-
[COLOR="Blue"][B]אוולן:
ברגע שאתה חוזר לחדר המחשבים ורץ לסימולטור הנטוש אתה רואה כי דורה מנופפת לך לשלום ומזמינה אותך לתפוס ביחד איתה כוכבים ולספור באנגלית[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Purple"]דניאל:
אתה מצחקק והולך לעבר מרכז הקניון, אתה רואה שם ילד קטן בוכה.[/COLOR][/B]
[COLOR="Orange"][B]ג'ון:
אתה מסתובב בקניון מספר דקות עד שאתה רואה משפחה שמתקדמת לעברך, אתה פונה להורים ושואל אותם "איפה יש חנות אדומה עם מוצרי מאכל" האמא והאבא עונים שאינם יודעים אך אחת הבנות עונה לך "כאילו ברור שבאוכל סיני, יש שם מלא דברים מה זה טעימים! חבל רק שמה זה חם שם, הם צריכים לשים מזגן!"[/B][/COLOR]
[COLOR="Magenta"][B]סאם:
אתה ממתין שילך, הוא לא מבחין בך ואתה מתגנב לבפנים, באיזור היציאה יש מיזוג אויר שמרעיש מאוד ולא נראה כי פועלים עוברים שם בכלל, הריח מסריח ויש אשפה, וליד המכולה הגדולה של הזבל ניתן להבחין בחללית קטנה מאוד, זה מסקרן אותך אך אתה חושש להתקרב.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Magenta"]ההמשכים שלך קפואים עד שכולם יגיעו אליך, אתה ראשון כך שמגיע לך על כך פרס, תעודכן על הפרס בפרטי.
[/COLOR][/B]
[COLOR="Green"][B]
יורי:
אתה נכנס לקניון ומגלה להפתעתך שהקירות שלו בצבע תכלת בכלל, מאוכזב אתה עומד במרכז הסופר ליד דוכן שנודף ממנו ריח של בצל *_*[/B][/COLOR]
[COLOR="MediumTurquoise"][B]אייס:
אתה רואה את אחד הילדים רץ אל תוך הסופר, אתה רץ אחריו מבלי שישים לב אליך ורואה שהוא עומד ללא מעש, ליד דוכן הבצל.[/B][/COLOR]
-
[quote=the charmander;788682][B][COLOR=Plum].
[/COLOR]
[COLOR=DimGray]לואיס:
אתה יוצא מהקניון ומגלה שאתה נמצא בחנייה ענקית, כדי לצאת מהאזור צריך לקחת אוטובוס או מונית.[/COLOR]
[B][COLOR=Red].[/COLOR][/B][/B][/quote]
אני מתקשר לחברת מוניות בשביל להזמין מונית ומחכה שהמונית תגיע
-
[B][COLOR="DarkRed"]לואיס:
אתה מזמין מונית וכעבור מספר דקות המונית מגיעה, הנהג פותח את החלון ושואל לאן ברצונך להגיע, תוכל כמובן לנסוע לשאר מקומות אך אתה נזכר כי החייזר אמר מפורש שהוא בתוך הקניון...[/COLOR][/B]
-
[quote]ברגע שאתה חוזר לחדר המחשבים ורץ לסימולטור הנטוש אתה רואה כי דורה מנופפת לך לשלום ומזמינה אותך לתפוס ביחד איתה כוכבים ולספור באנגלית[/quote]
אוף הוא לא שם! אחשוב לעצמי,איפה יש אוכל פה?,זה הרמז שהוא נתן.
דורה והכוכבים= אוכל= מזגן=עובדים
אולי יש בסופר הזה חנות מזגנים? והחנות שלידה מוכרת אוכל,ובסמל של החנות יש כוכב? אחשוב שוב.
אני רץ ומחפש את חנות המזגנים,ואז מחפש מקום שמוכרים בו אוכל שהוא ליד חנות המזגנים, ויש לו כוכב.
-
[quote=the charmander;789607][COLOR=mediumturquoise][B]אייס:[/B][/COLOR]
[B][COLOR=mediumturquoise]אתה רואה את אחד הילדים רץ אל תוך הסופר, אתה רץ אחריו מבלי שישים לב אליך ורואה שהוא עומד ללא מעש, ליד דוכן הבצל.[/COLOR][/B][/quote]
אני מביט סביב ומחפש מחבוא אפשרי, אם אני לא מוצא אני נעמד ליד חלון ומדי פעם מציץ עליו
-
[quote=the charmander;789607][COLOR=Blue][/COLOR]
[COLOR=Magenta][B]סאם:
אתה ממתין שילך, הוא לא מבחין בך ואתה מתגנב לבפנים, באיזור היציאה יש מיזוג אויר שמרעיש מאוד ולא נראה כי פועלים עוברים שם בכלל, הריח מסריח ויש אשפה, וליד המכולה הגדולה של הזבל ניתן להבחין בחללית קטנה מאוד, זה מסקרן אותך אך אתה חושש להתקרב.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=Magenta]ההמשכים שלך קפואים עד שכולם יגיעו אליך, אתה ראשון כך שמגיע לך על כך פרס, תעודכן על הפרס בפרטי.[/COLOR][/B][COLOR=MediumTurquoise][B].[/B][/COLOR][/quote]
תודה!
[SPOILER](פתאום כולם הולכים לסופר אה.?) [/SPOILER]
-
[QUOTE=the charmander;789607][COLOR="Blue"][B]
[COLOR="Orange"][B]ג'ון:
אתה מסתובב בקניון מספר דקות עד שאתה רואה משפחה שמתקדמת לעברך, אתה פונה להורים ושואל אותם "איפה יש חנות אדומה עם מוצרי מאכל" האמא והאבא עונים שאינם יודעים אך אחת הבנות עונה לך "כאילו ברור שבאוכל סיני, יש שם מלא דברים מה זה טעימים! חבל רק שמה זה חם שם, הם צריכים לשים מזגן!"[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"תודה, אבל זה לא עוזר לי" אני עונה בעודי נזכר שחלק מהרמזים היה שיש שם מזגן.
אני מחליט ללכת לחפש בעצמי בקניון, מקום בעל אוכל עם קירות אדומים (ומזגן).
-
שם אמיתי + כינוי בפורום: killerbee
שם הדמות במשחק: לוקאס
תמונה (ספרייט ורק ספרייט): [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/jzwjgkm1lnmy.png[/IMG][/URL]
אופי הדמות: עצבני ורגיש מצד אחד אבל מאוד מחושב וחכם ובדרך כלל יודע לצאת מכל סיטואציה מסובכת..
רקע:לוקאס הוא נער רגיש שאחיו נהרג בדרך מזוויעה שאף אחד לא רוצה לספר לו איך... הוא הראה לכל מי שידע על זה משהו שהוא אדיש לגבי זה ולא מעוניין לדעת למרות שעמוק בלב הוא משתוקק לדעת מה קרה לו.
הוא חכם ברמות שאי אפשר לתאר אבל הציונים שלו בבית הספר גרועים ביותר כי הוא משועמם נורא והוריו לא יודעים על זה החוכמה שלו והוא הרבה פעמים שומע אותם בוכים בלילות ומדברים על אחיו ויום אחד הוא שמע את סיבת המוות... צמרמורת עברה בגופו והוא התמלא שנאה...
רמה: (לא לגעת)
רכישות: (לא לגעת)
חפצים: (לא לגעת)
כסף: (לא לגעת)
בקשות: להגיד לי שהרקע דפוק ואין מקום שזה צפוי....
-
[QUOTE=the charmander;789607][COLOR="Blue"][B]
[B][COLOR="Purple"]דניאל:
אתה מצחקק והולך לעבר מרכז הקניון, אתה רואה שם ילד קטן בוכה.[/COLOR][/B]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
עוצר ושואל את הילד מה קורה
-
[B]קילר סליחה כפרה, באמת לחוץ לי קצת עכשיו... חכה אני אהרוג משתמש או שניים ותרשם סבבה?[/B]
[B][COLOR="Orange"]
דניאל:
"איבדתי את אמא שלי בסופר!" מיילל הילד "אני רק יודע שהיא בסופר!"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=the charmander;789754][B[/B]
[B][COLOR="Orange"]
דניאל:
"איבדתי את אמא שלי בסופר!" מיילל הילד "אני רק יודע שהיא בסופר!"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אומר לו תפסיק לבכות תופס אותו ומתחיל ללכת לכיון הסופר שואל איך יהיה אפשר לזהות את אמא שלו
-
[quote=Dan;789755]חחחחח אם אני מת אז המשחק נגמר מבחנתי?[/quote]
אני לא רוצה להיות זה שאומר לך את זה אבל...
תגיד קראת את החוקים בכלל?
-
[COLOR="DarkRed"][B]דניאל:
"איך נראית אמא שלך?" אתה שואל את הילד בזמן ששניכם הולכים לכיוון הסופר, אתה מבחין בכמה מהילדים שראו ביחד איתך את הסימולטור המוזר.
"יש לה שמלה אדומה." אתה מביט סביבך ותוהה בארוניה 'למה הכל חייב להיות אדום...' אתה רואה אשה
דואגת שמחפשת כמו שנראה את הבן שלה, שכבר עזב את ידך ורץ לעבר אמו.
"תודה רבה לך!" היא צורחת "דאגתי נורא! הנה קח לך 20 פאונד על הצלת בני! (1 פאונד = 6 שקל)
[/B][/COLOR]
,[/color][/b]
-
[B][COLOR="Blue"]ג'ון
אתה עובר באיזור החנויות עם הג'אנק פוד והסופר הגדול שליד, בסריקה קלה רק הדוכן עם האוכל סיני בעל קירות אדומים...
__________________[/COLOR][/B]
-
דילגת עליי ועל עוד מישהו.. וד"א- עשית דאבל
-
[QUOTE=the charmander;789759][COLOR="DarkRed"][B]דניאל:
"איך נראית אמא שלך?" אתה שואל את הילד בזמן ששניכם הולכים לכיוון הסופר, אתה מבחין בכמה מהילדים שראו ביחד איתך את הסימולטור המוזר.
"יש לה שמלה אדומה." אתה מביט סביבך ותוהה בארוניה 'למה הכל חייב להיות אדום...' אתה רואה אשה
דואגת שמחפשת כמו שנראה את הבן שלה, שכבר עזב את ידך ורץ לעבר אמו.
"תודה רבה לך!" היא צורחת "דאגתי נורא! הנה קח לך 20 פאונד על הצלת בני! (1 פאונד = 6 שקל)
[/B][/COLOR]
,[/color][/b][/QUOTE]
לוקח את הכסף ואומר לה אל תעזבי יותר את הבן שלך מתחיל מכניס את זה לכיס עמוק שהכסף לא יכול ליפול ורץ בכל הכוח למקום
-
[QUOTE=the charmander;789811][B][COLOR="Blue"]ג'ון
אתה עובר באיזור החנויות עם הג'אנק פוד והסופר הגדול שליד, בסריקה קלה רק הדוכן עם האוכל סיני בעל קירות אדומים...
__________________[/COLOR][/B][/QUOTE]
'זה בסיני... אולי בחדר העובדים יש מזגן' אני חושב לעצמי.
אני נכנס למסעדה ומחפש את חדר העובדים בחשאיות.
-
[B][COLOR="Olive"]אוונס:
אתה מחפש חנות מזגנים אך לצערך לאחר בירור מקיף אין אחת כזאת בקניון. לא כוכב ולא שום חנות מזגנים.[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]אייס:
אתה עדיין מחכה לילד שאינו זז בחוסר מעש, אתה תוהה אם בכלל כדאי לך לעקוב אחריו או לחפש לבד...
[SPOILER]
דאבל מותר כשזה המשחק שלי. נדמה לי :S
וקיוויתי שartpoker יהיה זמין היום אך הוא לא וזה סבבה, אבל בתכלס אתה עקבת אחריו :S[/SPOILER][/COLOR][/B]
-
[quote=the charmander;789884][B][COLOR=royalblue]אייס:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]אתה עדיין מחכה לילד שאינו זז בחוסר מעש, אתה תוהה אם בכלל כדאי לך לעקוב אחריו או לחפש לבד..[/COLOR][/B]
[COLOR=dimgray][/quote/[/COLOR]]
אני מחליט לחפש לבד, אני רץ לקניון ומתחיל להסתובב שם
-
[QUOTE=the charmander;789884][B][COLOR="Olive"]אוונס:
אתה מחפש חנות מזגנים אך לצערך לאחר בירור מקיף אין אחת כזאת בקניון. לא כוכב ולא שום חנות מזגנים.[/COLOR]
:][/QUOTE]
אוולון
-------
אני חושב לעצמי "מה הולך כאן בדיוק? מי זה החייזר הזה"
אני אומר אחרי זה בקול רם: "ימים קשים" ואני הולך לשחק דורה עד שאני אולי יראה את החייזר שוב.
-
[COLOR="YellowGreen"][B]דניאל:
אתה לוקח את הכסף ותוחב אותו לכיס, לפתע מזווית העין אתה מבחין במחסן כי קירותיו אדומים, לפתע קצוות מתחברים לך.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Red"]ג'ון:
אחד מהעובדים שם אומר לך: "לצערי אין חדר עובדים אצלינו, אבל בסופר יש מחסן שיש שם גם חדר עובדים לפעמים אנחנו גם קופצים לשם, יושבים שותים קפה. תרצה סושי אולי? 5 פאונד למנה (פאונד 1 = 6 שקל)"[/COLOR][/B]
[COLOR="Blue"]אייס
אתה מחפש לבד, עד שלפני שאתה יוצא מהסופר אתה מבחין בזווית העין כי חדר העובדים צבוע בקירות אדומים, המקום היה גדול ונראה כמו מחסן.[/COLOR]
[B][COLOR="Olive"]אוולן:
אתה מתקדם לעבר חדר הסימולטורים שאתה פוגש את הילד ששיחק בסימולטור בזמן שאתה צפית בחייזר.
"לאן אתה הולך? מצאתי את המקום בוא! זה במחסן של הסופר!"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE][B][COLOR="Olive"]אוולן:
אתה מתקדם לעבר חדר הסימולטורים שאתה פוגש את הילד ששיחק בסימולטור בזמן שאתה צפית בחייזר.
"לאן אתה הולך? מצאתי את המקום בוא! זה במחסן של הסופר!"[/COLOR][/B][/QUOTE][/QUOTE]
אני רץ למחסן של הסופר ושואל את הילד : "תגיד לי מי אתה? איפה אתה גר ומי ההורים שלך?"
-
[QUOTE=the charmander;789953][COLOR="YellowGreen"][B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון:
אחד מהעובדים שם אומר לך: "לצערי אין חדר עובדים אצלינו, אבל בסופר יש מחסן שיש שם גם חדר עובדים לפעמים אנחנו גם קופצים לשם, יושבים שותים קפה. תרצה סושי אולי? 5 פאונד למנה (פאונד 1 = 6 שקל)"[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
'אולי זה שם' אני חושב.
"תודה על העזרה, ולא תודה על הסושי" אני אומר לו וממהר לרוץ אל הסופר, אל חדר העובדים שלהם.
-
[quote=the charmander;789953][COLOR=blue]אייס[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מחפש לבד, עד שלפני שאתה יוצא מהסופר אתה מבחין בזווית העין כי חדר העובדים צבוע בקירות אדומים, המקום היה גדול ונראה כמו מחסן.[/COLOR][/quote]
אני מתגנב פנימה בעודי מסתתר מאחורי דברים בדרך.
'אולי הוא שם' אחשוב לעצמי ואחפש את הרובוט בפנים
-
[quote=the charmander;789628][B][COLOR=DarkRed]לואיס:
אתה מזמין מונית וכעבור מספר דקות המונית מגיעה, הנהג פותח את החלון ושואל לאן ברצונך להגיע, תוכל כמובן לנסוע לשאר מקומות אך אתה נזכר כי החייזר אמר מפורש שהוא בתוך הקניון...[/COLOR][/B][/quote]
אני יגיד לו:"תקשיב אני צריך שתישאר פה אני ישלם לך כפול אם תשאר פה חצי שעה אני צריך לחפש מקום בקניון תגיד אתה מכיר מקום עם(אומר לו את התיאור) בתוך הקניון? זה ממש חשוב לי אני ישלם לך כפול שלש אם תגיד לי" אני אומר ומוציא מהכיס כסף
-
[QUOTE=the charmander;789953][COLOR="YellowGreen"][B]דניאל:
אתה לוקח את הכסף ותוחב אותו לכיס, לפתע מזווית העין אתה מבחין במחסן כי קירותיו אדומים, לפתע קצוות מתחברים לך.[/B][/COLOR]
"[/COLOR][/B][/QUOTE]
מתקדם לעבר הקיר ובודק איפה יש כניסה
-
[COLOR="DarkRed"][B]דניאל:
אתה נכנס למחסן, רואה שאין איש שמשגיח ונכנס בפנים, בסריקה קלה אתה מבחין כי ליד המכולה הענקית של הזבל, ישנה חללית קטנה, אתה ניגש לראות מה הולך שם מפוחד.
[*]ההמשך שלך קפוא עד לכשכולם יגיעו[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Blue"]לואיס:
אתה מחפש בכיס ורואה שאין עליך כסף, רוקנת הכל על משחקי מחשב. אתה מביט בנהג בטימטום, הוא מתעצבן עליך ונוסע מהמקום, אתה חוזר לקניון בבילבול, מחפש פתרון.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]אייס:
אתה נכנס למחסן במהירות וליד המכולה הגדולה של הזבל אתה מבחין בחללית, "זהו זה המקום" אתה ממלמל לעצמך.
[*] ההמשך שלך מוקפא, הגעת לייעד עד שכולם יגיעו.[/COLOR][/B]
[COLOR="Purple"]
ג'ון:
אתה אכן רץ לבדוק את המחסן ומגלה ליד המכולה הגדולה של הזבל, חללית קטנה.
[*] הגעת ליעד, ההמשך שלך מוקפא עד שכולם ידיעו.[/COLOR]
[B][COLOR="RoyalBlue"]אוולן:
אתה נכנס למחסן יחד עם הילד אתה שואל אותו מי הוא ומי משפחתו "שמי אנדרו, זה כל מה שאתה צריך לדעת. היי! מה זה?" הוא מצביע לעבר חללית שהיתה ליד המכולה.
[*] ההמשך שלך הוקפא עד שכולם יגיעו ליעד.[/COLOR][/B]
-
[quote=the charmander;790070][B][COLOR=sandybrown]אייס:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]אתה נכנס למחסן במהירות וליד המכולה הגדולה של הזבל אתה מבחין בחללית, "זהו זה המקום" אתה ממלמל לעצמך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown][*] ההמשך שלך מוקפא, הגעת לייעד עד שכולם יגיעו.[/COLOR][/B][/quote]
אוקיי, תגיד לי בפרטי מתי יש המשך חדש
-
[QUOTE=the charmander;789607]
יורי:
אתה נכנס לקניון ומגלה להפתעתך שהקירות שלו בצבע תכלת בכלל, מאוכזב אתה עומד במרכז הסופר ליד דוכן שנודף ממנו ריח של בצל *_*[/QUOTE]
*מצטער שלא הגבתי, היו לי עניינים לעשות* אני מתחיל להיות מאוכזב ומתיישב בצד, הבצל אשר נמצא לידי גורם לעיניי לדמוע מתחיל להריץ בראשי את כל המקומות בבניין בעלי קירות אדומים ועובר שם.
-
[B][COLOR="DarkRed"]יורי:
אתה מגלה ממש לפני שאתה יוצא מהסופר, כי חדר העובדים והמחסן קירותיו צבועים אדום. אתה נכנס וממש לפני המכולה הגדולה של הפח אתה מגלה כי ישנה חללית קטנה ממש לפני היציאה מהאיזור. בסיקור קל אתה מבחין בכולם.[/COLOR][/B]
[COLOR="Blue"][B]כולם חוץ מלואיס ><':
[I]
"אין לכם מה לחשוש מפני," [/I]נשמע לפתע קול ממש בתוך הראש שלכם, אתם מביטים אחד בשני ומחפשים מאיפה בא הטריק. [I]"אני לא מזיק. אבל ברצוני לשנות את חייכם לנצח, אני רוצה אישור מכל אחד מכם, מי שרוצה לוותר על המסע, מוזמן לפרוש ולצאת הנמושה של הגלקסיה. מי איתי?"[/B][/COLOR][/I]
-
[quote]כולם:
"אין לכם מה לחשוש מפני," נשמע לפתע קול ממש בתוך הראש שלכם, אתם מביטים אחד בשני ומחפשים מאיפה בא הטריק. "אני לא מזיק. אבל ברצוני לשנות את חייכם לנצח, אני רוצה אישור מכל אחד מכם, מי שרוצה לוותר על המסע, מוזמן לפרוש ולצאת הנמושה של הגלקסיה. מי איתי?" [/quote]
אני אומר לו: "אני איתך" וחושב לעצמי: "מי זה המנוול הזה? בטח סתם ילד שמותח אותנו" ונכנס לחללית שלו.
-
[QUOTE=the charmander;791607][B][COLOR="DarkRed"]
[I]
"אין לכם מה לחשוש מפני," [/I]נשמע לפתע קול ממש בתוך הראש שלכם, אתם מביטים אחד בשני ומחפשים מאיפה בא הטריק. [I]"אני לא מזיק. אבל ברצוני לשנות את חייכם לנצח, אני רוצה אישור מכל אחד מכם, מי שרוצה לוותר על המסע, מוזמן לפרוש ולצאת הנמושה של הגלקסיה. מי איתי?"[/B][/COLOR][/I][/QUOTE]
"אין לי מה לאבד. אני נשאר עד הסוף "
-
[quote=the charmander;791607]
[COLOR=Blue][B]כולם חוץ מלואיס ><':
[I]
"אין לכם מה לחשוש מפני," [/I]נשמע לפתע קול ממש בתוך הראש שלכם, אתם מביטים אחד בשני ומחפשים מאיפה בא הטריק. [I]"אני לא מזיק. אבל ברצוני לשנות את חייכם לנצח, אני רוצה אישור מכל אחד מכם, מי שרוצה לוותר על המסע, מוזמן לפרוש ולצאת הנמושה של הגלקסיה. מי איתי?"[/I][/B][/COLOR][/quote]
תלוי,הנמושה של הגלקסיה זה דבר רע?
נראה לי שכן אז...אני מסכים!
-
[QUOTE=the charmander;791607][B][COLOR="DarkRed"]יורי:
אתה מגלה ממש לפני שאתה יוצא מהסופר, כי חדר העובדים והמחסן קירותיו צבועים אדום. אתה נכנס וממש לפני המכולה הגדולה של הפח אתה מגלה כי ישנה חללית קטנה ממש לפני היציאה מהאיזור. בסיקור קל אתה מבחין בכולם.[/COLOR][/B]
[I]
"אין לכם מה לחשוש מפני," [/I]נשמע לפתע קול ממש בתוך הראש שלכם, אתם מביטים אחד בשני ומחפשים מאיפה בא הטריק. [I]"אני לא מזיק. אבל ברצוני לשנות את חייכם לנצח, אני רוצה אישור מכל אחד מכם, מי שרוצה לוותר על המסע, מוזמן לפרוש ולצאת הנמושה של הגלקסיה. מי איתי?"[/B][/COLOR][/I][/QUOTE]
"אני" אני משיב לדבריו מקווה שהפרס על מציאת כביכול אותו חיזר הוא גדול במיוחד ונוכל לעשות איתו הכל, אני חושב לעצמי ומחכה לדברם של השאר חושב עדיין שהכל זה משחק ותחרות.
-
[QUOTE=the charmander;791607]
[I]
"כבר הגעתי לכאן... אני הולך עם זה עד הסוף! אני מסכים"
-
[quote=the charmander;791607][COLOR=blue][B]כולם חוץ מלואיס ><':[/B][/COLOR]
[I][B][COLOR=blue]"אין לכם מה לחשוש מפני," [/COLOR][/B][/I][B][COLOR=blue]נשמע לפתע קול ממש בתוך הראש שלכם, אתם מביטים אחד בשני ומחפשים מאיפה בא הטריק. [I]"אני לא מזיק. אבל ברצוני לשנות את חייכם לנצח, אני רוצה אישור מכל אחד מכם, מי שרוצה לוותר על המסע, מוזמן לפרוש ולצאת הנמושה של הגלקסיה. מי איתי?"[/I][/COLOR][/B][/quote]
"אני מסכים" אני עיונה ללא מחשבה, בעודי רוצה לסיים עם זה בקרוב בגלל עבודתי בספארי הפתוח.
-
[COLOR="SeaGreen"][B]"
כולם חוץ מלואיס:
אני שמח לקבל את אישורכם." עונה החייזר בקול מסתורי, עדיין נשמע לגמרי מתוך הראש שלכם. "אני מעוניין להעניק לכם כוחות שלא חלמתם עליהם, שישנו את חייכם לנצח! אך קודם ארחיב לכם על היירקים. מדובר בחייזרים טפילים ששולטים ביצורים חיים על ידי שליטה במערכת העצבים ובמוח של הנשלט. הם הורסים כוכבים בפסיכולוגיה מורכבת ובכוח רב, הם עושים זאת לאט, הורסים קהילות וגורמים לסכסוכים, עד שבסוף משתמשים בכח. החייזרים האלו נמצאים כבר בכוכב שלכם די ממזמן, וכפי שניתן להניח, במיוחד באיזור זה, שהם יודעים דווקא היכן נחתתי אך לא יכולים לזהות בדיוק בגלל טשטושי הימצאות שהתקנתי בקניון. אתם צריכים לזכור שאסור לכם לסמוך על איש, כל אחד יכול להיות נשלט, כל אחד הוא יירק. אפילו הוריכם ואחיכם. ככה זה מבחינתכם."
הוא שלף לפתע קופסא כחולה בוהקת, ופקד מכל אחד מכם לגעת בה, אתם חושים ומנסים לסרב בנימוס, אך ניכר היה כי אין לכם ברירה. הרגשתם משהו מיוחד מתרחש בגוף שלכם, אך לא יכולתם להצביע על משהו מסויים.
"כעת", המשיך החייזר, "ארד למחתרת, ואנסה לגבש אנימורפס נוספים. כעת עליכם להקשיב לי טוב, ברגע שאעלה לחללית הטשטוש יחדל, מה שנותן ליירקים למצוא אותי בין רגע, והם לא מבזבזים זמן. אני רוצה שתברחו כבר מהרגע, תנסו להסתתר."
הוא עלה לחללית במהירות, והחללית נעלמה. לא פחות מכמה שניות בודדות ופועלים של הקניון נכנסו בכעס, נראה כי הם עומדים לגלות אתכם.
יש לכם שתי אפשרויות מילוט.
להיכנס למכולה של הזבל, או להתחבא מאחורי מספר מכונות חשמל ומשאית ישנה שהיו מאחורה.[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=the charmander;793943][COLOR="SeaGreen"][B]"
כולם חוץ מלואיס:
אני שמח לקבל את אישורכם." עונה החייזר בקול מסתורי, עדיין נשמע לגמרי מתוך הראש שלכם. "אני מעוניין להעניק לכם כוחות שלא חלמתם עליהם, שישנו את חייכם לנצח! אך קודם ארחיב לכם על היירקים. מדובר בחייזרים טפילים ששולטים ביצורים חיים על ידי שליטה במערכת העצבים ובמוח של הנשלט. הם הורסים כוכבים בפסיכולוגיה מורכבת ובכוח רב, הם עושים זאת לאט, הורסים קהילות וגורמים לסכסוכים, עד שבסוף משתמשים בכח. החייזרים האלו נמצאים כבר בכוכב שלכם די ממזמן, וכפי שניתן להניח, במיוחד באיזור זה, שהם יודעים דווקא היכן נחתתי אך לא יכולים לזהות בדיוק בגלל טשטושי הימצאות שהתקנתי בקניון. אתם צריכים לזכור שאסור לכם לסמוך על איש, כל אחד יכול להיות נשלט, כל אחד הוא יירק. אפילו הוריכם ואחיכם. ככה זה מבחינתכם."
הוא שלף לפתע קופסא כחולה בוהקת, ופקד מכל אחד מכם לגעת בה, אתם חושים ומנסים לסרב בנימוס, אך ניכר היה כי אין לכם ברירה. הרגשתם משהו מיוחד מתרחש בגוף שלכם, אך לא יכולתם להצביע על משהו מסויים.
"כעת", המשיך החייזר, "ארד למחתרת, ואנסה לגבש אנימורפס נוספים. כעת עליכם להקשיב לי טוב, ברגע שאעלה לחללית הטשטוש יחדל, מה שנותן ליירקים למצוא אותי בין רגע, והם לא מבזבזים זמן. אני רוצה שתברחו כבר מהרגע, תנסו להסתתר."
הוא עלה לחללית במהירות, והחללית נעלמה. לא פחות מכמה שניות בודדות ופועלים של הקניון נכנסו בכעס, נראה כי הם עומדים לגלות אתכם.
להיכנס למכולה של הזבל, או להתחבא מאחורי מספר מכונות חשמל ומשאית ישנה שהיו מאחורה.[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני לוקח איתי שקית זבל,רת למשאית שם את הזבל ומתחבא.
אני חושב לעצמי: "אין מצב שיחשבו שאני כאן,עוד נראה."
-
כולם חוץ מלואיס:
להיכנס למכולה של הזבל, או להתחבא מאחורי מספר מכונות חשמל ומשאית ישנה שהיו מאחורה.[/B][/COLOR][/QUOTE]
רץ מאחורי המשאית ומנסה לראות מאיפה הם באים כדי ללכת לצד השני
-
כולם חוץ מלואיס:
אני מתחבא מאחורי המשאית, ואני מנסה להקשיב לצעדים שלהם כדי לשמוע אם הם מתקרבים.