-
[QUOTE=YellowFlash;1279655]סליחה שאני מעליב אבל זה אחד מהסיפורים הכי דפוקים שקראתי בחיים. מוות מאלרגיה לאגוזים שלא השפיע בכלל על הסיפור, ערפדים שצצים משום מקום ושמות דפוקים.
קראתי סיפורים יותר טובים מזה...[/QUOTE]
וואו וואו אחי, תמשוך את המושכות אחורה לרגע, ותחשוב.
כולה פורסם פרק שני. מי אמר שהערפדים צצים משום מקום? מי אמר שאין השפעה בקשר לאגוזים? וממתי השם 'נחום' הוא שם דפוק?
אתה צריך לזכור שהסיפור רק מתחיל, והכל עוד פתוח.
-
[QUOTE=Master Po;1279660]וואו וואו אחי, תמשוך את המושכות אחורה לרגע, ותחשוב.
כולה פורסם פרק שני. מי אמר שהערפדים צצים משום מקום? מי אמר שאין השפעה בקשר לאגוזים? וממתי השם 'נחום' הוא שם דפוק?
אתה צריך לזכור שהסיפור רק מתחיל, והכל עוד פתוח.[/QUOTE]
אני לא אמרתי שהשם נחום דפוק, אלא שהשם נחום או׳חרא דפוק.
אני נתתי לו תגובה בונה על דעתי- זה הכול.
-
[QUOTE=YellowFlash;1279669]אני לא אמרתי שהשם נחום דפוק, אלא שהשם נחום או׳חרא דפוק.
אני נתתי לו תגובה בונה על דעתי- זה הכול.[/QUOTE]
יש את נחום , שהוא השחקן הראשי, הליצן.
ויש את תומאס או'חרא שזה הערפד.
תדייק יותר במה שאתה אומר.
-
-
-
תודה רבה על כל התגובות והביקורות הבונות.
אשתדל לפרסם את הפרק הבא מתישהו עד מחר.
-
-
תודה רבה!
הפרק הבא ייצא היום. ואם לא, אז מחר.
-
[size="6"]פרק 3[/size]
[spoiler]כשהתעוררתי בפעם השנייה כבר, ראיתי שאני כבר לא בתא השירותים המסריח, אלא במיטה בתוך חדר קטן שנראה נטוש. קמתי מהר מהמיטה והסתכלתי סביב. היה חשוך בחוץ, לפי מה שראיתי מהחלון הקטן בצד. ניסיתי להיזכר איך הגעתי לפה, אבל הדבר האחרון שזכרתי זה שאיש מוזר קפץ עליי, ושמיד לאחר מכן התעלפתי. הלכתי לכיוון הדלת, אך לפתע היא נפתחה מעצמה. לחדר נכנס האיש המוזר, תומאס או'חרא, אותו אחד שעשה לי חתכים בידיים. צעדתי כמה צעדים אחורה, ושאלתי:" איפה אני? מה עשית לי? למה אני מרגיש מוזר?"
"וואו, תעצור רגע, ואני יענה לך על הכל." הוא אמר בחיוך, "אתה נמצא בפאתי העיר פילידלפיה. לגבי שאלתך השנייה, אני הזרמתי לעורקיך דם ערפדים, וכך הפכתי אותך לחצי ערפד. ההרגשה המוזרה שהנך מרגיש זה גופך אשר מתרגל לדם הערפדים."
"ערפדים? על מה אתה מדבר?"
"שב רגע ואני יסביר לך הכל על ערפדים ומה זה אומר בשבילך."
ישבתי על המיטה, בזמן שהוא גרר כסא למיטה וישב עליו.
"עכשיו, אני אדבר, ואתה לא תקטע אותי, בסדר?"
"טוב... אבל אם תנסה לעשות לי משהו, אני ירביץ לך."
"טוב, מאיפה להתחיל? אוקיי, ערפדים מלאים זה דבר די שונה מחצאי ערפדים. ערפדים מלאים גדלים במהירות פי עשר קטנה מבני אנוש. ערפדים מלאים גם לא יכולים להיות באור השמש למשך יותר מכמה שעות, אבל יש להם ראיית לילה מצויינת. הערפדים מהאגדות והסיפורים לא דומים בכלל לערפדים אמיתיים. ערפדים אמיתיים לא ינזקו מצלב או מים טהורים. שום סתם עושה ריח רע, ולא מפחיד או מרחיק אותנו. יתד בלב יהרוג אותנו אבל גם חרב או כדור בראש גם יכול להרוג אותנו. אנחנו יכולים להכנס לבתים של אנשים ללא רשותם. אנחנו שותים דם ע"י עשיית חתך עם ציפורנינו החדות ואז שתיית הדם. כשאנו שותים דם, אנו לא הורגים את בן האדם שאנו שותים ממנו, אלא אנו שותים מעט דם ואז מכסים את החתך עם הרוק שלנו אשר מרפא את החתך, כך שבן האדם רק יחשוב ששרט את עצמו בלילה או משהו דומה. אנו צריכים דם של בני אדם, אבל בשעת הצורך אפשר גם לשתות את הדם של כמה חיות מסוימות. אנו צריכים לאכול כמו שכל דבר חי אוכל, ואנו צריכים גם לשתות מים. דם של כמה חיות ושל ערפדים אחרים רעיל בשבילנו ואי אפשר לשתותו.
לפני ששותים את הדם של מישהו, אנו תמיד מעלפים אותו עם גז מהפה שאנו נושפים עליו. אנו מסוגלים לרוץ במהירות אדירה שקוראים לה 'מהירות הסחוג'. אין אנו מסוגלים להפוך לעטלפים או לכל חיה אחרת, ואנו לא יכולים לעוף או לרחף. אי אפשר לצלם אותנו, מכיוון שיש משהו מוזר באטומים שבונים אותנו. כל החושים שלנו יותר טובים משל בני אדם, ואנו הרבה יותר חזקים ומהירים מהם. אנו לא בני אלמוות, כי אפשר להרוג אותנו בכל הדרכים הרגילות, אבל רק קשה יותר להרוג אותנו מאשר בני אדם.
ועכשיו על חצאי ערפדים. חצאי ערפדים דומים לערפדים, אבל, הם גדלים במהירות קטנה פי חמש מבני אדם. הם יכולים להיות בשמש כמה שהם רוצים, ואין להם גז מעלף מהפה או רוק מרפה. אין להם את 'מהירות הסחוג', והם פחות חזקים ומהירים מערפדים שלמים, אבל הרבה יותר מבני האדם. וזה בערך מה זה ערפד, אפילו שיש לך עוד הרבה ללמוד עליהם, זה הבסיס."
הוא סיים את דבריו עם שיעול קטן,ואז הוא יצא מהחדר וסגר את הדלת. הייתי עדיין מאוד עייף אז נשכבתי על המיטה, בניסיון לעכל את דבריו. לאחר דקות ארוכות, נרדמתי.
[/spoiler]
-
למה לעזאזל כל פרק נגמר בזה שהוא מאבד את ההכרה איך שהוא?
חח פרק טוב
'מהירות הסחוג', חזק ביותר!
-
חח מצחיק!
יש שימוש מופרז במילה 'גם'.
-
[QUOTE=Ash Is A Nub;1279852]חח מצחיק!
יש שימוש מופרז במילה 'גם'.[/QUOTE]
אם תספור את כמות הפעמים, זה סה"כ 5.
חוץ מזה, זה לא דבר רע. 'גם' זו מילה לכל דבר, אמנם לא בשפה גבוהה מדי, אבל בסדר גמור.
-
תודה רבה! אני אשתדל להמעיט בלהשתמש באותה מילה מספר רב של םעמים.
-
רק המלצה קטנה, אולי כדאי שתעריך מעט את הפרקים, זה יוסיף.
-
אני בכוונה עושה אותם קצרים כי אני רוצה שהסיפור יימשך ליותר זמן כי כל יום בערך אני מפרסם פרק, וגם זה יותר קל בשבילי.