יפה מאוד!!!! אהבתי את זה שהוא לא יכול לזוז
Printable View
יפה מאוד!!!! אהבתי את זה שהוא לא יכול לזוז
פרק יפה, רק שאין לי מושג למה שמת את זה בספויילר.
[quote] כמה נרות ניצבו מפוזרים ברחבי החדש[/quote] את המשפט הזה לא הבנתי.
[QUOTE=RabbiKingler;1230204]פרק יפה, רק שאין לי מושג למה שמת את זה בספויילר.
את המשפט הזה לא הבנתי.[/QUOTE]
אופש זה אמור להיות כמה נרות מפוזרים ניצבו ברחבי החדר
אני יתקן
מגניב לאללה אני עוקב
תודה רבה!
פרק מעולה, אהבתי את רע-קלאוו. הוא דומה לדניס(דהה).
פרק נחמד אבל לא הבנתי אם הבסיס סודי איך הם ידעו לאן ללכת?
[QUOTE=Astral;1230279]פרק נחמד אבל לא הבנתי אם הבסיס סודי איך הם ידעו לאן ללכת?[/QUOTE]
הכל עומד להתבהר בפרק הבא...
תודה על התגובות!
תראה, יש קצת בעיה עם סיגנון הכתיבה שלך.
אתה לא יכול לדלג על שלבי תיאור באמצעות "~~~" מהסיבה הפשוטה שזה מוריד מהערך של הסיפור, זה כאילו אתה מדלג על תיאורים שהם נחוצים לאותה סצנה. חוץ מזה, יש לך תיאורים יפים, באמת, אתה גורם לתאר את הדמות, אבל בעיה אחת היא שאתה מתאר רק מראה חיצוני. תאר לנו רגש, תאר לנו מחשב, תאר לנו עניין, מראה חיצוני הוא לא הכל. העלילה ממש לא נדושה, להפך, אפילו שלא הייתי פה הרבה זמן, אני רואה בזה רעיון מקורי, אבל כמו שאתה יודע, עלילה מעניינת לא יכולה להיות רק על פי מכונאי צעיר, אבל אני בטוח שנראה איזה אקשן מרוצים או משהו בסיגנון רובטריקים.
[QUOTE=Dia;1230541]תראה, יש קצת בעיה עם סיגנון הכתיבה שלך.
אתה לא יכול לדלג על שלבי תיאור באמצעות "~~~" מהסיבה הפשוטה שזה מוריד מהערך של הסיפור, זה כאילו אתה מדלג על תיאורים שהם נחוצים לאותה סצנה. חוץ מזה, יש לך תיאורים יפים, באמת, אתה גורם לתאר את הדמות, אבל בעיה אחת היא שאתה מתאר רק מראה חיצוני. תאר לנו רגש, תאר לנו מחשב, תאר לנו עניין, מראה חיצוני הוא לא הכל. העלילה ממש לא נדושה, להפך, אפילו שלא הייתי פה הרבה זמן, אני רואה בזה רעיון מקורי, אבל כמו שאתה יודע, עלילה מעניינת לא יכולה להיות רק על פי מכונאי צעיר, אבל אני בטוח שנראה איזה אקשן מרוצים או משהו בסיגנון רובטריקים.[/QUOTE]
הסימן ה~~~~~~~~~~~~ זה לא דילוג על עלילה, זה מעבר לסצנה אחרת.
אני יודע, אבל אני עדיין חושב שזה מוריד מהערך של הסיפור. אפשר לעבור לסצנה אחרת בלי קווקוים.
פרק טוב מאוד. הייתה רק איזו טעות הקלדה ששמתי לב אליה, וכבר שכחתי מה היא. תארת קצת את הפנים של דיוויד, במחשבות שלו על אי יכולתו 'לחטט באף' או 'לחזור הביתה', וזה טוב, אם כי אני די בטוח שאפשר לתאר עוד את הפנים של הדמויות. הנפש של הדמויות זה מה שמאפשר לקוראים להתחבר לסיפור. הם מוצאים מישהו עם אותה השקפת עולם כמוהם, ואז הם יכולים לראות את הסיפור דרכו.
ההתייחסות למחקר שם בסוף הייתה במקום ועזרה ליצור שעשוע.
ואני מרגיש שדי צדקתי (לפחות בחלק שנוגע אלי) כשאמרתי שאנחנו נוכל להבין אחד את הסיפור של השני די בקלות. כי אני רואה כמה דברים משותפים - אנשים שנקלעים בטעות למצבים שמשנים את חייהם, בוס רע גדול ומרושע שכל הזמן אומרים את שקורה והוא מאוד מתעצבן מחוסר היכולת של הנתינים המפגרים שלו, ושרוצה לתפוס את הגיבורים הטובים בכל מחיר.
[QUOTE=LordAbizi;1230614]פרק טוב מאוד. הייתה רק איזו טעות הקלדה ששמתי לב אליה, וכבר שכחתי מה היא. תארת קצת את הפנים של דיוויד, במחשבות שלו על אי יכולתו 'לחטט באף' או 'לחזור הביתה', וזה טוב, אם כי אני די בטוח שאפשר לתאר עוד את הפנים של הדמויות. הנפש של הדמויות זה מה שמאפשר לקוראים להתחבר לסיפור. הם מוצאים מישהו עם אותה השקפת עולם כמוהם, ואז הם יכולים לראות את הסיפור דרכו.
ההתייחסות למחקר שם בסוף הייתה במקום ועזרה ליצור שעשוע.
ואני מרגיש שדי צדקתי (לפחות בחלק שנוגע אלי) כשאמרתי שאנחנו נוכל להבין אחד את הסיפור של השני די בקלות. כי אני רואה כמה דברים משותפים - אנשים שנקלעים בטעות למצבים שמשנים את חייהם, בוס רע גדול ומרושע שכל הזמן אומרים את שקורה והוא מאוד מתעצבן מחוסר היכולת של הנתינים המפגרים שלו, ושרוצה לתפוס את הגיבורים הטובים בכל מחיר.[/QUOTE]
[QUOTE=Dia;1230541]תראה, יש קצת בעיה עם סיגנון הכתיבה שלך.
אתה לא יכול לדלג על שלבי תיאור באמצעות "~~~" מהסיבה הפשוטה שזה מוריד מהערך של הסיפור, זה כאילו אתה מדלג על תיאורים שהם נחוצים לאותה סצנה. חוץ מזה, יש לך תיאורים יפים, באמת, אתה גורם לתאר את הדמות, אבל בעיה אחת היא שאתה מתאר רק מראה חיצוני. תאר לנו רגש, תאר לנו מחשב, תאר לנו עניין, מראה חיצוני הוא לא הכל. העלילה ממש לא נדושה, להפך, אפילו שלא הייתי פה הרבה זמן, אני רואה בזה רעיון מקורי, אבל כמו שאתה יודע, עלילה מעניינת לא יכולה להיות רק על פי מכונאי צעיר, אבל אני בטוח שנראה איזה אקשן מרוצים או משהו בסיגנון רובטריקים.[/QUOTE]
lordabizi תודה רבה על התגובה.
dia אני רוצה שניה שתדמיין סרט.
איך יעשו מעבר בין סצנה אחת לאחרת בלי קטיעה?
ככה זה אצלי
קראת פעם ארטמיס פאול?
יש סצנה אחת, ואז מעבר לאחרת.
ככה זה פה.
ואני שמח שאהבתם.