אני לא יחפש את זה כי אני לא מתמצה בזה אז בהצלחה בחיפוש ואם אתה רואה שהתייאשת לחפש אז תערוך את המשחקים של אדום אש ירוק עלה רובי ספיר ברקת מה שתרצה
Printable View
אני לא יחפש את זה כי אני לא מתמצה בזה אז בהצלחה בחיפוש ואם אתה רואה שהתייאשת לחפש אז תערוך את המשחקים של אדום אש ירוק עלה רובי ספיר ברקת מה שתרצה
[quote][i]Originally posted by jonjon542[/i]@Jan 13 2009, 05:25 PM
[b] אין לי מושג אמרתי לך שזה קשה וזה כמעט בלתי אפשרי לשים אותם בGBA הגרפיקה לא תיצא טוב כמו בפנינה יהלום ופלאטניום אם כבר אתה רוצה לעשות משחק ערוך משלך אני מציע לך הצעה טובה לעשות רק לדור הראשון השני או השלישי כי הרביעי זה כמעט בלתי אפשרי בגלל שזה אימלטור של DS [/b][/quote]
אהה אז איך היה במשחק שנתנתה לי
זה מישהו אחר שעשה את זה הוא השקיע וידע לערוך משחקים של הדור הרביעי
אני עורך משחק ואני עומד לסיים איך
שבנקום רובי וזה היה למשל
[img]http://i40.tinypic.com/k12pug.jpg[/img]
ואת הפוקימונים של האנשים ושל התמונות של האנשים {כשנלחמים רואים תמונה אחרת}או של השחק
מה השמות של התוכנות אם אתה יודע
אבל למה אתה עורך את אותו משחק שכבר ערכו מה שעכשיו אמרת זה זיוף לפלאטניום לא לרובי וזה משחק ערוך בהכל מבחינת הפוקמנים שניתן לבחור בהתחלה מבחינת היריבים מבחינת הצוות הרע שנלחם נגדך הערים והמקומות והמאמנים והאגדיים והכל
[quote][i]Originally posted by jonjon542[/i]@Jan 13 2009, 08:33 PM
[b] אבל למה אתה עורך את אותו משחק שכבר ערכו מה שעכשיו אמרת זה זיוף לפלאטניום לא לרובי וזה משחק ערוך בהכל מבחינת הפוקמנים שניתן לבחור בהתחלה מבחינת היריבים מבחינת הצוות הרע שנלחם נגדך הערים והמקומות והמאמנים והאגדיים והכל [/b][/quote]
אני עורך את רובי למשהו חדש
כתוב למשל ואני רוצה לעשות משהו אחר
אפשר בבקשה
[u]שלום , [/u]
הנושא שהגבת בו [u]הינו נושא ישן [/u], הקפצת נושא ישן [b]עוברת על החוקים[/b].
תשתדל להמנע ממצבים כאלה.
[u][b]ננעל.[/b][/u]