-
מייק - אני לא מנסה לגרום לך לתפוס אותם, ואתה לא חייב להציל אותם, פשוט חשבתי להכניס קצת אקשן.
--
אתה ממשיך להתקדם בדרך 950, ורואה את מרכז הפוקימונים.
לא רחוק משם יש קבוצה של מאמנים שנלחמים אחד בשני, ולידם ביצה.
ירין - פוליווירל מסתובב לכיוונך ותוקף אותך עם סטירה כפולה. אתה נופל על הרצפה ומרגיש כאב עז בלחיים שלך. כשאתה קם אתה רואה שהם ממשיכים לברוח ממך, הם מתקדמים אל עבר צוק, אבל לא נראה כאילו הם שמו לב לזה.
אנג'ל - אתה רץ, ורואה איש בחליפה שחורה, וסמל של "R" אדום בחולצתו מחזיק שק, שזז מצד לצד ([img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/46/FL_RocketGruntM.png[/img]). נראה כאילו הוא מחפש מטוס מסוים, כשלפתי הוא מבחין במסוק שחור עם סמל זהה לזה שבחולצתו. הוא רץ לערבו, ואתה שם לב לקרן בצבע כחול כהה יוצאת מתוך השק.
ריקי - "לא עכשיו! אני באמצע קרב, אתה לא רואה?!" הוא צועק בעצבנות, ואז אומר לדונפאן להשתמש בגלגול.
דונפאן מתגלגל במהירות אל עבר פורטרס, שחומק בקלות ותוקף אותו בדחיפה. דונפאן מתעלף והמאמן מחזיר אותו.
"תעזור לי ללכוד את הפורטרס הזה!" הוא דורש ממך.
-
[quote][i]Originally posted by The Trooper[/i]@Sep 2 2009, 07:49 PM
[b] [b]אוקי, בשביל הלימודים ובגלל שלא הייתי ממש פעיל ביום האחרון, כולכם קיבלתם חמישה פוקדורים, פוקידע ו-350$[/b]
אלכס - אתה לוקח את המפה, ואחרי זמן קצר אתה רואה שבשביל להגיע אל המתקן הראשון צריך לעבור בכמה דרכים לא כל כך קצרות. אתה מתקדם אל עבר דרך 950 בשמחה בידיעה שבקרוב יתנהל הקרב הראשון שלך. בדרך אתה רואה כמה פוקימוני חרק ומים, אבל הם בורחים כשאתה מתקרב ואתה לא מספיק לזהות אותם. אחרי הליכה קצרה אתה מגיע אל הכניסה של דרך 950.
אתה מתחיל ללכת, כשלפתע אתה מרגיש מכה בראש. אתה שם לב שבלוט פגע בך. [/b][/quote]
אני מסתכל מסביב מחפש לראות מאיפה הגיע הבלוט.
-
[quote][i]Originally posted by The Trooper[/i]@Sep 2 2009, 09:08 PM
[b] מייק - אני לא מנסה לגרום לך לתפוס אותם, ואתה לא חייב להציל אותם, פשוט חשבתי להכניס קצת אקשן.
--
אתה ממשיך להתקדם בדרך 950, ורואה את מרכז הפוקימונים.
לא רחוק משם יש קבוצה של מאמנים שנלחמים אחד בשני, ולידם ביצה.
[/b][/quote]
אקשן?אז תכניס איזה פוקימון רציני,לא איזה עכביש מעפן..
----------
אני מתקדם לכיוון הביצה .
-
[quote][i]Originally posted by The Trooper[/i]@Sep 2 2009, 10:08 PM
[b] ריקי - "לא עכשיו! אני באמצע קרב, אתה לא רואה?!" הוא צועק בעצבנות, ואז אומר לדונפאן להשתמש בגלגול.
דונפאן מתגלגל במהירות אל עבר פורטרס, שחומק בקלות ותוקף אותו בדחיפה. דונפאן מתעלף והמאמן מחזיר אותו.
"תעזור לי ללכוד את הפורטרס הזה!" הוא דורש ממך. [/b][/quote]
"על מי בדיוק אתה צועק, קטנצ'יק?" אני אומר לו בזלזול.
"אבל, הפורטרס הזה נראה חזק במיוחד" אני ממשיך
"בלייזיקן צא! בעיטת להבה!"
-
אלכס - אתה מסתכל מסביבך ולא מבין מאיפה מגיע הבלוט הזה, כשלפתע עוד אחד פוגע לך בראש מלמעלה.
אתה מפנה את מבטך אל עבר אחד העצים, ורואה נאזליף([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/274.png[/img]) עומד על אחד הענפים ומקפיץ בידו בלוטים, כשלפתע הוא זורק עוד אחד עליך. זה כבר מתחיל לעצבן.
מייק - תאמין לי שהם לא מעפנים, אני יודע מה אני עושה וכל הפוקימונים באי הזה חזקים בטירוף.
--
"תתרחק מהביצה, גנב!" צועק אחד הנערים שם וחוסם אותך מלהתקרב אל הביצה.
"אנחנו עורכים טורניר שהזוכה בו יזכה בביצה הזאת, אתה לא יכול לקחת אותה סתם ככה!" הוא מוסיף ונועץ בך מבט עצבני.
ריקי - בלייזיקאן יוצא מהפוקדור, הוא נראה שמח להלחם שוב.
הוא יוצא עם בעיטת להבה חזקה במיוחד, כשלפתע פורטרס משתמש בסיבוב מהיר וחומק. הוא מתקדם אל עבר בלייזיקאן במהירות גבוהה מאוד ותוקף אותו בנשיכת חרק.
"קטנצ'יק תקרא לחברים שלך! הפורטרס הזה מאוד מהיר, כדאי שתוותר, טירון" הילד עונה בלעג ומגלגל את עיניו.
-
[quote][i]Originally posted by The Trooper[/i]@Sep 2 2009, 09:19 PM
[b]
מייק - תאמין לי שהם לא מעפנים, אני יודע מה אני עושה וכל הפוקימונים באי הזה חזקים בטירוף.
--
"תתרחק מהביצה, גנב!" צועק אחד הנערים שם וחוסם אותך מלהתקרב אל הביצה.
"אנחנו עורכים טורניר שהזוכה בו יזכה בביצה הזאת, אתה לא יכול לקחת אותה סתם ככה!" הוא מוסיף ונועץ בך מבט עצבני.
[/b][/quote]
"אני לא גנב ולא נעליים,והביצה הזאת לא שייכת לכם!לא מעניין אותי מהטורניר שלכם,אני רק רוצה להסתובב קצת בביצה,ועם לא תתן לי אז מצבך יהיה לא טוב!"אני צועק לו
-
[quote][i]Originally posted by The Trooper[/i]@Sep 2 2009, 09:19 PM
[b] אלכס - אתה מסתכל מסביבך ולא מבין מאיפה מגיע הבלוט הזה, כשלפתע עוד אחד פוגע לך בראש מלמעלה.
אתה מפנה את מבטך אל עבר אחד העצים, ורואה נאזליף([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/274.png[/img]) עומד על אחד הענפים ומקפיץ בידו בלוטים, כשלפתע הוא זורק עוד אחד עליך. זה כבר מתחיל לעצבן. [/b][/quote]
"צאי פליגון תשתמשי בנשימת דרקון!" אני קורא בזעם.
-
[b] אנג'ל - אתה רץ, ורואה איש בחליפה שחורה, וסמל של "R" אדום בחולצתו מחזיק שק, שזז מצד לצד ([img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/46/FL_RocketGruntM.png[/img]). נראה כאילו הוא מחפש מטוס מסוים, כשלפתי הוא מבחין במסוק שחור עם סמל זהה לזה שבחולצתו. הוא רץ לערבו, ואתה שם לב לקרן בצבע כחול כהה יוצאת מתוך השק. [/b][/quote]
"יש לי הרגשה שהוא לא "מהחברה" הטובים"אחשוב לעצמי בזמן שהוציא את בלסטויז.
"בלסטויז תמשתמש בנשיכה על השק הזה ואז באקדח מים על הבחור זהזה"אומר לבלסטויז.
-
[b]
ירין - פוליווירל מסתובב לכיוונך ותוקף אותך עם סטירה כפולה. אתה נופל על הרצפה ומרגיש כאב עז בלחיים שלך. כשאתה קם אתה רואה שהם ממשיכים לברוח ממך, הם מתקדמים אל עבר צוק, אבל לא נראה כאילו הם שמו לב לזה.
[/b][/quote]
"מהר ווינזור משוך אותם עם הצלפת גפן!!" אני אומר לו
-
[quote][i]Originally posted by The Trooper[/i]@Sep 2 2009, 10:19 PM
[b] ריקי - בלייזיקאן יוצא מהפוקדור, הוא נראה שמח להלחם שוב.
הוא יוצא עם בעיטת להבה חזקה במיוחד, כשלפתע פורטרס משתמש בסיבוב מהיר וחומק. הוא מתקדם אל עבר בלייזיקאן במהירות גבוהה מאוד ותוקף אותו בנשיכת חרק.
"קטנצ'יק תקרא לחברים שלך! הפורטרס הזה מאוד מהיר, כדאי שתוותר, טירון" הילד עונה בלעג ומגלגל את עיניו. [/b][/quote]
"אתה לא רוצה בעיטת להבה לפנים, נכון?!" אני עונה לו בכעס
"בלייזיקן, תשתמש בגחלת, ואז תעיף אותו למעלה בעזרת בעיטה כפולה ותסיים את המהלך בבעיטת אש!"
-
מייק - לפתע המאמנים מפסיקים את הקרב. כולם מסתובבים אל כיוונך ונועצים בך מבטים די מפחידים.
"אמרת משהו?" הילד שואל בלעג.
"אגב, זאת ביצה שהאחות ג'וי נתנה לנו, היא אמרה שנעשה טורניר והזוכה בו יקבל את הביצה, אז תשתוק!" הוא מוסיף ופנה אליך את הגב.
אלכס - פלייגון יוצאת, היא שמחה להיות מחוץ לכדור לשם שינוי.
"פליי פליי!" פלייגון צועקת, כשלפתע הפה שלה זוהר ומתוכו יוצאת מתקפת נשימת דרקון עוצמתית שמנפצת את הענף שעליו נאזליף עמד לפיסות קטנות של עץ, אך נאזליף ניתר ממנו וחמק בזמן.
"נאז, נאזליף!" הוא צועק בזעם ומשתמש בעלי תער שפוגעים בפלייגון, שלא מוותרת ונשארת במקום.
הוא נוחת על האדמה ומסתכל על פלייגון, מוכן לקרב ולמתקפה הבאה.
אנג'ל - בלאטויז יוצא ונושך את השק, צעקות של כאב יוצאות מתוכו.
הוא עומד להשתמש באקדח מים, כשלפתע האיש מוציא פוקדור וזורק אותו לאוויר. מתוכו יוצא הוצ'קרוו ענקי ( [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/430.png[/img]) שחוסם את אקדח המים עם כדור צל.
"תעזוב אותי בשקט!" האיש צועק ומטפס על הסולם של המסוק, שמתחיל להמריא.
"הונצ'קרוו, תסיים אתו ותחזור לבסיס!" הוא צועק.
ירין - וינזאור יוצא ותופס שלושה פוליוואגים ואת פוליווירל, אבל אחד מהפוליווגים בכלל לא שם לב לגפן המצליפה ולא נתפס, הוא ממשיך ללכת אל עבר הצוק כאילו אין שם כלום.
ריקי - "תשתוק!" הוא צורח ודורך לך על הרגל, אבל זה לא ממש כואב ואתה מנסה להתעלם ממנו.
בלייזיקאן משתמש בגחלת בפוגעת בפורטרס, אך הוא משתמש בהגנה והמתקפה לא משפיעה עליו. בלייזיקאן תופס תאוצה ורץ אל עבר פורטרס עם בעיטה כפולה, אך פורטרס משתמש בנשיכת חרק שמפילה את בלייזיקאן לרצפה. בלייזיקאן מנצל את ההזדמנות שפורטרס לא תוקף אותו כשהוא נשכב על הרצפה, ובועט בו מאחור עם בעיטת אש, שמרסקת את פורטרס על אחד העצים, אך הוא עדיין לא מוותר ויורה תותח חשמל עצמתי אל כיוון בלייזיקאן.
-
[quote][i]Originally posted by The Trooper[/i]@Sep 2 2009, 09:36 PM
[b] אלכס - פלייגון יוצאת, היא שמחה להיות מחוץ לכדור לשם שינוי.
"פליי פליי!" פלייגון צועקת, כשלפתע הפה שלה זוהר ומתוכו יוצאת מתקפת נשימת דרקון עוצמתית שמנפצת את הענף שעליו נאזליף עמד לפיסות קטנות של עץ, אך נאזליף ניתר ממנו וחמק בזמן.
"נאז, נאזליף!" הוא צועק בזעם ומשתמש בעלי תער שפוגעים בפלייגון, שלא מוותרת ונשארת במקום.
הוא נוחת על האדמה ומסתכל על פלייגון, מוכן לקרב ולמתקפה הבאה. [/b][/quote]
"פלייגון סופת חול ואז ציפורני דרקון בשילוב מתקפת פתע!" אני אומר לה.
-
[b] מייק - לפתע המאמנים מפסיקים את הקרב. כולם מסתובבים אל כיוונך ונועצים בך מבטים די מפחידים.
"אמרת משהו?" הילד שואל בלעג.
"אגב, זאת ביצה שהאחות ג'וי נתנה לנו, היא אמרה שנעשה טורניר והזוכה בו יקבל את הביצה, אז תשתוק!" הוא מוסיף ופנה אליך את הגב.
[/b][/quote]
"בסדר,אני אלך עכשיו,אבל אחר כך אני אחזור וכדאי מאוד שלא תהיו פה."אני אומר להם ומסתובב ומתחיל ללכת לכיוון הזירה.
-
[b] אנג'ל - בלאטויז יוצא ונושך את השק, צעקות של כאב יוצאות מתוכו.
הוא עומד להשתמש באקדח מים, כשלפתע האיש מוציא פוקדור וזורק אותו לאוויר. מתוכו יוצא הוצ'קרוו ענקי ( [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/430.png[/img]) שחוסם את אקדח המים עם כדור צל.
"תעזוב אותי בשקט!" האיש צועק ומטפס על הסולם של המסוק, שמתחיל להמריא.
"הונצ'קרוו, תסיים אתו ותחזור לבסיס!" הוא צועק. [/b][/quote]
"בלאסטויז תשתמש באקדח מים על הסולם ותנסה לחתוך אותו "אומר לבלסטויז.
"הונצקרוו בקטח יתקוף אותך אז שהוא מתקרב תשתמש בנשיכה "אלחוש בנוסף.
-
[b]
ירין - וינזאור יוצא ותופס שלושה פוליוואגים ואת פוליווירל, אבל אחד מהפוליווגים בכלל לא שם לב לגפן המצליפה ולא נתפס, הוא ממשיך ללכת אל עבר הצוק כאילו אין שם כלום.
[/b][/quote]
ריח מתוק מושך אותך?
-----
"תיזהר!!" אני צועק ורץ אליו לתפוס אותו
-
[quote][i]Originally posted by The Trooper[/i]@Sep 2 2009, 10:36 PM
[b] ריקי - "תשתוק!" הוא צורח ודורך לך על הרגל, אבל זה לא ממש כואב ואתה מנסה להתעלם ממנו.
בלייזיקאן משתמש בגחלת בפוגעת בפורטרס, אך הוא משתמש בהגנה והמתקפה לא משפיעה עליו. בלייזיקאן תופס תאוצה ורץ אל עבר פורטרס עם בעיטה כפולה, אך פורטרס משתמש בנשיכת חרק שמפילה את בלייזיקאן לרצפה. בלייזיקאן מנצל את ההזדמנות שפורטרס לא תוקף אותו כשהוא נשכב על הרצפה, ובועט בו מאחור עם בעיטת אש, שמרסקת את פורטרס על אחד העצים, אך הוא עדיין לא מוותר ויורה תותח חשמל עצמתי אל כיוון בלייזיקאן. [/b][/quote]
"הוא טוב.." אני ממלמל
"בלייזיקן, תתחמק ואז תדביק אותו לעץ בכל הכוח עם בעיטה כפולה!"
-
כינוי:אתה מסוגל להוזיז את העיניים ימינה? אם כן אז תסדר
שם אמתי:שי
שם השחקן:ג'ו ג'ו בילי ג'ו
הפוקימון שאתה לוקח אתך :ריפוריאור(רולז!)
תיאור/ספרייט:בקרוב אעדכן
רקע:ג'ו ג'ו בילי ג'ו נולד במחוז הוואן. במחוז הוא בחר בפוקימון המים מדקיפ. אחר ניסיונות רבים לנצח בליגה הצליח לעשות זאת סוף סוף, בעזרת שני פוקימוניו האהובים ביותר-סוואמפרט שלו וגם ריפוריאור שלו. בעבר לג'ו ג'ו בילי ג'ו היית יריבות לילד בשם נדב-נדב החזיק במגניום בתור פוקימון התחלתי, המגניום שלו יצר פחד אצל הפוקימונים ועשה לסוואמפרט חרדה מפוקימוני עשב. כאשר גילה שהצטרף לאזור האלופים שמח מאוד, אביו הוזמן לאזור בעבר והגיע עד לזירה האחרונה שם הפסיד וויתר על יעודו כמאמן מאסטר-ג'ו ג'ו בילי ג'ו הבטיח לעצמו שלא יחזור על טעויות אביו.
הערות/הארות: P:
-
שי - התקבלת, אבל אני מקצר לך את השם לג'ו (כי ג'ו ג'ו בילי ג'ו זה ארוך מדי, וגם אני שונא את בילי ג'ו, שזה השם של הסולן של גרין דיי, להקה שאני מאוד שונא). תגיב להתחלה :)
ריקי - "פורטרס!" צועק פורטרס ושולח תותח חשמלי נוסף אל עבר בלייזיקאן, שמצליח להתחמק משניהם.
בלייזיקאן מתקרב אל פורטרס עם בעיטה כפולה, אך הוא משתמש בהגנת ברזל, ככה שכמעט ולא מצטבר נזק.
פורטרס מסתמך על האינסטיקנטים שלו, ומשתמש בסיבוב מהיר כל עוד בלייזיקאן נוגע בו. בלייזיקאן מסתחרר ונשלח אל עץ, הפגיעה לא קלה. "בלייזיקאן..." ממלמל בלייזיקאן, כשלפתע הלהבות שעל הזרועות שלו גדלות בפתאומיות.
הוא קם לאט, נועץ מבט בפורטרס וצורח, הוא לא הולך לוותר לו.
ירין - אותי? לא. אני אוהב ריח של בשר P:
אבל הבנתי את השאלה, כן, ריח מתוק מפתה את הפוקימון ומושך אותו.
--
אתה רץ אל פוילוואג, אבל לא מפסיק להגיע, הוא נופל מהצוק. אתה מתקרב לאט לאט בשביל לראות מה קרה לו, ורואה שהוא נאחז בעזרת הזנב שלו בענף, בזמן שהוא צורח ובוכה מרוב פחד.
אנג'ל - השק פוגע בסולם, אך הוא לא נחתך. האיש מאבד את שיווי המשקל שלו, ומפיל את השק בטעות.
"לא!" הוא צועק ומנסה לתפוס אותו, אך לא מצליח. השק נופל במהירות עצומה אל האדמה, ואם לא תעשה משהו, הוא יתרסק.
בינתיים בלאסטויז והונצ'קרוו נאבקים, ונראה שבלאסטויז גורם להוצ'קרוו סבל רב בעזרת הנשיכה.
מייק - "למה מי אתה בכלל שתדבר, הא?!" הילד צועק והמאמנים חוסמים לך את הדרך.
"החוצפה שלך מעצבנת כבר את כולנו, ונמאס לי!" הוא מוסיך ומוציא אלקטייויר ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/466.png[/img]) מאחד הפוקדורים שלו.
"אני אלמד אותך לקח או שניים!" הוא רוטן ונעמד ליד האלקטייויר שלו, מחכה שתבחר בפוקימון שלך.
עומר - פלייגון יוצרת סופת חול שמפריעה לנאזליף ולך לראות מה קורה. בלי שאתה שם בכלל לב, פלייגון משתמשת במתקפת פתע ומשסעת את טפריה בנאזליף. הסופה גורמת לכך שנאזליף לא יראה כלום, ופלייגון ביתרון מצוין.
-
[quote][i]Originally posted by The Trooper[/i]@Sep 2 2009, 10:47 PM
[b]
עומר - פלייגון יוצרת סופת חול שמפריעה לנאזליף ולך לראות מה קורה. בלי שאתה שם בכלל לב, פלייגון משתמשת במתקפת פתע ומשסעת את טפריה בנאזליף. הסופה גורמת לכך שנאזליף לא יראה כלום, ופלייגון ביתרון מצוין. [/b][/quote]
"נהדר פלייגון עכשיו תשתמשי שוב בנשימת דרקון!"
-
[quote][i]Originally posted by The Trooper[/i]@Sep 2 2009, 11:47 PM
[b] ריקי - "פורטרס!" צועק פורטרס ושולח תותח חשמלי נוסף אל עבר בלייזיקאן, שמצליח להתחמק משניהם.
בלייזיקאן מתקרב אל פורטרס עם בעיטה כפולה, אך הוא משתמש בהגנת ברזל, ככה שכמעט ולא מצטבר נזק.
פורטרס מסתמך על האינסטיקנטים שלו, ומשתמש בסיבוב מהיר כל עוד בלייזיקאן נוגע בו. בלייזיקאן מסתחרר ונשלח אל עץ, הפגיעה לא קלה. "בלייזיקאן..." ממלמל בלייזיקאן, כשלפתע הלהבות שעל הזרועות שלו גדלות בפתאומיות.
הוא קם לאט, נועץ מבט בפורטרס וצורח, הוא לא הולך לוותר לו. [/b][/quote]
"ככה אתה צריך להתנהג!"
"קדימה, בעיטה כפולה ובעיטת להבה!"
-
[b]
מייק - "למה מי אתה בכלל שתדבר, הא?!" הילד צועק והמאמנים חוסמים לך את הדרך.
"החוצפה שלך מעצבנת כבר את כולנו, ונמאס לי!" הוא מוסיך ומוציא אלקטייויר ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/466.png[/img]) מאחד הפוקדורים שלו.
"אני אלמד אותך לקח או שניים!" הוא רוטן ונעמד ליד האלקטייויר שלו, מחכה שתבחר בפוקימון שלך.
` [/b][/quote]
אז יש לי יתרון עליו,אש מנצח חשמל..
----------
"אוקיי,מגמורטר צא!"אני צועק ומוציא אותו,"תשתמש בקרן בלבול ואז בפלומת לבה!"אני אומר לו.
~~~~
דרך אגב,למה אין פרסים\אוונטים במשחק? :o
-
[b] ירין - אותי? לא. אני אוהב ריח של בשר P:
אבל הבנתי את השאלה, כן, ריח מתוק מפתה את הפוקימון ומושך אותו.
--
אתה רץ אל פוילוואג, אבל לא מפסיק להגיע, הוא נופל מהצוק. אתה מתקרב לאט לאט בשביל לראות מה קרה לו, ורואה שהוא נאחז בעזרת הזנב שלו בענף, בזמן שהוא צורח ובוכה מרוב פחד.
[/b][/quote]
מאוחר מידי..
---
"מהר ווינזור צרים אותו עם הצלפת גפן!" אני אומר
-
מייק - אש לא מנצח חשמל, ויש פרסים, אני פשוט לא מגלה לכם באיזה עמודים הם (זה לא בהכרח עמוד עגול, ככה שאפשר לזכות בפרס כל הזמן והפרסים לא ידועים).
מגמורטאר יוצא, הוא מסתכל על אלקטייויר ומחייך חיוך מרושע. הוא משתמש בקרן בלבול שלא משפיעה, ויוצא עם פלומת לבה שפוגעת לאלקטייויר בבטן, בדיוק כשהוא משחרר תותח חשמל שפוגע במגמורטאר ומשתק אותו.
ריקי - בלייזיקאן מחייך, ומחליט לשלב את המתקפות. הוא יוצר בעיטת להבה שפוגעת בפורטרס, ומסתובב באוויר בעודו מייצר להבה ברגל השנייה ומנחית אותה על פורטרס, ומרסק אותו על האדמה. פורטרס התעלף~
עומר - פלייגון משתמשת בנשימת דרקון, אבל נאזליף מצליח לקלוט שהמתקפה באה אליו והוא מזנק מהמקוםף ומצליח לחמוק.
"נאז!!!" נאזליף צועק ויורה עלי תער אל כל עבר, שפוגעים גם בך ושורטים אותך.
"פלייגון!" פלייגון נוהמת ומשתמשת במתקפת פתע שפוגעת בנאזליף מאחור. הוא נדחף אל כיוונך, ואתה מצליח לראות אותו בטשטוש, כשלפתע סופת החול נעצרת, ואתה רואה שהוא שוכב ליד הרגליים שלך.
ירין - לא נורא.
--
וינזאור משתמש בגפן מצליפה ומרים את פוליוואג בחזרה אל חוף מבטחים. פוליוואג מחייך ומדבר עם שאר הפוליוואגים. הם קדים לך קידה ומתחילים ללכת משם.
-
[quote][i]Originally posted by The Trooper[/i]@Sep 2 2009, 11:03 PM
[b] מייק - אש לא מנצח חשמל, ויש פרסים, אני פשוט לא מגלה לכם באיזה עמודים הם (זה לא בהכרח עמוד עגול, ככה שאפשר לזכות בפרס כל הזמן והפרסים לא ידועים).
מגמורטאר יוצא, הוא מסתכל על אלקטייויר ומחייך חיוך מרושע. הוא משתמש בקרן בלבול שלא משפיעה, ויוצא עם פלומת לבה שפוגעת לאלקטייויר בבטן, בדיוק כשהוא משחרר תותח חשמל שפוגע במגמורטאר ומשתק אותו.
[/b][/quote]
"מגמורטר תנסה לקום ולהשתמש במסך עשן ואז בערפיח ואז בלהביור!"אני צועק לו
-
מייק - הערבוב של כל הגזים יוצר מעין גז רעיל ודליק. אלקטייויר שואף ממנו מורעל, ומגמורטאר מפוצץ את זה עם להביור. הלהבות שנוצרות מחזקות את מגמורטאר, נראה כאילו השיתוק התפוגג.
"לא, אלקטייויר!" צועק המאמן כשלפתע ניצוצות יוצאים מבין הלהבות, וקרן כחולה-צהובה מגיחה משם ופוגעת במגמורטאר.
"זאת הייתה פריקה.." אתה ממלמל לעצמך, כשברקים אוכלים את הלהבות, שלאט לאט נעלמות.
"אוקיי אלקטיוויר, תשתמש ברעם!" המאמן צועק, כשאלקטייויר מתחיל לזהור בהילה צהובה-לבנה, ומוציא גל ענקי של רעם שמנפץ את הרצפה. הרעם פוגע במגמורטאר שבוקשי הצליח לקלוט מה הלך שם.
-
[b]
עומר - פלייגון משתמשת בנשימת דרקון, אבל נאזליף מצליח לקלוט שהמתקפה באה אליו והוא מזנק מהמקוםף ומצליח לחמוק.
"נאז!!!" נאזליף צועק ויורה עלי תער אל כל עבר, שפוגעים גם בך ושורטים אותך.
"פלייגון!" פלייגון נוהמת ומשתמשת במתקפת פתע שפוגעת בנאזליף מאחור. הוא נדחף אל כיוונך, ואתה מצליח לראות אותו בטשטוש, כשלפתע סופת החול נעצרת, ואתה רואה שהוא שוכב ליד הרגליים שלך. [/b][/quote]
לא קוראים לדמות שלי עומר...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"עבודה טובה ואיי(VAI-כינוי לפלייגון) "אני אומר לה בחיוך. "צא פוקדור" אני אומר וזורק עליו פוקדור.
-
[quote][i]Originally posted by The Trooper[/i]@Sep 3 2009, 12:03 AM
[b] ריקי - בלייזיקאן מחייך, ומחליט לשלב את המתקפות. הוא יוצר בעיטת להבה שפוגעת בפורטרס, ומסתובב באוויר בעודו מייצר להבה ברגל השנייה ומנחית אותה על פורטרס, ומרסק אותו על האדמה. פורטרס התעלף~ [/b][/quote]
"מעולה!!" אני צועק אל בלייזיקן בחיוך
"פוקדור צא!" אני צועק ומשחרר פוקדור לעבר פורטרס בתקווה שהוא יילכד.
-
[quote][i]Originally posted by The Trooper[/i]@Sep 2 2009, 11:34 PM
[b] מייק - הערבוב של כל הגזים יוצר מעין גז רעיל ודליק. אלקטייויר שואף ממנו מורעל, ומגמורטאר מפוצץ את זה עם להביור. הלהבות שנוצרות מחזקות את מגמורטאר, נראה כאילו השיתוק התפוגג.
"לא, אלקטייויר!" צועק המאמן כשלפתע ניצוצות יוצאים מבין הלהבות, וקרן כחולה-צהובה מגיחה משם ופוגעת במגמורטאר.
"זאת הייתה פריקה.." אתה ממלמל לעצמך, כשברקים אוכלים את הלהבות, שלאט לאט נעלמות.
"אוקיי אלקטיוויר, תשתמש ברעם!" המאמן צועק, כשאלקטייויר מתחיל לזהור בהילה צהובה-לבנה, ומוציא גל ענקי של רעם שמנפץ את הרצפה. הרעם פוגע במגמורטאר שבוקשי הצליח לקלוט מה הלך שם. [/b][/quote]
"מגמורטר תשתמש במסך עשן ואז פלומת לבה ואגרוף אש"אני צועק לו
-
[b]
ירין - לא נורא.
--
וינזאור משתמש בגפן מצליפה ומרים את פוליוואג בחזרה אל חוף מבטחים. פוליוואג מחייך ומדבר עם שאר הפוליוואגים. הם קדים לך קידה ומתחילים ללכת משם. [/b][/quote]
זהו- הם לא עושים בישבילי כלום?
-----
"חכו רגע אולי אתם יודעים אם יש פוקמוני מים בסביבה או מישהו שירצה להצתרף אלי?" אני שואל אותם
-
[quote][b]אנג'ל - השק פוגע בסולם, אך הוא לא נחתך. האיש מאבד את שיווי המשקל שלו, ומפיל את השק בטעות.
"לא!" הוא צועק ומנסה לתפוס אותו, אך לא מצליח. השק נופל במהירות עצומה אל האדמה, ואם לא תעשה משהו, הוא יתרסק.
בינתיים בלאסטויז והונצ'קרוו נאבקים, ונראה שבלאסטויז גורם להוצ'קרוו סבל רב בעזרת הנשיכה.[/b][/quote]
אתחיל לרוץ לכיוון השק ולנסות לתפוס אותו בזמן שאומר לבלאסטויז שיגמור את הונצקרו באקדח מים משולב עם סיבוב מהיר (שיצור מערבולת כזאת ><)
-
אלכס - התבלבלתי, קורה >>
--
אתה מוציא פוקדור, ושנייה לפני שאתה זורק אותו על נאזליף הוא קם וקופץ אחורה אל עבר פלייגון ותוקף אותה בדחיפה, שפוגעת בה ומטיחה אותה על אחד העצים. הוא מוטש ונראה פצוע, אבל לא מוותר.
ריקי - הכדור פוגע בפורטרס.
[color=#eef2f7] נדנוד ראשון, נדנוד שני, נדנוד שלישי והכדור נעצר. צליל חלש נשמע מהכדור, שמאשר את לכידתו של פורטרס ~מתעדכן בקרוב~[/color]
מייק - מגמורטאר פותח את הפה שלו ומוציא מסך עשן, כשלפתע השיתוק מתחיל להשפיע עליו. הוא לא מצליח לזוז, וממשיך להוציא עשן בכמויות אדירות, עד שלבסוף הוא מתחיל להחנק מזה. בינתיים אלקטייויר משתמש במתקפה מהירה שפוגעת במגמורטאר ומפילה אותו על הרצפה, וגורמת לו להפסיק להוציא עשן מפיו.
"תסיים אותו בתותח חשמל!" צועק המאמן, כשאלקטייויר מתחיל לטעון תותח חשמל עוצמתי מטווח אפס, הסוף לא נראה כל כך רחוק.
ירין - מה אתה מצפה שהם יעשו לך? :blink:
ופוקימונים לא יצטרפו אליך סתם ככה. זה או שתלכוד אותם, או שזה ממש נדיר שהם יצטרפו אליך בלי סיבה.
--
הפוליווגים מסתכלים עליך ולא מבינים מה אתה רוצה, ופוליווירל מנענע בראשו לשלילה.
אנג'ל - בלאסטויז יורה על עצמו אקדח מים עצום ומסתובב במהירות, מה שיוצר מערבולת ענקית שפוגעת בהונצ'קרוו וממוטטת אותו על הרצפה. אתה מנסה להגיע אל השק, אבל אתה לא מצליח. לפתע בלאסטויז דוחף אותך מאחורה עם סיבוב מהיר. אתה עף באוויר ומתרסק על הרצפה, והשק נוחת בדיוק עליך.
קצת כואב לך, אבל זה עובר אחרי כמה רגעים. אתה שם לב שהרקרוס נמצא בתוך השק, והוא לא נראה כל כך טוב.
-
[quote][i]Originally posted by The Trooper[/i]@Sep 3 2009, 09:21 PM
[b] אלכס - התבלבלתי, קורה >>
--
אתה מוציא פוקדור, ושנייה לפני שאתה זורק אותו על נאזליף הוא קם וקופץ אחורה אל עבר פלייגון ותוקף אותה בדחיפה, שפוגעת בה ומטיחה אותה על אחד העצים. הוא מוטש ונראה פצוע, אבל לא מוותר. [/b][/quote]
"ואיי מתקפת פתע ואז נשימת דרקון!" אני קורא.
-
[b]
ירין - מה אתה מצפה שהם יעשו לך? :blink:
ופוקימונים לא יצטרפו אליך סתם ככה. זה או שתלכוד אותם, או שזה ממש נדיר שהם יצטרפו אליך בלי סיבה.
--
הפוליווגים מסתכלים עליך ולא מבינים מה אתה רוצה, ופוליווירל מנענע בראשו לשלילה.
[/b][/quote]
אל תביא לי משפחות של פוקימונים כי אני לא אפגע ככה במשפחה.. תביא מיצידי רק אחד ..
----
"טוב.." אני אומר וממשיך לחפש פוקימונים ולהתקדם לזירה
-
[quote][i]Originally posted by The Trooper[/i]@Sep 3 2009, 10:21 PM
[b] ריקי - הכדור פוגע בפורטרס.
[color=#eef2f7] נדנוד ראשון, נדנוד שני, נדנוד שלישי והכדור נעצר. צליל חלש נשמע מהכדור, שמאשר את לכידתו של פורטרס ~מתעדכן בקרוב~[/color] [/b][/quote]
עד שהבנתי שצריך לסמן תטקסט...
---------------------------------
"מעולה!" אני אומר באושר.
אני ממשיך בדרך 950 בדרך למתקן הראשון ולמרכז פוקימונים לרפא את בלייזיקן ופורטרס.
-
[b]
מייק - מגמורטאר פותח את הפה שלו ומוציא מסך עשן, כשלפתע השיתוק מתחיל להשפיע עליו. הוא לא מצליח לזוז, וממשיך להוציא עשן בכמויות אדירות, עד שלבסוף הוא מתחיל להחנק מזה. בינתיים אלקטייויר משתמש במתקפה מהירה שפוגעת במגמורטאר ומפילה אותו על הרצפה, וגורמת לו להפסיק להוציא עשן מפיו.
"תסיים אותו בתותח חשמל!" צועק המאמן, כשאלקטייויר מתחיל לטעון תותח חשמל עוצמתי מטווח אפס, הסוף לא נראה כל כך רחוק.
[/b][/quote]
"תשתמש בלהביור ואז באגרוף אש!"אני צועק לו
-
[b] אנג'ל - בלאסטויז יורה על עצמו אקדח מים עצום ומסתובב במהירות, מה שיוצר מערבולת ענקית שפוגעת בהונצ'קרוו וממוטטת אותו על הרצפה. אתה מנסה להגיע אל השק, אבל אתה לא מצליח. לפתע בלאסטויז דוחף אותך מאחורה עם סיבוב מהיר. אתה עף באוויר ומתרסק על הרצפה, והשק נוחת בדיוק עליך.
קצת כואב לך, אבל זה עובר אחרי כמה רגעים. אתה שם לב שהרקרוס נמצא בתוך השק, והוא לא נראה כל כך טוב. [/b][/quote]
"תודה בלאסטויז "אומר לבלאסטויז עם חיוך שינסה להסתיר את הכאב.
"הרקרוס אתה בסדר?"אשאל את הרקרוס.
"טוב אני לא צריך לשאול אותו בשביל לדעת את זה "אחשוב לעצמי בזמן שאזרוק פוכדור על הרקרוס.
-
עומר - פלייגון משתמשת במתקפת פתע ונוגחת בנאזליף מאחור, ובמהירות שולחת נשימת דרקון חזקה שפוגעת לו בגב וכמעט מעלפת אותו.
נאזליף, בשארית כוחו צועק לעזרה, כשלפתע שלושה נאזליפים מגיחים מבין העצים, והם לא נראים מאושרים.
ריקי - אני תמיד עושה את זה בלכידות.
אחרי חצי שעתיים של הליכה בלי לראות אף פוקימון, שלושה אריאדוסים([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/168.png[/img]) עומדת באמצע הדרך, ולידם שני שלדים, כנראה של פוקימונים.
לידם יש לידיאן ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plffa/166.png[/img]) קשורה בחבלים, צורחת ומתפתלת. במבט שני על השלדים, יש להם צורה של לידיאן.
ירין - אל תגיד לי מה להביא ומה לא, מה שיוצא יוצא.
חוץ מזה, מה הבעיה בלתפוס פוקימון שחי במשפחה? אם אתה תמצא פוקימון ממש נדיר שחי בקבוצה, אתה לא תלכוד אותו רק בגלל שיש לו משפחה?
תזכור שאתה צריך להיות אלוף במשחק הזה.
--
אתה ממשיך ללכת, ואחרי כמה דקות רואה את אותו הפוליווירל ממקודם, הוא נוגע בסלע קטן וכחול, שמתגלה כאבן מים.
הוא מתחיל לזהור ולגדול, ולאחר כמה שניות הופל לפוליראת'([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/62.png[/img]). עם מבט מטורף בעיניים, הוא תוקף את אחד הפוליוואגים וממוטט אותו על הרצפה.
מייק - ההתנגשות של הלהביור ושל תותח החשמל גורמת לפיצוץ ענקי.
אתה לא מצליח לראות כלום בגלל כל העשן שיש באזור. אחרי כמה דקות של המתנה, העשן מתפזר. אתה רואה את מגמורטאר מעולף על הרצפה, וליידו עומד אלקטיוייר, שבאותה שנייה גם מתעלף.
אנג'ל - אתה זורק את הכדור על הרקרוס.
[color=#eef2f7]נדנוד ראשון, נדנוד שני והכדור מתפוצץ, הרקרוס משתחרר ממנו.
הוא עומד על הרצפה בקושי ונועץ בך מבט זועם, כשלפתע הוא מתקפל מכאבים ומתמוטט על הרצפה.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by The Trooper[/i]@Sep 3 2009, 10:45 PM
[b] עומר - פלייגון משתמשת במתקפת פתע ונוגחת בנאזליף מאחור, ובמהירות שולחת נשימת דרקון חזקה שפוגעת לו בגב וכמעט מעלפת אותו.
נאזליף, בשארית כוחו צועק לעזרה, כשלפתע שלושה נאזליפים מגיחים מבין העצים, והם לא נראים מאושרים.
[/b][/quote]
או או" אני אומר בשקט. "ואיי בואי נעוף מפה" אני אומר לה ועולה על גבה ומסמן לה לעוף מהאזור~
-
[b] אנג'ל - אתה זורק את הכדור על הרקרוס.
[color=#eef2f7]נדנוד ראשון, נדנוד שני והכדור מתפוצץ, הרקרוס משתחרר ממנו.
הוא עומד על הרצפה בקושי ונועץ בך מבט זועם, כשלפתע הוא מתקפל מכאבים ומתמוטט על הרצפה.[/color] [/b][/quote]
"אז אתה רוצה להיות חופשי"אחשוב לעצמי בזמן שהרים את הרקרוס וארוץ איתו לכיוון מרכז החולים הקרוב.
-
[b]
ירין - אל תגיד לי מה להביא ומה לא, מה שיוצא יוצא.
חוץ מזה, מה הבעיה בלתפוס פוקימון שחי במשפחה? אם אתה תמצא פוקימון ממש נדיר שחי בקבוצה, אתה לא תלכוד אותו רק בגלל שיש לו משפחה?
תזכור שאתה צריך להיות אלוף במשחק הזה.
--
אתה ממשיך ללכת, ואחרי כמה דקות רואה את אותו הפוליווירל ממקודם, הוא נוגע בסלע קטן וכחול, שמתגלה כאבן מים.
הוא מתחיל לזהור ולגדול, ולאחר כמה שניות הופל לפוליראת'([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/62.png[/img]). עם מבט מטורף בעיניים, הוא תוקף את אחד הפוליוואגים וממוטט אותו על הרצפה.
[/b][/quote]
הבנתי..
----
"מהר ווינזאור צא! אבקת רעל עם זרע עלוקה ואז ריקוד עלי כותרת וקרן סולרית לסיום!" אני אומר