרב קשה בממלכת פוקיבול, אוטאקו בלי רחמים רצחו תושבים, הרסו בניינים ורק דבר אחד הם רצו, ניצחון!.
הקרב נימשך כמה שעות עד שלבסוף היה ניראה שאוטאקו ניצחה, "תיכנעו!, כל הצבא שלכם מותש וכמה מהחיילים מתו!, אין לכם סיכוי!" צעק אביב סגנו של אלעד אשר עמד הרחק מהקרב.
"להיכנע??, אנחנו רק מיתחממים!" לפתע נישמע קול מוכר מטירת המלוכה וזה לא אחר מאשר נתנאל!. "אדוני, הוא צודק, הפסדנו" אמר דניקס והוריד את ראשו מרוב בושה.
"רק אני אחליט מי ינצח ומי יפסיד!" השיב נתנאל ולפתע עננים כבדים ירדו על הממלכה, ברקים ורעמים היו ברקע.
"אין מצב!, לנתנאל אין שום כוח מיוחד, בטח הברקים והרעמים סתם בשביל היופי" ציחקק לו אביב ופקד על צבאו להשליך קידונים ומוטות ברזל לעבר נתנאל אשר עמד על גג טירת המלוכה.
זה ניכשל, לא משנה כמה קידונים ומוטות ברזל עפו, כולם ניקפאו ונישברו לפני שהגיעו ליעד. "מה??, אתה מסוגל להקפיא דברים??" צעק אביב אל נתנאל אשר עמד על גג טירת המלוכה וצחק.
"אני לא, אבל הוא כן" השיב נתנאל ולפתע ליד נתנאל הופיעה דמות מוכרת, זה לא היה אחר מאשר פלג??.
[b]המשך יבוא.[/b]
-
-
נישמע
ליצעוד
ליקרוס
ליצעוק
והיתעלם
שניבדוק
ונידהמו
נימשך
תיכנעו
מיתחממים
ציחקק
ניכשל
ניקפאו = זה בכלל אמור להיות קפאו.
נישברו
><"
וואי כמה י' של הוספה ><"
וגם:
"הציפורים עפים להם ושרים"
ציפור= אחת
הציפורים עפות להן ושרות.
וגם:
לא עושים ! ואחרי זה נקודה ><"
וגם לא ! ואחרי זה פסיק ><
ה-! זה גם נקודה ><" וגם ה-?
><" זה או ! או ? או . או ,
כאן יש בעיה :
"להיכנע??, אנחנו רק מיתחממים!" לפתע נישמע קול מוכר מטירת המלוכה וזה לא אחר מאשר נתנאל!. "אדוני, הוא צודק, הפסדנו" אמר דניקס והוריד את ראשו מרוב בושה.
זה היה נורא קשה להבנה.
היה כדאי אם תעשה:
"להכנע??"נשמע קול מוכר מטירת המלוכה, וזה לא היה אחר מנתנאל! "אנחנו רק מתחממים!".
"אדוני,הוא צודק,"אמר דניקס "הפסדנו" והוריד את ראשו מרוב בושה.
-