-
[COLOR="Purple"]רין
את רצה ללאירון ובנתיים פוצ'יאנה משתמש ביללה כדי למשוך את צומת ליבם של הארונים שעשיו רודפים אחריו, מזל שהוא הרבה יותר מהיר מהים והוא מדלג משם בנינוחות... את מסבה את צומת ליבו של לאירון לארון הפגוע והוא הולך לטפל בשאר הארונים שבינתיים פוצ'יאנה חוזר אלייך ונובח בשמחה...
ארון מדדה אלייך בקושי רב ומראה אותות שמחה ומיד לאחר מכן מתעלף, לאירון מביא לך גרגר אורן בשביל לתת לארון...[/COLOR]
לי
זיגזגון קולט שסאנדייל משתמש בנשיכה ומתחמק אבל מכת הזעם מצליחה לפגוע בו קלות... הוא רץ לסאנדייל בזיגזג ובמהירות ואז משתמש בחבטת ראש, סאנדייל מצליח בקושי להתחמק אבל זגזגון פוגע בו קלות בצידי הגוף...
לא נראה שזה משפיע על סאנדייל והוא בדיוק כמוך מוכן לנצח את הקרב הזה! זיגזגון מתחיל התקפה שוב בוא משתמש בחבטת ראש, עם זאת תהיה מתקפה ישירה זה יהיה הסוף! מה תעשה?
-
שם משתמש: niro275
שם במשחק: לוק
תיאור: שיער שטני קצוץ, בערך 1.60 מטר, שזוף קצת אך רוב עורו לבן. הוא תמיד הולך עם בגדים אדומים.
רקע: לוק ומשפחתו חיו חיים רגילים מאוד, עד שאש קאטצ'ם התחיל בשלטון הרודנות שלו. ללוק היו 2 אחים, אבל אש זרק אותם לבור. אש שלח הרבה מאוד חיילים לתפוס את לוק ואביו ואימו, אך הם הצליחו לברוח ליער ולהסתתר בו. הם חיו ביער שנה שלמה, ואז הגיע חייל באטרפרי שבה לחפש עריקים ביער. הם מצאו אותם והביאו אותם לאש. ברגע האחרון אביו של לוק הוציא גלייסקור והוא השתמש במסך עשן והם הצליחו לברוח. הם ברחו ובדרך נלחמו בפוקימונים רבים, והם הגיעו לטיסה פצועים מאוד. כשהם עלו לטיסה הדיילים גילו שהם עריקים וקראו מיד לאש! אש הגיע, והרג את הוריו של לוק. לוק בנתיים התחבא בתא המטען וחיכה שהכול יעבור. הוא נרדם, והוא שמע קולות בחלום שלו: הם אמרו לו תתעורר... תתעורר... אש כבר לא פה... הוא התעורר אחרי מה שנראה לו כמו כמה ימים והוא מצא את עצמו במיטה חמימה.
התחלתי:איווי
ביקוש:
חפצים: אקדח (שתי מחסניות בכל מחסנית 7 כדורים+ המחסנית שעל האקדח שלכם), סכין משוננת שמאפשרת גם לזריקה גם לקרב קרוב וגם להכנת סלטים! ציוד מחנאות, 2 פוקדורים רגילים, טלפון נייד, ג'י.פי.אס, 3 מנות מזון...
כסף: 1500 $
הערות/הארות: מגניב להרוג את אש :) סוף סוף משחק תפקידים שאפשר לרצוח בו :)
-
[QUOTE=niro275;1149974]שם משתמש: niro275
שם במשחק: לוק
תיאור: שיער שטני קצוץ, בערך 1.60 מטר, שזוף קצת אך רוב עורו לבן. הוא תמיד הולך עם בגדים אדומים.
רקע: לוק ומשפחתו חיו חיים רגילים מאוד, עד שאש קאטצ'ם התחיל בשלטון הרודנות שלו. ללוק היו 2 אחים, אבל אש זרק אותם לבור. אש שלח הרבה מאוד חיילים לתפוס את לוק ואביו ואימו, אך הם הצליחו לברוח ליער ולהסתתר בו. הם חיו ביער שנה שלמה, ואז הגיע חייל באטרפרי שבה לחפש עריקים ביער. הם מצאו אותם והביאו אותם לאש. ברגע האחרון אביו של לוק הוציא גלייסקור והוא השתמש במסך עשן והם הצליחו לברוח. הם ברחו ובדרך נלחמו בפוקימונים רבים, והם הגיעו לטיסה פצועים מאוד. כשהם עלו לטיסה הדיילים גילו שהם עריקים וקראו מיד לאש! אש הגיע, והרג את הוריו של לוק. לוק בנתיים התחבא בתא המטען וחיכה שהכול יעבור. הוא נרדם, והוא שמע קולות בחלום שלו: הם אמרו לו תתעורר... תתעורר... אש כבר לא פה... הוא התעורר אחרי מה שנראה לו כמו כמה ימים והוא מצא את עצמו במיטה חמימה.
התחלתי:איווי
ביקוש:
חפצים: אקדח (שתי מחסניות בכל מחסנית 7 כדורים+ המחסנית שעל האקדח שלכם), סכין משוננת שמאפשרת גם לזריקה גם לקרב קרוב וגם להכנת סלטים! ציוד מחנאות, 2 פוקדורים רגילים, טלפון נייד, ג'י.פי.אס, 3 מנות מזון...
כסף: 1500 $
הערות/הארות: מגניב להרוג את אש :) סוף סוף משחק תפקידים שאפשר לרצוח בו :)[/QUOTE]
אוקיי אתה רשום... תגיב להתחלה
-
[QUOTE=KillerBee;1149961][COLOR="Purple"]
לי
זיגזגון קולט שסאנדייל משתמש בנשיכה ומתחמק אבל מכת הזעם מצליחה לפגוע בו קלות... הוא רץ לסאנדייל בזיגזג ובמהירות ואז משתמש בחבטת ראש, סאנדייל מצליח בקושי להתחמק אבל זגזגון פוגע בו קלות בצידי הגוף...
לא נראה שזה משפיע על סאנדייל והוא בדיוק כמוך מוכן לנצח את הקרב הזה! זיגזגון מתחיל התקפה שוב בוא משתמש בחבטת ראש, עם זאת תהיה מתקפה ישירה זה יהיה הסוף! מה תעשה?[/QUOTE]
אני אומר לסאנדייל" חכה שזיגזון היה קרוב אליך. כשאר הוא היה קרוב אליך תשמש עליו הנשיכה.תנשוך אותו בחוזקה רבה שיכאב לו נורא.לאחר זאת תעיף אותו לעבר איזה עץ בסביבה .לאחר כול זה שלח מתקפת זעם אל זיגזון כדי לגמור אותו"
-
[QUOTE=KillerBee;1149961][COLOR="Purple"]רין
את רצה ללאירון ובנתיים פוצ'יאנה משתמש ביללה כדי למשוך את צומת ליבם של הארונים שעשיו רודפים אחריו, מזל שהוא הרבה יותר מהיר מהים והוא מדלג משם בנינוחות... את מסבה את צומת ליבו של לאירון לארון הפגוע והוא הולך לטפל בשאר הארונים שבינתיים פוצ'יאנה חוזר אלייך ונובח בשמחה...
ארון מדדה אלייך בקושי רב ומראה אותות שמחה ומיד לאחר מכן מתעלף, לאירון מביא לך גרגר אורן בשביל לתת לארון...[/COLOR]
[/QUOTE]
" היי פוצ'ינה, כל הכבוד! " אומר ואלטף אותו .
" תודה, " אומר ללאירון ואקח ממנו את הגרגיר , והאכיל את ארון בגרגיר האורן .
-
[COLOR=navy]לי[/COLOR]
[COLOR=navy]זיגזגון רץ יש לתוך הפה של סאנדיל וסנדיל מסתובב כמה פעמים כדי לצבור תנופה ואז מעיף אותו על העץ הקרוב ביותר וזיגזגון פשוט עובר דרכו ושובר את העץ הדקיק והמסכן השהיה ביתם של כמה רטטות...[/COLOR]
[COLOR=#000080]סאנדיל רץ מהר בשדות ומסיים את זגזגון הפגוע במכת זעם, זאת ההזדמנות לתפוס אותו (תשתמש בפוקדור רגיל אתה זוכר)[/COLOR]
[COLOR=purple]רין[/COLOR]
[COLOR=purple]ארון לוקח את גרגר האורן ומתעורר לפתע, נצמד אלייך ואז קופץ על התיק שלך, נכנס לתוכו ומוציא משם פוקדור, אחרי זה הוא קופץ על פוצ'יאנה והשניים מתחילים לשחק ו"נאבקים" אחד בשני, רודפים אחד אחרי השני במשחק תופסת...[/COLOR]
[COLOR=purple]את לא רואה את הסולרוק בסביבה אבל גם ארון הוא פוקימון לא חלש...[/COLOR]
-
[QUOTE=KillerBee;1149998][COLOR=navy]לי[/COLOR]
[COLOR=navy]זיגזגון רץ יש לתוך הפה של סאנדיל וסנדיל מסתובב כמה פעמים כדי לצבור תנופה ואז מעיף אותו על העץ הקרוב ביותר וזיגזגון פשוט עובר דרכו ושובר את העץ הדקיק והמסכן השהיה ביתם של כמה רטטות...[/COLOR]
[COLOR=#000080]סאנדיל רץ מהר בשדות ומסיים את זגזגון הפגוע במכת זעם, זאת ההזדמנות לתפוס אותו (תשתמש בפוקדור רגיל אתה זוכר)[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לסאנדיל" היית טוב הצלחת להביס את הפוקימון הראשון שנלחמת נגדו.אני לא אתפוס פוקימון נורמל.שונא את הסוג אז אני לא אתפוס .".אנני אמשיך לטייל בשדות עם סאנדייל אחר פוקימונים אחרים לתפיסה
-
[QUOTE=KillerBee;1149998][COLOR=navy]לי[/COLOR]
[COLOR=purple]רין[/COLOR]
[COLOR=purple]ארון לוקח את גרגר האורן ומתעורר לפתע, נצמד אלייך ואז קופץ על התיק שלך, נכנס לתוכו ומוציא משם פוקדור, אחרי זה הוא קופץ על פוצ'יאנה והשניים מתחילים לשחק ו"נאבקים" אחד בשני, רודפים אחד אחרי השני במשחק תופסת...[/COLOR]
[COLOR=purple]את לא רואה את הסולרוק בסביבה אבל גם ארון הוא פוקימון לא חלש...[/COLOR][/QUOTE]
" יופי ! רגע .. זה אומר ש.. ארון עכשיו שלי? יש ! " אומר ואחבק את שניהם .
" קדימה , בואו , צריך להמשיך ^ ^ נשחק בפעם אחרת . " אומר להם ואצא מין המכרה ואתחיל ללכת .
-
לי
סאנדייל ואתה ממשיכים בדרך ורואים להקת נידורנים זכרים ונקבות ביחד, סאנדייל נלהב להילחם באחד מהם! הוא ממש רוצה עוד קרב והוא מתחיל לרוץ אליהם אבל אתה יודע שלא יצליח לנצח את כולם יחד אתה חייב לעצור בעדו!
אתה צועק לו ורץ אחריו ואז הוא כנראה נזכר שיש לו מאמן וחוזר אלייך... אחד הנידורנים הזכרים שם לב אליכם ורץ לסאנדייל מוכן לקרב... אתה רואה שאלה צהרי היום ואתה חייב עוד לתפוס שני פוקמונים, הבטן שלך מתחילה לקרקר (אתה יכול לאכול בבית בלי לבזבז מנות או לחפש עצי פרי באזור) ואתה רואה עץ של גרגר אורן לידך אתה יכול רק להושיט יד ולקטוף אחד...
רין
ארון נכנס לפוקדור ואז יוצא ממנו שוב ואתם יוצאים מין המכרה, ומתחילים ללכת... את מסתכלת למעלה ורואה שכבר צהריים וגם לא את ולא הפוקימונים שלך אכלתם ארוחה (חוץ מארון) את מתחילה להיות יותר ויותר רעבה (כשאתם במחוז שלכם אתם יכולים ללכת לבית ולאכול שם מבלי לבזבז מנות) מה את רוצה, קודם לתפוס את הפוקימון השני וללכת לשדות או לאכול? זכרי שיכולים להיות עצי פרי בשדות שאת והפוקימונים שלך תוכלו להנות מהם...
-
[QUOTE=KillerBee;1150053]לי
סאנדייל ואתה ממשיכים בדרך ורואים להקת נידורנים זכרים ונקבות ביחד, סאנדייל נלהב להילחם באחד מהם! הוא ממש רוצה עוד קרב והוא מתחיל לרוץ אליהם אבל אתה יודע שלא יצליח לנצח את כולם יחד אתה חייב לעצור בעדו!
אתה צועק לו ורץ אחריו ואז הוא כנראה נזכר שיש לו מאמן וחוזר אלייך... אחד הנידורנים הזכרים שם לב אליכם ורץ לסאנדייל מוכן לקרב... אתה רואה שאלה צהרי היום ואתה חייב עוד לתפוס שני פוקמונים, הבטן שלך מתחילה לקרקר (אתה יכול לאכול בבית בלי לבזבז מנות או לחפש עצי פרי באזור) ואתה רואה עץ של גרגר אורן לידך אתה יכול רק להושיט יד ולקטוף אחד...
[/QUOTE]
אני מושיט יד לעץ של גרגר אורן ולקח מימנו שני גרגרי אורן. אחד אי לוקח לעצמי ואוכל את השני אתן לסאנדייל לאכול. לאחר זאת אומר לסאנדייל" טוב רצית להילחם נגד נירדורין אז תזכה להליחם נגדו.תזהר הוא עלול להיות חזק.תחיל במתקפת זעם ואז במתקפת נשיכה עליו "
-
לי
אתם אוכלים בתאווה את הגרגר הכחול והטעים ושבעים מאוד
נידורן רץ בניקור אבל סאנדייל מתחמק ואז שורט אותו בחוזקה במכת זעם! נידורן מתאושש מהמכה הישירה ומשתמש במיקוד אנרגייה הוא משתמש שוב בניקור אבל הפעם הקרן שלו ארוכה וחדה יותר, סאנדייל נפגע קשות מהמכה אבל הוא מתעשת ואוכל את שארית גרגר האורן שלו, הוא רץ לעבר נידורן ונושך אותו חזק ברגל נידורן מתחיל לצלוע עם ניקור לעבר סאנדייל אבל סאנדייל רק זז הצידה ונידורן מדדה לעבר עץ האורן ומפיל עליו הרבה פירות טעימים למראה, הוא הובס וסאנדייל מחלץ אותו מגרגרי האורן ומסמל לך לתפוס אותו, אוכל עוד כמה...
-
[QUOTE=KillerBee;1150053]
רין
ארון נכנס לפוקדור ואז יוצא ממנו שוב ואתם יוצאים מין המכרה, ומתחילים ללכת... את מסתכלת למעלה ורואה שכבר צהריים וגם לא את ולא הפוקימונים שלך אכלתם ארוחה (חוץ מארון) את מתחילה להיות יותר ויותר רעבה (כשאתם במחוז שלכם אתם יכולים ללכת לבית ולאכול שם מבלי לבזבז מנות) מה את רוצה, קודם לתפוס את הפוקימון השני וללכת לשדות או לאכול? זכרי שיכולים להיות עצי פרי בשדות שאת והפוקימונים שלך תוכלו להנות מהם...[/QUOTE]
" הבית דיי רחוק, אז נחפש עצי פירות כאן באזור, " אומר ואתחיל לחפש עצי פירות .
-
[QUOTE=KillerBee;1150113]לי
אתם אוכלים בתאווה את הגרגר הכחול והטעים ושבעים מאוד
נידורן רץ בניקור אבל סאנדייל מתחמק ואז שורט אותו בחוזקה במכת זעם! נידורן מתאושש מהמכה הישירה ומשתמש במיקוד אנרגייה הוא משתמש שוב בניקור אבל הפעם הקרן שלו ארוכה וחדה יותר, סאנדייל נפגע קשות מהמכה אבל הוא מתעשת ואוכל את שארית גרגר האורן שלו, הוא רץ לעבר נידורן ונושך אותו חזק ברגל נידורן מתחיל לצלוע עם ניקור לעבר סאנדייל אבל סאנדייל רק זז הצידה ונידורן מדדה לעבר עץ האורן ומפיל עליו הרבה פירות טעימים למראה, הוא הובס וסאנדייל מחלץ אותו מגרגרי האורן ומסמל לך לתפוס אותו, אוכל עוד כמה...[/QUOTE]
אני אומר לסאנדייל" יפה הצלחת להביס עוד פוקימון אתה חזק.טוב לבקשתך אתפוס את הנידורין הזה ". אזרוק פוכדור על נידורין בתקווה שיתפס.לאחר מכן אקח כמה שיותר גרגרי אורן שאוכל ואשים אותם בתיק שלי למקרה שאצטרך אותם
-
רין
אתם הולכים והולכים ולםתע את רואה שלושה עצים עץ עם פרי שנראה כמו דובדבן עץ עם גרגר אורן ועץ עם תפוחים כחולים, את נזכרת שמתיו אמר לכם שפרי הדובדבן טעים למראה אך חריף מאוד לבני אדם, הוא טוב לפוקימונים.. אז את מורידה כמה דובדבנים לפוצ'יאנה וארון למרות שארון לא אוכל אותם אבל פוצ'יאנה משתגע עליהם.... את נזכרת שגרגר האורן הוא גרגר מתוק ומשביע אז את לוקחת קצת לעצמך וארון מתנגש בעץ התפוח הכחול ולוקח לא אחד... אחרי ששבעתם אתם ממשיכים לחפש פוקמונים ורואים שהיער מלא בפוקימוני חרק, נינקדות, קטרפיים וורמפלים...
לי
אתה זורק את הפוקדור על נידורן הוא מתנדנד, מתנדנד, מתנדנד ונעצר... תפסת נידורן ונשאר לך פוקדור אחד...
אתה לוקח 5 גרגרים ושם בתיקף אוכל עוד אחד...
אתה נזכר שאתה חייב ללכוד עוד פוקמון היום עם הפוקדור האחרון שנשאר לך ואז נזכר שיש חוף במרחק קצר מהשדה, אולי יש שם פוקימוני מים שימושיים! אבל אתה גם נזכר שיש את המכרות עוד שלא ביקרת בהם... מה תעשה?
-
[QUOTE=KillerBee;1150189]
לי
אתה זורק את הפוקדור על נידורן הוא מתנדנד, מתנדנד, מתנדנד ונעצר... תפסת נידורן ונשאר לך פוקדור אחד...
אתה לוקח 5 גרגרים ושם בתיקף אוכל עוד אחד...
אתה נזכר שאתה חייב ללכוד עוד פוקמון היום עם הפוקדור האחרון שנשאר לך ואז נזכר שיש חוף במרחק קצר מהשדה, אולי יש שם פוקימוני מים שימושיים! אבל אתה גם נזכר שיש את המכרות עוד שלא ביקרת בהם... מה תעשה?[/QUOTE]
אני מחליט ללכת לחוף כדי לחפש לי פוקימוני מים.אני וסנדייל הולכים לעבר חוף הים ומחפשים שם פוקימוני מים