-
barak302.
[COLOR="SeaGreen"]רשום[/COLOR] אני אשלח לך הודעה פרטית עם אחת מה קקאי גנקאי (תכונות מיוחדות) אני העזור לך בזה.
DarkBoy.
רשום,יש בעיה במתקפה אחת:"שחרור מים: טכניקת מפל מים" הבעיה היא שאתה לא יכול לשלות באלמנת מים ובשליטה בחול ובאדמה עדיין שאתה מתחיל שנה את זה למתקפה אחרת,ואני יכתוב אותך ברשומים אותך.
DelPiero7.
משהוא ברקע קצר לי תספר עוד על הקרב,איך הוא התנהל,כמה הייתם.
אם צריך הכוונה שלח לי בפרטי הודעה,עם השאלות.
elios.
בדיוק כמו DelPiero7 לספר לי עוד על הקרב שלך,איך הוא התנהל.
-
-
DelPiero7.
[COLOR="SeaGreen"]רשום[/COLOR],בתאור של המראה התמונה לא עובדת אז תאר לי את המראה ושלח לי בפרטי.
גם elios.
אתה [COLOR="SeaGreen"]רשום[/COLOR].
-
-
[COLOR="RoyalBlue"][B][SIZE="2"]התחלות לכולם[/SIZE][/B].[/COLOR]
זה בוקר מדהים,הכול ניראה כאילו זה גן עדן עלי אדמות.
קול הציפורים באוזניכם נישמע מרגיעה ושלב,את הבוקר אתם מבלים לבד אין אף אחד בבית,אתם זוכרים שהיום אתם מתחילים את המסע שלכם בתור שינובים (נינגות) של כפר העלה הנסתר,אתם קמים אם החולצה שאתה אתם ישנים,והולכים לעבר המטבח שלכם.
מחפשים איזה לחם להכין מימנו טוסט,פותחים את המקרר ומוציאים גבינה,פותחים בקבוק מים קרים ושותים ממנו.
אתם מכניסים את הטוסט לטוסטר,ומתיישבים על כיסה קטן במטבח,לאחר דקה אתם מוציאים את הטוסט,הוא חם מאוד וישר זורקים אותו לצלחת.
אתם נוגסים בו ומביטים בשעון,יש עוד שעה ורבע עד שאתם אמורים להתייצב,באקדמיה ולקבל את הרשימה של הקבוצה שלכם,אתם מתלבשים,ומכניסים לתיק קטן את הציוד שלכם,אתם חושבים מה יכול לעזור לכם ואתם סמים אותו בתיק.
בזמן הזה הרבע שעה עברה ואתם נועלים את הבית ויוצאים החוצה,זה ניראה יום רגיל כולם עובדים ועושים סידורים,ואתם מתקדמים לאקדמיה.אתם רואים 12 ילדים מוכרים ומבינים ששלושה מהם היו האנשים הקרובים ביותר אילכם בזמן הקרוב.
אתם רואים את המורה שלימד אתכם באקדמיה מודיע הודעה.
ואומר לכם לאן ללכת.
[B]barak302[/B]:
הקבוצה שלך היא.
אתה.
אנה בוטסאקי. [COLOR="Magenta"]נקבה[/COLOR]
ריי אבורמה. [COLOR="RoyalBlue"]זכר.[/COLOR]
[COLOR="red"](נפגשים בעץ העלה הנסתר)
[/COLOR]
[B]♣DarkBoy♣.[/B]
הקבוצה שלך היא.
אתה.
מינאטה האינוזוקה. [COLOR="Magenta"]נקבה[/COLOR]
אמדאשי גוניגיטו. [COLOR="RoyalBlue"]זכר[/COLOR]
[COLOR="red"](נפגשים במפל אלף הנשמות)
[/COLOR]
[B]elios[/B]
הקבוצה שלך היא.
אתה.
מיזינו נארה. [COLOR="RoyalBlue"]זכר[/COLOR]
טריזה אטהים. [COLOR="Magenta"]נקבה[/COLOR]
[COLOR="red"](נפגשים באבן הגיבורים)[/COLOR]
[B]DelPiero7[/B].
הקבוצה שלך היא.
אתה.
רוז ההיוגה.[COLOR="Magenta"]נקבה[/COLOR]
אנטוניו קשונסי.[COLOR="RoyalBlue"]זכר[/COLOR]
([COLOR="Red"]נפגשים ביער הורד השחור[/COLOR])
-
[quote=red dd;1058214][COLOR=royalblue][B][SIZE=2]התחלות לכולם[/SIZE][/B].[/COLOR]
קול הציפורים באוזניכם נישמע מרגיעה ושלב,את הבוקר אתם מבלים לבד אין אף אחד בבית,אתם זוכרים שהיום אתם מתחילים את המסע שלכם בתור שינובים (נינגות) של כפר העלה הנסתר,אתם קמים אם החולצה שאתה אתם ישנים,והולכים לעבר המטבח שלכם.
מחפשים איזה לחם להכין מימנו טוסט,פותחים את המקרר ומוציאים גבינה,פותחים בקבוק מים קרים ושותים ממנו.
אתם מכניסים את הטוסט לטוסטר,ומתיישבים על כיסה קטן במטבח,לאחר דקה אתם מוציאים את הטוסט,הוא חם מאוד וישר זורקים אותו לצלחת.
אתם נוגסים בו ומביטים בשעון,יש עוד שעה ורבע עד שאתם אמורים להתייצב,באקדמיה ולקבל את הרשימה של הקבוצה שלכם,אתם מתלבשים,ומכניסים לתיק קטן את הציוד שלכם,אתם חושבים מה יכול לעזור לכם ואתם סמים אותו בתיק.
בזמן הזה הרבע שעה עברה ואתם נועלים את הבית ויוצאים החוצה,זה ניראה יום רגיל כולם עובדים ועושים סידורים,ואתם מתקדמים לאקדמיה.אתם רואים 12 ילדים מוכרים ומבינים ששלושה מהם היו האנשים הקרובים ביותר אילכם בזמן הקרוב.
ואומר לכם לאן ללכת.
[B]barak302[/B]:
הקבוצה שלך היא.
אתה.
אנה בוטסאקי. [COLOR=magenta]נקבה[/COLOR]
ריי אבורמה. [COLOR=royalblue]זכר.[/COLOR]
[COLOR=red](נפגשים בעץ העלה הנסתר)[/COLOR]
[B]♣DarkBoy♣.[/B]
הקבוצה שלך היא.
אתה.
מינאטה האינוזוקה. [COLOR=magenta]נקבה[/COLOR]
אמדאשי גוניגיטו. [COLOR=royalblue]זכר[/COLOR]
[COLOR=red](נפגשים במפל אלף הנשמות)[/COLOR]
[B]elios[/B]
הקבוצה שלך היא.
אתה.
מיזינו נארה. [COLOR=royalblue]זכר[/COLOR]
טריזה אטהים. [COLOR=magenta]נקבה[/COLOR]
[COLOR=red](נפגשים באבן הגיבורים)[/COLOR]
[B]DelPiero7[/B].
הקבוצה שלך היא.
אתה.
רוז ההיוגה.[COLOR=magenta]נקבה[/COLOR]
אנטוניו קשונסי.[COLOR=royalblue]זכר[/COLOR]
([COLOR=red]נפגשים ביער הורד השחור[/COLOR])[/quote]
אני מחייך אל רוז ואנטוניו ואומר "שלום אני א'יציגו קאגויה, כן כן משבט קאגויה :)" ולאחר מכן מוסיף " אני חבר בקבוצה שלכם אתם באים אל יער הורד השחור?"
בלי לשאול אני רץ על נקודת המפגש
זה התיאור [url]http://animewallpapers.lt/albums/anime/wallpapers/Naruto-Anbu.gif[/url]
-
[quote=red dd;1058214][COLOR=royalblue][B][SIZE=2]התחלות לכולם[/SIZE][/B].[/COLOR]
ואומר לכם לאן ללכת.
[B]♣DarkBoy♣.[/B]
הקבוצה שלך היא.
אתה.
מינאטה האינוזוקה. [COLOR=magenta]נקבה[/COLOR]
אמדאשי גוניגיטו. [COLOR=royalblue]זכר[/COLOR]
[COLOR=red](נפגשים במפל אלף הנשמות)[/COLOR]
[/quote]
[B]בקשר למה שכתבת, תחליף את המתקפה במתקפה הזה : Henge No Jutsu - טכניקת שינוי גוף-משנה מראה למשהו אחר[/B]
[B]!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![/B]
[B]הלב שלי דופק כמו משוגע, אני רק מחכה שמישהו יקרא בשמי,[/B]
[B]"הי! מי אלה מינאטה האינוזוקה ואמדאשי גוניגיטו?!?!" אני שואל בצעקה גדולה,[/B]
[B]'מעניין אם הם חזקים באמת..' אני חושב לעצמי ומסתכל לצדדים, [/B]
[B]אני מחכה ורואה שביינתיים כולם כבר מתחברים עם הצוות שלהם ומתחילים ללכת למקום המפגש,[/B]
[B]"אמדאשי גוניגיטו! מינאטה האינוזוקה!" אני צועק ומחכה לתגובה,[/B]
[B]'מעניין איפה הם?..' אני חושב בחשש,'אולי הם כבר הלכו למפל אלף הנשמות..' אני חושב לעצמי ומתחיל להתקדם לכיוון מפל אלף הנשמות.[/B]
-
[QUOTE=red dd;1058214][COLOR="RoyalBlue"][B][SIZE="2"]התחלות לכולם[/SIZE][/B].[/COLOR]
ואומר לכם לאן ללכת.
[B]barak302[/B]:
הקבוצה שלך היא.
אתה.
[/COLOR]
]
[/QUOTE]
בוקר טוב כולם
בוקר טוב ריי
בוקר טוב אנה(אחלה של שמות:P)
אני מבין שמהיום אנחנו צוות,אתם מכירים אותי,לא בדיוק המומחה ללחימה אז תשגיחו עלי.
מה זה העץ הזה?אתם יודעים?אין לי מושג מה הוא
(אחרי טיפה דיבורים אני נסוג ומנסה לצוטט(כמו שעשיתי כשהייתי קטן) לאנשים(במיוחד אנה וריי)
כשכולם הולכים אני הולך איתם לעץ
-
[QUOTE=red dd;1058214][COLOR="RoyalBlue"][B][SIZE="2"]התחלות לכולם[/SIZE][/B].[/COLOR]
ואומר לכם לאן ללכת.
[B]barak302[/B]:
הקבוצה שלך היא.
אתה.
[/COLOR]
[B]♣DarkBoy♣.[/B]
הקבוצה שלך היא.
אתה.
מינאטה האינוזוקה. [COLOR="Magenta"]נקבה[/COLOR]
אמדאשי גוניגיטו. [COLOR="RoyalBlue"]זכר[/COLOR]
[COLOR="red"](נפגשים במפל אלף הנשמות)
[/COLOR]
[B]elios[/B]
הקבוצה שלך היא.
אתה.
מיזינו נארה. [COLOR="RoyalBlue"]זכר[/COLOR]
טריזה אטהים. [COLOR="Magenta"]נקבה[/COLOR]
[COLOR="red"](נפגשים באבן הגיבורים)[/COLOR]
[B]DelPiero7[/B].
הקבוצה שלך היא.
אתה.
רוז ההיוגה.[COLOR="Magenta"]נקבה[/COLOR]
אנטוניו קשונסי.[COLOR="RoyalBlue"]זכר[/COLOR]
([COLOR="Red"]נפגשים ביער הורד השחור[/COLOR])[/QUOTE]
אני נוגש ואומר "היי מה נשמע? מעכשיו אנחנו ניהיה חברים ממש טובים אה? מישהו מכם יודע מי המורה שלנו?"תוך כדי הליכה לעבר אבן הגיבורים
-
[B][SIZE="3"]DelPiero7[/SIZE][/B].
חחח הרגתה אותי "" אני חבר בקבוצה שלכם אתם באים אל יער הורד השחור?"
בלי לשאול אני רץ על נקודת המפגש.
-------
לפני שאתה מספיק לשאול אות חבריך לקבוצה אתה רואה שהם רצים לעבר היציאה.
אתה רץ אחריהם והם ממש מהירים אתה מתחיל אט אט לצמצם את הפערים,וסם לב שרוז הייתה בכיתה שלך היא ישבה תמיד ליד הדלת והייתה תלמידה די טובה,היא תמיד השתתפה בשיעורים,וענתה על תשובות.
את אנטוניו אתה לא מכיר אולי הוא היה בכיתה המקבילה או באזור אחר של האקדמיה.
אבל זה לא מפריעה לך,אתה ממשיך להגביר את הקצב ומתחיל לעקוף את החברים שלך לקבוצה.
לאחר עשר דקות אתם מגיעים ליער הוורד השחור,הוא ניראה מאוד מפחיד המון עצים גבוהים שהעלים שלהם שחורים,וגזעם ירוק ומעלה צנחה וריח רע.
אתם רואים שיש מגילה על בול עץ גזום,ומין נר קטן לידו.
[B]♣DarkBoy♣.[/B]
תגובה טובה מאוד כול הכבוד היא מושקעת :).
אבל כשאתה כותב מה אתה ושה אתה לא יכול לומר אני רואה שהילדים הולכים,את זה אני אמור לומר לך,אבל אני מאמין שהבנתה למה אני מתקוון :).
-------
אתה הבנתה שכנראה חבריך לקבוצה התקדמו לעבר נקודת המפגש ואתה הולך לעברם.
בדרך אתה חושב 'מעניין מי הם הילדים האילו' אתה גם מבין שאחד הוא משבט האינוזוקה.
לפי שם משפחתה,וכנראה יש לה חיה מלווה.
החבר השני יותר מעניין אותך כי את שם משפחתו אתה לא מכיר ולכן אתה מסוקרן מעוד.
בזמן ההליכה אתה ניזכר באביך ובסבך שלימד אותך את כול מה שאתה יודע.
לאחר רבע שעה אתה מגיעה לנקודת המפגש לפני שאתה סם לב אתה שומעה קול מאחוריך אתה מסתובב ורואה שאילו הם שני ילדים אחד מיהם בערך בגובה שלך והשנייה קצת יותר נמוכה,הילדה צועקת "תיזהר!!!" ואתה לא מבין למה פתאום איזה דבר מוזר טס אליך במהירות.
[B]barak302[/B]
כמו DarkBoy אתה כותב מה קורא,ושולט על העולם עצמו.
ודבר שני אתה צריך לומר שאתה הולך לעבר המיקום שנודע לך.
בכול מיקרה אני אמשיך לך את התגובה :).
-----
אתה מגיעה לעץ העלה הנסתר.
העץ הוא עץ ענקי שגובהו בעירך חמישה עשר מטר.
שמוקף בדשה ירוק,הוא ממוקם בערך עשר דקות מהאקדמיה,והוא מקום מדהים,אין אף אחד באזור ואתה מחפש משהוא חשוד,אתה סם לב למגילה שמונחת על גבי הדשה ולידה יש עוד מגילה רק בצבע שחור.
[B]elios[/B]
כמו ברק אתה צריך לומר "אני מחפש את חברי לקבוצה" בכול מקרא.
------
אתה מתחיל לדבר עם מיזינו וטריזה,ומיזינו אומר לך "תיקרא לי מייז" טריזה ניראית די מאושר ומתחילה לשאול אותך שאלות "בן כמה אתה,מה החלום שלך,ובאיזה כיתה הייתה באקדמיה?".
אתם מתקדמים ואתה מבין שיש לך קבוצה מאוד נחמדה וחברותית,ואתם מתקדמים לעבר נקודת המפגש.
אתם מגיעים לאבן הגיבורים ומתיישבים שם,לאחר חמש דקות מגיעה אדם גבוה בעל חולמה שחורה והסמל של כפר העליה עלייה.
יש לו את המגן מצח ושיער שחור די קצר עומד,הוא לובש מכנס ארוך ומתאים ללחימה,וכפפה בידו הימינית הוא אומר לכם שמי הוא דמאסאקו ההיצי.
או בקיצור דוק.
אז איך קוראים לכם אתה יושב בצד ימין והוא מחכה לתשובה.
[B]לכולם.[/B]
אתם מבינים שיש לי שגיאות כתיב אז אני מצטער :).
-
[quote=red dd;1058597].
[B]♣DarkBoy♣.[/B]
אבל כשאתה כותב מה אתה ושה אתה לא יכול לומר אני רואה שהילדים הולכים,את זה אני אמור לומר לך,אבל אני מאמין שהבנתה למה אני מתקוון :).
-------
לאחר רבע שעה אתה מגיעה לנקודת המפגש לפני שאתה סם לב אתה שומעה קול מאחוריך אתה מסתובב ורואה שאילו הם שני ילדים אחד מיהם בערך בגובה שלך והשנייה קצת יותר נמוכה,הילדה צועקת "תיזהר!!!" ואתה לא מבין למה פתאום איזה דבר מוזר טס אליך במהירות.
.[/quote]
[B]כן, סורי פשוט ראיתי את התגובות של האחרים אז הסקתי שאם הם כבר עם חברים הצוות שלהם והולכים למקום המפגש זה בסדר שאני יכתוב על זה, בסדר הבנתי אותך...[/B]
[B]!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![/B]
[B]"אה?!" אני צועק בקטנה ומסתכל,[/B]
[B]'חח...' אני חושב לעצמי ומתכופף במהירות,[/B]
[B]אני מעלה חיוך קטן על פני "את מנסה לבחון אותי?" אשאל את הילדה בחיוך,[/B]
[B]"היי אני טוני, אני כנראה החבר לקבוצה שלכם, אתם מינאטה האינוזוקה ואמדאשי גוניגיטו?" אני שואל בחיוך ערמומי את שנייהם,[/B]
[B]'היא יפה הילדה הזו..' אני חושב לעצמי ומסתכל עליה,[/B]
[B]'מעניין מה אנחנו אמורים לעשות כאן..' אני חושב לעצמי בתמימות,[/B]
[B]'מעניין מאיזה כפר הוא...' אני חושב לעצמי ומסתכל על הילד.[/B]
-
[quote]לפני שאתה מספיק לשאול אות חבריך לקבוצה אתה רואה שהם רצים לעבר היציאה.
אתה רץ אחריהם והם ממש מהירים אתה מתחיל אט אט לצמצם את הפערים,וסם לב שרוז הייתה בכיתה שלך היא ישבה תמיד ליד הדלת והייתה תלמידה די טובה,היא תמיד השתתפה בשיעורים,וענתה על תשובות.
לאחר עשר דקות אתם מגיעים ליער הוורד השחור,הוא ניראה מאוד מפחיד המון עצים גבוהים שהעלים שלהם שחורים,וגזעם ירוק ומעלה צנחה וריח רע.
[/quote]
שמח שהצחקתי בכל מקרה איך ניראית רוז ?
[b]אני שואל את רוז בצחוק "לא ניפרד לעולם הא?" לאחר מכן אני פונה לשניהם ואומר "אני אוהב את היער הזה, כיף ללכת אליו לבד להתאמן או סתם לשבת ולנוח" הפסקה קלה ואז אני ממשיך "נו מה אתם עומדים ככה ומשאירים את המגילה ככה בודדת להירקב ליד הנר?" עד שאני מסיים את המשפט אני כבר קץ ופותח את המגילה[/b]
-
[QUOTE=red dd;1058597][B][SIZE="3"]DelPiero7[/SIZE][/B].
חחח הרגתה אותי "" אני חבר בקבוצה שלכם אתם באים אל יער הורד השחור?"
בלי לשאול אני רץ על נקודת המפגש.
-------
לפני שאתה מספיק לשאול אות חבריך לקבוצה אתה רואה שהם רצים לעבר היציאה.
[B]♣DarkBoy♣.[/B]
-------
[B]barak302[/B]
-----
שמוקף בדשה ירוק,הוא ממוקם בערך עשר דקות מהאקדמיה,והוא מקום מדהים,אין אף אחד באזור ואתה מחפש משהוא חשוד,אתה סם לב למגילה שמונחת על גבי הדשה ולידה יש עוד מגילה רק בצבע שחור.
[B]elios[/B]
כמו ברק אתה צריך לומר "אני מחפש את חברי לקבוצה" בכול מקרא.
------
אתה מתחיל לדבר עם מיזינו וטריזה,ומיזינו אומר לך "תיקרא לי מייז" טריזה ניראית די מאושר ומתחילה לשאול אותך שאלות "בן כמה אתה,מה החלום שלך,ובאיזה כיתה הייתה באקדמיה?".
אתם מתקדמים ואתה מבין שיש לך קבוצה מאוד נחמדה וחברותית,ואתם מתקדמים לעבר נקודת המפגש.
אתם מגיעים לאבן הגיבורים ומתיישבים שם,לאחר חמש דקות מגיעה אדם גבוה בעל חולמה שחורה והסמל של כפר העליה עלייה.
יש לו את המגן מצח ושיער שחור די קצר עומד,הוא לובש מכנס ארוך ומתאים ללחימה,וכפפה בידו הימינית הוא אומר לכם שמי הוא דמאסאקו ההיצי.
או בקיצור דוק.
אז איך קוראים לכם אתה יושב בצד ימין והוא מחכה לתשובה.
[B]לכולם.[/B]
אתם מבינים שיש לי שגיאות כתיב אז אני מצטער :).[/QUOTE]
אני אומר לו "היי דוק אני קונקורו או בקיצור קורו.אז מה אנחנו הולכים לעשות היום ?"אני שואל
-
[QUOTE=red dd;1058597]
[B]barak302[/B]
-----
[/QUOTE]
הו,נחמד.יש שם מגילה באמצע שום מקום,לא חשוד בכלל.
מסתכל ימינה ושמאלה לברר אם מישהו חומד לצון או משהו כזה
ואני מתקרב למגילות.
מעניין למה אחת מהן בצבע שחור?
ואיפה כולם בכלל?לפני רגע היינו כולנו ביחד באקדמיה,וזה לא שאני מהיר יותר מהם-אפילו הלכתי לצוטט לאנשים אחרים באמצע*בודק את השעה* לא איחרתי.הם אמורים להיות פה><
נו יש לי שתי מגילות להסתכל בהן
אני הולך לבדוק את המגילות הללו
סיימתי לעדכן את הפרטים שלי אני רושם אותם פה מחדש:
[U][B]דף הרשמה[/B][/U]
שם: barak302
שם הדמות: ברק
גיל הדמות: 16
שבט והיכול המיוחדת:: רינגן(אני עוד לא יודע עליו)
רקע: כשהייתי קטן,חיינו אני אבי ואמי בתור משפחה מאושרת וקטנה.הדבר האחרון שאני זוכר מאבי הוא החיבוק שהוא נתן לי רגע לפני שהוא אמר לי:יום יבוא ואתה תהיה הכוכב הבא בשמי עולם הנינג'ות.
זה היה כשהייתי בן 7.אבי מעולם לא חזר מאותה משימה.הוא מוגדר כמת בכפר ואף אחד לא יודע מה קרה לו(זאת היתה משימת סולו)אף אחד לא יודע גם לאיזו משימה הוא הלך(מישהו ממש גבוה ברשימה יודע אבל הוא לא מספר לאף אחד-ואנחנו לא יודעים מי שלח אותו)
אמא שהייתה נינג'ת רפואה מוכשרת מאוד,יצאה לחודשיים לחפש אותו(ונטשה אותי אצל משפחה אחרת)למשך חודשיים.אחר כך היא נשברה והחליטה לא לצאת עוד למשימות יותר.מאז אותו יום לא ראיתי אותה מחייכת יותר
מאז היא עובדת במרפאת הכפר כשהיא מקדישה את חייה להציל נינג'ות שחוזרות פצועות ומדי פעם לוקחת לה את הזמן לחנך אותי כך שלעולם לא אהיה לוחם.
מובן שלא הקשבתי לה בנושא,תמיד רציתי לדעת מה קרה לאבא שלי ואיך אני אמצא אותו ואיזה לוחם גדול אני אהיה.
הבעיה היא:הייתי עצלן,ולא השקעתי בשום דבר-הדברים היחידים שהשקעתי בהם היו לעזור לאמא עם החולים(היא אימנה אותי להשמש באיזמלי מנתחים ולכן בתור קונאי אני אעדיף את איזמל המנתחים)
ולנסות להיעלם מהעיניים של אחרים-כלומר להיות במקום מסוים אבל שאף אחד לא יבחין בי,אהבתי נורא לצוטט לאנשים אחרים-ככה גם גיליתי כל מיני סודות בכיתה וכאלו.
בכל מקרה,אף פעם לא השקעתי בלימוד נינג'וטסו כמו שצריך.
כשהייתי בגיל 12-שמעתי שממש מחוץ לכפר,יש צוק אדיר שמי שמטפס לפסגה שלו יכול לראות נוף מרהיב.
החלטתי לצאת ולטפס עליו.הטיפוס לא היה כל כך קשה,בסופו של דבר הייתי שובב ולכן לא הייתי חלש כל כך.
וכשהגעתי לפסגה שמעתי רחש מוזר מהאיזור שממש צמוד לצוק,זה לא היה אנושי במיוחד.קשה לי עד היום להגדיר מהו היה
התקרבתי לפסגה ופתאום הגיעה רוח שהעיפה אותי מהצוק.
הייתי בטוח שאני עומד למות.
למזלי הגיעה נינג'ה-לא היה לה שום סימון שמשייך אותה לאחד הכפרים.אבל זה היה הדבר היחיד שהיא הסכימה להגיד על עצמה
הנינג'ה הזאת קפצה אחרי וותפסה אותי,איכשהו היא הצליחה לחזור למעלה,לא שמתי לב איך כי הייתי מאוד מפוחד.
כשהסתכלתי על הנינג'ה גיליתי שעומדת מולי בחורה באיזור גיל ה-13 (למרות שאני לא באמת יודע בת כמה היא היתה,היא יכלה להיות בת גילי גם)עם עיניים סגולות מדהימות-עד היום זה היה הדבר היחיד שאני זוכר ממנה.
היא אמרה לי את המשפט הבא ונעלמה: אני נינג'ה גם-אם אתה רוצה לגמול לי בחזרה אתה צריך להיות חזק אפילו יותר מאבא שלך ושרק עם אימונים קשים אתה תוכל להגיע לרמות הגבוהות-כי כישרון יש לך.
היא התחילה להתרחק ושאלתי אותה אם היא הכירה את אבא שלי
היא הסתובבה לרגע וענתה-אני מכירה את אבא שלך!
מאז אותו יום ניסיתי לשנות את עצמי ובאמת להשקיע בדרך הנינג'ה שלי וללמוד ולא סתם להתבטל כמו שתמיד עשיתי.
מחר אני מתחיל את ההרפתקאה שלי אחרי אימונים רבים באקדמיה ואני נרגש מאוד בכך,כמובן שאמא ממש לא מבסוטית אבל לא כולם מרוצים.
אני יושב מול הירח ונשבע לעצמי שאני אהיה הנינג'ה החזקה ביותר הטובה ביותר ושאף אחד לא ידע עלי(כלומר אני אהיה חזק,ואם אני אבצע משימה אף אחד לא ידע שאני זה שעשיתי את זה)
ושאני אנסה למצוא את הנינג'ה בעלת העיניים הסגולות המבריקות-כי אני צריך להראות לה לאן התקדמתי,וכי היא יודעת משהו על אבא שלי.
מראה:
------------
כוח:?6/21
זריזות:?7/21
אנרגיה:?8/21
----------------
נינג'וטסו:?11/21
ג'נג'וטסו:?5/21
טאיג'וטסו:?5/21
------------
נינג'וטסו:
B:
shadow clone jutsu - טכניקת שכפול צללים
C:
Vibrating Sound Drill - תנודת קול קודח
D:
paper shuriken- שוריקן מנייר(אני מתכנן להשתמש בזה גם לדברים שהם לא שוריקן ופשוט אפשר לחזק אותם כדי שיהיו חזקים יותר-תגיד לי אם זה אפשרי)
Body Flicker Technique - טכניקת הבהוב הגוף
E:
Rope Escape Technique - טכניקת בריחת חבל
Suiton: Daibakufu No Jutsu - שחרור מים: טכניקת מפל מים
Body Replacement Technique - טכניקת החלפת הגוף
Transformation Technique - טכניקת שינוי גוף
Clone Technique - טכניקת כפילים
ג'נג'וטסו:
B:
C:
Demonic Illusion: False Surroundings Technique - אשלייה שטנית: טכניקת סביבה
D:
E:
טאיג'וטסו:
B:
C:
Hakke Rokujuyon Sho - שישים וארבע מכות יד
D:
Jyuken - אגרוף עדין
E:
-
[B]barak302[/B].
(shadow clone jutsu - טכניקת שכפול צללים) היא ברמה a תוסיף התקפה ברמה b ושלח לי אותה בפרטי.
בגלל ההודעה הקודמת שלך שהייתה לא נכונה (כתובה לא נכון) המשכתי את הסיפור שלך כדי שלה תהייה אחרי כולם זה למה אתה נימצא במיקום הזה.
------------
אתה הולך לעבר המגילות ואתה מרגיש תחושה מוזרה מין המגילה השחורה.
אתה מקבל צמרמורת בכול גופך ומרגיש כאילו אתה מתחיל להיחנק,על המגילה רשום "פתח לשער חדש".
ובמגילה השנייה רשום "אין יציאה" יש לך שתי מגילות אחת שחורה שמה שכתוב בה הוא חיובי,ומגילה לבנה שמה שכתוב בה הוא שלילי.
[B]elios[/B].
------
"ניראה שאתה נמרץ מאוד" הוא אומר בחיוך ומוסיף "אתה עוד תראה".
גם מיזינו וטריזה,עונים לו,לאחר כמה רגעים של מחשבה דוק אומר לכם,היום אתם תקבלו את המשימה הראשונה שלכם.
כולכם מלאי התרגשות ועוד שנייה הורגים אותו כדי שיספר לכם מה המשימה והוא אומר "לפני שאומר לכם אני אתן לכול אחד מפתח",ומחלק לכולכם מפתחות שקשורים על המותן שלכם.
"עכשיו כול אחד ללכת לפינה אחרת של המקום,מצוין" הוא מוסיף ואומר "המשימה הראשונה שלכם היא לאסוף שני מפתחות,מי שאוסף שני מפתחות מתחיל את מסעו מי שלא,חוזר לאקדמיה לשנה נוספת.
יש מפתח ל:
דוק-[COLOR="Black"]שחור[/COLOR].
מיזינו-[COLOR="RoyalBlue"]כחול[/COLOR].
טריזה-[COLOR="White"]לבן[/COLOR].
לך-[COLOR="Red"]אדום[/COLOR].
"קדימה דוק אומר וטריזה ומיזינו נעלמים.
[B]DelPiero7[/B].
שאסיים ההודעה הזו אתן את המידע ואת המראה של כול הדמויות החדשות.
-------------
רוז אומרת לך "מי אתה תזכיר לי"בטן קר ובאדישות.
ואתה מבין שבשביל הערכה שלה אתה תצטרך יותר מאמץ והשקעה.
בכול זו אחת השינובים היפים ביותר בכפר :).
כשאתה רץ לעבר המגילה רוז צועקת "אל תהיה מטומטם""זה בטוח מלכודת" היא נאנחת.
[B]♣DarkBoy♣[/B]
אתה מתחמק מין הדבר המוזר הזה ובשנייה לאחר שאתה אומר את מילותיך אתה סם לב שהדבר הזה היה זאב לבן בגובה חצי מטר,הוא רץ אליך ואתה סם לב שכפות ידו מתחילות לקבל צ'אקרה כחולה הוא קופץ ואתה מבין שהוא כנראה יפגע בך,אתה מנסה לשחרר התקפת נגד,ומרגיש רוח חזקה בשניה עומד ממולך אדם גבוה בעל אפרו,הוא מביט בזאב והזאב נופל על הרצפה,מינאטה רצה לעברו ומחבקת אותו היא מבקשת מימך סליחה וחוזקת למקומה.
אותו אדם אומר לך"קדימה קום אין לנו זמן לבזבז".
אותו אדם הוא בגובה 2 רזה ואתה בקושי סם לב לפניו יש לו חולצה לבנה,ושני חצאי עלים מצוירים על החולצה.
יש לו מכן מצח על ידו הימנית ואתה מבין שהוא המורה שלך.
[COLOR="Red"]לכולם אני מעדכן את דף הדמויות אם האנשים החדשים שאתם פגשתם.[/COLOR]