-
[quote][i]Originally posted by צאריזארד[/i]@Jul 18 2008, 11:04 AM
[b] [b]אלכס:[/b]
השעה 12:00 המעבדה נפתחה.
אני גם מאמן, לוזר לידיעתך המעבדה נפתחה עכשיו לך תיקח את הפוקימון שלך לוזר ואז נישב את הריב ביננו איזה קרב אתה רוצה קרב רגיל או ...שהפוקימון בעל השילובים והמתקפות היפות ביותר ינצח?אה לוזר
-------------------------------------------------------------------------------------
[b]ריוגה:[/b]
בסדר אומר הפרוסור..אתה מביט אל החפצים במעבדה ועל 3 פוקדורים שמונחים על השולחן.
הפרופסור אומר לך אני רואה שאתה מתעניין במעבדה שלי ...אתה כבר יותר איזה פוקימון אתה רוצה?
----------------------------------------------------------------------------------------
[b]זואי:[/b]
את עומדת ליד הדלת ויוצאת.אתה מתקרבת לנהר ליד ביתך ולפדע גרידוס אדום מופיע מולך ותוקף אותך במתקפת בועות כאשר אין לך פוקימון ואין לך הגנה... [/b][/quote]
אני יברח הצידה וינס להתרחק משם
-
[quote][i]Originally posted by צאריזארד[/i]@Jul 18 2008, 11:08 AM
תגובות הולמות בלי קללות פעם הבאה!!!
בסדר בסדר קרב רגיל!!!
אתה נגש למעבדה ונכנס לתוכה לפתע איש זקן שאתה לא יודע מיהו אומר לך שלום אתה בטח אלכס. [/b][/quote]
אני אומר לו כן
-
[b]זואי:[/b]
מהצד השני פוציאנה תוקף אותך במתקפת נשיכה ולפתע פוקימון אלמוני יוצא מהיער ומשתמש על הגרידוס בשריטה ואז בגחלת על הפוציאנה. שניהם נעלמים ואת שמה לב שכבר 11:00 את רואה שזה צארמאנדר הולכת לדבר אם צארמאנדר ...
-------------------------------------------------------------------------------------
[b]אלכס:[/b]
אתה הולך לשולחן ורואה שיש שם שלושה פוקימונים מיאו, פיצו,וסינדקוויל.
אתה עובר ליד פיצו וחושב בהתחלה שהוא חמוד וחזק ורוצה לקחת אותו.לפתע אתה רואה שפיצו לא ממש אוהב אותך ונושך אותך אם שיניו הקטנות.אתה ממשיך ללכת ליד סינדקוויל ואתה רואה והוא קופץ עליו ומחבק אותך.
הפרופסור אומר אני רואה שאתה מוצא חן בעני סינדקוויל .
נו מי מהם תיקח?
-
[quote][i]Originally posted by צאריזארד[/i]@Jul 18 2008, 11:12 AM
[b] -----------
אתה הולך לשולחן ורואה שיש שם שלושה פוקימונים מיאו, פיצו,וסינדקוויל.
אתה עובר ליד פיצו וחושב בהתחלה שהוא חמוד וחזק ורוצה לקחת אותו.לפתע אתה רואה שפיצו לא ממש אוהב אותך ונושך אותך אם שיניו הקטנות.אתה ממשיך ללכת ליד סינדקוויל ואתה רואה והוא קופץ עליו ומחבק אותך.
הפרופסור אומר אני רואה שאתה מוצא חן בעני סינדקוויל .
נו מי מהם תיקח? [/b][/quote]
את סינדקויל
-
[quote][i]Originally posted by צאריזארד[/i]@Jul 18 2008, 01:04 PM
[b] [b]ריוגה:[/b]
בסדר אומר הפרוסור..אתה מביט אל החפצים במעבדה ועל 3 פוקדורים שמונחים על השולחן.
הפרופסור אומר לך אני רואה שאתה מתעניין במעבדה שלי ...אתה כבר יותר איזה פוקימון אתה רוצה? [/b][/quote]
"טרייקו"אני אומר לפרופסור
-
סינדקוויל... אוקי.גש וקח את הפוקדור שלו.בנוסף הוא הולך לארונו ומביא לך פוקדע חגורה לשים בא את הסרטים ואת הפוקדורים, תיק , מפה, 5 פוקדורים, ובנוסף טלפון שבוא הוכנס המספר טלפון של פרופסור צארלס, ואימך.
-----------------------------------------------------------------------------------------
טריקו נו מה זה פוקימון מעולה. גש וקח את הפוקדור שלו.בנוסף הוא הולך לארונו ומביא לך פוקדע חגורה לשים בא את הסרטים ואת הפוקדורים, תיק , מפה, 5 פוקדורים, ובנוסף טלפון שבוא הוכנס המספר טלפון של פרופסור צארלס, ואימך.
-
[quote][i]Originally posted by rilman[/i]@Jul 18 2008, 01:27 PM
[b] "טרייקו"אני אומר לפרופסור [/b][/quote]
הודעתי האחרונה
-
[quote][i]Originally posted by צאריזארד[/i]@Jul 18 2008, 11:29 AM
סינדקוויל... אוקי.גש וקח את הפוקדור שלו.בנוסף הוא הולך לארונו ומביא לך פוקדע חגורה לשים בא את הסרטים ואת הפוקדורים, תיק , מפה, 5 פוקדורים, ובנוסף טלפון שבוא הוכנס המספר טלפון של פרופסור צארלס, ואימך.
-----------------------------------------------------------------------------------------
טריקו נו מה זה פוקימון מעולה. גש וקח את הפוקדור שלו.בנוסף הוא הולך לארונו ומביא לך פוקדע חגורה לשים בא את הסרטים ואת הפוקדורים, תיק , מפה, 5 פוקדורים, ובנוסף טלפון שבוא הוכנס המספר טלפון של פרופסור צארלס, ואימך. [/b][/quote]
אני יוצא לחפש פוקימונים
-
אתה יוצא מהעיר לכיוון הדשא מנופף לשלום לאימך וכשאתה מגיע לדשא מתאום אתה רואה טוטודייל שתוקף אותך ואת סינדקוויל שלך.
ואז אתה רואה את גיימס.
שחכת מהקרב שלנו לוזר?
-
[quote][i]Originally posted by צאריזארד[/i]@Jul 18 2008, 11:47 AM
אתה יוצא מהעיר לכיוון הדשא מנופף לשלום לאימך וכשאתה מגיע לדשא מתאום אתה רואה טוטודייל שתוקף אותך ואת סינדקוויל שלך.
ואז אתה רואה את גיימס.
שחכת מהקרב שלנו לוזר? [/b][/quote]
לא אני לא שכחתי לוזר סינדקויל מסך עשן ואז דחיפה ואז גחלת ואז מתקפת מהירות 2 פעמים
-
[quote][i]Originally posted by צאריזארד[/i]@Jul 18 2008, 01:29 PM
[b] טריקו נו מה זה פוקימון מעולה. גש וקח את הפוקדור שלו.בנוסף הוא הולך לארונו ומביא לך פוקדע חגורה לשים בא את הסרטים ואת הפוקדורים, תיק , מפה, 5 פוקדורים, ובנוסף טלפון שבוא הוכנס המספר טלפון של פרופסור צארלס, ואימך. [/b][/quote]
"אוקיי תודה"אני אומר לו לוקח את הדברים והולך לחפש פוקימונים
-
טוטודייל לא רואה ונפגע מהדחיפה .הוא משתמש באקדח מים כדי להעיף את העשן האקדח מים גם פוגע בעץ ומפיל אותו על סינדקוויל.סינדקוויל מצליח להיתחמק עם המתקפת מהירות ואז פוגע בטוטודייל.טוטודייל משתמש בנשיכה כאשר סינדקוויל פוגע בוא בפעם השניה סינדקוויל נפגע מהנשיכה ברגלו ונופל.טוטודייל גם נפגע מהמתקפות מהירות ונופל.טוטודייל קם ומשתמש באקדח מים סינדקוויל נפגע ישירות בבטנו ועף לאחור.
--------------------------------------------------------------------------------------------
אתה יוצא לדרף מנופף לאימך בשלום ואז פוגש את יריבך ריי. לריי יש מדקיף
הוא אומר לך שהוא לא נותן לך לעבור אם אתה לא מנצח אותו.
-
[quote][i]Originally posted by צאריזארד[/i]@Jul 18 2008, 12:03 PM
טוטודייל לא רואה ונפגע מהדחיפה .הוא משתמש באקדח מים כדי להעיף את העשן האקדח מים גם פוגע בעץ ומפיל אותו על סינדקוויל.סינדקוויל מצליח להיתחמק עם המתקפת מהירות ואז פוגע בטוטודייל.טוטודייל משתמש בנשיכה כאשר סינדקוויל פוגע בוא בפעם השניה סינדקוויל נפגע מהנשיכה ברגלו ונופל.טוטודייל גם נפגע מהמתקפות מהירות ונופל.טוטודייל קם ומשתמש באקדח מים סינדקוויל נפגע ישירות בבטנו ועף לאחור.
--------------------------------------------------------------------------------------------
הוא אומר לך שהוא לא נותן לך לעבור אם אתה לא מנצח אותו. [/b][/quote]
תקום סינדקויל אני מאמין בך אתה יכול! אני אומר לו
-
סינדקוויל קם ..
-
[quote][i]Originally posted by צאריזארד[/i]@Jul 18 2008, 12:09 PM
סינדקוויל קם .. [/b][/quote]
אתה יכול לעשות את זה תנסה לעשות גחלת בכול הכוח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
סינדקוויל קצת מבולבל ופוגע אם הגחלת בעץ.
העץ נשרף ונופל על טוטודייל.טוטודייל לא יכול להילחם.
אתה אומר עגשיו תגיד מי הלוזר.ואז גיימס אומר זה לא משנה לי העיקר שנציל את טוטודייל שלי אומר גיימס בזמן שטוטודייל תקוע בין הלהבות.
-
[quote][i]Originally posted by צאריזארד[/i]@Jul 18 2008, 12:16 PM
סינדקוויל קצת מבולבל ופוגע אם הגחלת בעץ.
העץ נשרף ונופל על טוטודייל.טוטודייל לא יכול להילחם.
אתה אומר עגשיו תגיד מי הלוזר.ואז גיימס אומר זה לא משנה לי העיקר שנציל את טוטודייל שלי אומר גיימס בזמן שטוטודייל תקוע בין הלהבות. [/b][/quote]
טוב שניה סינדקויל תנסה לשאוב את הלהבות
-
[quote][i]Originally posted by צאריזארד[/i]@Jul 18 2008, 02:03 PM
הוא אומר לך שהוא לא נותן לך לעבור אם אתה לא מנצח אותו. [/b][/quote]
"אוקיי צא טרייקו תשתמש במתקפת מהירות ואז שיאבת חיים"אני אומר ומוציא את טרייקו
-
[b]אלכס :[/b]
סינדקוויל מצליח בתור פרס גיימס נותן לך מרפא. כאשר הפוקימון שלך מורעל שתיתן לו את המרפא זה ירפא לו את ההרעלה.
מדקיפ נפגע מהמתקפת מהירות ולא מסוגל לזוז ולאחר מכן אתה שואב את חייו והוא מתעלף.
מדקיפ לא יכול להילחם יותר המנצח בקרב הוא טריקו.
-
[quote][i]Originally posted by צאריזארד[/i]@Jul 18 2008, 12:21 PM
[b] [b]אלכס :[/b]
סינדקוויל מצליח בתור פרס גיימס נותן לך מרפא. כאשר הפוקימון שלך מורעל שתיתן לו את המרפא זה ירפא לו את ההרעלה. [/b][/quote]
אלך לחפש פוקימונים
-
[quote][i]Originally posted by צאריזארד[/i]@Jul 18 2008, 02:21 PM
מדקיפ נפגע מהמתקפת מהירות ולא מסוגל לזוז ולאחר מכן אתה שואב את חייו והוא מתעלף.
מדקיפ לא יכול להילחם יותר המנצח בקרב הוא טריקו. [/b][/quote]
"ניצחתי"אני אומר לו מחזיר את טרייקו וממשיך בדרכי
-
אתה הולך בדשא ולפתע תוקף אותך פוציאנה.(תזכור שיש לך פוקידע)
יריבך אומר הרווחת את זה. אתה יכול להמשיך.אתה הולך בדשא ולפתע תוקף אותך רטטה.(תזכור שיש לך פוקידע)
-
[quote][i]Originally posted by צאריזארד[/i]@Jul 18 2008, 12:33 PM
אתה הולך בדשא ולפתע תוקף אותך פוציאנה.(תזכור שיש לך פוקידע)
יריבך אומר הרווחת את זה. אתה יכול להמשיך.אתה הולך בדשא ולפתע תוקף אותך רטטה.(תזכור שיש לך פוקידע) [/b][/quote]
אני משתמש בפוקידע
-
פוציאנה פוקימון דמוי זאב.הוא מסוג אופל וברמות הנמוכות יש לו רק את המתקפות יללה ונשיכה.
-
[quote][i]Originally posted by צאריזארד[/i]@Jul 18 2008, 02:33 PM
יריבך אומר הרווחת את זה. אתה יכול להמשיך.אתה הולך בדשא ולפתע תוקף אותך רטטה.(תזכור שיש לך פוקידע) [/b][/quote]
"מה זה"אני אומר ובודק בפוקידע
-
[quote][i]Originally posted by צאריזארד[/i]@Jul 18 2008, 12:36 PM
פוציאנה פוקימון דמוי זאב.הוא מסוג אופל וברמות הנמוכות יש לו רק את המתקפות יללה ונשיכה. [/b][/quote]
טוב אז סינדקויל גחלת@@
-
רטטה פוקימון דמוי עכבר.רטטה הוא פוקימון חלש יחסית ברמות הנמוכות יש לו רק את המתקפות דחיפה, הצלפת זנב.
--------------------------------------------------------------------------------------
הגחלת פוגעת בפוציאנה והוא מתקשה לקום.
לבסוף קם ומשתמש בנשיכה.
-
[quote][i]Originally posted by צאריזארד[/i]@Jul 18 2008, 12:41 PM
רטטה פוקימון דמוי עכבר.רטטה הוא פוקימון חלש יחסית ברמות הנמוכות יש לו רק את המתקפות דחיפה, הצלפת זנב.
--------------------------------------------------------------------------------------
הגחלת פוגעת בפוציאנה והוא מתקשה לקום.
לבסוף קם ומשתמש בנשיכה. [/b][/quote]
תיתחמק במתקפה מהירה ואז תשמש במתקפה מהירה כדי לפגוע בו
-
פוציאנה נפגע קשות ולא יכול להילחם.פוציאנה במצב מעולף
-
[quote][i]Originally posted by צאריזארד[/i]@Jul 18 2008, 12:47 PM
פוציאנה נפגע קשות ולא יכול להילחם.פוציאנה במצב מעולף [/b][/quote]
אני הולך לחפש פוקימונים
-
אתה מוצא זיגזגון
-
[quote][i]Originally posted by צאריזארד[/i]@Jul 18 2008, 12:50 PM
אתה מוצא זיגזגון [/b][/quote]
שיזגזג את עצמו סינדקויל תעשה מתקפת מהירות ואז כשתיפגע בו גחלת!!!!
-
זיגזגון עוד לא מספיק לתקוף וכבר אתה פוגע בוא במתקפת מהירות אתה מפיל אותו ומעיף אותו על העץ ואז משתמש בגחלת ומחסל אותו סופית.
-
[quote][i]Originally posted by צאריזארד[/i]@Jul 18 2008, 12:56 PM
זיגזגון עוד לא מספיק לתקוף וכבר אתה פוגע בוא במתקפת מהירות אתה מפיל אותו ומעיף אותו על העץ ואז משתמש בגחלת ומחסל אותו סופית. [/b][/quote]
ממשיך לחפש פוקימונים
-
אתה מוצא רטטה
-
[quote][i]Originally posted by צאריזארד[/i]@Jul 18 2008, 12:58 PM
אתה מוצא רטטה [/b][/quote]
סינדקויל מסך עשן ואז מתקפת מהירות
ואז גחלת!!
-
[quote][i]Originally posted by צאריזארד[/i]@Jul 18 2008, 02:41 PM
רטטה פוקימון דמוי עכבר.רטטה הוא פוקימון חלש יחסית ברמות הנמוכות יש לו רק את המתקפות דחיפה, הצלפת זנב. [/b][/quote]
מתעלם וממשיך לחפש
-
רטטה מתחמק מהעשן מהמתקפת מהירות ומהגחלת בכף שהוא מתחבא מאחורי העץ
-
[quote][i]Originally posted by צאריזארד[/i]@Jul 18 2008, 01:00 PM
[b] רטטה מתחמק מהעשן מהמתקפת מהירות ומהגחלת בכף שהוא מתחבא מאחורי העץ [/b][/quote]
יפה סינדקויל תישתמש במתקפת מהירות ואז לפני הפרצוף שלו תעשה מסך עשן ואז גחלת!!
-
[quote][i]Originally posted by rilman[/i]@Jul 18 2008, 03:00 PM
[b] מתעלם וממשיך לחפש [/b][/quote]
הודעתי האחרונה