-
אין מה לעשות הקריטריונים יורדים מברירה טבעית, בפורום בממוצע גולשים 10 אנשים רשומים כשבפורום עצמו יש מעל 10 פורומים לניהול, וצריך לדאוג שכולם יפעלו או חלקם הטוב.
הפורום הזה מת בגלל החלטות שגויות של ההנהלה, בוא נגיד ככה לפני שלוש שנים בזמן יציאת הפוקימונים של דור 5 כל עדכון חדש על המשחקים היה מפציץ את הפורום והיו מלא תגובות ואנשים, היום בקושי יש פה תגובה אחת כמפרסמים פוקימון חדש,זה בגלל שאנשים שזה לא פורום פוקימון יותר, כשאני נכנס למשחק של פוקימון ליגת הפוקימונים ורואה כמה רשומים יש למשחק הזה אני מבין שיש קהל עצום לפוקימון ומנהל הפורום ברוב טיפשותו הפסיד אותו לקהל נחות יותר של פורום כללי, אותו קהל נחות עליו הוא ניסה לפנות העדיף את הפורום המתקדם במדינה שלנו שאי אפשר להתחרות איתו שכולכם יודעים על איזה פורום אני מדבר, זה מה יש, צריך לשקול את ההחלטות טוב טוב לפני שמבצעים אותם
-
[quote=po zon;1439576]אין מה לעשות הקריטריונים יורדים מברירה טבעית, בפורום בממוצע גולשים 10 אנשים רשומים כשבפורום עצמו יש מעל 10 פורומים לניהול, וצריך לדאוג שכולם יפעלו או חלקם הטוב.
הפורום הזה מת בגלל החלטות שגויות של ההנהלה, בוא נגיד ככה לפני שלוש שנים בזמן יציאת הפוקימונים של דור 5 כל עדכון חדש על המשחקים היה מפציץ את הפורום והיו מלא תגובות ואנשים, היום בקושי יש פה תגובה אחת כמפרסמים פוקימון חדש,זה בגלל שאנשים שזה לא פורום פוקימון יותר, כשאני נכנס למשחק של פוקימון ליגת הפוקימונים ורואה כמה רשומים יש למשחק הזה אני מבין שיש קהל עצום לפוקימון ומנהל הפורום ברוב טיפשותו הפסיד אותו לקהל נחות יותר של פורום כללי, אותו קהל נחות עליו הוא ניסה לפנות העדיף את הפורום המתקדם במדינה שלנו שאי אפשר להתחרות איתו שכולכם יודעים על איזה פורום אני מדבר, זה מה יש, צריך לשקול את ההחלטות טוב טוב לפני שמבצעים אותם[/quote]
אני חושש שזה כבר לא כל כך משנה... אי אפשר כבר לעשות הרבה בנוגע לזה
-
[quote=fluffy beard;1439581]אני חושש שזה כבר לא כל כך משנה... אי אפשר כבר לעשות הרבה בנוגע לזה[/quote]
זה נכון אבל הרבה מביעים פליאה במצב הפורום, אבל אתם יודעים למה זה קרה, חלקם אפילו לקח חלק בהחלטה מטופשת הזו, אני לא אוהב את הפורום הזה בגלל מה שהוא עשה לפוקימון הנושא שגרם לו להיות הצלחה, נכון הייתה תקופה של דשדוש גם אז, אבל לא כמו עכשיו, אז בממוצע היו 40 גולשים רשומים באתר בלי חופש גדול, היום ביום ממוצע שהוא לא חופש גדול נדיר למצוא פה יותר מ3 משתמשים רשומים, עכשיו חופש גדול אז בממוצע יש פה 10 שגם זה לא מי יודע מה, אני באמת חושב שמנהל הפורום צריך להודות שהוא נכשל, שנתיים הפורום הזה מנסה לשווק את עצמו כפורום כללי וואלה אף אחד חדש לא הגיעה בגלל זה, תכתוב מיי פורום בגוגל ובתגובה תקבל או "מה?" או "חחח" באמת, פעם הפורום הזה היה אהוב עליי לא היה יום שלא הייתי נכנס לפה, רוב מי שהכרתי פה בעבר פרש בגלל הטמטום הזה, כואב הלב.
-
אני אמרתי לך כבר במשך שנים שאני מסכים איתך ואם הייתי יכול לשכנע את רותם אז היינו גם חוזרים לפוקימונס. אבל זאת לא הסיבה היחידה, הסיבה היחידה היא השנאה שיש פה למנהלים. מתרכזים רק בוויכוחים ובמסעות קנאה. אני באופן אישי מעולם לא סבלתי מאף מרד וכו׳ אבל מה שהגולשים עושים לאיתי זו בריונות מבלי להתייחס לעבודה שהוא עושה. זה מה שמפרק וגורם לאנשים לפרוש
-
[quote=peterpan;1439589]אני אמרתי לך כבר במשך שנים שאני מסכים איתך ואם הייתי יכול לשכנע את רותם אז היינו גם חוזרים לפוקימונס. אבל זאת לא הסיבה היחידה, הסיבה היחידה היא השנאה שיש פה למנהלים. מתרכזים רק בוויכוחים ובמסעות קנאה. אני באופן אישי מעולם לא סבלתי מאף מרד וכו׳ אבל מה שהגולשים עושים לאיתי זו בריונות מבלי להתייחס לעבודה שהוא עושה. זה מה שמפרק וגורם לאנשים לפרוש[/quote]
אם יש אנשים שמתלוננים על מנהל מסוים וזו כמות גדולה של אנשים כנראה שיש סיבה למה שהם אומרים, תבדקו אולי הם צודקים
-
[quote=peterpan;1439589]אני אמרתי לך כבר במשך שנים שאני מסכים איתך ואם הייתי יכול לשכנע את רותם אז היינו גם חוזרים לפוקימונס. אבל זאת לא הסיבה היחידה, הסיבה היחידה היא השנאה שיש פה למנהלים. מתרכזים רק בוויכוחים ובמסעות קנאה. אני באופן אישי מעולם לא סבלתי מאף מרד וכו׳ אבל מה שהגולשים עושים לאיתי זו בריונות מבלי להתייחס לעבודה שהוא עושה. זה מה שמפרק וגורם לאנשים לפרוש[/quote]
אני לא שונא מנהלים... אני שונא רק את איתי... מכל השאר כבר לא אכפת לי...
קנאות? בולשיט מי רוצה להיות פה מנהל? סתם מעמד חסר תכלית... מה אני צריך לקנא? טוב לי איפה שאני בפורום ניהול לא יוסיף לי במשהו
-
[quote=fluffy beard;1439594]אני לא שונא מנהלים... אני שונא רק את איתי... מכל השאר כבר לא אכפת לי...
קנאות? בולשיט מי רוצה להיות פה מנהל? סתם מעמד חסר תכלית... מה אני צריך לקנא? טוב לי איפה שאני בפורום ניהול לא יוסיף לי במשהו[/quote]
למה מה האיתי הזה עשה לך שאתה שונא אותו?
-
[quote=po zon;1439598]למה מה האיתי הזה עשה לך שאתה שונא אותו?[/quote]
הוא לא יודע לקבל ביקורת ומחק לי את החתימה בלי סיבה.... שנאה זאת מילה חזקה... אני מניח שאני פשוט לא אוהב אותו
-
הוא סתם מקטר על זה שהעלינו אותו מבלי שיהנה מנהל פורום קודם ובכלל הוא חדש בקהילה. זה היה רעיון של רותם ואני עומד מאחוריו במיוחד לאור העובדה שאיתי הוכיח ל י שהוא פקח מעולה.
-
תכלס ממה שאני זוכר בזמנו שהייתי מנהל, ההנהלה די דפוקה, בזמנו כשהתחלתי לנהל את ציור ממוחשב היה את פרויקט חייקו שהרס את הפורום, התווכחתי עם ההנהלה ובסוף פרשתי אמרו שאני מטומטם ותוך שבוע הם הבינו שאני צודק והחזירו אותי לניהול, ועוד נתנו למנהל פרויקט חייקו הזה פורום שלם משל עצמו, החלטות טיפשיות.
-
[quote=po zon;1439612]תכלס ממה שאני זוכר בזמנו שהייתי מנהל, ההנהלה די דפוקה, בזמנו כשהתחלתי לנהל את ציור ממוחשב היה את פרויקט חייקו שהרס את הפורום, התווכחתי עם ההנהלה ובסוף פרשתי אמרו שאני מטומטם ותוך שבוע הם הבינו שאני צודק והחזירו אותי לניהול, ועוד נתנו למנהל פרויקט חייקו הזה פורום שלם משל עצמו, החלטות טיפשיות.[/quote]
היא נדפקה עוד יותר...
-
פוזון, זה לא השתפר מאז כמו שאתה רואה.
[quote=d-a-l-e-k;1439566]הפורום של רותם...[B]המשתמשים מנסים לעזור[/B]...רותם לא מוכן להקשיב [B]לאף אחד חוץ מלעצמו[/B]...בעיה שלו[/quote]
[FONT=Arial][SIZE=3][B]this[/B][/SIZE][/FONT]
זהו. אפשר לנעול~
-
בסופו של דבר רותם אשם בכל זה,כל האחריות נופלת עליו,הוא שהעלה את המנהלים והוא שהרשה להם לעשות מה שבראש שלהם...אם רותם היה עושה משהו,הפורום הזה מזמן היה אחרת,אבל הוא רק מחכה למישהו שיעשה את העבודה בשבילו...אפילו כשיש לו זמן,הוא לא עושה כלום...
ככה זה,מייסד לא משקיע בפורום שהוא הקים ולכן הפורום ימצא בתחתית,מייסד משקיע והפורום בשיא...
אם לא משקיעים במשהו זה נשאר באותו מקום..
-
חחח יש לך זכות לדבר? כשניהלת כולם שנאו להיכנס לפה... שנאו.
מה לעשות שלרותם יש התחייבויות אחרות? צבא, חיים... אני מניח שלא שמעת על זה.
-
[quote=peterpan;1439683]חחח יש לך זכות לדבר? כשניהלת כולם שנאו להיכנס לפה... שנאו.
מה לעשות שלרותם יש התחייבויות אחרות? צבא, חיים... אני מניח שלא שמעת על זה.[/quote]
אולי שנאו אבל לפחות אלכס ידע לקבל את הביקורת נגדו... ולא מחק את כל החתימות שהיו נגדו