סיפור טוב ,מחכה להמשך.
Printable View
סיפור טוב ,מחכה להמשך.
אהבתי . יש לך סגנון כתיבה שאני מאד אוהב.
ותתאר תדמויות יותר ספירוט (תיקרא רומח הדרקון ותבין לה אני מתכוון.)
וזה לא הכי הגיוני שאוטובוסים + חרבות אבל נזרום .
מחכה לפרק הבאה.
הוא יצא מהאוטובוס והגיע לבניין נטוש :s
רשמתי את זה,אולי הייתי צריך להשקיע במעבר מהאוטובוס למבנה יותר שורות...
אני מקווה שבסוף תהיה מנהל.
היו לך כמה שגיאות כתיב, כמה בעיות תחביר אבל הרעיון סטייל 'סקוט פילגרים נגד העולם' ממש טוב.
אני מצפה לראות אותך מרחיב יותר על העולם, על ההיבט של המסע שאתה צריך לעבור, ועל הקשיים.
סיפור ממש טוב,למרות שלדעתי היית צריך לעשות קרב נגד דמות פחות חזקה בפרק הראשון ולא נגד מנהל.
[B][SIZE=3][COLOR=darkslategray][U]פרק 2-"תשובות ובית ספר "[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2]בפרק הקודם הכרנו את עומר,נער בן 17 שגר פוקימונס ומנסה להתקבל לניהול,ברגע זה הוא נלחם נגד דניס ונראה שהוא בצרות.[/SIZE]
[SIZE=2]"אסור לי להפסיד,אני לא יפסיד,זה לא יקרה!" עומר צעק לאוויר בעוצמה אדירה ולפתע פתח את עיניו לרווחה בפתאומיות,עומר הרים את ידו לאוויר ופתח את כף ידו 'להתרכז... כמו שהסנסיי אמרה... עשיתי את זה כבר פעמים רבות...',עומר חשב לעצמו ולפתע כף ידו התחילה לזהור,אור לבן/צהוב זוהר יצא ממנה והתגבש במהירות בצורה של כדור,עומר זרק את האור הדחוס שיצא מידו לכיוון בטנו של הנמר,כדור האור הדחוס נורה במהירות ופגע בבטנו של הנמר השחור בעוצמה,"גרואההה!" הנמר השחור של דניס שאג בעוצמה ובניסיון להסיט את הכדור ממסלולו,אך הוא לא הצליח,העוצמה של הכדור התגברה על עוצמת הנמר והעיפה אותו בעוצמה על הקיר!.[/SIZE]
[SIZE=2]"מה קורה פה?מה עשית עכשיו?!" דניס אמר במבט מופתע והיה אפשר להבחין בטיפות זיעה נוטפות מפניו,[/SIZE]
[SIZE=2]"יש אנשים שקוראים לזה פרץ אנרגיה ויש אנשים שקוראים לזה כדור אנרגיה,אנרגיה דחוסה שנורת בעוצמה והורסת כל מה שבדרכה" עומר הסביר ונראה שדניס לא הבין כל כך על מה הוא מדבר,דניס פסע כמה צעדים אחורה במבט מעורער.[/SIZE]
[SIZE=2]מהצד אפשר היה להבחין בהיטמן שמתבונן בקרב ובוחן את עומר ביסודיות,מסתכל על כל מהלכיו ולפיהם הוא יחליט אם להעלות את עומר לניהול,'הוא יודע להשתמש בפרצי האנרגיה שיוצאים מגופו אה?,גם אם הוא לא ינצח את דניס לא תהיה לי ברירה אלא להעלות אותו לניהול...' היטמן חשב לעצמו והמשיך לבחון את עומר ביסודיות,הוא לא היה מופתע כמו דניס מפרץ האנרגיה שיצא מידו של עומר,נראה שהוא כבר נתקל בתופעה.[/SIZE]
[SIZE=2]ובחזרה לקרב,דניס עמד במרחק של עשרה מטרים מעומר,בעוד שדניס מסתכל על הנמר שלו שוכב על הרצפה ותוהה מהי עוצמת פרץ האנרגיה שעומר שחרר-עומר מנצל את ההזדמנות,הוא רץ במהירות לעברו של דניס בעוד אגרופו מונף לאוויר ומשחרר קומבו של מספר אגרופים ובעיטות חדים ומהירים לעברו של דניס,דניס מצליח להדוף חלק מהאגרופים עד שבעיטה מהירה וחדה לקרסול מפילה אותו לרצפה ומנטרלת את רגלו הימנית,דניס שוכב בחוסר אונים על הרצפה ונראה שהפציעות שלו מהקרב פשוט מונעות ממנו לקום,אפשר לשים לב בדם רב שנוטף מגופו של דניס.[/SIZE]
[SIZE=2]"כנראה שניצחתי" עומר אומר בחיוך ומסתכל על דניס,פתאום עומר מתחיל לרוץ קדימה,הוא מתכופף באמצע הריצה ומרים את חרבו השחורה שנזרקה ע"י דניס בתחילת הקרב,הוא ממשיך לרוץ ומשנה את המטרה שלו,הוא פונה ישר להיטמן שצופה בקרב בעוד שהוא מחזיק את חרבו "מה אתה עושה לעזאזל?!" דניס צועק בחוסר אונים.[/SIZE]
[SIZE=2]עומר מגיע להיטמן ומניף את חרבו לכיוון פניו של היטמן שפשוט לא הספיק לזוז מול המהירות שהדברים התרחשו בה,החרב נוגעת בזקן של היטמן ו... עוצרת!.[/SIZE]
[SIZE=2]"חחחח ובכזאת קלות אפשר לחסל פקח,זאת השמירה שהוא מקבל?!" עומר אמר וחייך קלות,[/SIZE]
[SIZE=2]"יש לך חוש הומור,אולי תיהיה מנהל טוב,אבל בנתיים דניס זקוק לטיפול רפואי" היטמן אמר בשקט והלך באיטיות לכיוונו של דניס הפצוע.[/SIZE]
[SIZE=2]עומר שהיה מרוצה מעצמו וחיוך רחב עלה על פניו,אבל לפתע הסיט את מבטו לכיוון החרב שלו," "WTF?! הוא צעק בעוד שנגלת לעיניו חרב שבורה שחציה השני על הרצפה,"מתי הספקת?!" עומר צעק לעברו של היטמן שהרים את דניס על כתפו,"חהחהחה אתה צעיר 100 שנה בשביל להרוג אותי!" היטמן צחק בעוד שהוא מעלה חיוך על פניו,"דרך אגב,בימים הקרובים שליח יגיע לביתך עם פרטים בקשר לתוצאות המבחנים לניהול,בהצלחה!" הוא הוסיף,"אבל.. איך תדעו את הכתובת שלי?" עומר שאל בתמיהה,היטמן הפנה את פניו לכיוונו של עומר,חייך ועזב את המקום עם דניס על גבו בלי לומר מילה.[/SIZE]
[SIZE=2]'אולי הוא לא לקח את הכתובת כי בטוח לא עברתי?,אין מצב... הרי ניצחתי את דניס',לאחר שעומר חזר הביתה מחשבות הציפו את מוחו,הוא היה טרוד והחיוך חסר המילים של היטמן ערער לו את הביטחון הגבוה שהוא הגיע איתו לבחינה,הוא ניסה להירדם כל הלילה,אך לא הצליח ומחשבות הציפו את הראש שלו בעודו שוכב על המיטה הקטנה שלו שכפות רגליו יצאו ממנה,"מה שיקרה יקרה,אין מה לדאוג" הוא אמר לעצמו לבסוף והצליח להירדם.[/SIZE]
[SIZE=2],'איזה שקט...' עומר חשב לעצמו בעודו מתכרבל עם שמיכת הפוך במיטה הקטנה שלו,הרגליים שלו יצאו ממנה,אבל הוא לא התלונן וכבר התרגל לישון בצורה הזאת.לפתע מישהו נכנס לחדר של עומר והפיג את הדממה שהייתה שם: "קום כבר ילד מכועררר!!!",זהו היה קול של אישה,זאת לא הייתה "סבתא",הקול שלה היה הרבה יותר גבוה וצעיר.[/SIZE]
[SIZE=2]עומר לא קם,הוא היה תשוש מהקרב עם דניס והשינה רפאה את פצעיו ונתנה לו אנרגיה מחודשת,"זה לא פייר שאני כל יום אלך לבית ספר,וכל יום מחדש אתה תבריז,היום אתה הולך איתי! " האישה צעקה,היא הניפה את ידה באוויר וסטרה לעומר,"תני לישון יזונה!" עומר צעק בעצבים,אבל גם הוא ידע שאין לו ברירה-כשהאישה הזאת מחליטה על משהו היא תישאר עם הדעה שלה ולא משנה מה.[/SIZE]
[SIZE=2]האישה הזאת היא קסניה, גם קסניה התייתמה מהוריה שמתו מסיבות בלתי ידועות,"הם פשוט הלכו בלי לומר מילה" היא מספרת,היא הייתה אז בת 6 וטעמה מהחיים,אבל לא ידעה שלפעמים הם גם מרים ולא רק מתוקים,[/SIZE]
[SIZE=2]הוריה עזבו בלי להשאיר סימנים והיא עברה מבית יתומים אחד לשני,עד שבגיל 8 "סבתא" אימצה אותה לביתה,בינה לבין עומר שהיה אז בן 9 התפתח קשר של אחים,וכמו אחים הם תמיד רבים ותמיד דואגים אחד לשני,מטפלים בבעיות אחד של השנייה,כשבנים גרמו לקסניה לבכות עומר הלך והרביץ להם-וכשעומר היה צריך עצה על איך לגרום לבחורה ליפול בקסמיו-קסניה תמיד הייתה לצידו,גם כשהוא לא ביקש היא יכלה לדעת שהוא צריך עצה של אחות.[/SIZE]
[SIZE=2]עומר קם מהמיטה,נכנס למקלחת והתגלח דקות ארוכות בעוד שצועקים לו מבחוץ שהוא מאחר,הוא החליף בגדים ויצא לבית ספר עם קסניה שחיכתה לו,הוא שנא שהיא הולכת אחריו לבית ספר-כשהוא עוד הלך לבית ספר הוא אהב ללכת במהירות לבד ולחשוב בדרך,על כל מיני דברים...[/SIZE]
[SIZE=2]"קצת מצחיק שאתה הולך לבית ספר..." קסניה שברה את השתיקה ששררה בזמן שהם הלכו לבית ספר במהירות[/SIZE]
[SIZE=2]"שתקי,זה בגללך" עומר השיב בפנים זעופות וחשב לעצמו 'באמת מצחיק... ובמיוחד שאני מועמד לנהל פורום',הוא שינה את הבעתו וצחקק קלות.[/SIZE]
[SIZE=2]הם הגיעו לבית ספר וכבר עיניהם של קבוצת תלמידים נשאו לעברו של עומר,"זה ציפור?זה מטוס?זה עומר?לא יכול להיות...","עומר הגיע?מוזר...","בטח הוא קם משנת החורף...",ההגעה של עומר הפכה לנושא השיחה בבית הספר באותו היום,עומר ישב בחוץ ולא נכנס לשיעורים,וכך גם קסניה,לידם התאגדה קבוצת מבריזים שהתענינו במה שעומר עשה בחצי שנה האחרונה "עניינים,אתה יודע..." עומר השיב בחיוך וצחק.[/SIZE]
[SIZE=2]הצלצול נשמע והתלמידים יצאו להפסקה,לפתע בחורה לבנה,בלונדינית עם עיניים ירוקות נכנסה בשער בית הספר, "מה בחורה כזאת יפה עושה פה?!" התלמידים שאלו אחד את השני,הבחורה התקרבה לכיוון של עומר,היא נעלה נעלי עקבים גבוהים שהשמיעו רעשים חזקים כשהיא דרכה על הרצפה,לבשה שמלה שחורה קצרה שהגיע לה עד לירכיים ועגילים קטנים ועדינים עיטרו את אוזנייה,הבחורה הגיע לעומר ולפתע קול נשי וחלש נשמע מפיה,"אני יעשה את זה קצר... אני מנהלת פורום יוגיהו, Atune ואלה תוצאות הבחינה למנהלים שלך עומר...."[/SIZE]
[SIZE=2]"מה?????!!!!!" נשמעת צעקה עזה שיוצאת מהבית ספר.[/SIZE]
[SIZE=2][B][I]האם עומר יהפוך למנהל?מה קסניה תגיד על זה?כל זאת בפרק הבא של פוקימונס-התגלות.[/I][/B][/SIZE]
שאלה: מה לעזאזל דניס עשה לך? והוא בערך בן 13 (זה מהפורום...)
[quote=לוקאס;916445]שאלה: מה לעזאזל דניס עשה לך? והוא בערך בן 13 (זה מהפורום...)[/quote]
אין מצב שקראת את הסיפור כי פרסמתי אותו לפני דקה וחצי ><
תפסיק עם הספאם.
ושיניתי את הגיל שלו בהתאם לסיפור-כי זה לא הגיוני שמנהל פורום בסיפור יהיה בן 13...
טוב בכל מקרה קראתי את הפרק ההשני לפני כ 10 דקות ויש לי שני דברים בלבד... הסיפור טוב... אתה מגזים מאוד בתיאורים אני לא אוהב חנפנים אבל בתכלס הסיפור נחמד...
פרק טוב :p
אם אתה עושה קבוצת מורדים אני סוגד לך U_u
Like, בעיקרון Tiger זה טיגריס אבל קטלני, אהבתי ותודה ש"שיתפת" אותי בסיפור P=
למרות שמשום מה אני יוצא בתור דמות רעה ><"
[QUOTE=DarkTiger;916482]Like, בעיקרון Tiger זה טיגריס אבל קטלני, אהבתי ותודה ש"שיתפת" אותי בסיפור P=
למרות שמשום מה אני יוצא בתור דמות רעה ><"[/QUOTE]
טוב שלא הגזמת סך הכל מבחן :S
עומר נראה לי הוא לקח את זה ברצינות ><
למה?><
אתה מנהל חחח
אולי הפסדת בפרק הזה,אבל מישהו חייב להפסיד :s
בפרק הבא כל המנהלים ייכנסו לסיפור-כל צוות ההנהלה בכלל.
[QUOTE=The Flupy;916471]פרק טוב :p
אם אתה עושה קבוצת מורדים אני סוגד לך U_u[/QUOTE]
+1 הייתי מת לדבר כזה למרות שלא נראלי יתאים לסיפור עצמו... אבל שתתקבל לניהול תעשה משהו עם המתיחה שנעשתה
[quote=The Flupy;916484]טוב שלא הגזמת סך הכל מבחן :S
עומר נראה לי הוא לקח את זה ברצינות ><[/quote]
לא לקחתי את זה ברצינות..
וזה בסדר עומר, אבל אל תתן לעומר בסיפור לנצח כל הזמן, בשלב מסויים זה יימאס [אני יודע שהיה רק קרב אחד, עצה לעתיד]