קראתי את הפרק החדש ו...וואוו.
אני אוהב את הרעיון שלך,את הכתיבה שלך ואת ההשקעה,הפורום ספרות צריך עוד אנשים כמוך המשך כך.
Printable View
קראתי את הפרק החדש ו...וואוו.
אני אוהב את הרעיון שלך,את הכתיבה שלך ואת ההשקעה,הפורום ספרות צריך עוד אנשים כמוך המשך כך.
[quote=coca cola;1261636]קראתי את הפרק החדש ו...וואוו.
אני אוהב את הרעיון שלך,את הכתיבה שלך ואת ההשקעה,הפורום ספרות צריך עוד אנשים כמוך המשך כך.[/quote]
תודה רבה לך :)
זה משמח אותי מאוד ברצינות
[QUOTE=accelerator;1261638]תודה רבה לך :)
זה משמח אותי מאוד ברצינות[/QUOTE]
אין בעד מה :wink:
תמשיך כך אני בטוח שיהיו לך עוד קוראים ומגיבים.
אהבתי
חוץ מהאובר פאוור המטורף שהכתיבה המדהימה מחפה עליו, יש לי תלונה אחת
''אגרוף להבה''? זה פוקימון? לא מתאים שהדמויות יגידו את המתקפה, זה פוגע בתיאור שלה
והיה יותר טוב לדעתי אם הוא היה שותק (גריי) כאשר הוא נהפך לרציני, הייתי ממליץ לכמה שפחות ''טקסט''
[quote=ITA;1261909]אהבתי
חוץ מהאובר פאוור המטורף שהכתיבה המדהימה מחפה עליו, יש לי תלונה אחת
''אגרוף להבה''? זה פוקימון? לא מתאים שהדמויות יגידו את המתקפה, זה פוגע בתיאור שלה
והיה יותר טוב לדעתי אם הוא היה שותק (גריי) כאשר הוא נהפך לרציני, הייתי ממליץ לכמה שפחות ''טקסט''[/quote]
מה קשור פוקימון? הוא אומר תהתקפה, אני לא ממש הולך לוותר על זה זה סוג הכתיבה שלי ואני ישתמש בזה עוד הרבה
תודה והכל אבל דווקא אני לא מבין תטענה הזאת אין מה לעשות, זה גם יותר מקל עם הכתיבה ומוריד חפירות
וואו! אין לי עוד מה להגיד! בהתחלה לא היה לי כוח לקרוא אבל עכשיו... ואוו!
לא יודע זה משעשע לראות שמישהו אומר את ההתקפה שלו
למשל אם אני נותן אגרוף למישהו אני לא אומר ''אגרוף!''
הבנת את הכוונה?
[quote=ita;1261935]לא יודע זה משעשע לראות שמישהו אומר את ההתקפה שלו
למשל אם אני נותן אגרוף למישהו אני לא אומר ''אגרוף!''
הבנת את הכוונה?[/quote]
מילא בחיים האמיתיים כן,
אבל א' זה סיפור.
ב' יש לו כוחות על טבעיים.
שיגיד מה שבא לו חחח,בנוסף יש גם אנימות שהם לא פוקימון
שיש הרבה פעמים שהם אומרים את המתקפה:
בעל זבוב לדוגמה,כמה פעמים הוא אמר אוגה פאנץ',אוגה קיק ועוד הרבה
סיפור נהדר ,הנושא מרתק , פושעים ואסירים הם טרנד חזק עכשיו בשוק הכותבים וגם בפורום חח
אהבתי מאוד את הכתיבה שלך ,סימני הפיסוק קצת לא מובנים כי הפרק מבולגן מדי , אולי תחלק לחלקים את הפרק ? לפסקות ?
תודה רבה לכולם =]
דניס-הבנתי אבל אין מה להגיד ענו לך
Zjh-תודה רבה לך , משמח אותי מאוד מקווה שתמשיך לקרוא
ארווין-תודה :), חשבתי על זה ואתה צודק, אני יתחיל לנסות את זה מאיפה שאני כותב למרות שזה קשה ניסיתי את זה פעם אחת אבל בגלל הוורד הדפוק שלי הכל התחרבש....