אדם 333333>>>
מזל טוב יתותח בהצלחה בתפקיד!
Printable View
אדם 333333>>>
מזל טוב יתותח בהצלחה בתפקיד!
ראשית, תתחדש על התפקיד.
שנית, בנוגע על מה שכתבת לי:
אם אתה שואל בעולם הזה צריך להיות יותר ידע במתמטיקה מאשר מה שיש בבני גורן חלק א', אז התשובה שלי היא כזו: לא, לא צריך, אבל אז לא יהיה לך אינטרנט, מטוסים, מכוניות, חשמל, וכל דבר אחר שאתה רוצה שהומצא אחרי הספירה.
אולי אתה באופן אישי לא צריך את הידע הזה, אבל ברור לכל שחשוב שהידע הזה יהיה קיים.
למען האמת הייתה לי בראש מתישהו מחשבה של לעשות קורס בפורום על נושא שלא קשור לתכנית הלימודים לבגרות, נושא שהוא, קליל ונחמד, אמנם קשה להבין מה החשיבות היישומית שלו, אבל לדעתי יש בנושא הזה משהו יפה. אבל עכשיו אין לי כל כך זמן לכתוב הסברים על זה, ואני גם בטוח ב-102% שלא תהיה הענות מצד הפורום לדבר שכזה. ("מה אתה מפוצץ לי את הראש עם מתמטיקה, שעוד בכלל לא עוזרת לי בבגרות???")
שיהיה לך בהצלחה אדם.
אבל אותי לא תצליח לשכנע להזיז את התחת מהכורסא P:
פאדיחה מה זה אומר צבע אדום?xdd
ותודה יאי אני דוגמא:)
בהצלחה
זה אומר שהוא מנהל ראשי,הדרגה השלישית ה"חזקה" מכולם,הראשון מייסד,השני מנכ''ל שמאז אלכס שלפני שנה וחצי פחות או יותר וירד די במהירות לא היה מנכ''ל,השלישי זה מנהל ראשי,הרביעי זה פקח,והחלש ביותר זה מנהל רגיל [לא כולל משתמשים רגילים {ווינר,תהילה,וותיקים,רשומים וכו'}]
[quote=Protgas D. Ace;1393991]זה אומר שהוא מנהל ראשי,הדרגה השלישית ה"חזקה" מכולם,הראשון מייסד,השני מנכ''ל שמאז אלכס שלפני שנה וחצי פחות או יותר וירד די במהירות לא היה מנכ''ל,השלישי זה מנהל ראשי,הרביעי זה פקח,והחלש ביותר זה מנהל רגיל [לא כולל משתמשים רגילים {ווינר,תהילה,וותיקים,רשומים וכו'}][/quote]
אני לא חושב ש"חזק" מתאים לתיאור הזה.
זה פשוט מבנה ההיררכיה של הפורום.
יא אללה אדם איזה Xxx אתה איך השקעת בנאום, קראתי הכל (:
חחח בהצלחה בתפקיד
רק תוסיף שגם אנשים שלא רשומים בברכה שלך יכולים לתרום הרבה, ושרק לקחת דוגמאות לא פנית רק אליהם כדי שישקיעו
Nadav Elad says
...מה
אני
פתחתי
סיקור מחורבן
של 180 שורות
וקיבלתי שתי תגובות בפורום הזה
זין אני משקיע יותר םם
Flupy says:
תגובה אחת
השניה הייתה שלי
ובאותו הזמן אפילו לא קראתי את הסיקור
צטט להם את זה
או משהו
[QUOTE]או משהו [/QUOTE]
):
...למה קראת לי הופיר רק נדיו קורא לי הופיר
ושמע הפקחית פה קראה לי נאצי ומה שהיא קיבלה על זה זה פקחות.
זה תפקיד מקולל.
מאז הקמת האתר אף אחד לא כיהן כמנהל ראשי וידע איך להתמודד עם כל הכוח הזה. כולם בסופו של דבר עברו מוטציה וחשפו פרצוף מכוער שאף אחד לא רצה לגלות שיש להם. אם אתה יודע מה טוב בשביל הקהילה, אתה תוותר על התפקיד ותעשה את מה שאתה יכול כפקח. זה מה שיש לי להגיד לך בנושא.
[QUOTE=Hit Man;1394047]זה תפקיד מקולל.
מאז הקמת האתר אף אחד לא כיהן כמנהל ראשי וידע איך להתמודד עם כל הכוח הזה. כולם בסופו של דבר עברו מוטציה וחשפו פרצוף מכוער שאף אחד לא רצה לגלות שיש להם. אם אתה יודע מה טוב בשביל הקהילה, אתה תוותר על התפקיד ותעשה את מה שאתה יכול כפקח. זה מה שיש לי להגיד לך בנושא.[/QUOTE]
עומר וניצן דווקא היו בסדר... ותכלס אין ממש הבדל גדול בין פקח למנהל ראשי..
מזל טוב אדם, בהצלחה בתפקיד. תעשה אותו על הצד הטוב ביותר :)
אדדדם בהצלחה יא אח על מלא <3
מזל"ט על התפקיד.
קראתי הכל Xo...
מזל טוב