-
אין ספק שאם זה היה הבן שלי הייתי רוצה לשחרר אותו תמורת עשרים אלף אסירים. אבל אנחנו כחברה צריכים להחזיר את המשפחה לקרקע. אלף אסירים זה יותר מדי. זה נוגד כל היגיון בריא. מהבחינה הזאת עיקר האשמה הוא על אלו שאמרו "מה היה קורה אם" והתקשורת שייחסה לזה כל כך חשיבות ועודדה את המשפחה להמשיך להיאבק.
אנושיות זה חשוב, אבל מה עם העתידים למות? האמת היא שאלו שתומכים בעסקה הם לא אנושיים. לא אכפת להם שימותו עוד אנשים בעקבות העסקה, רק שישחררו את גלעד שליט, [b]חייל[/b] במדינת ישראל.
-
אם היה לי הכוח (רצון) והכסף, הייתי סוחר מתנקש לצלוף בגלעד, לא צוחק... -_- כל העיסקה הזאתי היא טעות גדולה
-
אם כך,תתבביש לך שאתה רוצח אכזרי.צריך גם אותך לשלוח לכלא אם אתה חושב ככה...תחשוב על מה שאתה אומר טוב טוב...
[SIZE=5][B]בכל מקרה.
גלעד חזר!
מצבו טוב![/B][/SIZE]
[URL]http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4136254,00.html[/URL]
-
אני חושב שזו טעות.
כל 1,000 האסירים האלו יכולים בקלות לחטוף עוד איזה 5 אנשים, ואז מה? ניתן 5,000 חיילים?..
הם מנצלים את נקודת התורפה של ישראל, שלה [U]אכפת מהתושבים והחיילים שלה.[/U]
אבל אני גם מאוד רוצה שהוא יחזור, אז מה אני אגיד לכם.
מה שקרה קרה, אני רק שמח שהוא סופסוף חוזר! ואני עוד יותר שמח שהוא בריא ומצבו טוב.
alonsiro
למרות שיש לך את אותו שם, תתבייש, אותו חייל שיושב שם חמש שנים.
תתאר לך את עצמך שם!
-
[QUOTE=Mr. Donphan;1240695]אני חושב שזו טעות.
כל 1,000 האסירים האלו יכולים בקלות לחטוף עוד איזה 5 אנשים, ואז מה? ניתן 5,000 חיילים?..
הם מנצלים את נקודת התורפה של ישראל, שלה [U]אכפת מהתושבים והחיילים שלה.[/U]
אבל אני גם מאוד רוצה שהוא יחזור, אז מה אני אגיד לכם.
מה שקרה קרה, אני רק שמח שהוא סופסוף חוזר! ואני עוד יותר שמח שהוא בריא ומצבו טוב.
[/QUOTE]
מסכים עם כל מילה! השאלה היא אם עשינו את הדבר הנכון... נקווה שכן, אבל כרגע הדבר החשוב הוא שגלעד חזר בריא ושלם.
-
-
1000 אסירים תמורת ישראלי אחד רק אומר שהערך שחמאס מקצה לאנשיו הוא מינימלי מצידם זה רק מספרים חייל יותר חייל פחות למי אכפת.. טוב הם איבדו את קלף המיקוח עכשיו לפוצץ את עזה!
-
וואלה?
הם קיבלו 1000 אסירים שהם יכולים להחזיר לעצמם עכשיו.
יש להם 1000 רוצחים נוספים למערך הצבאי שלהם.הם יכולים לשלוח אותנו בחזרה אלינו כשהם ירצחו הרבה יהודים מהעם שלנו.אתה קורא לזה שהם איבדו את קלף המיקוח שלכם?
מבחינתי אנחנו הפסדנו בצד הזה בערך של מחיר רב תמורת גלעד שליט עצמו.
עכשיו הם מודעים לכך שאנחנו יכולים להכנע ללחצים שלהם והם מאיימים לחטוף עוד חיילים תמורת עוד אסירים...צריך לרצוח את חמאס.
-
[QUOTE=NightWalker;1240727]וואלה?
הם קיבלו 1000 אסירים שהם יכולים להחזיר לעצמם עכשיו.
יש להם 1000 רוצחים נוספים למערך הצבאי שלהם.הם יכולים לשלוח אותנו בחזרה אלינו כשהם ירצחו הרבה יהודים מהעם שלנו.אתה קורא לזה שהם איבדו את קלף המיקוח שלכם?
מבחינתי אנחנו הפסדנו בצד הזה בערך של מחיר רב תמורת גלעד שליט עצמו.
עכשיו הם מודעים לכך שאנחנו יכולים להכנע ללחצים שלהם והם מאיימים לחטוף עוד חיילים תמורת עוד אסירים...צריך לרצוח את חמאס.[/QUOTE]
אתה צודק בזה אבל...
בדיוק עכשיו אין להם במה לאיים עלינו אפשר לפוצץ אותם
-
וואלה אלון רק על המילים האלה היייתי שם אותך שם במקומו אם הייתי יכול תאמין לי
-
תבינו, אני ממש לא מתבייש בעצמי ואני אגיד גם למה... כמובן שחשוב שהוא יחזור, אבל המחיר הוא גדול מדי, תחשבו רגע.
לא לגמרי הבנתי כמה משחררים אבל אני חושב ש500 בפעם האחרונה שבדקתי, אם כל טרוריסט יהרוג מינימום 2 איש, כבר לפחות 1000 איש יהרגו !!! החיים המסכנים של חייל אחד מול חיים של 1000 איש שיכולים ליהיות כל אחד, אולי אפילו אתם. כמובן שאני רוצה שהוא יחזור, אבל זה פשוט לא שווה את זה... לדעתי הממשלה עושה את זה רק בגלל שהאוכלוסייה לוחצת עליה ובגלל שהם אמרו שהם יעשו הכל כדי להחזיר כל שבוי... אני חושב שזו טעות ענקית ומחיר ההרוגים גדול מדי...
-
הוא חזר הוא חזר הוא חזר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
אני מסתכל על התגובות ומבין שהילדים בפורום ממש מפגרים (תסלחו לי על המילה), אם זה היה הבן שלכם? מה אתם הייתם עושים? בדיוק מה שנעם ואביבה שליט עשו.
[quote]אם היה לי הכוח (רצון) והכסף, הייתי סוחר מתנקש לצלוף בגלעד, לא צוחק... -_- כל העיסקה הזאתי היא טעות גדולה
[/quote]
אתה חושב שאשכרה מדינת ישראל תתן לאסירים להשאר בחיים? השב"כ יצא למסע חיסולים מטורף ויהרוג את כל האסירים הכבדים.
-
אני רוצה לומר... לכל אלה, שאמרו שהמחיר שווה את זה, בוא נתאר מצב, בו בא 1, רק אחד, מתוך [b]אלף![/b] ועושה פיגוע והורג מישהו יקר שלך. איך תגיבו אז?
-
[QUOTE=אידיליה;1240764]אני רוצה לומר... לכל אלה, שאמרו שהמחיר שווה את זה, בוא נתאר מצב, בו בא 1, רק אחד, מתוך [b]אלף![/b] ועושה פיגוע והורג מישהו יקר שלך. איך תגיבו אז?[/QUOTE]
תודה רבה, למה כולם נטפלים רק אלי יש עוד איזה 3 אנשים שחושבים כמוני...