-
[quote][i]Originally posted by mor15[/i]@Mar 28 2010, 10:35 PM
[b] נכון אתה צודק טעות שלי.
כתבתי את זה באופן ממש סמוי XD
*ציטוט*
רובם היו גנבים שלמדו מן הכנופייה שבקצה העיר.
ומידע על העיר ציינת שיש בקצה העיר כנופיית שודדים שמלמדים איך לגנוב או משהו כזה [/b][/quote]
זה גם לא אומר שנשארת בה כל הזמן.
חוץ מזה, כנופיות גנבים יש בכל מקום, ובעתיד יהיו הרבה ערים
בבקשה תציין את זה בצורה יותר ברורה
-
אוקיי בכל מקרה התכוונתי לכך שאני גר בעיר ריטשיו
-
[quote][i]Originally posted by mor15[/i]@Mar 28 2010, 10:38 PM
[b] אוקיי בכל מקרה התכוונתי לכך שאני גר בעיר ריטשיו [/b][/quote]
תוסיף את זה בצורה ברורה בבקשה
-
-
-
<div align="Center">[color=red][SIZE=4][u][b]התחלות![/b]</div>[/color][/SIZE][/u]
שייד
אחרי צהריים מוצלחים של גניבות בשוק אתה מתיישב בפונדק ונרגע קצת, שותה לך מים קרים, הדבר הכי טוב שאתה יכול להרשות לעצמך, ואוכל תפוח שגנבת. שתי החרבות שלך נחות על הגב שלך, ויש לך עשרה מטבעות זהב לשימוש יום יומי. אתה רואה בצד השני של הפונדק אדם שיושב, מפות פרוסות על כל השולחן שהוא יושב לידו, וספרים מסתירים אותו. אתה די בטוח שהוא מלומד, ולפי הקצב שבו הוא עובר מקצב לקצב, משהו מדאיג אותו. מדי פעם בעל הפונדק ניגש אליו ושואל אותו משהו, ואז הולך ואומר להרפתקאנים באיזור משהו אחר. ההרפתקאנים הולכים לכיוון האיש ולאחר שיחה קצרה איתו עוזבים אותו. בעל הפונדק לא ניגש אליך כי הוא לא יודע שאתה הרפתקאן, אבל כמו שזה נראה, האיש יצטרך עזרה.
סטיב
בבקשה תשנה את סידור התכונות ככה שתהיה לפחות נקודה אחת בכריזמה, אתה עובד בחנות חיות
אתה ניגש לפונדק אחרי צהריים קשים למנוחה קצרה ולאכול משהו טוב. כשאתה נכנס לפונדק בעל הפונדק ניגש אליך ואומר לך לחוץ "אתה רוצה להפוך ללוחם נכון? כדי שתדבר עם המלומד בקצה הפונדק, יש לו הצעה מפתה לתת לך. אתה תזהה אותו, תסמוך עלי." אתה מביט לצד השני של הפונדק בזמן שבעל הפונדק הולך, ורואה אדם שיושב, מפות פרוסות על כל השולחן שהוא יושב לידו, וספרים מסתירים אותו. אתה בטוח שזה המלומד שבעל הפונק סיפר לך עליו, ושלפי הלחץ שלו יש לו משהו גדול לומר לך. יש לך 20 מטבעות זהב ששמרת בצד מהעבודה ובחדר הקטן שלך יש לך חרב אדירה
ליאו
אתה יושב שוב מתחת לעץ ואוכל תפוח קטן, חי כמעט בלי מזון ואוכל. יש לך רק חמישה מטבעות זהב, לא כמות שמסוגלת לממן חיים של אדם. ברור לך שאתה צריך תעסוקה, אבל אף אחד לא צריך קוסם חלש כמוך המחזיק במטה אבן. ברור לך שאתה חייב למצוא פיתרון, אבל לא ברור לך מה. כמה עורבים עפים בשמיים וקוראים בקול, ואתה נזכר שהיום אתה בדיוק בן 20, עברו שנתיים מאז אותו יום נורא. השמש זורחת הפעם אבל עננים רבים מאיימים עליה. יש סיכוי שירד גשם בקרוב.
עכשיו אחר הצהריים והשמש מתחילה להחלש קצת
סנגי
בבקשה תפרסם בתגובה חדשה את הטופס, הוא נמצא רחוק מאחור
-
[quote][i]Originally posted by Sanji[/i]@Mar 28 2010, 04:46 PM
[b] שם בפורום-Sanji
שם דמות-ברנדון ומפייר
מין-זכר
גיל-17
רקע-ברנדון נולד למשפחת ומפייר המכובדת,בעיר ריטושיו.אמו היא מכשפת ואביו הוא לוחם.אחיו של ברנדון - לאנס הוא גנב,והוא גדול יותר מברנדון בשנתיים.משפחתו של ברנדון תלו בו תקוות,בעיקר אביו ואחיו שיהיה מלומד כדי שארבעתם יוכלו להיות בעלי כוחות שונים ומגוונים,וככה יהיו משפחה בעלת כוח עצום.אמו של ברנדון,אמרה לו שלא משנה מה הוא יבחר היא תחשוב עליו את אותו הדבר וזה לא משנה לה,היא אהבה אותו המון וכמו כן גם הוא אותה ואז הוא היה רק ילד קטן.אבא שלו לימד אותו קצת על הלוחמים ואימו לימדה אותו המון על הקוסמים ,הוא התחבר יותר אל הקוסמים ולבסוף הוא החליט שהוא יהיה קוסם,אבא שלו קיבל את זה בסדר יחסית למה שהוא חשב.עבר זמן ולברנדון נולדה אחות,כיום היא בת 11.המשפחה של ברנדון היא משפחה מכובדת מאוד וכנראה שלא חסר להם כלום,יש להם אחוזה ענקית ומפוארת.ברנדון הוא ילד חברותי מאוד,והוא מוצא חברים בקלות.
לאבא של ברנדון יש המון חברים,רובם לוחמים חלקם קוסמים וחלק קטן מהם גנבים.לאימו של ברנדון יש המון חברים שהם קוסמים,ובגלל שרוב האנשים שברנדון הכיר היו קוסמים זה העצים את הבחירה שלו להיות קוסם.
לברנדון יש המון חברים,אך בינהם שלושה חברים טובים שהוא מבלה איתם המון.שני בנים ובן,יחד הם שני בנים ושני בנות.כל אחד מהם מתמחה בכוח אחר,חברו – סטיב מתמחה בכוח של הגנב,חברתו סינטיה מתמחת בכוח הלוחם וחברתו האחרונה - ברנדה היא מלומדת.
נטייה-טוב
מקצוע בסיס-קוסם
שיטת לחימה-
הערות-אמרת שאין שיטת לחימה,אז לבחור נשק?ואתה יכול להסביר קצת יותר?כמה זמן לוקח לנשק הראשון וההכי מהיר לתקוף?וכמה זמן לוקח להכי איטי (האחרון) לתקוף?כי אז זה משנה את החשיבה של הבחירה. [/b][/quote]
מצוטט
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Mar 28 2010, 10:58 PM
[b] <div align="Center">[color=red][SIZE=4][u][b]התחלות![/b]</div>[/color][/SIZE][/u]
שייד
אחרי צהריים מוצלחים של גניבות בשוק אתה מתיישב בפונדק ונרגע קצת, שותה לך מים קרים, הדבר הכי טוב שאתה יכול להרשות לעצמך, ואוכל תפוח שגנבת. שתי החרבות שלך נחות על הגב שלך, ויש לך עשרה מטבעות זהב לשימוש יום יומי. אתה רואה בצד השני של הפונדק אדם שיושב, מפות פרוסות על כל השולחן שהוא יושב לידו, וספרים מסתירים אותו. אתה די בטוח שהוא מלומד, ולפי הקצב שבו הוא עובר מקצב לקצב, משהו מדאיג אותו. מדי פעם בעל הפונדק ניגש אליו ושואל אותו משהו, ואז הולך ואומר להרפתקאנים באיזור משהו אחר. ההרפתקאנים הולכים לכיוון האיש ולאחר שיחה קצרה איתו עוזבים אותו. בעל הפונדק לא ניגש אליך כי הוא לא יודע שאתה הרפתקאן, אבל כמו שזה נראה, האיש יצטרך עזרה.
[/b][/quote]
אקום אל רגליי, אגש בראש מורם כלפיי האיש המלומד
"אההמממ" אקחקח בגרוני ואמשוך את תשומת לבו
"סלח לי אם אני טועה, אך זה נראה שנתקלת בצרה כלשהי ואתה זקוק לעזרה" אומר בקול מסתקרן אך חברותי כדי להיראות כאדם ששווה לבטוח בו
-
[b] <div align="Center">[color=red][SIZE=4][u][b]התחלות![/b]</div>[/color][/SIZE][/u]
ליאו
אתה יושב שוב מתחת לעץ ואוכל תפוח קטן, חי כמעט בלי מזון ואוכל. יש לך רק חמישה מטבעות זהב, לא כמות שמסוגלת לממן חיים של אדם. ברור לך שאתה צריך תעסוקה, אבל אף אחד לא צריך קוסם חלש כמוך המחזיק במטה אבן. ברור לך שאתה חייב למצוא פיתרון, אבל לא ברור לך מה. כמה עורבים עפים בשמיים וקוראים בקול, ואתה נזכר שהיום אתה בדיוק בן 20, עברו שנתיים מאז אותו יום נורא. השמש זורחת הפעם אבל עננים רבים מאיימים עליה. יש סיכוי שירד גשם בקרוב.
עכשיו אחר הצהריים והשמש מתחילה להחלש קצת
[/b][/quote]
"נו באמת!" אומר בזעם.
"אין ברירה, למרות הגשם, אני חייב לצאת ולחפש עבודה, אי אפשר לחיות על חמש מטבעות זהב!" אקרא בזעם ואסיים את התפוח.
"סם היה יודע מה לעשות..." אומר לפתע.
'ממ...' אחפש פיתרון, 'אולי אצא להתסובב קצת ותוך כדי יצוץ במוחי רעיון או שאמצא מודעת דרושים כלשהי' אחשוב לעצמי ואחל ללכת למרות עובדת הגשם.
-
ברנדון
שיטת לחימה זה הנשק!
ואין זמן מוגדר!
והמשחק מתקיים בזמן עתיק, אני מניח שזה לא היה ברור. מקסימום יש לכם אחוזה נחמדה.
שייד
אתה ניגש אל המלומד ומקחקח בגרונך, הוא מביט עליך דרך הספרים במבט עצבני ושואל "מה אתה רוצה?" אתה עונה לו "סלח לי אם אני טועה, אך זה נראה שנתקלת בצרה כלשהי ואתה זקוק לעזרה." הוא מביט בך במבט מופתע ואז צוחק ואומר "ומה אדם חלק כמוך יכול לעזור לי? המשימה הזאת מסוכנת, כמעט כל ההרפתקאנים בעיר נשלחו אלי ואף אחד מהם לא היה חזק מספיק, אז אתה? סתם אדם עלוב?" וממשיך לצחוק בקול גדול
ליאו
אתה מתחיל לטייל בעיר, אבל אין שום דרישה לעבודה מקוסם קטן כמוך בעיר גדולה מלאה קוסמים חזקים ושומרים של הממלכה שעושים משימות לאנשים. אלה אם תלך לבית הספר לאימון קוסמים ולוחמים, אין לך שום דבר לעשות פה.
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Mar 28 2010, 11:12 PM
[b] שייד
אתה ניגש אל המלומד ומקחקח בגרונך, הוא מביט עליך דרך הספרים במבט עצבני ושואל "מה אתה רוצה?" אתה עונה לו "סלח לי אם אני טועה, אך זה נראה שנתקלת בצרה כלשהי ואתה זקוק לעזרה." הוא מביט בך במבט מופתע ואז צוחק ואומר "ומה אדם חלק כמוך יכול לעזור לי? המשימה הזאת מסוכנת, כמעט כל ההרפתקאנים בעיר נשלחו אלי ואף אחד מהם לא היה חזק מספיק, אז אתה? סתם אדם עלוב?" וממשיך לצחוק בקול גדול
[/b][/quote]
אצחקק לעצמי בלחש, ובתנועה חדה ומהירה אעביר את כל גופי אל מאחוריי המלומד ואשלוף את שתי החרבות שלו באותו הזמן ואכוון אותן ליד צווארו של המלומד.
"תאמין לי, שלחובבנים ששלחת למשימה הזו שלך, אין חצי מהניסיון והיכולות שיש לי" אומר בהתנשאות
-
[b] סטיב
בבקשה תשנה את סידור התכונות ככה שתהיה לפחות נקודה אחת בכריזמה, אתה עובד בחנות חיות
אתה ניגש לפונדק אחרי צהריים קשים למנוחה קצרה ולאכול משהו טוב. כשאתה נכנס לפונדק בעל הפונדק ניגש אליך ואומר לך לחוץ "אתה רוצה להפוך ללוחם נכון? כדי שתדבר עם המלומד בקצה הפונדק, יש לו הצעה מפתה לתת לך. אתה תזהה אותו, תסמוך עלי." אתה מביט לצד השני של הפונדק בזמן שבעל הפונדק הולך, ורואה אדם שיושב, מפות פרוסות על כל השולחן שהוא יושב לידו, וספרים מסתירים אותו. אתה בטוח שזה המלומד שבעל הפונק סיפר לך עליו, ושלפי הלחץ שלו יש לו משהו גדול לומר לך. יש לך 20 מטבעות זהב ששמרת בצד מהעבודה ובחדר הקטן שלך יש לך חרב אדירה
[/b][/quote]
כוח - 3
זריזות - 1
חוכמה - 2
כריזמה - 2
(זה בסדר ?)
-------------------
"שלום אדוני , הבחור בפונדק הציע לי לגשת אליך ..
לטענתו יש לך הצעה מפתה להציע לי לגבי למידת לחימה ,
אני רוצה להיות לוחם , זהו החלום שלי .. להיות כמו אבי , רק אדם טוב יותר ."
אגיד בנימוס .
-
ערכתי,ותראה מה רשמתי בהערות.
-
ברנדון
הגבתי לך על זה
[quote][b]שיטת לחימה זה הנשק!
ואין זמן מוגדר![/b][/quote]
ועכשיו זה יותר טוב. תחלק תכונות לפי ההסבר בעמוד הראשון
סטיב
כן, יותר הגיוני
____
אתה מתקרב למלומד כשלפתע אדם שעומד לידו, זז מאחוריו במהירות ומצליב את חרבותיו כך שהן תוספות את גרונו, מאיימות לחתוך אותו.
שייד
אתה זז מאחורי המלומד במהירות, מצליב את חרבותיך מסביב לגרונו ומחכה שניה לפני שאתה מדבר איתו.
שייד וסטיב
המלומד אומר בשקט "ואתה חושב ששתי חרבות יכולות לפגוע בי בכזאת קלות?" כששתי החרבות עפות לתקרה, פוגעות בה ונופלות על הריצפה ליד שייד. לא ברור איך זה קרה, אבל היד של המלומד נגעה בחרבות לפני שהן עפו. הוא יודע הרבה, זה בטוח.
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Mar 28 2010, 11:12 PM
[b]
ליאו
אתה מתחיל לטייל בעיר, אבל אין שום דרישה לעבודה מקוסם קטן כמוך בעיר גדולה מלאה קוסמים חזקים ושומרים של הממלכה שעושים משימות לאנשים. אלה אם תלך לבית הספר לאימון קוסמים ולוחמים, אין לך שום דבר לעשות פה. [/b][/quote]
'אני חייב להתחזק!' אחשוב לעצמי ואז אעלה על הרעיון ללכת לאותו בית הספר לאימון קוסמים ולוחמים.
'אם כך למה אני מחכה?!, אני התלמדתי אצל סם הוקינס כנראה שהרבה קוסמים מכירים בו ויהיהו לי אולי פרוטקציות פה ושם' אחשוב לעצמי ואפתח בריצה אל כיוון בית הספר לאימון קוסמים ולוחמים.
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Mar 28 2010, 11:41 PM
[b]
שייד
אתה זז מאחורי המלומד במהירות, מצליב את חרבותיך מסביב לגרונו ומחכה שניה לפני שאתה מדבר איתו.
שייד וסטיב
המלומד אומר בשקט "ואתה חושב ששתי חרבות יכולות לפגוע בי בכזאת קלות?" כששתי החרבות עפות לתקרה, פוגעות בה ונופלות על הריצפה ליד שייד. לא ברור איך זה קרה, אבל היד של המלומד נגעה בחרבות לפני שהן עפו. הוא יודע הרבה, זה בטוח. [/b][/quote]
"אההמממ" אקחקח שנית בגרוני, במעט בושה הפעם.
"אז הוכחנו ששניינו בעלי כישרון " אומר בזמן שארים את חרבותיי
"אז למה שלא תיתן לי לנסות את המשימה הכל כך קשה שלך, הרי אין לך מה להפסיד " אומר בקול משכנע
-
שם בפורום- yossi
שם דמות- אדוארד מילר.
מין- זכר.
גיל- ארבע-עשרה.
רקע- אדוארד מילר נולד בכפר קטן בהרים, משפחתו הייתה מאוד ענייה, אביו היה עובד מהבוקר עד הלילה והיה חוזר עייף ביותר. חלומו הגדול של אדוארד היה להיות לוחם, הוא התמחה בסכינים ותמיד עזר לאימו במטבח שהייתה צריכה עזרה, אך לחלומו לא היה בסיס, מכיוון שהיה עני ולא ידע איך להגיע לממלכות השונות.
אדוארד סבל בילדותו, הילדים בכפר שנאו אותו ורצו שהוא ייהרג, אימו שנאה אותו גם כן ואת אביו הוא בקושי היה רואה.
המצב היה בילתי נסבל, אדוארד פיתח יחס מרושע אל כולם, בנוסף לכל הצרות האלה, אדוארד היה מאוד משכיל, הוא ידע המון דברים ולמד הכל בעצמו, כי להוריו לא היה כסף לבית ספר.
לאדוארד היו גם כמה אחים קטנים, הוא שנא את אחיו הקטנים ורצה שהם יעלמו, הוא שנא את חייו בכלליות ורצה שינוי ענק בחיים שלו. יום אחד, אדוארד שיחק עם האחים שלו בחוץ כדורגל, אחד מהאחים בעט את הכדור אל הפנים של אדוארד, אדוארד קיבל את הכדור לפרצוף והתחיל לרדת לו דם, הוא ממש כעס והתחיל להכות את אותו אח בלי רחמים, האחים האחרים עצרו אותו מהר ואדוארד לא ידע מה נכנס בו.
לאחר המקרה הנוראי הזה, קרה דבר ששינה את אופיו של אדוארד באופן מוחלט, הוא יצא לטייל להנאתו בהרים, הילדים מהכפר עקבו אחריו וניסו לתפוס אותו איכשהו, לפתע הוא ראה כלב קטן ופצוע ברגלו, הוא היה על האדמה ואדוארד מיד זינק לעברו, הוא ניסה לטפל בו וחבש לו את הרגל, הכלב שמח וליקק את אדוארד בשמחה, הילדים מהכפר יצאו מהמחבוא והעיפו את אדוארד מהכלב, הם התחילו להכות את הכלב בעוצמה רבה, הכלב זעק ולאחר המון מכות הכלב נשכב גוסס על האדמה ומת, מול עיניו של אדוארד, אדוארד התחיל לבכות, הוא כל כך כעס והתחיל לרוץ אל הילדים, הוא נתן להם אגרופים איומים לפנים שלהם, הוא התעלל בהם כל כך שהם רצו כבר למות, הוא הרג אותם ללא רחמים, דמם היה על גופו, הוא נהפך לרוצח קר רוח וחסר רחמים.
הוא חזר הביתה, אימו הייתה שם ונבהלה מהדם שהיה עליו, אדוארד שהרצון לרצוח התחיל להתפתח אצלו, לקח סכין מטבח ורצח את אימו!! כאשר אביו חזר מהעבודה, הוא רצח גם את אביו. האחים שלו נכנסו לאחר-מכן לבית וגילו לתדהמתם את הוריהם על הקרקע עם שלולית דם, הם ראו את אדוארד עם חיוך שטני ומבט מלא כעס, אדוארד רצח גם אותם בלי רחמים. לאחר שהוא רצח את כל משפחתו הוא קלט שבגיל ארבע-עשרה הוא רצח את כל משפחתו בקור רוח, אבל גם זכר שהוא יכול סוף סוף להיות לוחם בגיל ארבע-עשרה, והוא יכול להגשים את החלום שלו!
לאחר כל זה, הוא החליט לצאת למסע רצח, מסע כדי להוכיח לכל העולם מי זה אדוארד מילר ולרצוח את כל מי שמתנגד לו, וכמובן סוף סוף להיות לוחם.
נטייה- רשע.
מקצוע בסיס- לוחם.
שיטת לחימה- חרב אדירה.
הערות- להתקבל (:
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Mar 28 2010, 11:41 PM
[b] סטיב
כן, יותר הגיוני
____
אתה מתקרב למלומד כשלפתע אדם שעומד לידו, זז מאחוריו במהירות ומצליב את חרבותיו כך שהן תוספות את גרונו, מאיימות לחתוך אותו.
שייד וסטיב
המלומד אומר בשקט "ואתה חושב ששתי חרבות יכולות לפגוע בי בכזאת קלות?" כששתי החרבות עפות לתקרה, פוגעות בה ונופלות על הריצפה ליד שייד. לא ברור איך זה קרה, אבל היד של המלומד נגעה בחרבות לפני שהן עפו. הוא יודע הרבה, זה בטוח. [/b][/quote]
"זה מדהים !" אגיד בהתלהבות
"מאוד הייתי רוצה ללמוד אצלך איך להילחם , אתה מאוד הלהבת אותי
זה היה מופע משגע , אני מצטער שאני צוחק אבל זה היה כמו משחק ילדים בשבילך !"
-
כולם
האוונט נמשך עכשיו, מצטער שנעלמתי באמצע הלילה אבל המחשב שלי נתקע לחלוטין ולא זז בכלל
אדואר
איפה סיפרתי על כפר בהרים? יש איזורים מסויימים מוגדרים שבהם אפשר לחיות.
והעולם הזה עובד קצת שונה ממה שאתה חושב, אין דבר כזה שנאה בין אם לבנה בעולם הזה בגלל שיש בו מערכות של כבוד להורים ולמבוגרים ומערכות רציניות כאלה, ואף אדם לא יהרוג את כל המשפחה שלו בגיל 14 בידיים חשופות אם אין לו ניסיון בלחימה.
ובנוגע לזה שאסור לך להמציא מקום, זה בגלל סיבות שתבין בעתיד
שייד וסטיב
כל אחד מכם אומר את מה שיש לו לומר ומבחינת שייד, סטיב נראה כמו ליצן. המלומד צוחק לדברי שניכם ואומר "למה לדעתכם אני צריך עזרה של הרפתקאנים, אני חלש. הגוף שלי חלש מאוד, למרות שאני יודע הרבה. הטריק הזה זה טריק של מנזר אומני לחימה רחוק.." "מנזר אומני לחימה רחוק? כל מי ששמע שאל. "אין שום דבר מעבר לחורשה או לעיר ריטשיו." המלומד צחק ואמר "תפסתי אתכם" ואז קיפל את המפות והספרים שלו ואמר לשניכם "אם אתם באמת חושבים שאתם חזקים, בואו איתי" והסתובב לכיוון מדרגות הפונדק.
ליאו
כשאתה מגיע לבית הספר לקוסמים ולוחמים אתה רואה בניין אפור גדול על שתי קומות. אתה נכנס עליו ורואה שלט שעליו כתוב 1 ולידו מצויירת חרב ומעליו 2 ולידו מצוייר שרביט.
אתה עולה במהירות לקומה השניה ורואה שם עשרות ילדים בחליפות כחולות מרהיבות, יורים זה על זה קליע קסם ומגנים על עצמם בעזרת שיריונות קסומים. אתה רואה את המורה בצד עוזר ליד קטן שמנסה לבצע את קליע הקסם הראשון שלו, ומרגיש צביתה עזה. אתה נזכר בפעם הראשונה שעשית קליע קסם, קרה שם בדיוק אותו הדבר, ולשנייה אחת, יכולת לראות את סם. לאחר מכן הבטת שוב וקלטת מה קרה, הקוסם שם, נראה בדיוק כמו סם מאחורה, אבל ברגע שהוא הסתובב, צלקת ארוכה ומגעילה נחשפה לאורך פניו.
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Mar 29 2010, 06:51 AM
[b] שייד וסטיב
כל אחד מכם אומר את מה שיש לו לומר ומבחינת שייד, סטיב נראה כמו ליצן. המלומד צוחק לדברי שניכם ואומר "למה לדעתכם אני צריך עזרה של הרפתקאנים, אני חלש. הגוף שלי חלש מאוד, למרות שאני יודע הרבה. הטריק הזה זה טריק של מנזר אומני לחימה רחוק.." "מנזר אומני לחימה רחוק? כל מי ששמע שאל. "אין שום דבר מעבר לחורשה או לעיר ריטשיו." המלומד צחק ואמר "תפסתי אתכם" ואז קיפל את המפות והספרים שלו ואמר לשניכם "אם אתם באמת חושבים שאתם חזקים, בואו איתי" והסתובב לכיוון מדרגות הפונדק. [/b][/quote]
"אוקיי , למרות שאף פעם לא בדקתי אם אני חזק "
אני אומר והולך אחריו .."תשתדל להיות זהיר ייתכן שזאת מלכודת"
אני לוחש לשייד .
-
סטיב
אתה לא יודע מי זה, בחיים שלך לא ראית אותו.
תגיב מחדש
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Mar 29 2010, 10:55 AM
[b] סטיב
אתה לא יודע מי זה, בחיים שלך לא ראית אותו.
תגיב מחדש [/b][/quote]
"אוקיי" אגיד לאדם המלומד ואלך אחריו
'אני מקווה שזה באמת ישתלם לי , הרי לא באתי לכאן לחינם , אפילו לא הספקתי להשתכר כמו בכל יום שאני בא לכאן' אחשוב לעצמי ובאמת אצפה למשהו מיוחד .
-
[b]
ליאו
כשאתה מגיע לבית הספר לקוסמים ולוחמים אתה רואה בניין אפור גדול על שתי קומות. אתה נכנס עליו ורואה שלט שעליו כתוב 1 ולידו מצויירת חרב ומעליו 2 ולידו מצוייר שרביט.
אתה עולה במהירות לקומה השניה ורואה שם עשרות ילדים בחליפות כחולות מרהיבות, יורים זה על זה קליע קסם ומגנים על עצמם בעזרת שיריונות קסומים. אתה רואה את המורה בצד עוזר ליד קטן שמנסה לבצע את קליע הקסם הראשון שלו, ומרגיש צביתה עזה. אתה נזכר בפעם הראשונה שעשית קליע קסם, קרה שם בדיוק אותו הדבר, ולשנייה אחת, יכולת לראות את סם. לאחר מכן הבטת שוב וקלטת מה קרה, הקוסם שם, נראה בדיוק כמו סם מאחורה, אבל ברגע שהוא הסתובב, צלקת ארוכה ומגעילה נחשפה לאורך פניו. [/b][/quote]
אני מסתכל בו ופניו המצולקות מעלות לי בראש אדם מזכרונות לא נעימים במיוחד.
"אה אריאל!" אקרא בפחד ואחוזז טירוף בעודי משיט את המטה שלי כדי להגן עליי.
"א..אל תתקרב אליי אריאל!" אומר.
-
[b] -
שייד וסטיב
כל אחד מכם אומר את מה שיש לו לומר ומבחינת שייד, סטיב נראה כמו ליצן. המלומד צוחק לדברי שניכם ואומר "למה לדעתכם אני צריך עזרה של הרפתקאנים, אני חלש. הגוף שלי חלש מאוד, למרות שאני יודע הרבה. הטריק הזה זה טריק של מנזר אומני לחימה רחוק.." "מנזר אומני לחימה רחוק? כל מי ששמע שאל. "אין שום דבר מעבר לחורשה או לעיר ריטשיו." המלומד צחק ואמר "תפסתי אתכם" ואז קיפל את המפות והספרים שלו ואמר לשניכם "אם אתם באמת חושבים שאתם חזקים, בואו איתי" והסתובב לכיוון מדרגות הפונדק.
- [/b][/quote]
"סוף סוף משהו מעניין.." אמלמל לעצמי ואלך אחרי המלומד בראש מורם ויהירות
-
שייד וסטיב
שניכם עולים למעלה אחרי המלומד, כל אחד חושב משהו אחר.
הוא מגיע לחדר מפסר 7 ופותח את הדלת בעזרת מפתח קטן, ואז נכנס פנימה וקורא לכם להיכנס אחריו. הוא מתיישב על כיסא קטן בחדר ושניכם מתייבשים על המיטה הקטנה והמעופשת. לכמה שניות יש שקט, עד שהוא אומר "אני כאן בגלל שגיליתי קבר עתיק. בקבר הזה חבוי אוצר, וגם ידע רב, אבל הוא מוגן ע"י אל-מתים רבים, יצורים שלא נראו בממלכה הקטנה שלו מאז מות המלך הראשון, ארטיפילוס. השם שלי הוא ארטיפיל, על שמו. אני רוצה לפרוץ לקבר כדי ללמוד על ארטיפילוס ועל האל-מתים, אבל אני לא מסוגל לעבור דרכו. בגלל זה אני כאן. אני לא מסוגל להילחם בהם, אבל הרפתקאנים, זה כבר סיפור אחר לגמרי. אני מלומד שלא יודע להילחם, רק לומד, וזאת הבעיה שלי. בבקשה, תעזרו לי. אתם תקבלו פרס גדול מאוד, אהה, בוא נראה, תוכלו לקחת חלק מהשלל הרב בחדר והקבורה ואני אשלם לכם חמשת אלפים מטבעות זהב לכל אחד." הכמות הזאת נשמעת על אנושית, מכיוון שעשרת אלפים מטבעות זהב זאת כמות הזהב שיש אולי בכל הכפר, והוא מוכן לשלם לכם כזאתי כמות. אם תעברו את המשימה הזאת אתם תוכלו להפוך לאצילים, בזה אתם בטוחים. משומה זה נראה כאילו מבחינת ארטיפול, מדובר על סכום קטן מאוד
ליאו
כולם מפסיקים להתאמן ומכוונים את המטות שלהם אליך כשהמורה נעמד ואומר לך בכל כועס "למה הזכרת את השם של המכשף הנורא הזה?"
אתה שם לב שהצלקת של המורה קצת שונה משל אריאל, בצורה של שני ברקים הנפגשים מעל אפו. זה לא אריאל, ונראה כאילו אף אחד מהאנשים שם לא אוהב את אריאל.
מרוב הלם אתה לא מצליח להגיב והמורה אומר "תענה לי! למה אמרת את השם של המכשף הנורא הזה? יש סיבה שהוא הוגלה מארצנו! ואיך שמעת עליו בכלל?"
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Mar 29 2010, 01:49 PM
[b]
ליאו
כולם מפסיקים להתאמן ומכוונים את המטות שלהם אליך כשהמורה נעמד ואומר לך בכל כועס "למה הזכרת את השם של המכשף הנורא הזה?"
אתה שם לב שהצלקת של המורה קצת שונה משל אריאל, בצורה של שני ברקים הנפגשים מעל אפו. זה לא אריאל, ונראה כאילו אף אחד מהאנשים שם לא אוהב את אריאל.
מרוב הלם אתה לא מצליח להגיב והמורה אומר "תענה לי! למה אמרת את השם של המכשף הנורא הזה? יש סיבה שהוא הוגלה מארצנו! ואיך שמעת עליו בכלל?" [/b][/quote]
אבלא את רוקי בפחד ובדאגה.
לאחר כמה שניות של שקט אחל להוציא מילים מפי באיטיות, "א..אתה היית נורא דומה לו... ו.. וגם לסם" אדבר בפחד כשכולי רועד, נזכר במה שקרה לפני שנתיים.
"אם תרצה אספר לך מאיפה אני מכיר אותו, בפרטיות כמובן" אומר לו ואתעשת על עצמי.
-
[b] שייד וסטיב
הוא מגיע לחדר מפסר 7 ופותח את הדלת בעזרת מפתח קטן, ואז נכנס פנימה וקורא לכם להיכנס אחריו. הוא מתיישב על כיסא קטן בחדר ושניכם מתייבשים על המיטה הקטנה והמעופשת. לכמה שניות יש שקט, עד שהוא אומר "אני כאן בגלל שגיליתי קבר עתיק. בקבר הזה חבוי אוצר, וגם ידע רב, אבל הוא מוגן ע"י אל-מתים רבים, יצורים שלא נראו בממלכה הקטנה שלו מאז מות המלך הראשון, ארטיפילוס. השם שלי הוא ארטיפיל, על שמו. אני רוצה לפרוץ לקבר כדי ללמוד על ארטיפילוס ועל האל-מתים, אבל אני לא מסוגל לעבור דרכו. בגלל זה אני כאן. אני לא מסוגל להילחם בהם, אבל הרפתקאנים, זה כבר סיפור אחר לגמרי. אני מלומד שלא יודע להילחם, רק לומד, וזאת הבעיה שלי. בבקשה, תעזרו לי. אתם תקבלו פרס גדול מאוד, אהה, בוא נראה, תוכלו לקחת חלק מהשלל הרב בחדר והקבורה ואני אשלם לכם חמשת אלפים מטבעות זהב לכל אחד." הכמות הזאת נשמעת על אנושית, מכיוון שעשרת אלפים מטבעות זהב זאת כמות הזהב שיש אולי בכל הכפר, והוא מוכן לשלם לכם כזאתי כמות. אם תעברו את המשימה הזאת אתם תוכלו להפוך לאצילים, בזה אתם בטוחים. משומה זה נראה כאילו מבחינת ארטיפול, מדובר על סכום קטן מאוד
[/b][/quote]
"זה נשמע כמו משימה קשה במיוחד....נוכל לדון במחיר אחרי שנבצע אותה " אומר בגאוותנות ואקום מהמיטה המעופשת.
"אני לא חושב שיש זמן לבזבז, רק תכוון אותי לקבר העתיק ואני יחזור עם האוצר שלך במהירות " אוסיף בשחצנות
-
[b] שייד וסטיב
הוא מגיע לחדר מפסר 7 ופותח את הדלת בעזרת מפתח קטן, ואז נכנס פנימה וקורא לכם להיכנס אחריו. הוא מתיישב על כיסא קטן בחדר ושניכם מתייבשים על המיטה הקטנה והמעופשת. לכמה שניות יש שקט, עד שהוא אומר "אני כאן בגלל שגיליתי קבר עתיק. בקבר הזה חבוי אוצר, וגם ידע רב, אבל הוא מוגן ע"י אל-מתים רבים, יצורים שלא נראו בממלכה הקטנה שלו מאז מות המלך הראשון, ארטיפילוס. השם שלי הוא ארטיפיל, על שמו. אני רוצה לפרוץ לקבר כדי ללמוד על ארטיפילוס ועל האל-מתים, אבל אני לא מסוגל לעבור דרכו. בגלל זה אני כאן. אני לא מסוגל להילחם בהם, אבל הרפתקאנים, זה כבר סיפור אחר לגמרי. אני מלומד שלא יודע להילחם, רק לומד, וזאת הבעיה שלי. בבקשה, תעזרו לי. אתם תקבלו פרס גדול מאוד, אהה, בוא נראה, תוכלו לקחת חלק מהשלל הרב בחדר והקבורה ואני אשלם לכם חמשת אלפים מטבעות זהב לכל אחד." הכמות הזאת נשמעת על אנושית, מכיוון שעשרת אלפים מטבעות זהב זאת כמות הזהב שיש אולי בכל הכפר, והוא מוכן לשלם לכם כזאתי כמות. אם תעברו את המשימה הזאת אתם תוכלו להפוך לאצילים, בזה אתם בטוחים. משומה זה נראה כאילו מבחינת ארטיפול, מדובר על סכום קטן מאוד [/b][/quote]
אצחקק במעט כדי לא להיראות מפוחד
"אז מה אמורה להיות המשימה שלנו ?"
אשאל ואחשוב באמת ' האם אוכל להילחם ? האם אני יודע בכלל להילחם ? האם אני חזק'
-
שייד וסטיב
"תירגעו. המשימה הזאת לא קלה. השלדים שם חזקים ואני מנסה ללמוד עליהם, אז תצטרכו לגברו על הרבה מאוד מהם. בנוסף לכך, אתם צריכים להגן עלי. כמו שהסברתי, אתם רק צריכים להגן עלי ולהביס את האויבים שם, עד שאני אורה לכם ללכת לחדר הקבורה. אז תפרצו לשם את החדר ותוכלו לקחת משם חלק מהאוצרות"
ליאו
המורה אומר "כולם לחזור לעבודה" וניגש אליך. הוא שואל אותך במבט מופתע ובקול לא מבין "סם? מי זה לעזאזל? בכל מקרה, אסור לשאת את שמו של אריאל כאן. הוא גורש מהממלכה, ורוב הסיכויים שכבר מת. אל תישא את שמו שוב. עכשיו, למה אתה כאן?"
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Mar 30 2010, 08:25 AM
[b] ליאו
המורה אומר "כולם לחזור לעבודה" וניגש אליך. הוא שואל אותך במבט מופתע ובקול לא מבין "סם? מי זה לעזאזל? בכל מקרה, אסור לשאת את שמו של אריאל כאן. הוא גורש מהממלכה, ורוב הסיכויים שכבר מת. אל תישא את שמו שוב. עכשיו, למה אתה כאן?" [/b][/quote]
"באתי להתחזק ואז למצוא עבודה, חוץ מזה אני לא מאמין שלא שמעת על סם, הוא היה כשף דגול יכול להיות שיותר חזק מאתה יודע מי" אומר לו.
-
[b] שייד וסטיב
"תירגעו. המשימה הזאת לא קלה. השלדים שם חזקים ואני מנסה ללמוד עליהם, אז תצטרכו לגברו על הרבה מאוד מהם. בנוסף לכך, אתם צריכים להגן עלי. כמו שהסברתי, אתם רק צריכים להגן עלי ולהביס את האויבים שם, עד שאני אורה לכם ללכת לחדר הקבורה. אז תפרצו לשם את החדר ותוכלו לקחת משם חלק מהאוצרות" [/b][/quote]
"טוב הבנו אותך סבא, קדימה...תוביל את הדרך " אומר ביהירות ואצפה לתגובתו של המלומד, אנסה לגרום לו לאבד את שלוותו ולחשוף עוד פרטים
-
[b] שייד וסטיב
"תירגעו. המשימה הזאת לא קלה. השלדים שם חזקים ואני מנסה ללמוד עליהם, אז תצטרכו לגברו על הרבה מאוד מהם. בנוסף לכך, אתם צריכים להגן עלי. כמו שהסברתי, אתם רק צריכים להגן עלי ולהביס את האויבים שם, עד שאני אורה לכם ללכת לחדר הקבורה. אז תפרצו לשם את החדר ותוכלו לקחת משם חלק מהאוצרות"
[/b][/quote]
"אין שום בעיה" אגיד לו עם אף מורם וחיוך ערמומי .
"יאללה בואו נצא כבר , קר לי בבית השחי , הרבה זמן לא הזעתי .."
-
שייד וסטיב
הוא אומר בזעם "תרגעו, זאת לא עומדת להיות משימה קלה. קחו לכם קצת זמן להתארגן לקראת היציאה. תחזרו הנה בעוד שעה ואז נצא למסע. עכשיו לכו." הוא נשמע כאילו נמאס לו מכם ונראה שהוא מנסה להיפטר מכם מסיבה לא ברורה, להרחיק אתכם לשעה אחת.
ליאו
"סם? לא שמעתי בחיים שלי על שום סם שהוא גם מכשף? וכל מכשף שגדול יותר מאריאל מוכר בממלכה הזאת ככשף עליון. הסם הזה הוא בטח סתם חלשלוש. בכל מקרה, אני מניח שאתה מכיר את הנהלים. סחר לימוד בבקשה"
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Mar 30 2010, 08:20 PM
[b]
ליאו
"סם? לא שמעתי בחיים שלי על שום סם שהוא גם מכשף? וכל מכשף שגדול יותר מאריאל מוכר בממלכה הזאת ככשף עליון. הסם הזה הוא בטח סתם חלשלוש. בכל מקרה, אני מניח שאתה מכיר את הנהלים. סחר לימוד בבקשה" [/b][/quote]
"מה אמרת עליו?!" אשאל בזעם ואתעלם מדבריו האחרונים.
"אתה בחיים לא תצליח להגיע לדרגה של סם גם אם תתאמן כל חייך!, סם מת בגללו רק כי הוא לא רצה להילחם, זת לא הייתה הדרך שלו, אני בטוח שאם הוא היה נלחם הוא היה מנצח!" אומר.
"בכל מקרה, יש לי רק חמש מטבעות זהב אני בטוח שזה לא יספיק לשכר לימוד" אומר מבואס.
-
[b] שייד וסטיב
הוא אומר בזעם "תרגעו, זאת לא עומדת להיות משימה קלה. קחו לכם קצת זמן להתארגן לקראת היציאה. תחזרו הנה בעוד שעה ואז נצא למסע. עכשיו לכו." הוא נשמע כאילו נמאס לו מכם ונראה שהוא מנסה להיפטר מכם מסיבה לא ברורה, להרחיק אתכם לשעה אחת.
[/b][/quote]
"אני מניח שנתראה " אומר בפשטות לסטיב ואעלם משם במהירות
אלך לשונרר מהשוק מספר מטבעות ואולי כיכר לחם כדי לצאת למסע על בטן מלאה
-
כוח- 0
זרירות- 2
סיבולת- 1
חוכמה- 4
כריזמה- 1
-
שייד
אתה לא מכיר את סטיב.
אין לך מושג מי זה או איך קוראים לו.
בבקשה תגיב מחדש כדי לא ליצור אי נעימויות.
ליאו
"רגע אחד, סם? אהה, אתה מדבר על הטירון העלוב ההוא שלמד שלוש שנים רק כדי לירות קליע קסם, עד שאריאל הסכים ללמד אותו תמורת 1000 מטבעות זהב והפך אותו לקוסם? הא, הוא בקושי מסוגל לירות קרן קסומה, או לפי מה שאתה אומר יכל, אז באמת, אל תצחיק אותי. ואתה עוד בא לכאן עם חמישה מטבעות זהב. אנחנו אולי לא דורשים אלף מטבעות, אבל אתה צריך לפחות חמישים מטבעות. עד אז, להתראות"
המורה מסתובב צוחק ומתרחק שם, ואתה רותח מעצבים על זה שהוא קרא לסם טירון.
ברנדון וומפייר
עדיין לא כתבת שיטת לחימה.
עד שלא תבחר אחת אתה לא יכול להתחיל לשחק
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Mar 30 2010, 10:36 PM
[b] שייד
אתה לא מכיר את סטיב.
אין לך מושג מי זה או איך קוראים לו.
בבקשה תגיב מחדש כדי לא ליצור אי נעימויות.
[/b][/quote]
אתעלם מהבחור השני שבחדר ואעלם משם במהירות
אלך לשונרר מהשוק מספר מטבעות ואולי כיכר לחם כדי לצאת למסע על בטן מלאה
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Mar 30 2010, 10:36 PM
[b] ליאו
"רגע אחד, סם? אהה, אתה מדבר על הטירון העלוב ההוא שלמד שלוש שנים רק כדי לירות קליע קסם, עד שאריאל הסכים ללמד אותו תמורת 1000 מטבעות זהב והפך אותו לקוסם? הא, הוא בקושי מסוגל לירות קרן קסומה, או לפי מה שאתה אומר יכל, אז באמת, אל תצחיק אותי. ואתה עוד בא לכאן עם חמישה מטבעות זהב. אנחנו אולי לא דורשים אלף מטבעות, אבל אתה צריך לפחות חמישים מטבעות. עד אז, להתראות"
המורה מסתובב צוחק ומתרחק שם, ואתה רותח מעצבים על זה שהוא קרא לסם טירון.
[/b][/quote]
"מה אמרת?!" אומר בזעם.
מרוב עצבים אני ארה לעברו קליע קסום.
"אף אחד!, אבל אף אחד! לא ידבר ככה על סם!, אתה שומע אותי?, אף אחד!" אומר לו בזעם ובהתנשפות.
"אם אתה רוצה!, תהרוג אותי!, אתה מוזמן אבל בחיים אל תדבר על סם!, באתי כדי להתחזק ולנקום באריאל!" אומר בזעם רב ובעצבים.
-
[b] שייד וסטיב
[/b][/quote]
"להתראות" אגיד ואצא מהפונדק ..
'אלך לחנות החיות, אקווה שריי חברי הטוב נמצא שם' אחשוב לעצמי
ואצעד לכיוון החנות .