וואו,שיחקת אותה!
יש לך קורא עוקב!
Printable View
וואו,שיחקת אותה!
יש לך קורא עוקב!
[QUOTE=bugoji1;1302319]וואו,שיחקת אותה!
יש לך קורא עוקב![/QUOTE]
ברצינות!? אין הערות לשיפור או הצעה לשם ותרצה להיות שמור במ"ת שאפתח על זה?
חוץ מזה, אולי השרשור יהיה על זה בניגוד למה שכתבתי במ"ת?
מבולבל מאוד
לא נראה שקראת את הפרק כי יש שם דברים לא ממש מובנים (אין לי כוח לפרט)
וכל מה שחזרת עליו בהקדמה היה מיותר לחלוטין- רשמת את זה בהקדמה אז למה צריך לחזזור על זה
לסיכום מבולבל לגמריי עם כמה שגיאות כתיב (שגיעוט חטיו, חחחחח)
[QUOTE=r03e;1302544]מבולבל מאוד
לא נראה שקראת את הפרק כי יש שם דברים לא ממש מובנים (אין לי כוח לפרט)
וכל מה שחזרת עליו בהקדמה היה מיותר לחלוטין- רשמת את זה בהקדמה אז למה צריך לחזזור על זה
לסיכום מבולבל לגמריי עם כמה שגיאות כתיב (שגיעוט חטיו, חחחחח)[/QUOTE]
א' קראתי אותו
ב' חזרתי כדי שיהיה הגיוני שהגיבור ידע את זה בשביל לספר גם לנו
ג' זה במחשב אז ברור שיהיו שגיאות
יש לך דברים טובים לומר?
אם קראת אותו היית מתקן את השגיאות...
אם כבר תכננת להגיד את הדרגות בפרק הראשון לא היית צריך לכתוב אותן בהקדמה, רק לכתוב "יש צורות"...
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1302558]אם קראת אותו היית מתקן את השגיאות...
אם כבר תכננת להגיד את הדרגות בפרק הראשון לא היית צריך לכתוב אותן בהקדמה, רק לכתוב "יש צורות"...[/QUOTE]
בסדר והסיפור טוב? היית נרשם למ"ת שיהיה עליו כי עכשו כבר נראה לי שיש לי את הניסיון והידע מדברים נוספים
העלילה טובה והרעיון טוב
רצית ביקורת בונה לא?
תודה,פרק הבא כנראה מחר והסיפור טוב?
כן עלילה מעניינת ואני מחכה להמשך [b]שיכתב בצורה טובה[/b] :)
סיפור טוב
יש רעיון לשם?
הטיירואים
[size="4"]עדיין אין שם אז תציעו שם כבר!!![/size]
[b]פרק שני- מהומה מסריחה חלק א'[/b]
חשבתי שהחיים שלי יגמרו בעוד רגע אבל אז, ראיתי 6 טילים זוהרים משחררים אותי ותוקפים את היצור ההוא. ברחתי אל כיוון כפר קטן שראיתי ושמתי לב שהוא הרוס לחלוטין אבל חבורה של יצורים מוזרים בונים אותו מחדש:המון אבירים קטנים שחורים ואותו מספר של כאלה בלבן קצפת,חלזונות קטנים ומוזרים והמון יצורים קטנים, לכל אחד מהם צורה שונה אבל היו כמה מכל סוג ורובם ראשים. ראיתי המון ביצים שבורות וכמה תקינות, שאלתי אביר אחד על היצורים האלה והוא ענה לי בפחד "אה!! ראית גופים!, הגופים הם טיירואים ממש חזקים ומפחידים ברמת גנרל!!!" ואז ראיתי את הסיוט שלי מתממש: מיליון גופים נבלעים בידי המנהיג(הם זהרו, הפכו לאנרגיה והוא שאב את האנרגיה) שהפך לענק בגודל של מגדלי עזריאלי+כל גורדי השחקים בשכונה שלי(אני בטוקיו, שכחתי לומר)+המון דברים גדולים. בכל מקרה, הגופ הענק ירה עיסה גדולה וחומצתית שהמיסה בית אחד!, מה שעוד יותר מוזר הוא שאז הוא נעלם. שאלתי אחד מהאבירים איך לחזור הביתה והוא אמר לי לחזור למקום שממנו הגעתי לכאן ולבקש מאחד הטיירואים אם יש שם להשתמש בכוח ההעברה שלו. כמובן שחזרתי אל הבית, ביקשתי מהסטאר שהצטרף אליי, סטארנייט לחזור והייתי באחוזה שוב. ראיתי ערמת פנקייקים טעימה ואז כשתקעתי בה מזלג הגעתי שוב לסייברקוורז וראיתי דוכן פנקייקים עם המון פנקייקים שמכין שף אחד ומפקד עליו יצור כחול וקטן שהוא ראש כחול,אוזני ארנב כחולות שמזכירות טיפה כנפיים,עיניים אדומו-ורודות עם אישונים ירוקים, פה קטן ומתוק שסניף כל פנקייק באופן אישי. ראיתי אותו משכפל את עצמו לשלושה נוספים שהסניפו עוד פנקייקים ואז אמרתי לסטאר לעצור אותם, הוא ירה שוריקנים זהובים שהפכו את שלושת היצורים החדשים מהיצור ההוא לרסיסים כחולים. קיבלתי המון פנקייקים והייתי שבע ללפחות שבוע במצב רגיל, אבל כל סטאר קיבל פנקייק ואפילו בכפר ההוא היה סוג של מצבה עם ביצה מתחתה שכתוב עליה "סופריור" קיבל 6 פנקייקים. אבל הייתי שבע והלכתי לאחוזה וחיפשתי גלידה, פתאום ראיתי רשרוש בשיחים שממנו יוצאים מיליוני מטבעות קטנים שהם זהובים,שחורים,לבנים,צהובים וכמה עם הצבעים האלה ביחד, בעלי ידיים ורגליים שהופכים לנתיב של כסף אשר דוהר אל הכפר. שאלתי את הסטארים על המטבעות והם אמרו "המטבעות האלה נקראים זאני והם משרתים ונותנים כסף אך ורק לאדונם. אסור שהם יתאחדו אחרת הם ישנו צורה לכמה צורות. תפקד על כולנו והגנרלים איתך הם:קרייזי אייז,פינקי,גולד,סילבר,בלאק,גריי ילו,ילו,גרין,בלו,שמוק,מורנינג סטאר(אחי התאום),טוקיו" יצאנו למתקפה על הזאני וראינו אותם הופכים ביחד לנחש קוברה זהוב-צהוב-שחור-לבן-אפור וכסוף יחד עם ברונזה שפתח את פיו מלא הניבים המורעלים ועמד לבלוע את כל התינוקות ואותנו! כל הסטארים התחברו ויצרו זאב אדום עם עיניים תכולות.
מצטער שזה קצר אבל הוא יהפוך למ"ת ועכשו אתחיל
[size="4"] יש סוף סוף שם! "יומנו של מאלף" והמ"ת הגיע לאביזי[/size]
[b]פרק שלישי- מהומה מסריחה חלק ב'(מתוך 3 חלקים)[/b]
הזאב והנחש נלחמו ונלחמו עד שהם התפרקו לזאנים ולסטארים בכל מקום שפגעו בהכול. ראיתי שמתוך האדמה יחד עם המון יצורים כחולים וקטנים שהם ראשים כחולים,אוזני ארנב כחולות שמזכירות טיפה כנפיים,עיניים אדומות-ורודות עם אישונים ירוקים, פה קטן ומתוק, חפרפרת ענק בצבעי חום-כתום,סגול,צבע עור וציפורניים ארוכות שהן מקדחות בצבע כסוף מטאל, עיניו אדומות ובפיו יש ניבים.כל היצורים הקטנים התחברו ביחד לאותו יצור רקוב שקרא לעצמו גופ והמשיך לאכול עם קולו המחריד "עוד אוכל!!!!!!!!!!!, עוד אוכל!!! אני צריך אוכל!!!!", הוא התקרב אליי ועמד לבלוע אותי בנשימה קטנה אחת וחסרת חשיבות. נכון חשבתם שיצילו אותי?, אז לא. גופ בלע אותי וראיתי רפש וביצה והמקום הזכיר את החוץ של גופ,עמדתי להתעכל וליפול אל החלק החומצתי, ברגע האחרון ראיתי פיצוץ ענק ובו עמד צל מוזר עטוף גלימה חומה במצב לא טוב שברח, אבל לפני זה הוא זרק לי מכשיר מוזר לבן-אפור בצורת מלבן ואמר "אתה תצטרך את זה, שותף". אחר כך התעלפתי וכשהתעוררתי הייתי בבית הספר וחשבתי שזה היה חלום אבל אז בהפסקה, ראיתי את המכשיר שהצל ההוא נתן לי בתיקי והבנתי שלא משנה מה, זה לא היה חלום. ראיתי שאחד התלמידים אחרי בית הספר נעלם פתאום וכשהגעתי למסעדת ההמבורגרים ועוד המון מאכלים אחרים שכולם מבלים בה אחרי הלימודים הוא היה שם, ריומה אוקיהאמה: חולצה כחולה,מכנסי ג'ינס תכולות שמזכירות יותר לבן מכחול,שיער כתום שמכסה עין אחת,נעלי ספורט חומות ואדומות עם חלקים לבנים ועליהם שילובים של ירח כסוף עם שמש זהוב, הוא שם גם חליפה מוזרה בצבעי קרח,אפור,תכלת,כחול מעל הבגדים שלו כשהוא בבגדי קוסם ותמיד לובש את כובע הקוסמים שלו, עיניים ירוקות. ריומה הזמין המבורגר והתיישבתי אליו בייאוש ושאלתי "יש לך גם טיירו?". ריומה ענה בזעם "אתה אחד מהמשוגעים האלה?, זה סתם ארנב!" והוציא מכובעו ארנב בצבע עור קצת כהה בעל אוזניים ארוכות שמזכירות ידיים עם כתמים ירוקים ומטפחת ירוקה -טורקיז עיניים שחורות קטנות הוא בעל עור כמו קרניים גדולות בחלק מגופו כנפי פרפר קטנים ששוכבות על גבו גם נוצה של יונה הייתה על הקרן הגדולה ביותר מבין 3 הקרניים שעל ראשו. ריומה משך אותי בכוח לשירותים יחד עם הארנב וכמעט חשבתי שהוא באמת יעשה את הדברים שלו אבל אז כשנכנסנו ביחד לתא הוא אמר בכעס ולחישה "אתה מטומטם?, טיירואים הם סודיים וכן יש לי טיירו, זה הארנב הזה וקוראים לו מארו(נזכרתי בשם מהעבר). מה צבע הX סייבר שלך ומי השותף שלך?" עניתי לו בכעס "הX סייבר שלי הוא בלי צבע ואין לי שותף!". ריומה הראה לי את הX סייבר הירוק שלו שהיה כמו שלי רק בצבע ירוק ולחץ בו על הכפתור הגדול ששינה אותו לצורה אחרת(אין דרך לפרט, מצטער) והוציא בו המון כפתורים יחד עם אחד גדול, הייתה מחוברת אליו טבעת כסופה במסך היה מארו שנראה מטושטש ואמר "שלום!". חזרנו לסייברקוורז וראיתי את אותו הצל שוב, רק שהפעם הוא רץ אליי עם חרב וירה טילים מוזרים. מארו יצר מאוזניו סופה שפגעה בצל ואז הוא אמר "אל תתערבו!" וירה אל כולם נשמות דרקון מוזרות.
[I]המשך יבוא....[/I]
עד שאביזי לא יאשר אני לא אעשה ארוך מאוד
תקשיב לי.
מעבר לעובדה שיש לך 60 סיפורים שבכולם אתה מנסה להראות כמה זה טוב מהפעם הקודמת, למרות שלא עשית שום שינוי, ומעבר לעובדה שאם מישהו מגיב לסיפור לך, אתה מנסה לשאול אותו שאלות ספאם כדי שלסיפורים שלך יהיו המון עמודים כמו בעמוד הראשון שאיכשהו התחלתם לדבר על המ"ת שלך..-הכל אחלה.
כמובן שיש שגיאות כתיב. והפרקים קצרים ולא מושקעים ממש. והתיאורים מעיקים. והתמונות מפריעות לדמיון. ועצם זה שאתה לא יכול להחליט על שם בעצמך, ואתה מתנהג כאילו אנחנו צריכים לעזור לך בכפיות טובה, כאילו זה מובן מאליו, ("עדיין אין שם אז תציעו שם כבר!!!" ציטוט שלך מהפרק הקודם-קודם) זה מה שגורם לי רצון להגיד לך הכל בפנים.
אז הנה, אמרתי את זה. אני לא יחזור על זה, לא בשום סיפור שלך. ואני מקווה שאולי תנסה להפנים באמת הפעם ולא להגיד "כן אני מבטיח ואני בלה בלה בלה".