-
[QUOTE=מלון מעופף;1010529][COLOR=SandyBrown]רוני[/COLOR]-
אתה מתיישב במקום ליד החלון בתא ריק.נכנסת לתא שלך ילדה ביישנית עם שיער ארוך ג'ינג'י.
ומתיישבת לידך.
מה תעשה?[/QUOTE]
"שלום ילדה איך קוראים לך?"אשאל בבישנות ואז אוסיף:"אל תפחדי אני קוסם וקוראים לי רון סינה."
-
[QUOTE=מלון מעופף;1010520]טוב...
מתחילים!
[CENTER][B][COLOR=Red][SIZE=5]~התחלה~
[/SIZE][/COLOR][/B]
[RIGHT]אתם עומדים בתחנת הרכבת קינגס קרוס ברציף 9 ו3 רבעים.
אתם נכנסים לרכבת האדומה הגדולה,הגוורטס אקספרס.
מה תעשו?
[/RIGHT]
[/CENTER][/QUOTE]
OOG: מה לעזאזל? אפילו עדיין אין לי חיה, נראלי...
IG: 'וואו, זה ממש מרגש!' אחשוב לעצמי בהתרגשות '9 ושלוש רבעים, איזה רציף תפסו להם...' אתלוצץ בראשי ואצעד פנימה לתוך הרכבת האדומה הגדולה. 'מעניין אילו אנשים אפגוש...' אמשיך במחשבותיי.
-
[RIGHT][B]שם:[/B] לינאלי (לין) וויליאמס, Leenale Wiliams.
[/RIGHT]
[B]אופי:[/B] אופיה קליל וחברותי. מתחברת לכל אדם ובעל חיים, בעלת חוש הומור עוקצני ומתחכם. חסרת טאקט, פזיזה ולא חושבת פעמיים לפני שהיא אומרת משהו או מבצעת. לין מפגינה נאמנות לאנשים סמכותיים או לקרובים אליה ומסוגלת אפילו להקריב את חיה למענם.
[B]תיאור:[/B] לין היא ילדה יפה. היא צנומה מעט לגילה, וגבוהה מהמוצע. עורה בהיר עד לכדי לובן, תוצאה של מעט מאוד שהות בשמש. פניה מעט חדות תווים, אך חלקות, ועיניה צבועות בכחול אפרפר בהיר, ובדרך כלל מתפארות בשקיות אפרפרות תחתיהן, עקב השינה המועטה לה הן זוכות. שיערה שחור, עבה ושמנוני, והיא שומרת אותו לרוב קשור בצמה לגבה, לא מעוניינת שיפריע למהלך יומה.
[B]רקע:[/B] לינאלי וויליאמס, או בקיצור לין, נולדה למשפחת טהורי דם. היא אינה יודעת דבר אודות משפחתה, חוץ מכך ששם משפחתם דנטון. הוריה לא יכלו לגדלה מסיבות לא ידועות ולכן היא נשלחה למשפחה אומנת מספר חודשים לאחר שנולדה. משפחת וויליאמס, המשפחה האומנת של לין, היא משפחה של חצויי דם אשר גרים בעיירת מכשפים נידחת. לין נחשפה לעובדה שהיא לא בתם של צ'רלי וג'ן כשהייתה בגיל חמש, כאשר הבחינה ששיערה שחור ושמנוני ושיערם של משפחת וויליאמס אדום שנראה כמו קש. מאז, היא מודעת להיותה מכשפה טהורת דם ממשפחת דנטון, ולא יותר.
לין בת האחת עשרה, מתחילה השנה את שנתה הראשונה בהוגוורטס. אחיה החורג, בן חמש עשרה, מתחיל את שנתו החמישית בהוגוורטס. הוא גבוה קמוה, ג'ינג'י עם נמשים ורזה מאוד. יכולות הקסם שלו מאוד גבוהות אך הוא מעדיף להשתמש בהן בתכסיסים. יש לו ינשוף אפור בשם פטרונוס.
[B]חיית מחמד: [/B]חתול ג'ינג'י העונה לשם "סמייל".
[B]ציוד:[/B] ספרים להוגוורטס, נוצה וקסת דיו, גלימה, מקל קסמים.
-
רשומה,תגיבי להתחלה.
ואני עכשיו כותב לכולם המשך.
-
[QUOTE=מלון מעופף;1010520]טוב...
מתחילים!
[/SIZE][/COLOR][/B]
מה תעשו?
[/RIGHT]
[/CENTER][/QUOTE]
אני לוקח את אלברט ומחפש מקום ישיבה
-
[quote=Barney Stinson;1010532]OOG: מה לעזאזל? אפילו עדיין אין לי חיה, נראלי...
IG: 'וואו, זה ממש מרגש!' אחשוב לעצמי בהתרגשות '9 ושלוש רבעים, איזה רציף תפסו להם...' אתלוצץ בראשי ואצעד פנימה לתוך הרכבת האדומה הגדולה. 'מעניין אילו אנשים אפגוש...' אמשיך במחשבותיי.[/quote]
מארק-
אתה נכנס ומתיישב בתא הראשון שבו יושב בחור עם שיער בלונדיני,רזה ועייף למראה.
מה תעשה?
[quote=Zach Fair;1010525]אני אחייך בהתרגשות ואסתכל לכול עבר, כדי לראות את כול הקוסמים. ואז אכנס לאחד הקרונים הריקים ואשכב על הספסל תוך כדי שאני חושב," מעניין מה יהיה בבית ספר עצמו?"[/quote]
זאק-
אתה מתיישב בתא ומסתכל בחלון ורואה חדי קרן רצים בצד.
ומעבר לגבך נשמע קול:
"שלום,מה נשמע?אני קארל.ואתה?"
מה תעשה?
[quote=עשהאל ברוריה;1010539]אני לוקח את אלברט ומחפש מקום ישיבה[/quote]
רון-
אתה הולך ברכבת,ואז אתה מוצא תא מקסים.
עם חלון מדהים ואתה נכנס אליו.
ויש בו כבר 3 ילדים שרבים על משהו.
מה תעשה?
-
[quote=מלון מעופף;1010541]
זאק-
אתה מתיישב בתא ומסתכל בחלון ורואה חדי קרן רצים בצד.
ומעבר לגבך נשמע קול:
"שלום,מה נשמע?אני קארל.ואתה?"
מה תעשה?[/quote]
אסתכל על הבחור ואגיד,"שלום, אני זאק." ואני ישלח את ידי כדי ללחוץ את ידו
-
[quote]רון-
אתה הולך ברכבת,ואז אתה מוצא תא מקסים.
עם חלון מדהים ואתה נכנס אליו.
ויש בו כבר 3 ילדים שרבים על משהו.
מה תעשה? [/quote]
אני יושב במקום, מקשיב לדיון ומנסה להכנס לתוכו.
-
[quote=מלון מעופף;1010541]מארק-
אתה נכנס ומתיישב בתא הראשון שבו יושב בחור עם שיער בלונדיני,רזה ועייף למראה.
מה תעשה?
[/quote]
"שלום לך" אומר לו בנעימים ואתיישב במושב שליד החלון, אשען על החלון הרכבת ואט אט אעצום את עיניי, מקווה שבפעם הבאה שאפקח אותן לראות מולי את הטירה הגדולה המפורסמת שסיפרו לי עליה כל הזמן.
-
[quote=Zach Fair;1010543]אסתכל על הבחור ואגיד,"שלום, אני זאק." ואני ישלח את ידי כדי ללחוץ את ידו[/quote]
"שלום זאק,לאיזה בית אתה רוצה להגיע?.אני כמובן לסלית'רין,כי אני רוצה כח ועוצמה,ואתה?."
מה תגיב לו?
[quote=עשהאל ברוריה;1010547]אני יושב במקום, מקשיב לדיון ומנסה להכנס לתוכו.[/quote]
הילד השמן אומר:"רדינג סיטי ינצחו את הלפידים של יורקשיר"
הילד הבלונדיני משיב:"אין מצב,לרדינג יש תופס יותר טוב".
מה תעשה?
[quote=Barney Stinson;1010548]"שלום לך" אומר לו בנעימים ואתיישב במושב שליד החלון, אשען על החלון הרכבת ואט אט אעצום את עיניי, מקווה שבפעם הבאה שאפקח אותן לראות מולי את הטירה הגדולה המפורסמת שסיפרו לי עליה כל הזמן.[/quote]
נרדמת.אתה תקום כשהרכבת תגיע להגוורטס
[quote=Food fighter;1010530]"שלום ילדה איך קוראים לך?"אשאל בבישנות ואז אוסיף:"אל תפחדי אני קוסם וקוראים לי רון סינה."[/quote]
הילדה משיבה לך:"אני יודעת שאתה קוסם....,קוראים לי קריסטינה באומס".
מה תעשה?
-
[quote=מלון מעופף;1010554]
הילדה משיבה לך:"אני יודעת שאתה קוסם....,קוראים לי קריסטינה באומס".
מה תעשה?[/quote]
"איזה שם יפה יש לך"אומר לה בנחמדות ואז אוסיף בבישנות:"אפשר לשבת לידך קריסטינה באומס?"
-
[quote]הילד השמן אומר:"רדינג סיטי ינצחו את הלפידים של יורקשיר"
הילד הבלונדיני משיב:"אין מצב,לרדינג יש תופס יותר טוב".
מה תעשה?[/quote]
אני אומר בצחוק: "אתה באמת חושב שיוקשיר ינצחו?, וואו אתה טועה, ברור שרדינג ינצחו." אני ממשיך ואומר להם: "מה שמכם?, אני רון."
-
[quote=מלון מעופף;1010554]"שלום זאק,לאיזה בית אתה רוצה להגיע?.אני כמובן לסלית'רין,כי אני רוצה כח ועוצמה,ואתה?."
מה תגיב לו?
[/quote]
"מי יודע? אני רק מתרגש מלהפוך לקוסם! אבל אני לא יודע הרבה פרטים על הבית ספר אז... מה שאקבל אני יהיה שמח" אומר לו תוך כדי שאני מחפש אם יש לי משהו לאכול
-
[quote=מלון מעופף;1010520]טוב...
מתחילים!
[/SIZE][/COLOR][/B]
מה תעשו?
[/RIGHT]
[/CENTER]
[/quote]
אני עומדת במקום כמה שניות, נרגעת ומסדירה את הנשימה שלי. אני נפרדת מלואיס, אחי החורג, אשר הולך לשבת עם חבריו משנותיו הקודמות בהוגוורטס ומתחילה ללכת ברכבת, מחזיקה את המזוודות ואת תיק הנשיאה של החתול שלי. אני מחפשת אחר תא שיש בו מקום פנוי בשבילי אך שיש בו כבר אנשים, ומנסה לראות מי מהילדים שבתאים פחות או יותר בגילי ומתחיל ללמוד בהוגוורטס.
-
[quote=The Mad Hatter;1010563]אני עומדת במקום כמה שניות, נרגעת ומסדירה את הנשימה שלי. אני נפרדת מלואיס, אחי החורג, אשר הולך לשבת עם חבריו משנותיו הקודמות בהוגוורטס ומתחילה ללכת ברכבת, מחזיקה את המזוודות ואת תיק הנשיאה של החתול שלי. אני מחפשת אחר תא שיש בו מקום פנוי בשבילי אך שיש בו כבר אנשים, ומנסה לראות מי מהילדים שבתאים פחות או יותר בגילי ומתחיל ללמוד בהוגוורטס.[/quote]
את רואה תא שיש בו 2 בנים ובת אחת שצוחקים והם בערך בגילך.
האם תכנסי לתא שלהם?