אז שיהיו תמשחקים עם הרמה ויהיו תמשחקים בלי הרמה
יש ילדים קטנים שגם רוצים לגלוש ולהתנסות בחרטה הזאת
זה לא צריך להפריע לגולשים פה-אפשר לעשות הפרדה בתת פורום בין המשחקים אפילו...
Printable View
אז שיהיו תמשחקים עם הרמה ויהיו תמשחקים בלי הרמה
יש ילדים קטנים שגם רוצים לגלוש ולהתנסות בחרטה הזאת
זה לא צריך להפריע לגולשים פה-אפשר לעשות הפרדה בתת פורום בין המשחקים אפילו...
אם יעשו הפרדה בתת פורומים של משחקים מושקעים ומשחקים לא מושקעים יכולים לחשוב שאנחנו דבילים...
בקשר לסינון, אני מסכים לגמרי, אם יש פה אינספור משחקים לא מושקעים של פוקימון אז כנראה שהסינון לא כזה טוב...
סליחה אם פגעתי במישהו בדרך כלשהי...
אתם מערבבים דברים.
אני לא בא לומר - צריך לזרוק בפורום משחקי תפקידים את כל החוקים לזבל. אבל אני כן חושב שיש מקום למשחקים מפגרים, וואלה, הם כן מעניינים את האנשים שמתעניינים בהם, הם מוסיפים הרבה יותר פעילות לפורום חת"מ וברוב המקרים, מי שהשתתף בהם, יודע להעריך גם את השטויות שבתוך המשחק וגם את ההשקעה.
להבא, אותו מנהל משחק יפתח גם משחק מושקע כי אנחנו נתנו בו אמון.
אבל למה למנוע ממנו לתרום לפורום? גם אם זה משחק יחסית חלש?
בקשר לדיבורים, עזבו אתכם מפורומים אחרים באתר, אני לא מדבר על השקעה ועל חוסר השקעה. מאז ומעולם לא היו בפוקימונס קהילת אנשים משקיעים. זה תמיד התבטא בקבוצה של יחידים שתרמו לפורום ועשו את הקטע שלהם. אין פה מקום לבוא ולומר לאנשים - "או שתשקיעו או שאין לכם דיבורים", כי אז התשובה המיידית שלהם תהיה "אני גם לא אשקיע בפורום ואני גם לא אהיה בפורום". וזה כבר משהו שאף אחד לא רוצה להשיג.
אז במקום לשמור על הציפור ביד, אתם מכוונים ל2 הציפורים שעל העץ. עזבו את העץ. פתחו דיבורים נון סטופ.
בקשר לשאר - אין לי מה להרחיב מעבר להודעה הראשית שלי.
אם נפתח נושא דיבורים לנצח,בסופו של דבר כל הפורום הזה יהפוך לפורום של ספאמרים במקום לפורום של אנשים נורמליים.אני כאן כדי למנוע ספאם ולא ליצור יותר ספאם מנושא אחד.
נושא דיבורים הוא נושא ספאם,את זה אני יודע אבל אנו נותנים למשתמשים לדבר בנושא יחיד שכזה עם חוקים.ככל שנושא דיבורים יהיה יותר הרבה זמן כך הקהילה תחשוף את עצמה יותר ויותר לספאם ותתחיל להיות ספאמרית בעצמה,זה אחת הסיבות שהוחלט על כך שהנו"ד יתקיים לפי זמן ולא לפי כמות ההודעות.
לכן,אין לנו ברירה ולעשות את הנו"ד לפי זמנים.
[quote][i]Originally posted by CaTiShinYSaMa[/i]@Mar 10 2009, 10:16 PM
[b] אם נפתח נושא דיבורים לנצח,בסופו של דבר כל הפורום הזה יהפוך לפורום של ספאמרים במקום לפורום של אנשים נורמליים.אני כאן כדי למנוע ספאם ולא ליצור יותר ספאם מנושא אחד.
נושא דיבורים הוא נושא ספאם,את זה אני יודע אבל אנו נותנים למשתמשים לדבר בנושא יחיד שכזה עם חוקים.ככל שנושא דיבורים יהיה יותר הרבה זמן כך הקהילה תחשוף את עצמה יותר ויותר לספאם ותתחיל להיות ספאמרית בעצמה,זה אחת הסיבות שהוחלט על כך שהנו"ד יתקיים לפי זמן ולא לפי כמות ההודעות.
לכן,אין לנו ברירה ולעשות את הנו"ד לפי זמנים. [/b][/quote]
איזה תשובה מפגרת...
מתי אנשים ניהיו ספאמרים בגלל נו"ד?
בשביל מה יש פורום?
בשביל לעשות חיים...
אז תנו למשתמשים מה שהם רוצים...