-
[quote][i]Originally posted by Poochyena Chan[/i]@May 6 2009, 10:52 PM
[b] OMG לקח לך חודשיים להגיע רק ל-62? XDDD סורי שאני צוחק פשוט אני בחודשיים עשיתי כבר כמה שחקנים של 65+ והשאר 30+ XDDD
עכשיו אני בקושי משחק ויש לי בלייד רמה 81..אני לא מוצא לו אימונים,ושאני מתחבר דאבל לוג יש לי לאגים ככה שקשה להתאמן איתו
אני תמיד הייתי לוקח את ה-RM שלי בדאבל לוג והולך עם שניהם לאזריה(RM ובלייד) ומאמן את עצמי P: [/b][/quote]
חחח לי היה בלייד,אבל הוא נהרס לי כי בטעות שמתי את כל הדברים שלי בתרומה לגילדה והוא נהיה חרא לגמרי,כאילו עוד נשארו לו הבגדים והציוד שעליו,אבל כל השאר נתרם :( אבל הדבר האחרון שהייתי רוצה להיות זה RM,אם כבר אז הייתי פיור אינט :P
-
[quote][i]Originally posted by SpAMER-MaN[/i]@May 6 2009, 10:08 PM
[b] חחח לי היה בלייד,אבל הוא נהרס לי כי בטעות שמתי את כל הדברים שלי בתרומה לגילדה והוא נהיה חרא לגמרי,כאילו עוד נשארו לו הבגדים והציוד שעליו,אבל כל השאר נתרם :( אבל הדבר האחרון שהייתי רוצה להיות זה RM,אם כבר אז הייתי פיור אינט :P [/b][/quote]
אממ מה שטוב ב-RM זה שמתקפת ה-AOE(אם אתה לא יודע,אז המתקפה שתוקפת כמה ביחד) היא מבוססת על INT
ה-RM שלי אני עושה לה 200 STA והשאר INT ועושה אותה AOE RM..כשאני יגיע לרמה 80 יהיו לה 100 סטא..ואז אני מעלה אחד אינט אחד סטא כל רמה ובמאסטר זה 3 נק' סטטוס כל שלב,אז יותר קל
-
אתם סוטים מהנושא,אנא תחזרו לנושא עצמו,זה לא דיון על FLYFF...
-
לפי דעתי הייתי מעדיף להיות ב-silkroad...
פשוט זה משחק כיף...
והייתי בוחר להיות או קוסם, או gliver או speerer או איך שלא כותבים את זה.
-
פרו אבולושן 2009 בתור שחקן מצליח במאסטר ליג , הכי קטלני D:
-
סטריפ פוקר
יש לי לפלאפון :]